sabit olarak kayıtlara geçiriyorum o zaman seni canım.
bu hafta çok az olmuş canım neden böyle oldu. yediklerini bir gözden geçir istersen.Geçen cuma 84.300
Bugün 84.00
Fark -0.300
Yuzde: 0.35
Haftya fazlasıyla + başlayınca (700gr) motivasyon yerle bir oldu kaptanım. O yüzden ağırlık veremedim sanırım. Bu hafta toparlayacağımhoşgeldin canım aramıza.ben kayıp kaptan yardımcısı ceyda. beraber güzel kilolar vereceğimize inanıyorum. arada bir çemkirirsem sakın korkma bilki senin iyiliğin için olacak. kilo ile savaşında yanındayız sakın pes etme.
evren bizi lanetledimi ne böylr duyunca çıldırıyorum. geçmiş olsun canım pirincin içine yatırmayı deneseydin.
beraber bu işi halledeceğiz canım üzülme.
maşallah canım ne güzel bir sonuç getirmişsin. geçen hafta analiz işe yaramış gibi hissediyorum.
istediğin zaman ama toplu olarak yazmalısın canım. sabah öğle akşam su ve spor yazarak.
sonucuna bayıldım yavrum harikasın. sevinçten uçuyorum.
regl dönemi öncesi böylr etkilenmeler normal. ben 2 kilo attığımı bilirim sıkma canını.
domates benim gittiğim her diyetisyenin yasaklılar listesine koyduğu bir besin.sabah kahvaltısında sadece 2 adet çeri domatese izin vardı birine nedenini sordum. mide asidini yükselttiği için olduğunu söylemişti.
ah be canım ne yaptın kendine bu hafta diyemiyorum bende aynı durumdayım.
çiçek unu alsan onu denesen ben onunla rahatladım.
neden böylr oldu canım bu hafta su mu az içtin. yemeklerimi fazla kaçırdın?
100 olsun bizim olsun hiç eksi gelmemesinden çok daha iyi.
senin analizin şöyle bende 1 hafta sabit bir hafta az eksi bir hafta çooook eksi getiriyorsun.
ekmek yapmayı kesmelisin proteini arttırmalısın canım.
sonuçların beni hep mutlu ediyor canım tebrik ederim.
sende mi izne ayrılıyorsun . sonuca bu kadar yakınken keşke azıcık daha dayansaydın.
saat 17:00 a akadar bildirim yaparsan harika olur.
hadi gene iyisin 600 gr mükemmel
bu kiloda bu fark müthiş daha az oluyor genelde tebrik ederim.
sonucunu beğendim ama haftaya daha iyisini bekliyorum senden.
kaosun neler yaptığını en iyi ben bilirim. kontrolsüz yeme krizlerine giren biri olarak söylüyorum bunu. hallederiz üzülme.
menülerine bakamadım canım bu + nın mutlaka bir nedeni vardır.
ne kadar güzel eksi gelmişsin hedef koymuş olmanda harika.
değil mi varken çemkirince kızardınız bana ama sonuçlar bu kadar az gelmezdi. ah ah bilemediniz kıymetimi.
sorma canım kolilerin arasında kendimi kaybettim hiçbir ilerlemede olmadı toparlanma işinde. evden çıkana kadarda olmayacak sanırım. bende sizleri özledim ama sürekli onu kaldır bunu topla şunu at düşünceleri ve işleri içinde girmem kolay olmuyor. zaten laptopta sürekli dolu kızım bırakıyor eşim alıyor.Haftya fazlasıyla + başlayınca (700gr) motivasyon yerle bir oldu kaptanım. O yüzden ağırlık veremedim sanırım. Bu hafta toparlayacağımsen nerelerdesin özlettin kendini
Evet çok az oldu. Bazı yanlış şeyler yedimsabit olarak kayıtlara geçiriyorum o zaman seni canım.
bu hafta çok az olmuş canım neden böyle oldu. yediklerini bir gözden geçir istersen.
Teşekkür ederim kaptanim sen nerelerdeydin özledim vallasabit olarak kayıtlara geçiriyorum o zaman seni canım.
bu hafta çok az olmuş canım neden böyle oldu. yediklerini bir gözden geçir istersen.
Yaşasın ilk defa birinci oldum. Ama karşılığını aldım çok mutluyumPUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
Melek Ada
Arrietty_
@barga
Birgaripanne
@JaneRizzoli
@Melegimkorusun
@Milana firuze
M minimalce_
deniz diyette
@cokofesttt
@blueskyyy
Ellssa
@Derya_the_queen
@esmeriiim
@Aomine Daiki
matilda34
@fyzanur
@bnnu
aydingelini
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
kendimi kaybettim bulmaya çalışıyorum canım ama yakın zamanda biraz zor görünüyor. bende çok özledim evde durup durup kızlarım nasıl acaba neler yapıyorlar ben yokum şimdi kaçamak yapıyordur onlar diyerek geziyorum.nitekimde öyle olmuş.Teşekkür ederim kaptanim sen nerelerdeydin özledim valla
Aaa evet 77 olmusum ben basina hic bakiyorum mu ki acabaseninde mi reglin agrili ve cok kanamali geciyor?
77.2 degil mi o
Bende yapayim durKizlar aksama tavuklu bezelye yemegi agir mi olur veya yogurtla beraber iyi bir ögün mü sizce? Öglen salata yedim
Ara ara hirslandim 77 ye dustumcanım takım kızlarım nasılsınız? sizleri çooook özledim ama öyle yoğun bir dönem içerisine girdim ki bu kaos biter mi hiç bilmiyorum. + laptopum bozuk olması beni çok olumsuz etkiliyor. o konuda tek tesellim kıymetlimi kendi ellerimle servise götürüp kendi ellerimle alacak olmam.çok uzun bir geçmişe göz atarak geldim
@barga canım menülerini inceleyeceğim neden böyle oluyor birlikte bir orta yol bulacağız üzülme.
Arrietty_ anam paten mi aldın bayılırım. benimde oradan oraya gezerken kimde bıraktığımı unuttuğum patenlerim var ama yenisini beğendim acaip janjanlı almayı planlıyorum.5 yaşındaki uçan ceyda olamam ama çoook seviyorum. ağır adımlarla başlar belki hızlanırım.
@Derya_the_queen anacım gene yakalamışsın bir tekirdağda yaşamış. keşfettiğin ilk benim unutma sakın.
aydingelini hep aklımdasın sakın ağlama beni kimse merak etmiyor diye ben ediyorum yoksam bile pes etmeni istemiyorum.
Birgaripanne minik kızım napıyorsun? ben yokken kimler hırslandırdı kimler üzdü seni?
Ellssa ilk haftadan çok kötü bir eş oldum sana özür dilerim hiç adetim değildir böyle şeyler ama böyle olmak zorunda bir süre daha.
@erciyes111 izne ayrılıyormuşsun şaşırdım. toplanma başladı mı yoksa?
@Melegimkorusun kuzum katı gıdaları azıcık azalt yağı azaltma ekmek çok yediğin zamanda ters tepki yapabiliyor ben sadece sabah öğünlerimde keto ekmek yiyorum.
@fyzanur bu hafta hiç aktif olmamışsın canım neden kayboldun korkma nöbetlerinde basmayacağım. hastane ortamına beni baygınsam sokabilirler kendi isteğimle mümkün değil gitmem.
@fmad anam sınavcı kızım sınavların nasıl gidiyor. benim kızımda pazaretsi okula başlayacak artık ne zaman görürüm bilmiyorum.aktif eğitim alacaklar.
@Aomine Daiki şifa orucu nasıl gidiyor? zorlanıyor musun?
@Beklenen2 geçmişte spor yaptığını okudum yüreğim ağzıma geldi yapma canım gelecekte yapma şansın olacak.sabret.
@bnnu sende mi giremedin takıma bu hafta az gördüm yazdıklarını daha aktif olman gerek motivasyonun artması için.
şimdi geçmişe çağrı yapmak istiyorum özlediğim diğer kızlara bu çağrım. @plasticwoman @angelnesss @Periannem @Meryem1306 @luges @Aycaokurcan @DeryaOnDiet kızlar nasılsınız çok boş bıraktınız bizi arada gelin lütfen.
Kolay gelsin kaptanimsorma canım kolilerin arasında kendimi kaybettim hiçbir ilerlemede olmadı toparlanma işinde. evden çıkana kadarda olmayacak sanırım. bende sizleri özledim ama sürekli onu kaldır bunu topla şunu at düşünceleri ve işleri içinde girmem kolay olmuyor. zaten laptopta sürekli dolu kızım bırakıyor eşim alıyor.
bu hafta daha fazla dikkat et lütfen herkese başardığını göstermek için yapmalısın bunu.
spor ve diyetin etkisini olumlu bir eksiyle almışsın canım tebrik ederim.Yaşasın ilk defa birinci oldum. Ama karşılığını aldım çok mutluyum
hep hırslı olacaksın benim tanıdığım tansu çok hırslı bunun kiloyada daha fazla yansımasını bekliyorumAaa evet 77 olmusum ben basina hic bakiyorum mu ki acaba
Bende yapayim dur
Ara ara hirslandim 77 ye dustum
Kolay gelsin kaptanim
Çok teşekkürler canm kesinlikle diyet artı spor bu hafta çok olumlu etkiledispor ve diyetin etkisini olumlu bir eksiyle almışsın canım tebrik ederim.
Kaptanim yanlis görmüşum yanlis hesaplamisim dogrusunu hesapliyorum simdiGecen cuma 78.7
Bugun 78.2
Fark 500 gram
Yuzde 0.63
BLU3
Not dun ac karnina tartildigimda 76.7 gormustum aksamki kacamagim gece kramplara neden oldu ve bir suru odeme haftaya olacak esim simdiden sansli odemi atar azicikta kilo verirsem 1 biz olabiliriz
Iki gundur ayran iciyordum kanamam bugun artti ihmal ettim halbuki yogurt turevi yememem gerek oda siskinlik yapmis olabilir
lütfen çizgini bozmadan devam et. hatta bu hafta seçilecek eşinede aynı olumlu etkileri yansıt. ben yine kaybolup cuma ortaya çıkabilirim. birbirinize destek olun. hatta fırçala böl yok et olur mu?Çok teşekkürler canm kesinlikle diyet artı spor bu hafta çok olumlu etkiledi
Hirstan yanlis gormusumhep hırslı olacaksın benim tanıdığım tansu çok hırslı bunun kiloyada daha fazla yansımasını bekliyorum
70 sayfa geriden gelince bende fark etmemişim girişleri 77,2 yapmışım ama burada 500 gr üzerinden yorum yaptım. ah ah. hatta kafamda şu kız 1500 gr verse ne harika olacak konuşması geçiriyorum kendimce.Kaptanim yanlis görmüşum yanlis hesaplamisim dogrusunu hesapliyorum simdi
Gecen cuma 78.7
Bu cuma 77.2
Fark 1.5
Yuzde 1.90
BLU3 Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Brokolin varmi veya ispanak. Ne sebzen var evde
bezelye konusunda haklısın canım çok önerilmiyor. tavuklarını ye bezelyeleri bırak.
Bende yapayim dur
son kilolar zor gidiyor, diyet yapmaktan sıkıldım azıcık salmam lazim sonra geri toparlarim :*hoşgeldin canım aramıza.ben kayıp kaptan yardımcısı ceyda. beraber güzel kilolar vereceğimize inanıyorum. arada bir çemkirirsem sakın korkma bilki senin iyiliğin için olacak. kilo ile savaşında yanındayız sakın pes etme.
evren bizi lanetledimi ne böylr duyunca çıldırıyorum. geçmiş olsun canım pirincin içine yatırmayı deneseydin.
beraber bu işi halledeceğiz canım üzülme.
maşallah canım ne güzel bir sonuç getirmişsin. geçen hafta analiz işe yaramış gibi hissediyorum.
istediğin zaman ama toplu olarak yazmalısın canım. sabah öğle akşam su ve spor yazarak.
sonucuna bayıldım yavrum harikasın. sevinçten uçuyorum.
regl dönemi öncesi böylr etkilenmeler normal. ben 2 kilo attığımı bilirim sıkma canını.
domates benim gittiğim her diyetisyenin yasaklılar listesine koyduğu bir besin.sabah kahvaltısında sadece 2 adet çeri domatese izin vardı birine nedenini sordum. mide asidini yükselttiği için olduğunu söylemişti.
ah be canım ne yaptın kendine bu hafta diyemiyorum bende aynı durumdayım.
çiçek unu alsan onu denesen ben onunla rahatladım.
neden böylr oldu canım bu hafta su mu az içtin. yemeklerimi fazla kaçırdın?
100 olsun bizim olsun hiç eksi gelmemesinden çok daha iyi.
senin analizin şöyle bende 1 hafta sabit bir hafta az eksi bir hafta çooook eksi getiriyorsun.
ekmek yapmayı kesmelisin proteini arttırmalısın canım.
sonuçların beni hep mutlu ediyor canım tebrik ederim.
sende mi izne ayrılıyorsun . sonuca bu kadar yakınken keşke azıcık daha dayansaydın.
saat 17:00 a akadar bildirim yaparsan harika olur.
hadi gene iyisin 600 gr mükemmel
bu kiloda bu fark müthiş daha az oluyor genelde tebrik ederim.
sonucunu beğendim ama haftaya daha iyisini bekliyorum senden.
kaosun neler yaptığını en iyi ben bilirim. kontrolsüz yeme krizlerine giren biri olarak söylüyorum bunu. hallederiz üzülme.
menülerine bakamadım canım bu + nın mutlaka bir nedeni vardır.
ne kadar güzel eksi gelmişsin hedef koymuş olmanda harika.
değil mi varken çemkirince kızardınız bana ama sonuçlar bu kadar az gelmezdi. ah ah bilemediniz kıymetimi.
tamam istediğin gibi olsun. ama liste dışı oynak oluyorsun şekil a benson kilolar zor gidiyor, diyet yapmaktan sıkıldım azıcık salmam lazim sonra geri toparlarim :*
Liste disinda hedefime ulasirsam girerim tekrardan canim. O kolay iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?