aksam yemegini tatliyla degistirebiliyor muyumveya degistirsemmi isyerine tatli getirdiler ve ben cok kararsizim
Evet ben de sütü sıfırladım.Sut den baska birsey gelmiyor aklima. Cok masum gorunsede 100 ml sut de karbonhidrat yuksek.
Kilo verimin yavaşlaraksam yemegini tatliyla degistirebiliyor muyumveya degistirsemmi isyerine tatli getirdiler ve ben cok kararsizim
Evet ben de sütü sıfırladım.
peyniri az yağlı lor yiyorum
yağsız yoğurt yiyorum
Ama başka neye dikkat etmem gerek bilemiyorum:)
Yapma bence
Vucudun icin hic iyi bir besin degeri yok icinde. Buyuk ihtimal yersen Kisa bir sure sonra acikirsin
Kilo verimin yavaşlar
Süt urunlerinlerinin senin dediğin gibi yenmesi taraftarıyım bende.daha besleyici ve doyurucu oluyorNeden yagsiz yiyorsun?
Gerci keto ve Low Carb da yag miktari yuksek olmali. Sen ikisinide yapmiyordun dimi?
Ben kasar, peynir ve yogurdun yagli ve proteini yuksek olani yiyorum
Valla oldu baya bi zor oldu canim iki cocukla ama degdi ugrastigimiza cok sukurCanım canım iyi ki gedinn
Anlat bakalım ev güzel oldu mu
İkisini de yapmıyorum benNeden yagsiz yiyorsun?
Gerci keto ve Low Carb da yag miktari yuksek olmali. Sen ikisinide yapmiyordun dimi?
Ben kasar, peynir ve yogurdun yagli ve proteini yuksek olani yiyorum
İkisini de yapmıyorum ben
Armut tipliyim, basen bölgem diğer bölgelere göre geniş. O yüzden yağı azaltmam daha iyi oluyor.
Paten sür tabi kii, çoook acaip kalori yaktırıyor. Keşke bende de olsa o yetenek. Çok özendiğim birşey canımBen ne tipim acaba :))
Saglikli yag oldugu surece sorun olmaz diye dusunuyorum.
Bugun hic spor yapmadimsimdi cikip yurusem mi paten mi sursem?
Düzeltme: aklıma geldi de cuma tamamen aynı kilodaydik, paten sürme sakin. Senle yarış yapiyordum senin haberin olmadan kim daha çok verecek diyeBen ne tipim acaba :))
Saglikli yag oldugu surece sorun olmaz diye dusunuyorum.
Bugun hic spor yapmadimsimdi cikip yurusem mi paten mi sursem?
Düzeltme: aklıma geldi de cuma tamamen aynı kilodaydik, paten sürme sakin. Senle yarış yapiyordum senin haberin olmadan kim daha çok verecek diye
Canim hosgeldin aramiza, ben Ozge, takim kaptaniyim, katilim formumuzu doldurabilir misin, seni daha yakindan taniyalim :)Merhaba. 97 kilo ile bende artık bu gruptayım. 102 kilodan bu kiloya indim. Devamı da gelir inşallah. Haftasonu diyet programıma fazla uyamadım. O yüzden iki gündür cezalı gibi az yiyorum. Yarından itibaren normal planıma uymaya niyetlendim. Bakalım Cuma günü tartı ne gösterecek.
Canim cuma gunu izne ayiririm seni, kolayliklar diliyorum, cok alistik ama sana arada ugra olur mu?Kızlar nasılsıniz? Gelemedim yine iki gündür menulerimi de yazamadım bir yoğunluk aldı başını gidiyor. Hafta sonu kayinvalidemler geliyor pazartesi seminerle beraber okula başlıyorum. Çocuklara bakacak ben okuldayken. Onlar evdeyken daha da yoğun olacağım. Bu hafta da istediğim gibi olmadı diyeyim. Pazartesi +400 çıktım. Yersem pasta böyle olur tabii. Biraz rahatlamam lazım. O yüzden cuma bildirimden sonra izne ayrılmak istiyirum kaptanlarim.CEYDOS Yawrukush
Üç günlük menü yazicam şimdi aklimda kaldığınca
Pazar- pazartesi
klasik kahvaltı, Öğle bir kase ruseymli bulgur gevreği, pazar akşam 3 tane dolma biber bulgurlu, pazartesi akşam kıyma sote, bir dilim ekmek, salata, ayran
Bugün kahvaltıda arkadaşlarımı davet ettim coook yedim hiç yazmiyim ama kahvaltı haricinde bir Türk kahvesi, bir avuç kiraz yedim sadece.
Üç gün için de 2-2.5 su içtim spor yok
CHOLE T,NG DENE CANIM KIRMIZII VİDEO İÇ BACAK BASEN İİÇİNİkisini de yapmıyorum ben
Armut tipliyim, basen bölgem diğer bölgelere göre geniş. O yüzden yağı azaltmam daha iyi oluyor.
PİRİNCİN İÇİNE KOY KAPTANIM SABAHA KADARSelamlar kizlar, sabah sabah telefonum bozuldu..
Bilgisayarimi akina verdim yaz odevlerini yapsin diye..
Bende Arasla oyna, yemekleri pisir, evi topla derken simdi bir kahve aldim, cocuklarada cizgi film actim geldim takima..
Telefon hic iyi olmadi , ne sarj oluyor ne aciliyor.
Aras kac kez uzerine bir seyler dokmustu ama suya dayanikliydi neden boyle oldu, bir daha acilir mi bilmem..
Sizler neler yaptiniz?
Bu kadar ise saat daha sababh 11.15 burada :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?