Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftya fazlasıyla + başlayınca (700gr) motivasyon yerle bir oldu kaptanım. O yüzden ağırlık veremedim sanırım. Bu hafta toparlayacağım sen nerelerdesin özlettin kendini

Haftya fazlasıyla + başlayınca (700gr) motivasyon yerle bir oldu kaptanım. O yüzden ağırlık veremedim sanırım. Bu hafta toparlayacağım sen nerelerdesin özlettin kendini
sorma canım kolilerin arasında kendimi kaybettim hiçbir ilerlemede olmadı toparlanma işinde. evden çıkana kadarda olmayacak sanırım. bende sizleri özledim ama sürekli onu kaldır bunu topla şunu at düşünceleri ve işleri içinde girmem kolay olmuyor. zaten laptopta sürekli dolu kızım bırakıyor eşim alıyor.
bu hafta daha fazla dikkat et lütfen herkese başardığını göstermek için yapmalısın bunu.

sabit olarak kayıtlara geçiriyorum o zaman seni canım.
bu hafta çok az olmuş canım neden böyle oldu. yediklerini bir gözden geçir istersen.
Evet çok az oldu. Bazı yanlış şeyler yedim bide regl olacam siskinim biraz. Inşallah bu hafta daha iyi olacak

Yaşasın ilk defa birinci oldum. Ama karşılığını aldım çok mutluyum

Teşekkür ederim kaptanim sen nerelerdeydin özledim valla
kendimi kaybettim bulmaya çalışıyorum canım ama yakın zamanda biraz zor görünüyor. bende çok özledim evde durup durup kızlarım nasıl acaba neler yapıyorlar ben yokum şimdi kaçamak yapıyordur onlar diyerek geziyorum.nitekimde öyle olmuş.

seninde mi reglin agrili ve cok kanamali geciyor?
77.2 degil mi o
Aaa evet 77 olmusum ben basina hic bakiyorum mu ki acaba
Kizlar aksama tavuklu bezelye yemegi agir mi olur veya yogurtla beraber iyi bir ögün mü sizce? Öglen salata yedim
Bende yapayim dur
Ara ara hirslandim 77 ye dustum
Kolay gelsin kaptanim

Kaptanim yanlis görmüşum yanlis hesaplamisim dogrusunu hesapliyorum simdi
Gecen cuma 78.7
Bu cuma 77.2
Fark 1.5
Yuzde 1.90
BLU3 Yawrukush CEYDOS deniz diyette

Çok teşekkürler canm kesinlikle diyet artı spor bu hafta çok olumlu etkiledi
lütfen çizgini bozmadan devam et. hatta bu hafta seçilecek eşinede aynı olumlu etkileri yansıt. ben yine kaybolup cuma ortaya çıkabilirim. birbirinize destek olun. hatta fırçala böl yok et olur mu?

Kaptanim yanlis görmüşum yanlis hesaplamisim dogrusunu hesapliyorum simdi
Gecen cuma 78.7
Bu cuma 77.2
Fark 1.5
Yuzde 1.90
BLU3 Yawrukush CEYDOS deniz diyette
70 sayfa geriden gelince bende fark etmemişim girişleri 77,2 yapmışım ama burada 500 gr üzerinden yorum yaptım. ah ah. hatta kafamda şu kız 1500 gr verse ne harika olacak konuşması geçiriyorum kendimce.

Brokolin varmi veya ispanak. Ne sebzen var evde

bezelye konusunda haklısın canım çok önerilmiyor. tavuklarını ye bezelyeleri bırak.

öyleyse vazgeciyorum bezelyeden zaten alisverise gidicem karisik sebze aliyim saglikli bir sekilde güzel bir menü ile giris yapayim haftasonuna

Bende yapayim dur

Canim bezelye pek önerilmedigi icin ben vazgectim, sen istiyorsan tabi yap yinede :)

son kilolar zor gidiyor, diyet yapmaktan sıkıldım azıcık salmam lazim sonra geri toparlarim :*
Liste disinda hedefime ulasirsam girerim tekrardan canim. O kolay iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…