Deli gibi sporİyi akşamlar
Sabah
Omlet
Kahve
Öğlen
Et
3 kaşık pirinç pilavı
Ara
Mandalina
Akşam
Sebzeli noodle
Sporumu yaptım,şu anda hesaplayamıyorum. Eve gidince hesaplayacağım. Deli gibi spor yaptım bilginiz olsun :)
@Yawrukush
Tromboline bayılıyorumKizlar bugun hangi sporlari yaptiniz? Veya yapmayi planliyorsunuz?
Ben de isten sonra gidecegim spora, trampolin mi yoksa tum vucut calisma mi karar veremedim daha
Bu arada ben zıplıyorummmmmSagol canim, hep boyle pozitif yorumlarin var yaaa cook seviyorum.
Kaptanım sen iki tane Aslan parçası yetiştiriyorsun bunlar vız gelir tırıs gider sanaKizlar iyi ki varsiniz, insallah basarabilirim ve kendi meslegimi yapabilirim.
Ve yurtdisinda yasayan arkadaslarim bilirler ogretmenlik Turkiyeye yazlari, tatillerde gidebilmek acisindan harika bir meslek..
Opuyorum sizi, kuzularimi hazirlamaya geciyorum.
1 saat sonra gorusmek uzere:)
merakla bekliyorum bende güzel haberlerini :)Esim ve cocuklar vatandas, birtek ben kaldim:)
Evet canim ana yasa, yasalar, abd tarihi, ile ilgili sorular olacak.
Birde dinleme, konusma ve yazma sinavi..
Salataya proteinde ekle canim..yaaa ben cok acim, doymuyorum bugun bir turlu
10 tane de badem yedim
aksama kocaman bir salata lazim bana
Guzel menu canim, deli gibi sporlarada cok sevindim cisecim, enerjin bol olsun :)İyi akşamlar
Sabah
Omlet
Kahve
Öğlen
Et
3 kaşık pirinç pilavı
Ara
Mandalina
Akşam
Sebzeli noodle
Sporumu yaptım,şu anda hesaplayamıyorum. Eve gidince hesaplayacağım. Deli gibi spor yaptım bilginiz olsun :)
@Yawrukush
Canim hepiniz moral oldunuz bana, iyi ki varsiniz..Kaptanım sen iki tane Aslan parçası yetiştiriyorsun bunlar vız gelir tırıs gider sana
Sana güveniyoruz
Insallah guzel haberlerle gelecegim:)merakla bekliyorum bende güzel haberlerini :)
Ohannes burger sayin seyirciler, bunlar nasil sporlar, amazon musun kuzum senSporumu yazmaya geldim.
15 dk koşu:45
10 dk eliptik:30
10 dk cross:30
3*15 kol:135
4*15 kol:180
4*15 iç bacak:180
4*15 dış bacak:180
3*15 karın egzersizi:90
3*15 karın:90
6*15 karın:180
15000 adım:750
10 squat:20
Toplam:1910 puan
2.5 l su
her şey gönlünce olsun inşaallah canım arkadaşımInsallah guzel haberlerle gelecegim:)
Canim benim seninde..her şey gönlünce olsun inşaallah canım arkadaşım
Ahahaa akşam akşam kahkaha attımOhannes burger sayin seyirciler, bunlar nasil sporlar, amazon musun kuzum sen
icinden mark's daily apple (benim cok sevip takip ettigim bir spor fenomenidir kendisi) cikti gercekten :))Ahahaa akşam akşam kahkaha attım
Sporu gerçekten çok seviyorum. Bir de bugün yarım saat takılır giderim diyordum :)
ben spor salonuna giderken en son böyle spor yaptığımda hoca çok yakışıklıydı ona rezil olmayım diye zorlana zorlana yapmıştım bu kadar çok sporuOhannes burger sayin seyirciler, bunlar nasil sporlar, amazon musun kuzum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?