Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hafta ne olmuş takıma hepimiz dökülüyoruz kızlar

Icler acisi
Hep CEYDOS Un eksikliginden bunlar

Ya kizlar gece oglumun Kucuk lego Suna bastim. Gorsem basmazdim. Topugum delindi resmen. Hava ya kaldirip yuruyorum. Sabah sporuda iptal ettim. Yagmur oncesi biraz yuruyeyim dedim nasil sizliyor ama.
Evde p90x3 yaparim insallah.

Bezelyesi fazla olmazsa iyi bence

Bende kapuska yaptim bugun. Sogusada yesem diye bekliyorum. Tek ogun ile devam edecegim

Bezelyeyi sanirim karbonhidrattan dolayi fazla tüketmemek lazim kararsiz kaldim suan.
Evde taze tavuk gögsüm var ne yapsam acaba menü fikri olan var mi

canım takım kızlarım nasılsınız? sizleri çooook özledim ama öyle yoğun bir dönem içerisine girdim ki bu kaos biter mi hiç bilmiyorum. + laptopum bozuk olması beni çok olumsuz etkiliyor. o konuda tek tesellim kıymetlimi kendi ellerimle servise götürüp kendi ellerimle alacak olmam.çok uzun bir geçmişe göz atarak geldim
B barga canım menülerini inceleyeceğim neden böyle oluyor birlikte bir orta yol bulacağız üzülme.
Arrietty_ anam paten mi aldın bayılırım. benimde oradan oraya gezerken kimde bıraktığımı unuttuğum patenlerim var ama yenisini beğendim acaip janjanlı almayı planlıyorum.5 yaşındaki uçan ceyda olamam ama çoook seviyorum. ağır adımlarla başlar belki hızlanırım.
FitFiliz anacım gene yakalamışsın bir tekirdağda yaşamış. keşfettiğin ilk benim unutma sakın.
aydingelini hep aklımdasın sakın ağlama beni kimse merak etmiyor diye ben ediyorum yoksam bile pes etmeni istemiyorum.
Birgaripanne minik kızım napıyorsun? ben yokken kimler hırslandırdı kimler üzdü seni?
Ellssa ilk haftadan çok kötü bir eş oldum sana özür dilerim hiç adetim değildir böyle şeyler ama böyle olmak zorunda bir süre daha.
erciyes111 izne ayrılıyormuşsun şaşırdım. toplanma başladı mı yoksa?
Melegimkorusun kuzum katı gıdaları azıcık azalt yağı azaltma ekmek çok yediğin zamanda ters tepki yapabiliyor ben sadece sabah öğünlerimde keto ekmek yiyorum.
fyzanur bu hafta hiç aktif olmamışsın canım neden kayboldun korkma nöbetlerinde basmayacağım. hastane ortamına beni baygınsam sokabilirler kendi isteğimle mümkün değil gitmem.
fayfeyfiy anam sınavcı kızım sınavların nasıl gidiyor. benim kızımda pazaretsi okula başlayacak artık ne zaman görürüm bilmiyorum.aktif eğitim alacaklar.
Aomine Daiki şifa orucu nasıl gidiyor? zorlanıyor musun?
B Beklenen2 geçmişte spor yaptığını okudum yüreğim ağzıma geldi yapma canım gelecekte yapma şansın olacak.sabret.
bnnu sende mi giremedin takıma bu hafta az gördüm yazdıklarını daha aktif olman gerek motivasyonun artması için.

şimdi geçmişe çağrı yapmak istiyorum özlediğim diğer kızlara bu çağrım. plasticwoman angelnesss P Periannem M Meryem1306 luges A Aycaokurcan DeryaOnDiet kızlar nasılsınız çok boş bıraktınız bizi arada gelin lütfen.

Hoş geldin ceydoşum özledik seni daha önce iyi zannederken kendimi spor yaptım agrım oldu baya da ara verdim dün yaptım sporumu şükür agrım falan yok artik

bacağı hep aynı yerden ölçmeyi başaramazsam belki diye, biraz daha dize yakın bir bölgedeki benimin üzerinden aldım, 50 çıktı. böyle not alabilir misin, oradaki daralmayı takip ederim?

bacağı hep aynı yerden ölçmeyi başaramazsam belki diye, biraz daha dize yakın bir bölgedeki benimin üzerinden aldım, 50 çıktı. böyle not alabilir misin, oradaki daralmayı takip ederim?

Olur
Bende kol ve bacak da benlerimden takip ediyorum
Pcden girince ekleyim
Gece uyuyamadim az uyuyayim ben

hoşgeldin canım aramıza.ben kayıp kaptan yardımcısı ceyda. beraber güzel kilolar vereceğimize inanıyorum. arada bir çemkirirsem sakın korkma bilki senin iyiliğin için olacak. kilo ile savaşında yanındayız sakın pes etme.
evren bizi lanetledimi ne böylr duyunca çıldırıyorum. geçmiş olsun canım pirincin içine yatırmayı deneseydin.
beraber bu işi halledeceğiz canım üzülme.
Gecen cuma: 66.3
Bu gun: 65.3
Fark: 1 kg
Yuzde: 1.508%
Eki Görüntüle 2651008
maşallah canım ne güzel bir sonuç getirmişsin. geçen hafta analiz işe yaramış gibi hissediyorum.
Yediklerimi ne zaman yazayım akşam mı?. Sabah yazan arkadaşları gördüğüm için dün ki yediklerimi sporları yazamadım şimdi yazayım mı?
istediğin zaman ama toplu olarak yazmalısın canım. sabah öğle akşam su ve spor yazarak.
Günaydin kizlarr
Geçen hafta: 95.7
Bu hafta: 94.2
Fark: 1.5 (toplam 2.9)
Yüzde: sanirim 1.57
Gelecek hafta için hedef kilo: 92 leri görmek
sonucuna bayıldım yavrum harikasın. sevinçten uçuyorum.
+100 gr
%0,13
kaçamak yok, spor var
Sanırım reglime 5 gün kalmasının etkisi
Haftaya anlarım.
Dukan birasını bıraktım bir de
Ona devam edeyim.
Aslında incelmeyi hissediyorum vücudumda.
regl dönemi öncesi böylr etkilenmeler normal. ben 2 kilo attığımı bilirim sıkma canını.
Domates kilo veya ödem mi yapıyor ki
domates benim gittiğim her diyetisyenin yasaklılar listesine koyduğu bir besin.sabah kahvaltısında sadece 2 adet çeri domatese izin vardı birine nedenini sordum. mide asidini yükselttiği için olduğunu söylemişti.
Kilo bildirimim.
Gecen cuma : 55.3
Bugün : 56.9
Fark : + 1.6

Yawrukush CEYDOS Melek Ada
ah be canım ne yaptın kendine bu hafta diyemiyorum bende aynı durumdayım.
çiçek unu alsan onu denesen ben onunla rahatladım.
neden böylr oldu canım bu hafta su mu az içtin. yemeklerimi fazla kaçırdın?
Geçen hafta: 62,6
Bu hafta :62,5
Fark:0,1
Yğzde : 0,16

Eki Görüntüle 2651089
100 olsun bizim olsun hiç eksi gelmemesinden çok daha iyi.
senin analizin şöyle bende 1 hafta sabit bir hafta az eksi bir hafta çooook eksi getiriyorsun.
ekmek yapmayı kesmelisin proteini arttırmalısın canım.
Kilo bildirimimi yapıp kaçıyorum kızlar. Arkadaşlarımla buluşacam hazırlık yapıyorum
Geçen hafta: 57.1
Bugün: 56.5
Fark:0.6
Yüzde: 1.06
Sonunda 56yı gördüm. Çok mutluyum
fyzanur
sonuçların beni hep mutlu ediyor canım tebrik ederim.
Geçen hafta 58.2
bu hafta 57.9
fark 0.3
yüzde 0.515
cokofesttt
Etiket geldi mi canim
Menulerdeki etiket gelmemis galiba canim
sende mi izne ayrılıyorsun . sonuca bu kadar yakınken keşke azıcık daha dayansaydın.

Merhaba sitedeki engelim gece yarısı açıldı yazamadım. Kusura bakmayın. Tartılma vaktimiz kaça kadar
saat 17:00 a akadar bildirim yaparsan harika olur.
Gecen cuma 66.2
Bu Cuma 65.6
Fark - 0,91%

Yawrukush CEYDOS bnnu

Oh be
hadi gene iyisin 600 gr mükemmel
Geçen hafta:62.6
Bu hafta:61.7
Fark:900 gr
Yüzde: (62,6-61,7)*100/61,7----1,437
Gelecek hafta için hedef kilo:60
bu kiloda bu fark müthiş daha az oluyor genelde tebrik ederim.
sonucunu beğendim ama haftaya daha iyisini bekliyorum senden.
kaosun neler yaptığını en iyi ben bilirim. kontrolsüz yeme krizlerine giren biri olarak söylüyorum bunu. hallederiz üzülme.
Geçen hafta: 69.5
Bu hafta: 69.7
Fark: +200
Yawrukush CEYDOS @asena87 erciyes111
menülerine bakamadım canım bu + nın mutlaka bir nedeni vardır.
Meraba

Gecen haftalı kılo: 65.1
Bu haftakı kılo: 64.6
Yuzde: 0,7
Gelecekmhafta hedef 63.5
ne kadar güzel eksi gelmişsin hedef koymuş olmanda harika.
değil mi varken çemkirince kızardınız bana ama sonuçlar bu kadar az gelmezdi. ah ah bilemediniz kıymetimi.

Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.

Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…