Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosgeldiniz aramiza , ben Ozge 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim ama suan calismiyorum, yurt disinda yasiyorum.
Sizide yakindan taniyabilmemiz icin asagidaki formu doldurabilir misiniz :)

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

senin dışında kadın besyocu görmedim evet senin de maşallahın var . hep erkekler çalışıyor bu spor salonların da ,sen diyince dikkatimi çekti bak şimdi ,
Cok var besyo mezunu kadin arkadas ama spor salonlarinda calismak cok konforlu degil kadinlar icin.
Oyuzden farkli alanlarda calisiyorlar canim, ogretmenlik ,uzmanlik, memurluk,akademisyenlik vs.
Benim bolumumde kulaklari cinlasin milli futbolcu kiz arkadasim vardi, bir tekme atsa o kasli bacaklariyla insani hastanelik ederdi :))

arkadaşın evlendiyse umarım onu alttan alan bir eşle evlenmiştir ,adama yazık olmasın

Kuzum yarını hafif geçirirsen tartıda güzel sonuçlar gelir :)

Wuhuuuuuu

Kizlar hepinizi cok seviyorum, Arasi almama 2 saatim kaldi ve artik ders calismaya geciyorum izninizle.
Ders aralarinda ve Arasi aldiktan sonra her firsatta ugrayacagim.
Bana destek olun, cok aktif olamazsam bu surecte kusuruma bakmayin ne olur.
Ailem gibi oldunuz hepiniz, burayi birakmak istemiyorum ama kendi hayatimi yoluna koyabilmek icinde ciddi emek harcamam gerek.
Bu sureci sizlerle beraber atlatirsam da cok mutlu olacagim, desteginiz bana cok iyi geliyor.
Opuyorum sizleri, menuleri unutmayin..

arkadaşın evlendiyse umarım onu alttan alan bir eşle evlenmiştir ,adama yazık olmasın
Cok naif biridir hala evlenmedi, belkide erkekleri boylesi guclu bir kadin korkutuyor bilemiyorum:)
Futbol oynarken icinden canavar cikiyor fakat perdelerini kaldirinca kedi gibidir:)

Canim yarin tarti oncesi daha dikkatli beslenirsin ,guzel olur :)

pizza olmasaymış gerisi güzel miş . cuma gününe az kaldı spora ağırlık verip eritmeye çalış canım . senin menülerin de yanlış mı hatırlıyorum acaba bir kaç kere daha pizza gördüm gibi o sen miydin acaba ,bayağı seviyosun pizzayı galiba :) kuru üzümü ye tabi bana da ye dedi doktor aklıma gelse bende alıp başlıycam yemeye de unutuyorum hep . 1 kaşık ye demişti günde.

Cok naif biridir hala evlenmedi, belkide erkekleri boylesi guclu bir kadin korkutuyor bilemiyorum:)
Futbol oynarken icinden canavar cikiyor fakat perdelerini kaldirinca kedi gibidir:)
ahahahahahha yazık olacak bir şey yapmaya kalkamaz herhalde

kız istemeden sinir anın da ters bi hareket yapsa adama sonra bütün özel hayat biter yani, adam gurur yapar ayyy tövbee tövbee akşam akşam aklıma gelenler git burdan

Allah zihin açıklığı versin arkadaşım git çalış tabi ,her şeyin bir vakti var . kolay gelsin öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…