Teşekkür ederim canm.darisi isteyenlere inşallahTebrik ederim hayırlı olsun, şurdan bi darısı başıma diyeyim
Canım valla bu yarişmayı
Allah bağışlasın canım5esekkur ederim canm. İki kızım var
Amin Allah razı olsun canmAllah bağışlasın canım
Oluruz neden olmasinmifihafa eşim haftaya biz 1. Oluruz belki tatlıyı yerizzz
Hayirli olsun insallah sagliklaSlm kizlar hamileyim sanirimEki Görüntüle 2575204
Canm teşekkür ederim Allah razı olsunHayirli olsun insallah saglikla
Coook. Teşekkür ederim kaptanimm.ins darısı isteyenlereSelamlar kizlar nasilsiniz, gune ne guzel bir haberle basladim,tomrs canim cift cizgi cikmis , bebis geliyor insallah :)
Darisi tum isteyenlere olsun...
Hayirlisi canm. Birkac ay önce düşük oldu. İns sağlıklı bir gebelik olur bebek olur.tomrs 2 kizin da varmis bu da insallah saglikli bi erkek olur .
Ben sadece oğlumu geç gördüm belki sende erkenden keseyi görebilirsin
Afiyet olsunCanım valla bu yarişmayıBirikizmeselesi tek başına kazandı ben sadece 200grverdim ben sizi de tebrik ederim valla eşinle beraber sizin yüzdenizde çok iyiydi akşam arkadaşlar çağırdı ev yapımı hamburger yapacak ben köftemi marula sarıp marul burger yerim dedim tamam dediler ama arkadaşla çok merak ediyorduk san Sebastien cheesekeki dedim onu da ben yapıp getireyim deniyelim kalabalık olunca da bitiverir demiştim artık ben yarım porsiyon ondan yerim sağolsun Birikizmeselesi sayesinde yerken içim rahat olucak
Çok sağol canm 6 ve 2 buçuk olacaktomrs kızların kaç yaşında
Evet canim herşeyin başı saglik zaten insallah herşey istediğin gibi olur
Teşekkürler kaptanTAKIM ICI ESLESTIRME YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. Melegimkorusun & Birikizmeselesi ----> % 4.01
AppLesma & mifihafa ---->% 1.95
3. @ciseak77 & @birniyetmeselesi----> %1.14
4. @Elizan-seyma & @allymcbeal ----> %0.87
5. @stitch & @angelnesss ----> %0.29
6. @Huzurvermeyolunda & @Gonulmeyvesi ----> %-0.58
7. @DeryaOnDiet & @Esperenza006 ----> %- 2.86
Kilo vermek icin emek veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
1. olan arkadaslarimiziMelegimkorusun ve Birikizmeselesi kutluyor, tatli odullerini afiyetle yemelerini diliyorum.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahTeşekkür ederim canm.darisi isteyenlere inşallah
Teşekkür ederim canm Allah razı olsunHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?