merhaba ,takımımıza katılmaya mı geldin ,hoş geldin sefa geldin :)Merhaba
Ahahah besyocular yakisikli- guzel olur ayiptir soylemesi meslektslarim :)ben spor salonuna giderken en son böyle spor yaptığımda hoca çok yakışıklıydı ona rezil olmayım diye zorlana zorlana yapmıştım bu kadar çok sporu
Benim uydurdugum bir laftir kendisi ohannes yani ohaaaaaa bee anlaminda :))
Hosgeldiniz aramiza , ben Ozge 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim ama suan calismiyorum, yurt disinda yasiyorum.Merhaba
senin dışında kadın besyocu görmedim evet senin de maşallahın var .Ahahah besyocular yakisikli- guzel olur ayiptir soylemesi meslektslarim :)
ben de okadar ingilizce sözlükte çevirmeye çalışıyomBenim uydurdugum bir laftir kendisi ohannes yani ohaaaaaa bee anlaminda :))
Cok var besyo mezunu kadin arkadas ama spor salonlarinda calismak cok konforlu degil kadinlar icin.senin dışında kadın besyocu görmedim evet senin de maşallahın var .hep erkekler çalışıyor bu spor salonların da ,sen diyince dikkatimi çekti bak şimdi ,
arkadaşın evlendiyse umarım onu alttan alan bir eşle evlenmiştir ,adama yazık olmasınCok var besyo mezunu kadin arkadas ama spor salonlarinda calismak cok konforlu degil kadinlar icin.
Oyuzden farkli alanlarda calisiyorlar canim, ogretmenlik ,uzmanlik, memurluk,akademisyenlik vs.
Benim bolumumde kulaklari cinlasin milli futbolcu kiz arkadasim vardi, bir tekme atsa o kasli bacaklariyla insani hastanelik ederdi :))
Kuzum yarını hafif geçirirsen tartıda güzel sonuçlar gelir :)menumu yazayım pek iyi değil ama.
sabah: omlet zeytin peynir 1 dilim ekmek 2çk tahin-pkmz
ara:biraz üzüm ve fındık
akşam: 1 büyük dilim evde yaptığım pizza(hamuru siyez ve tam bgday unlu), ev yapımı limonata şeker çok çok az var.
ara: 3-4 adet kuru üzüm(kansızlıktan sebep yemeye çalışıyorum ama sabaha kaydırcam)
spor: 30dk yürüyüş
su 2lt ye yakındır
WuhuuuuuuSporumu yazmaya geldim.
15 dk koşu:45
10 dk eliptik:30
10 dk cross:30
3*15 kol:135
4*15 kol:180
4*15 iç bacak:180
4*15 dış bacak:180
3*15 karın egzersizi:90
3*15 karın:90
6*15 karın:180
15000 adım:750
10 squat:20
Toplam:1910 puan
2.5 l su
Merhaba:)Merhaba
Cok naif biridir hala evlenmedi, belkide erkekleri boylesi guclu bir kadin korkutuyor bilemiyorum:)arkadaşın evlendiyse umarım onu alttan alan bir eşle evlenmiştir ,adama yazık olmasın
ahahahahahha yazık olacak bir şey yapmaya kalkamaz herhaldearkadaşın evlendiyse umarım onu alttan alan bir eşle evlenmiştir ,adama yazık olmasın
Canim yarin tarti oncesi daha dikkatli beslenirsin ,guzel olur :)menumu yazayım pek iyi değil ama.
akşam: 1 büyük dilim evde yaptığım pizza(hamuru siyez ve tam bgday unlu), ev yapımı limonata şeker çok çok az var.
ara: 3-4 adet kuru üzüm(kansızlıktan sebep yemeye çalışıyorum ama sabaha kaydırcam)
su 2lt ye yakındır
pizza olmasaymış gerisi güzel miş . cuma gününe az kaldı spora ağırlık verip eritmeye çalış canım . senin menülerin de yanlış mı hatırlıyorum acaba bir kaç kere daha pizza gördüm gibi o sen miydin acaba ,bayağı seviyosun pizzayı galiba :) kuru üzümü ye tabi bana da ye dedi doktor aklıma gelse bende alıp başlıycam yemeye de unutuyorum hep . 1 kaşık ye demişti günde.menumu yazayım pek iyi değil ama.
su 2lt ye yakındır
Cok naif biridir hala evlenmedi, belkide erkekleri boylesi guclu bir kadin korkutuyor bilemiyorum:)
Futbol oynarken icinden canavar cikiyor fakat perdelerini kaldirinca kedi gibidir:)
ahahahahahha yazık olacak bir şey yapmaya kalkamaz herhalde
Allah zihin açıklığı versin arkadaşım git çalış tabi ,her şeyin bir vakti var . kolay gelsin öpüyorum seniKizlar hepinizi cok seviyorum, Arasi almama 2 saatim kaldi ve artik ders calismaya geciyorum izninizle.
Ders aralarinda ve Arasi aldiktan sonra her firsatta ugrayacagim.
Bana destek olun, cok aktif olamazsam bu surecte kusuruma bakmayin ne olur.
Ailem gibi oldunuz hepiniz, burayi birakmak istemiyorum ama kendi hayatimi yoluna koyabilmek icinde ciddi emek harcamam gerek.
Bu sureci sizlerle beraber atlatirsam da cok mutlu olacagim, desteginiz bana cok iyi geliyor.
Opuyorum sizleri, menuleri unutmayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?