Evet bende farkettim yazarken gune cok erken baslayinca boyle olduson günlerin en kötü menüsü. çok yemişsin canım ne oldu böyle sana.
diyete göre değişiyor canım. sosis salam sucuk pastırma low carb diyetlerde gani gani yenebiliyor.
Evet canim haftasonlari yogun oluyor, bende aralikli oruc yapiyorum :)8elam kaptan. Şimdilik iyi gidiyor hafta sonu hep yoğun oluyor evet.
Aa sen de mi açlık yapıyosuun
Filizim saclarimi kestim, kinali yapincak gibi oldum :))Hoşgeldin tatliş kaptişim, ne var ne yok? Haftasonu yine haftasonluğunu yapıyor bence de. Neyse ki yarın yine düzene girme günü. Bunu söyleyecegimi sanmazdim ama "yaşasın pazartesi"
Bugün dünya kahvaltı günüymüş. Kutlamış oldun canım deseneFilizim saclarimi kestim, kinali yapincak gibi oldum :))
Dusumu aldim ,bir actim ki ilk ogunumu yiyorum ama resmen abarttim ilk ogunu :))
Sen nasilsin?
Aaa hic haberim yoktu , denk gelmis :))Bugün dünya kahvaltı günüymüş. Kutlamış oldun canım desene
azıcık pide için bütün gün aç mı durdun kız , değdi mi bariMenüm
sabah
Yeşilçay
Ögle
normal çay
akşam 17.00
bir parça kıymalı pide
bol limon marul maydanoz
ara 15 erik
1 su bardağı ayran
Ara Türk kahvesi
sade soda
su 3 litre
spor yapamadım boyu koşuşturma
fyzanur
Iyi aksamlar Feyzos, iyiyiz sen nasilsin canim?iyi akşamlar güzel takımım nasılsınız ?
ben bitter yiyorum kalorisi az diye . başka kaçamak olarak ne var bilemedim canım :) kola içmeyeli kaç yıl oldu acaba hiç hatırlamıyorum , eskiden her gün içerdim , bir bıraktım tam bıraktım :) bu arada smoothie yapasım var , bugün kardeşim yaptı bir yudum aldım hoşuma gitti . işe götürebileceğim bir şişe lazım ,internette arayıştayım . artık gece nöbetlerim başladı . gece işte yemek yemek yerine bunu içerim diyorum.Hahhahaha
Ben fincanin dibini yiyorum :)
Feyzos, kalorisi düşük ne var
Kola zerolardan arada icsek miiii
eline sağlık canım bence kullanılabilir durumda :) bu virüs dönemi birde protestolar felan derken mecbur kalmışsın , kötü de olmamış bence :)Ilkkez denedim Filizim ,esim ve cocuklari hep Ben keserim dedim kendiminkinide bir deneyeyim
Bence denemesem daha iyiydi ama koku bende uzar insallah
Eki Görüntüle 2645901
Eki Görüntüle 2645902
Smoothie cok iyi fikir canim.ben bitter yiyorum kalorisi az diye . başka kaçamak olarak ne var bilemedim canım :) kola içmeyeli kaç yıl oldu acaba hiç hatırlamıyorum , eskiden her gün içerdim , bir bıraktım tam bıraktım :) bu arada smoothie yapasım var , bugün kardeşim yaptı bir yudum aldım hoşuma gitti . işe götürebileceğim bir şişe lazım ,internette arayıştayım . artık gece nöbetlerim başladı . gece işte yemek yemek yerine bunu içerim diyorum.
En kotu topluyorum Feyzoseline sağlık canım bence kullanılabilir durumda :) bu virüs dönemi birde protestolar felan derken mecbur kalmışsın , kötü de olmamış bence :)
bende iyiyim canım ne olsun :) bir saç kesimi de bana lazım da cesaretim yok . bir tutamda platin sarısı istiyorum saçıma :) ahhh kuaförler ne güzel yerler , korkmadan gideceğimiz günler gelsinIyi aksamlar Feyzos, iyiyiz sen nasilsin canim?
Burada kuaforler hic iyi degil, bundan daha iyi kesmezlerdi sacimi,boyaya hic gitmiyorum bilebende iyiyim canım ne olsun :) bir saç kesimi de bana lazım da cesaretim yok . bir tutamda platin sarısı istiyorum saçıma :) ahhh kuaförler ne güzel yerler , korkmadan gideceğimiz günler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?