ayyy kökünden kesilir mi kız adam evden atmaz mı seniEn kotu topluyorum Feyzos
2 cocuk,hava sicak, saclarda yoruyordu beni,neyseki kokunden kesmedim
Sen evlenince bir daha konusuruz bunlari, simdi yorum yapmiyorumayyy kökünden kesilir mi kız adam evden atmaz mı senişahsen kocam olsun saçlarını kökten kessin atarım evden , o beden sadece sana ait değil kafası olurdu bende iyi yapmışsın canım ,aynen toplamakta ayrı çözüm hiç anlaşılmaz.
pekiiiiSen evlenince bir daha konusuruz bunlari, simdi yorum yapmiyorum
Muhteşem olmuş Özgecim, ayrıca bu boy saç sana acaip yakışmışIlkkez denedim Filizim ,esim ve cocuklari hep Ben keserim dedim kendiminkinide bir deneyeyim
Bence denemesem daha iyiydi ama koku bende uzar insallah
Eki Görüntüle 2645901
Eki Görüntüle 2645902
Guzel olmus canim menun :)7 haziran menüm çok saçma sapan bir menü oldu
sabah : kıymalı yumurta
biraz da sucuklu yumurta
2dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
reçel
öğlen : yarım porsiyon kıymalı pide
4 parmak x2 kadar karpuz
8 kaşık salçalı nohut yemeği
yoğurt
3 kaşık salata
akşam : 2 bardak kefir
yarım elma
sütlü kahve
su : 1.5 litre
spor : 15 dk eliptik
10 dk yürüyüş
Yawrukush CEYDOS @deniz diyette
Saclarimla ilgili tek guzel yorum senden geldi Filizim ,tesekkur ederim, karantinada uzar diyorum canim..Muhteşem olmuş Özgecim, ayrıca bu boy saç sana acaip yakışmış
Yok canım hazır aldımKendin mi yaptin ekmegi
Aaa tuh kacirdim deseneBugün dünya kahvaltı günüymüş. Kutlamış oldun canım desene
Basarili bence bende gecen yil bu zamanlar sacimi sifira vermistim hatta esim kesmisti azicik uzayinca kisa sac daha hos demisti simdi bayagi uzadiIlkkez denedim Filizim ,esim ve cocuklari hep Ben keserim dedim kendiminkinide bir deneyeyim
Bence denemesem daha iyiydi ama koku bende uzar insallah
Eki Görüntüle 2645901
Eki Görüntüle 2645902
A li markete 11 ine gelecek sanirim bir bak termosben bitter yiyorum kalorisi az diye . başka kaçamak olarak ne var bilemedim canım :) kola içmeyeli kaç yıl oldu acaba hiç hatırlamıyorum , eskiden her gün içerdim , bir bıraktım tam bıraktım :) bu arada smoothie yapasım var , bugün kardeşim yaptı bir yudum aldım hoşuma gitti . işe götürebileceğim bir şişe lazım ,internette arayıştayım . artık gece nöbetlerim başladı . gece işte yemek yemek yerine bunu içerim diyorum.
Esim nisanli iken sakin kesme ben sevmem diyordu gecen sene kesti sac dokuntusude yok evde uzatinca diyorki bir daha mi kessemayyy kökünden kesilir mi kız adam evden atmaz mı senişahsen kocam olsun saçlarını kökten kessin atarım evden , o beden sadece sana ait değil kafası olurdu bende iyi yapmışsın canım ,aynen toplamakta ayrı çözüm hiç anlaşılmaz.
Evet genc gostermisMuhteşem olmuş Özgecim, ayrıca bu boy saç sana acaip yakışmış
tansucum dunku mesajlarini alintildim ama yazamadim, kuzenine cok uzuldum..Aaa tuh kacirdim desene
Basarili bence bende gecen yil bu zamanlar sacimi sifira vermistim hatta esim kesmisti azicik uzayinca kisa sac daha hos demisti simdi bayagi uzadi
A li markete 11 ine gelecek sanirim bir bak termos
Esim nisanli iken sakin kesme ben sevmem diyordu gecen sene kesti sac dokuntusude yok evde uzatinca diyorki bir daha mi kessem
Evet genc gostermis
Menun guzel olmus canim, nasil oldun Kubracim :)Bugünkü menüm sabah
2 yumurta 1 domates 5 zeytin peynir 1 dilim tb ekmegi
Öğle
1 dolma 2 yk guvec
Akşam
Yarım dolma 1 yk yoğurt
Şu 2 lt hala içiyorum
Spora yavaş hareketlerle yarın başlamayı düşünüyorum yarın leslie ile başlıcam agrım olmazsa devam edeceğim
CEYDOS Yawrukush @Meyyal Hayyal
7 lahmacun derken nasıl 7
hayat belkide erzincan seni çok seviyor kal der bilinmez. ondan yüksek ihtimal dedim canım.
7 lahmacun mu sen ciddi misin? ve kısır mı? bu diyet menü mü canım?
katılım formunuda doldurur musun canım. bende bilgilerin mevcut ama boy başlangıç kilosu hedef kilon yok. hem arkadaşlarımızda seni tanımış olurlar
Çok minnaktılar diyorum ve kaçıyorumGec olmadan bir tane daha yapmaliydin canim ekmege gonderecek olurdu bir kac yila
Aynen bende de ama biz esimle yatakta daha cok konustugumuz icin fazla onemsemiyor bazen anlatiyorum zaten ufak tefek guven sorunu olmasin diye cunku annem telefona bakip aptal aptal guldugumu gorunce merakli gozlerle bakmaya basladi bende kk yi anlattim
Kaptanim umarim manzarali ve balkonlu bir yere gidersin
Bizim burda da var ama ucuza gerirmek bizim isimiz
Maalesef esimden gizli para biriktiremiyorum ama benden gizli biriktirmisti bir kez yillar once kapali mekanda s icmekten ceza yemistim onu bile odeyemedim para biriktirip cunku esimle cebimiz bir sabit bir yere para koyariz bende gizli sakli yapamam asla
Aslinda hadi biriktirdin ileride ortaya cikti o zaman esim benim surekli para sakladigimi biriktirdigimi zanneder
Aasiri yorgunum galiba o yedi deil umarim yedim falandir
Tarcinli sut icmeni oneririm emzirme doneminde de mukkemmel isliyor istah kesiyor yalniz adetine az kaldiysa icme gecikme yapiyor
Gormez olaydim dedim
Dun sana mesaj yazarken ismini Aysun diye hatirliyordum ama cevabini bekledim , unutmamisim yani :)Pazar menüm
12:00
Kıymalı yumurta, 1 parça peynir, domates, 1dilim low carb ekmek
13:00
6 fındık , 2 kaşık Low Carb dondurma
15:30
2 dilim low carb ekmek ve biraz kaşarla tost, filtre kahve
20:00
Sebze sote ( soğan, kabak, patlıcan, domates), yoğurt
Su: 2-2,5 litre
Spor: 11800
Yawrukush @ceydoş asena87 matilda34
matilda34 eşim nerelerdesin ?
Amin canım inşallah bu kez ümitliyim bakalım hayırlısıyla Rabbim nasıl edersüreci önceden yaşadım aniden bir kova su dökülmüş hisleri evdekileri nasıl haşlasam, acaba kocamı boşasam mı bunları atlattım hep. şimdi sadece kesildi gitti. teşekkür ederim canım cümlemizinkini bağışlasın olmayana da Allah en kısa zamanda nasip etsin ( B Beklenen2 ). senin bebişin kaç yaşında kız mı erkek mi?
Findik lahmacundur diye dusundum ben..Çok minnaktılar diyorum ve kaçıyorum
Abooo kaç akrep kaçdövcekler valla bidaha da az ye gel
Sosıs yerıne peynır zeytın yeseydın keskemSabah: 1 bardak sekersiz cay.
Oglen: 13:00 2 kase domates cirbasi yarim dilim ekmek.
Aksam: 17:00 yimek yemiycektim ama cok aciktim, 1 dilim ekmek 1 sosis yedim.
Ara: kiraz ve dut.
Su: 1.5 ama 2 litre yapicam.
Spor: sadice 100 suguat. 7000 adim.
Zunba yipicaktim 5 dakika yaptim kv gelince yarim buraktim.
esmeriiim
Şükür canım daha iyiyim kan kaybım çok olmuş kan ilaçlarından galiba ağzımda bi demir pas tadı gibi değişik tatlar var onlarda inşallah geçer.aalinda yemeklerin tadını alamamak diyetteki biri için daha iyiMenun guzel olmus canim, nasil oldun Kubracim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?