Yok sadece cay ictik ve karpuz yedik hemen geri donmemiz gerekiyordusenden böyle menüler görecek miydim benç hadi hadi el altından yedin değil mi? adanada kimbilir neler çıkardılar size.hayırlı olsun
Yapabildigimce yaptim canim dun yola cikinca geri donmemiz de uzun surdu osmaniyeye de ugradik osmaniye simidi almak icin ama hic yoktu alamadik yol 40 dakika bosuna uzadi bir de donuste cikisi kacirdik obur çıkıştan eve gelmemiz 40 dakika uzadi cok yorulduk eve gelip yataga zor dustukMenun guzel canim ama bugun yine cezani yapmamissin sanirim ben bir haftadir bosa konustum seninle canim
Yok kucuk kucuk dilmisti gorumcemAfiyet olsun canim,guzel menu olmus,aman suyu artir her seye devabu arada kilon cok iyi ya ben ne zaman dusecegim
Selam,cok az mi menu yoksa aksam yemegi yedin mibir de su ve spor yazmamissin canim.
Afiyet olsun canim.guzel olmus.
Ramazanda su spor da iyi,kizinin emeklemesi hayirli olsun ne mutlusunuzdur su an
Afiyet olsun ara cesitlerin fazla gibi ama digerleri guzel ve oglen de olmadigi icin,ims yaptin sporunu sonra.
Su spor guzel masallah.
Cok muhim degil bence kabagi yagli yapmak,almazsin hemen hafta icinde verdiysen.
Afiyet olsun sekeri birakman guzel olmus
Umarim sabah patatesten yemedin
Karpuz dilim buyuklugunu bilmiyorum ama cok olmus olabilir 5,6 dilim
Guzel bir menu olmus afiyet olsun insallah yarina yansir.
Anaaaammmm
Karpuz dilimleri buyukmuydu diyecektim sonrasi zaten husran olmus☺
Ceza sistemi islemeli ama esin yapmiyor cezalari
Afiyet olsun zor olmustur sahursuz.
Ona ragmen sonra cozutmamissin☺
Insallah su icmissindir sonraher yerde deva.
Su spor masallah.
Halley olmamis ama abur cuburu birak bence,daha dogal tatlilara yonelebilirsin.
Keto kek,hindistan cevizi unuyla,cevizle,sutle,steviayla degisik guzel tatlilar var.
Selams
Dun su az olmus,bugunde.
Uyumadiysan 2 bardak daha ic hadi
Ins yarin kirarsin vucudunun inadini.
Afiyet olsun su spor guzel de yemekler cesitler fazla ya...
Menu guzel zip (zip cezasi) afiyet olsun.
İnşallah yarin herkes eksi gorur.
bende bugun regl oldum ama verdigimi dusunuyorum
herkese iyi geceler,mutlu,huzurlu kalin
Selam,cok az mi menu yoksa aksam yemegi yedin mibir de su ve spor yazmamissin canim.
Akşam yemeği yemedim. Ama bir tane halley yedim sonradan
1 buçuk litre su ictim.
Spor yapamadım
İyiyim çok şükür kilo vermek istiyorum evde koşu bandim var 38 dakika yürüyüş yaptim sabahCanim hosgeldin basin sagolsun, cok uzuldum..
Nasilsin gorusmeyeli elbette katilabilirsin cok seviniriz...
Oruclitsan ever 16:00 kadar bekle bir kez daha tarılGünaydınlar
Pazartesi :86.600
Bugün:86.700
+100 gramla sahalara giriş yaptim
Başın sağolsun . Tekrar hoşgeldin o zamanBu takimdaydim daha önce babamı kaybettigim içinpek fazla vaktim olmadı katılabiliyor muyuz tekrardan
Süper
Bu hafta ısınma turu olsunGünaydınlar
Gecen hafta 60.6
Bu hafta 59.9
Fark 0.7
Yüzde 1.155
Akşamı zor ettim ama geçti şükürUzuldum canim, nasil oldu bas agrin?
Bizler iyiyiz melegim co sagol..
Canim oruc tutuyorsan ikindi tattılGünaydınlar
Tutmuyorum.malesefCanim oruc tutuyorsan ikindi tattıl
Canim mesajini alintilamisim cevaplamamisim ozur dilerim hosbulduk tatlim nasilsin kurkcu dukkanina donuyoruz iste hepimiz birbirrooooooo kimler gelmiş hoş gelmiş , nasılsın canım seni görmek ne güzel
Canim cogunu yapamadin insallah guzel sonuçlar alirsin cunku ben bu hafta husran yaniYok sadece cay ictik ve karpuz yedik hemen geri donmemiz gerekiyordu
Zaten donuste cikisi kacirmisiz diger cikistan donduk
Yapabildigimce yaptim canim dun yola cikinca geri donmemiz de uzun surdu osmaniyeye de ugradik osmaniye simidi almak icin ama hic yoktu alamadik yol 40 dakika bosuna uzadi bir de donuste cikisi kacirdik obur çıkıştan eve gelmemiz 40 dakika uzadi cok yorulduk eve gelip yataga zor dustuk
Yok kucuk kucuk dilmisti gorumcem
Harika bir menu cok guzel eksi gelir bu menuye20 mayıs
Sahur
1 dilim ekmek peynir salatalik.
Iftar: 1 tabak tudou 1 kase salata 1 dilim ekmek.
Su: 2 liter
Spor: 6000 adim.
21 mayis:
Sahur: 1 dilim ta ekmegi peynir salatalik.
Iftar: 2 lasik pilaf 2 Parca tavuk 1 dilim ekmek. 1 kase salata.
Spor: 11000 adim.
Su: 3 litre
luges
Sahurda yemek yediysen fark etmistir canim yenilip yatiliyor cunku biraz daha bekleyip tekrar tartil canimGünaydınlar
Waooow harikasin canim tebriklerGecen hafta 60.6
Bu hafta 59.9
Fark 0.7
Yüzde 1.155
Sorumluluk alayim da eksi gelmek zorunda alayim demissinben iyiyim canım çok şükür . hedefime az kaldı da takıla takıla ilerliyorum . liste dışı yarışıyordum tekrar listeye girdim geçen hafta . eksi gelmezsem diye bir korku sardı yarın için . evet ya eve hapsolmak çok bunaltıyor insanı . evde yapılacak şeylerde sınırlı .
Hm belki de sislik vardirTutmuyorum.malesef
Regl ikinci günündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?