sporum eksik o iyi olmadı. güne çok geç başlayınca böyle oldu.yarın telafi edeceğimCanim cok saglikli beslenmissin tebrikederim.
senin menü benimkinden güzel olmuş sporun suyunda çok iyi benim eksik oldu.Menüm
Kahvalti
1 muz
1kase yoğurt, tarçın
5 zeytin
2 top peynir
Öğle
5 adet ceviz
Aksam
Firinda tavuk göğüs 300 gr
Salata
Spor Leslie 2 mil
Su 3 lt
Milana firuze
CEYDOS
Pek birsey yememissin, spor yapmaman işime geldisporum eksik o iyi olmadı. güne çok geç başlayınca böyle oldu.yarın telafi edeceğim
aaaa bunu görmemiştim çok çok geçmiş olsun canım ,Allah korumuş.canım çok sağol ama en kötüsü kolum kırılırdı sağla değil sol ile gene cevap yetiştirirdim ben sizlere
Aaa oylemi onu okumadim cok cok cok gecmis olsuncanım çok sağol ama en kötüsü kolum kırılırdı sağla değil sol ile gene cevap yetiştirirdim ben sizlere
çok güzel olmuş.Menüm
Kahvalti
1 muz
1kase yoğurt, tarçın
5 zeytin
2 top peynir
Öğle
5 adet ceviz
Aksam
Firinda tavuk göğüs 300 gr
Salata
Spor Leslie 2 mil
Su 3 lt
Milana firuze
CEYDOS
İstahim cok aciktı bugün. Regl doneminde olduğum için tatlılar gözümün önünde uçuyordu çok şükür yemeden günü kapattıMsenin menü benimkinden güzel olmuş sporun suyunda çok iyi benim eksik oldu.
güzel olmuş canım,düne göre gayet iyi .İyi geceler guzel arkadaslarim burada olmadan olmuyor ben bunu bilir bunu soylerim artik
Sahur
bir avuc kadar pide 1haslama 1 yagda yumurta domates salatalik az kalan salata zeytin peynir cay
İftar
1 bucuk kepce tarhana corbasi bol limonlu salata 3 kasik bulgur pilavi 2 kasik kuru fasulye 2 lokma ekmek
Ara cay 1 avuc kabak ve cigdem 2 catal kazandibi 2 catal misirunlu kek cok az gercekten
Su 2 lt ye yakin
Spor
150 topuga degme
50 bisiklet
10 dk bel egzersiszi
Yawrukush CEYDOS
Gecmis olsun. Allah esirgemiş. Verilmis sadakan varmis. Yine sadaka ver, veremesen de bir kenara koy.canım çok sağol ama en kötüsü kolum kırılırdı sağla değil sol ile gene cevap yetiştirirdim ben sizlere
4 yumurta kolesterolü fırlatmaz inşaalah :) tereyağlı dönerde süsü olmuş3 mayıs 2020 bugün ne yedim?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta
öğle : 2 adet haşlanmış yumurta
ara : 5 çilek
akşam : 100 gr tereyağlı döner
su 1500 ml
spor : bugün yok cezamı bekliyorum kaptanım
Yawrukush
@Aycaokurcan eş yarışması eşi
deniz diyette ferdi yarışmada eşim
Cok güzel canim afiyet olsunbugün menüm
sahurda : 1 haşlanmış yumurta
2dilim tb ekmek ile kaşarlı tost ( ince 2 dilim kaşar ile)
2 çeri domates
1 tane haşlanmış yumurta
1çay bardağı süt
iftar : 4 kaşık et
4 kaşık bulgur pilavı
cacık
ara : 6 çiğ badem
yarım ceviz
yarım yeşil elma
1 kuru erik
su : henüz 1 litre (devam ediyorum )
spor : pilates
Yawrukush CEYDOS @erciyes111
yarın suyumu sıkacağım niyetim alışverişe yürüyerek gitmekti. yağmur başladı olmadı.Pek birsey yememissin, spor yapmaman işime geldi.
ben izne giderken diyorum sizlere ama gevşiyorsunuz hemen burası ciddi motivasyon kaynağı.İyi geceler guzel arkadaslarim burada olmadan olmuyor ben bunu bilir bunu soylerim artik
Sahur
bir avuc kadar pide 1haslama 1 yagda yumurta domates salatalik az kalan salata zeytin peynir cay
İftar
1 bucuk kepce tarhana corbasi bol limonlu salata 3 kasik bulgur pilavi 2 kasik kuru fasulye 2 lokma ekmek
Ara cay 1 avuc kabak ve cigdem 2 catal kazandibi 2 catal misirunlu kek cok az gercekten
Su 2 lt ye yakin
Spor
150 topuga degme
50 bisiklet
10 dk bel egzersiszi
Yawrukush CEYDOS
acele iş yapmam bu sefer yaptım.korudu gerçekten azıcık ağladım sızladım biraz zıpladım kıvrıldım neyse geçtiaaaa bunu görmemiştim çok çok geçmiş olsun canım ,Allah korumuş.
yok canımEslesme olmus benim esim varmi gozumden kacmis olabilir
bişey olmaz.ben hayatımda bu diyet dönemi kadar sağlıklı hiç hissetmemiştim o kadar iyi o kadar hafifim ki anlatamam (hem mecazi hem gerçek anlamda)4 yumurta kolesterolü fırlatmaz inşaalah :) tereyağlı dönerde süsü olmuş
Aranan es bulundu o zaman☺yok canımPuuff için eş arıyorduk eşleyelim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?