Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ceydosum hoşgeldin, yokluğun belliydi canım özledim seni
Kaptişten aldık haberleri yancazima taşınıyormuşsunuz insanın alıştığı yeri bırakması da zor ama hayırlısı olsun tatlim. Taşınma çok kilo verdiriyor

lütfen çizgini bozmadan devam et. hatta bu hafta seçilecek eşinede aynı olumlu etkileri yansıt. ben yine kaybolup cuma ortaya çıkabilirim. birbirinize destek olun. hatta fırçala böl yok et olur mu?
Grupta yokluğum çok belli oluyor ama sen de fırsat buldukça uğra olur mu Seni mi kıracammm

Off kolay gelsin ceydoş taşınmak çok zor inşallah en kısa zamanda kolaylarsınız. arada bir uğra eksikliğin hissediliyor

öyleyse vazgeciyorum bezelyeden zaten alisverise gidicem karisik sebze aliyim saglikli bir sekilde güzel bir menü ile giris yapayim haftasonuna

Canim bezelye pek önerilmedigi icin ben vazgectim, sen istiyorsan tabi yap yinede :)
salata yapacagım içine gramlı atarım yinede

Sagol canim saniri. Ise yaradi.

gel ananasli yesilcay sallayim sana bi bakalim nasilmiss
onu bil yapamıyorum ben çok dağıldım toparlamakta zorlanacaksınız valla.
daha artısını göremedim canım. ikinci aşamada daha çok veriliyor. boya badana temizlik ve yerleşmede. bu kısım kötü olan
yok canım yapmıyorsu istersen yapabilirseinde tabi nasılsın çağrısı yaptım sadece özledim valla nasılsın. kilo almamana çok sevindim dikkat et kendine.
Grupta yokluğum çok belli oluyor ama sen de fırsat buldukça uğra olur mu Seni mi kıracammm
kır geç ez böl ne deseniz haklısınız.
Off kolay gelsin ceydoş taşınmak çok zor inşallah en kısa zamanda kolaylarsınız. arada bir uğra eksikliğin hissediliyor
haftaya daha sık gelmeye çalışıcam en azından fırçalam işini ihmal etmemem lazım herkes dökülmüş.

Evet yerleştirme daha zor çünkü. Hangi semte taşınıyorsunuz Ceyda'cim? Bir de sevindin mi bu tayine yoksa ayrılmak istemez miydin?

Evet yerleştirme daha zor çünkü. Hangi semte taşınıyorsunuz Ceyda'cim? Bir de sevindin mi bu tayine yoksa ayrılmak istemez miydin?
hiç sevinmedim canım erzincanda kalmayı yeğlerdim. madem olacaktı izmir olsaydı tadından yenmezdi ki tüm planımı oraya yönelik yapmıştım. şimdi ertelemek zorundayım. tahmini oturacağım semt çankaya olur diye düşünüyorum.

İzmir evet tam da dediğin gibi tatindan yenmez canım, olsun vardır her işte bir hayır. Ben de ankaraya ağlaya ağlaya geldim ama alışıyor insan. Asker eşi misin yoksa canım? Sık mı tayin oluyorsunuz

İzmir evet tam da dediğin gibi tatindan yenmez canım, olsun vardır her işte bir hayır. Ben de ankaraya ağlaya ağlaya geldim ama alışıyor insan. Asker eşi misin yoksa canım? Sık mı tayin oluyorsunuz
ikinci gidişim canım ilkinde de ağlaya ağlaya gittim sevinerek döndüm. yine ağlıyorum. sık denemez tayinlerimize arada oluyoruz işte.

Tansucum tartida 77.2 gorunuyor, sen 78.2 yazmissin, yanlis mi yazdin gulum?

Kizlar bugun takimda cok artiyla gelen arkadasim var, muhtemelen guzel bir derecemiz olmayacak.
JaneRizzoli canim seni bugun listeye almak istiyordum ama regli oncesi istedigin gibi kilo verememissin o yuzden haftaya alalim olur mu:)
fyzanur gulum gecmis olsun , acil sifalar diliyorum, zeytinyagi ic 1-2 kasik, insallah wcya cikarsin..
cokofesttt gulum izne ayrilmak mi istiyorsun, ben kacirdim mi bu bilgiyi, yoksa devam edecek misin?
B barga canim 79.9 kilo bildirimini aliyorum ve listeye girisini yapiyorum canim..
Listemizi hazirlamaya geciyorum kizlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…