Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tavuk gogsunu tavada onlu arkali pisiriyorum. Cacik yapar gibi sarmisakli naneli pul biberli yogurt hazirlayip dogradigim tavugu da icine koyuyorum. Bazen buna haslanmis yesil mercimek ya da karabugday da ekliyorum
Guzel olmus, egzersizin zaten iyiydi. Odem yapmadi mi adet? Benim dun aksam geldi, hem odem hem halsizlik yapti. Tatli istegini cevizli hurmayla bastirdim...

Benden sana bir agiz dolusu ovguler geliyor :)
Bu hafta harika gidiyorsun, menulerin guzel, egzersizin iyi, guzel bir eksi gelecek...

okullar kapatılır kapatılmaz aklıma ilk gelen bu çocukların anne babalarına ne olacağıydı valla. okulda olsalar yaşıtlarıyla stres atıyorlar, eğleniyorlar; evde gerçekten zor, pnların da alıştıkları bir düzeni var nihayetinde. ben bile bu yaşımda anneme sarıyorum, ne kavgalar ettik şu süreçte heh... ne güzel kendini tanıyorsun, neyi neden yaptığını biliyorsun. ben geçen haftaya kadar bütün insanların canı dakika başı tatlı çekiyor sanıyordum, halbuki o benim ne bulsam homini homini yememdenmiş. hepiniz sağlıklı, mutlu olun, da stres faktörü kalktığı anda sen o kiloları kendiliğinden veriverirsin

Yok be canim o eski oklavali halimde eser kalmadi valla once oklavalar kendime bence.

Bende karantinada cok kilo aldim fercekten surekli yeni yeni islere sariyorum kendimi ayrica bahce cicekler gercwkten terapi gibi geliyor insana canim bwnimde favorim cicekler

Odemi mi alasi oldu bugun elim ayagim sis
Benden sana bir agiz dolusu ovguler geliyor :)
Bu hafta harika gidiyorsun, menulerin guzel, egzersizin iyi, guzel bir eksi gelecek...
InsAallah canim

Bende karantinada cok kilo aldim fercekten surekli yeni yeni islere sariyorum kendimi ayrica bahce cicekler gercwkten terapi gibi geliyor insana canim bwnimde favorim cicekler
Geçecek kızlar bu günler de, önemli olan başlamamızdı. Dikkat edince gidiyor biliyorsunuz, tüm bu korona günleri sona erdiğinde belki de çoğu insan kendini kilo verme derdinde bulacak bu sefer. Biz en azından o işi halletmiş olucaz. Hem keyifle dışarı çıkacağımız hem de keyifle yiyeceğimiz günler gelecek. Sabır sadece canlarimm

Az yemissin gulum, ozel bir diyet mi uyguluyorsun, if mi yapiyorsun?

17/7 IF yapiyorum kaptanim :) Sabah 1-2 günlük hurma diyeti mi yapsam diye düsündüm ögleni öyle gecirdim ama aksam dayanamicak gibi olunca sipsak et sote yaptim. Pek yürüyüs/spor da yapamadigim icin daha fazla yemek istemedim iyi oldu bence böyle

Hosgeldin canim ben de gecen Carsamba 97.1 ile basladim :) 5 kiloyu nasil verdin, özel bir diyet uygulayarak mi veya kendi kafan göre mi?

Tekrar aramiza hosgeldin esim, banlandigini gördüm ben ama etiketlemeye devam ettim tabii

2 gün var tartiya toparla kendini ve en azindan daha fazlasi olmasin.
Yapabiliyorsan Spor ve yürüyüsle destekle - Porsiyonlarini kücült ve bol su tüket. Güveniyorum sanabizi sonuncu yapmaaaa :))

Nasil gidiyor canim diyet isleri gecmise bakamadim cok ben de bu hafta tekrar baslicam insallah

Hoşgeldin canıım
Ya saçma sapan bişey yüzünden banlandım birisi kibledi beni sanırım. Şuan +400 gözüküyorum inşallah toparlarım. Ben bu günü Perşembe sanıyorum ay hadi inşallah toparlanırım özür dilerim valla sen çok azimlisin bu hafta benim tökezleyeceğim tuttu
Nasil gidiyor canim diyet isleri gecmise bakamadim cok ben de bu hafta tekrar baslicam insallah
Bu hafta nedense +700 başladım özlem ya o yüzden hevesim de kaçtı. Yine de öyle bozmadım ama bu hafta istediğim gibi geçmedi. Sen napıyorsun nasıl gidiyo?

+400 birsey degilmis 2 güne yok olur gider o bu hafta eksi olmasa bile sabit kalirsin ve haftaya bomba bir sekilde baslarsin

15 haziran menüm
Sabah az yağda 1 yumurtadan omlet domates salatalık söğüş, çok az peynir

ara 5 çubuk kraker -1 türk kahvesi

ara :9 fındık

akşam: 1 kase tarhana çorbası
4 yk ıspanak -2 yk yoğurt 2 dilim karpuz

Su: 2,5 lt
Spor 2 km yürüyüş

16 haziran menüm
Sabah 2 yumurtadan omlet devamı dünün aynısı

ara: 2 bitter kare çikolata 1 avuçfındık

ara : 3 yk yoğurt

akşam 2 kepçe tarhana 4 yk ıspanak 4 yk yoğurt

ara: sütlü hindiba kahve 2 kare bitter çikolata
su:2 lt
Spor ev temizliği ve oğlumla çıkıp biraz yürüdük pıtı pıtı
M minimalce_

Napim canim ev tadilattaydi 2 haftadir kayinvalidemlerdeydim daha yeni gectim evime cok sukur artik donerim duzenime gercekten cok istiyorum kilo vermek

Dün ki menüm
Sabah birbuçuk yumurta 8 zeytin bi dilim peynir bi dilim ekmek bi tk bal
Öğlen bi Türk kahvesi bi kare bitter
Akşam birbuçuk kase çorba 4 kaşık makarna
3 litre su
45 dk leslie 315
45 dk yürüyüş 180 toplam 495
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Motivem çok fena çöküşte günlük egzersizi artırmama rağmen tartıda 500 gram fazla geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…