Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim kas kutlen artabilir o yuzden arti gelebilirsin normal

Afiyet olsun canım menülerin çok güzel Süpersin

Selam kızlar
Salı menüm
10:30
2 yumurtalı omlet, domates, salatalık, 1 tane de low carb ekmekçik( geçen haftalarda yapıp buzluna atmıştım )

14:00
1 avuç kadar fındık

16:30
Çok açıkmıştım 1 kase kıymalı patlıcan musakka, 1 tane low carb ekmekçik

19:30
Bir avuç kadar kaju

Su: 2,5 lt
Spor: 9000adım: 450puan

Yawrukush CEYDOS asena87 FitFiliz

Tartıda artış olması morelimi çok düşürüyor bi ara diyetisyene gidip kas yağ ölçümü yaptırıcam

ben de öyleyim. biri çıkıp 'mars sağa kaydı venüs geri kaçtı bu ara herkes kilo alabilir dikkat' falan dediği an 'hmmm demek ondanmııış' diyip hayat boyu küçümsediğim astrolojiye bile inanmaya başlayabilirim.

Selamlar kahvaltı olarak,1 kibrit kutusu kadar süzme peynir,7 küçük yeşil zeytin,3-4 dilim domates,2 salam,1 dilim tam buğday ekmeği yedim
Canim aksam toplu olarak paylasiyoruz su ve sporu da ekleyip.diger arkadaslarin paylasimlarina bakip ornek alabilirsin

Kaç günden beri dikkat ediyorum hala daha +500gr artıdayım deli oldum nerde yanlış yapıyorum
Yawrukush CEYDOS FitFiliz
Yanlış da yaptığın yok ki güzelim bence menülerin ideal. Mens. dönemin yakındır belki. Çok etkiliyor bazen. Ben de vaktim bugün artidaydim ona yordum, bugün yarın olsam bari.
Nasıl geçiyor günün? Canım dışarı çıkıp gezmek istiyor bugün benim ama malesef

Benimde gunum gecti dun test yaptim negatif cikti ama hala olamadim duzensiz adetim

Evet regl 3-4 günü geçti hala olamadım birde buaralar çok uykusuzum stresli günler yaşıyorum maalesef mesela dün sabaha karşı 4 te yattım hala daha uykum yoktu. Sanırım bunların etkisi low carb bozulacak diye kaçamakta yapmıyorum. Durup birden düşer belki umut

Bende stresten 1 Haftadir olamiyordum canim

Zeytin iyidir fazla olsa bile ben zararli diye bakmiyorum :)
Ayrica menun cok guzel. Su desen harika.
Sutlu nescafe genelde kilo verimini durdurur.
Bunu akşam soracaktım ama unutmuşum.
Kilo verimini durdurur dediğin başka bir şey var mı?
Özellikle dikkat edeyim tüketmemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…