Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

son günlerin en kötü menüsü. çok yemişsin canım ne oldu böyle sana.
diyete göre değişiyor canım. sosis salam sucuk pastırma low carb diyetlerde gani gani yenebiliyor.
Evet bende farkettim yazarken gune cok erken baslayinca boyle oldu

Hoşgeldin tatliş kaptişim, ne var ne yok? Haftasonu yine haftasonluğunu yapıyor bence de. Neyse ki yarın yine düzene girme günü. Bunu söyleyecegimi sanmazdim ama "yaşasın pazartesi"
Filizim saclarimi kestim, kinali yapincak gibi oldum :))
Dusumu aldim ,bir actim ki ilk ogunumu yiyorum ama resmen abarttim ilk ogunu :))
Sen nasilsin?

azıcık pide için bütün gün aç mı durdun kız , değdi mi bari güzel olmuş canım

7 haziran menüm çok saçma sapan bir menü oldu

sabah : kıymalı yumurta
biraz da sucuklu yumurta
2dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
reçel

öğlen : yarım porsiyon kıymalı pide
4 parmak x2 kadar karpuz
8 kaşık salçalı nohut yemeği
yoğurt
3 kaşık salata

akşam : 2 bardak kefir
yarım elma
sütlü kahve

su : 1.5 litre

spor : 15 dk eliptik
10 dk yürüyüş

Yawrukush CEYDOS deniz diyette

Ayrıca ne beceriklisin kuzum öyle, ben kesemezdim saç filan. Bi kere kiziminkini kestim o küçükken, yamuk olmuştu
Ilkkez denedim Filizim ,esim ve cocuklari hep Ben keserim dedim kendiminkinide bir deneyeyim
Bence denemesem daha iyiydi ama koku bende uzar insallah

Hahhahaha
Ben fincanin dibini yiyorum :)
Feyzos, kalorisi düşük ne var
Kola zerolardan arada icsek miiii
ben bitter yiyorum kalorisi az diye . başka kaçamak olarak ne var bilemedim canım :) kola içmeyeli kaç yıl oldu acaba hiç hatırlamıyorum , eskiden her gün içerdim , bir bıraktım tam bıraktım :) bu arada smoothie yapasım var , bugün kardeşim yaptı bir yudum aldım hoşuma gitti . işe götürebileceğim bir şişe lazım ,internette arayıştayım . artık gece nöbetlerim başladı . gece işte yemek yemek yerine bunu içerim diyorum.

Smoothie cok iyi fikir canim.
Sebzeli,meyveli her turlusunu hazirlarsin mis gibi..

Ben de bugünkü menümü yazayım

11.00 çeyrek yufka, yumurta, salatalık, domates, bir çk tahin pekmez, peynir

Ara: havuç

16.30: iki kaşık bulgur pilavı, türlü, yoğurtlu ıspanak

Ara: Elma, kahve, bir kare bitter çikolata

Su: 3 litre
Spor: 300jj
50 mekik
50 bacak egzersizi
50 bisiklet

bende iyiyim canım ne olsun :) bir saç kesimi de bana lazım da cesaretim yok . bir tutamda platin sarısı istiyorum saçıma :) ahhh kuaförler ne güzel yerler , korkmadan gideceğimiz günler gelsin
Burada kuaforler hic iyi degil, bundan daha iyi kesmezlerdi sacimi,boyaya hic gitmiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…