- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Çok iyi bir öğün. Protein ağırlıklı baya.Kizlar aksama tavuklu bezelye yemegi agir mi olur veya yogurtla beraber iyi bir ögün mü sizce? Öglen salata yedim
Kizlar aksama tavuklu bezelye yemegi agir mi olur veya yogurtla beraber iyi bir ögün mü sizce? Öglen salata yedim
Bu hafta ne olmuş takıma hepimiz dökülüyoruz kızlar
Bezelyesi fazla olmazsa iyi bence
Bende kapuska yaptim bugun. Sogusada yesem diye bekliyorum. Tek ogun ile devam edecegim
Bezelyeyi sanirim karbonhidrattan dolayi fazla tüketmemek lazim kararsiz kaldim suan.
Evde taze tavuk gögsüm var ne yapsam acaba menü fikri olan var mi
Aynen cokusteyiz resmenBu hafta ne olmuş takıma hepimiz dökülüyoruz kızlar
Hoş geldin ceydoşum özledik senicanım takım kızlarım nasılsınız? sizleri çooook özledim ama öyle yoğun bir dönem içerisine girdim ki bu kaos biter mi hiç bilmiyorum. + laptopum bozuk olması beni çok olumsuz etkiliyor. o konuda tek tesellim kıymetlimi kendi ellerimle servise götürüp kendi ellerimle alacak olmam.çok uzun bir geçmişe göz atarak geldim
B barga canım menülerini inceleyeceğim neden böyle oluyor birlikte bir orta yol bulacağız üzülme.
Arrietty_ anam paten mi aldın bayılırım. benimde oradan oraya gezerken kimde bıraktığımı unuttuğum patenlerim var ama yenisini beğendim acaip janjanlı almayı planlıyorum.5 yaşındaki uçan ceyda olamam ama çoook seviyorum. ağır adımlarla başlar belki hızlanırım.
FitFiliz anacım gene yakalamışsın bir tekirdağda yaşamış. keşfettiğin ilk benim unutma sakın.
aydingelini hep aklımdasın sakın ağlama beni kimse merak etmiyor diye ben ediyorum yoksam bile pes etmeni istemiyorum.
Birgaripanne minik kızım napıyorsun? ben yokken kimler hırslandırdı kimler üzdü seni?
Ellssa ilk haftadan çok kötü bir eş oldum sana özür dilerim hiç adetim değildir böyle şeyler ama böyle olmak zorunda bir süre daha.
erciyes111 izne ayrılıyormuşsun şaşırdım. toplanma başladı mı yoksa?
Melegimkorusun kuzum katı gıdaları azıcık azalt yağı azaltma ekmek çok yediğin zamanda ters tepki yapabiliyor ben sadece sabah öğünlerimde keto ekmek yiyorum.
fyzanur bu hafta hiç aktif olmamışsın canım neden kayboldun korkma nöbetlerinde basmayacağım. hastane ortamına beni baygınsam sokabilirler kendi isteğimle mümkün değil gitmem.
fayfeyfiy anam sınavcı kızım sınavların nasıl gidiyor. benim kızımda pazaretsi okula başlayacak artık ne zaman görürüm bilmiyorum.aktif eğitim alacaklar.
Aomine Daiki şifa orucu nasıl gidiyor? zorlanıyor musun?
B Beklenen2 geçmişte spor yaptığını okudum yüreğim ağzıma geldi yapma canım gelecekte yapma şansın olacak.sabret.
bnnu sende mi giremedin takıma bu hafta az gördüm yazdıklarını daha aktif olman gerek motivasyonun artması için.
şimdi geçmişe çağrı yapmak istiyorum özlediğim diğer kızlara bu çağrım.plasticwoman angelnesss P Periannem M Meryem1306 luges A Aycaokurcan DeryaOnDiet kızlar nasılsınız çok boş bıraktınız bizi arada gelin lütfen.
Kullanici Tarih Toplam -cm Kol Gögüs Bel Basen Bacak Kilo B barga 19.06.20 32 102 93 108 79.9 Birgaripanne 19.06.20 Arrietty_ 19.06.20 30 94 80 99 61 65.6
Birgaripanne canim bilgilerini yazinca eklerim
B barga canim en onemlisini unutmusum. BacakVaktin olunca bekliyorum onuda
Size suprizim listede olanlarin sporunu takip edecegim :))
bacağı hep aynı yerden ölçmeyi başaramazsam belki diye, biraz daha dize yakın bir bölgedeki benimin üzerinden aldım, 50 çıktı. böyle not alabilir misin, oradaki daralmayı takip ederim?
Olur
Bende kol ve bacak da benlerimden takip ediyorum
Pcden girince ekleyim
Gece uyuyamadim az uyuyayim ben
hoşgeldin canım aramıza.ben kayıp kaptan yardımcısı ceyda. beraber güzel kilolar vereceğimize inanıyorum. arada bir çemkirirsem sakın korkma bilki senin iyiliğin için olacak. kilo ile savaşında yanındayız sakın pes etme.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Hyperborea17
İsim (İsteğe Bağlı ): ad lazım değil baş harfi ben
Mesleginiz: öğrenciyim(mezun olmaya ve iş aramaya 3 ay kala)
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :ilişkim var
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:Tekirdağ
Boyunuz :160
Kilonuz:62.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz: Depresyon,sağlık durumundan dolayı ilaçlardan, karbonhidrat ağırlıklı beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:Hem kendimi iyi hissetmek hem de koşuda çabuk yorulma ak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
evren bizi lanetledimi ne böylr duyunca çıldırıyorum. geçmiş olsun canım pirincin içine yatırmayı deneseydin.Selamlar kizlar, sabah sabah telefonum bozuldu..
Bilgisayarimi akina verdim yaz odevlerini yapsin diye..
Bende Arasla oyna, yemekleri pisir, evi topla derken simdi bir kahve aldim, cocuklarada cizgi film actim geldim takima..
Telefon hic iyi olmadi , ne sarj oluyor ne aciliyor.
Aras kac kez uzerine bir seyler dokmustu ama suya dayanikliydi neden boyle oldu, bir daha acilir mi bilmem..
Sizler neler yaptiniz?
Bu kadar ise saat daha sababh 11.15 burada :))
beraber bu işi halledeceğiz canım üzülme.günaydın, 'ben nerde yanlış yaptım' temalı bir sabah olmakta:
Geçen hafta: 80.2 (eski tartı)
Bu hafta: 80.2 (eski tartı) - 79.9 (yeni tartı)
Fark: 0
Yüzde: 0
Gelecek hafta için hedef kilo: ne desem yalan...
ilk hafta ne yaptıysam bu hafta da onu yaptım, neden böyle oldu anlamadım yau. sporu da attırdım, suyu da daha çok içiyorum.Yawrukush sevgili kaptan eşim nolur kusura bakma
CEYDOS Yawrukush @asena87 eski kilo bildirimlerimi tartıya göre 300 gram aşağı çekmeniz mümkün mü acaba? ya da takım açısından sorun değilse kalsın böyle.
pof
Eki Görüntüle 2650995
Eki Görüntüle 2650996
Evet günlerdir artı geliyordum gerçekten sabah tartıya çıkmak istemedim grubumunun puanı düşürmekte ayrı stres yaptı bende ama şükür eksi geldim bu sabah
Geçen Cuma 61.7
Bugün 61.3
Fark -400 gram
Yüzde 0.376
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Eki Görüntüle 2651007
maşallah canım ne güzel bir sonuç getirmişsin. geçen hafta analiz işe yaramış gibi hissediyorum.
istediğin zaman ama toplu olarak yazmalısın canım. sabah öğle akşam su ve spor yazarak.Yediklerimi ne zaman yazayım akşam mı?. Sabah yazan arkadaşları gördüğüm için dün ki yediklerimi sporları yazamadım şimdi yazayım mı?
sonucuna bayıldım yavrum harikasın. sevinçten uçuyorum.Günaydin kizlarr
Geçen hafta: 95.7
Bu hafta: 94.2
Fark: 1.5 (toplam 2.9)
Yüzde: sanirim 1.57
Gelecek hafta için hedef kilo: 92 leri görmek
regl dönemi öncesi böylr etkilenmeler normal. ben 2 kilo attığımı bilirim sıkma canını.+100 gr
%0,13
kaçamak yok, spor var
Sanırım reglime 5 gün kalmasının etkisi
Haftaya anlarım.
Dukan birasını bıraktım bir de
Ona devam edeyim.
Aslında incelmeyi hissediyorum vücudumda.
domates benim gittiğim her diyetisyenin yasaklılar listesine koyduğu bir besin.sabah kahvaltısında sadece 2 adet çeri domatese izin vardı birine nedenini sordum. mide asidini yükselttiği için olduğunu söylemişti.Domates kilo veya ödem mi yapıyor ki
ah be canım ne yaptın kendine bu hafta diyemiyorum bende aynı durumdayım.
çiçek unu alsan onu denesen ben onunla rahatladım.Gunaydin kizlar , bugün çok fazla artı çıktım . Diyeti çok bozdum , ve 5 gündür de kabizim ,çıkamadım ,patlayacagim artık . Doktorun verdiği surup ve hap işe yaramıyor , kabızlığa iyi gelen besinleri denedim, onlarda sisirdigiyle kaldı . Doktor bağırsak küçültme ameliyatı demişti ama cesaretim yok . Riskleri çok fazla . Böyle iğrenç bir hafta oldu . 10 günlükte rapor aldım iki gün once , gözüm iltihap kapti ,kıpkırmızı kaç gündür .ayyy ne kötü bir hafta. Su kabızlık bütün nesemi kaçırdı ,patlayacak gibiyim., Ve çok ağrım var.
neden böylr oldu canım bu hafta su mu az içtin. yemeklerimi fazla kaçırdın?Kusura bakmayın kızlarr, bu hafta motive olamadım..
geçen hafta : 71,0
Bu hafta :71,3
Fark: +300
Yüzde :+0,42
M minimalce_ çok özür dilerim eşim, mükemmel bi sonucun var bu hafta. Birazda ben verebilsem birinci olurduk belki.. başka eşleşmelerde inşallah
100 olsun bizim olsun hiç eksi gelmemesinden çok daha iyi.
senin analizin şöyle bende 1 hafta sabit bir hafta az eksi bir hafta çooook eksi getiriyorsun.
ekmek yapmayı kesmelisin proteini arttırmalısın canım.
sonuçların beni hep mutlu ediyor canım tebrik ederim.Kilo bildirimimi yapıp kaçıyorum kızlar. Arkadaşlarımla buluşacam hazırlık yapıyorum
Geçen hafta: 57.1
Bugün: 56.5
Fark:0.6
Yüzde: 1.06
Sonunda 56yı gördüm. Çok mutluyum
fyzanur
sende mi izne ayrılıyorsun . sonuca bu kadar yakınken keşke azıcık daha dayansaydın.Geçen hafta 58.2
bu hafta 57.9
fark 0.3
yüzde 0.515
cokofesttt
Etiket geldi mi canim
Menulerdeki etiket gelmemis galiba canim
saat 17:00 a akadar bildirim yaparsan harika olur.Merhaba sitedeki engelim gece yarısı açıldı yazamadım. Kusura bakmayın. Tartılma vaktimiz kaça kadar
hadi gene iyisin 600 gr mükemmel
bu kiloda bu fark müthiş daha az oluyor genelde tebrik ederim.Geçen hafta:62.6
Bu hafta:61.7
Fark:900 gr
Yüzde: (62,6-61,7)*100/61,7----1,437
Gelecek hafta için hedef kilo:60
sonucunu beğendim ama haftaya daha iyisini bekliyorum senden.Gecen cuma 78.7
Bugun 78.2
Fark 500 gram
Yuzde 0.63
@BlueSkyyyy
Not dun ac karnina tartildigimda 76.7 gormustum aksamki kacamagim gece kramplara neden oldu ve bir suru odeme haftaya olacak esim simdiden sansli odemi atar azicikta kilo verirsem 1 biz olabiliriz
Iki gundur ayran iciyordum kanamam bugun artti ihmal ettim halbuki yogurt turevi yememem gerek oda siskinlik yapmis olabilir
kaosun neler yaptığını en iyi ben bilirim. kontrolsüz yeme krizlerine giren biri olarak söylüyorum bunu. hallederiz üzülme.Eki Görüntüle 2651163 Eki Görüntüle 2651165
2 hafta once 59,8
Bugun 60,7
Fark +0,9
Yuzde + 1,505 /2 ...
Cok uzgunum,hayatim su aralar cok karisik.
Kilo da aldim,giremiyorum da buraya.
Izne cikacagim bugun insallah daha artiyla donmem.
Burda guzel kilo verdim cok sag olun arkadasliginiz icin
menülerine bakamadım canım bu + nın mutlaka bir nedeni vardır.
ne kadar güzel eksi gelmişsin hedef koymuş olmanda harika.Meraba
Gecen haftalı kılo: 65.1
Bu haftakı kılo: 64.6
Yuzde: 0,7
Gelecekmhafta hedef 63.5
değil mi varken çemkirince kızardınız bana ama sonuçlar bu kadar az gelmezdi. ah ah bilemediniz kıymetimi.Icler acisi
HepCEYDOS Un eksikliginden bunlar
Ya kizlar gece oglumun Kucuk lego Suna bastim. Gorsem basmazdim. Topugum delindi resmen. Hava ya kaldirip yuruyorum. Sabah sporuda iptal ettim. Yagmur oncesi biraz yuruyeyim dedim nasil sizliyor ama.
Evde p90x3 yaparim insallah.
bezelye konusunda haklısın canım çok önerilmiyor. tavuklarını ye bezelyeleri bırak.Bezelyeyi sanirim karbonhidrattan dolayi fazla tüketmemek lazim kararsiz kaldim suan.
Evde taze tavuk gögsüm var ne yapsam acaba menü fikri olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?