Kizlar bugun takimda cok artiyla gelen arkadasim var, muhtemelen guzel bir derecemiz olmayacak.
@JaneRizzoli canim seni bugun listeye almak istiyordum ama regli oncesi istedigin gibi kilo verememissin o yuzden haftaya alalim olur mu:)
@fyzanur gulum gecmis olsun , acil sifalar diliyorum, zeytinyagi ic 1-2 kasik, insallah wcya cikarsin..
@cokofesttt gulum izne ayrilmak mi istiyorsun, ben kacirdim mi bu bilgiyi, yoksa devam edecek misin?
B barga canim 79.9 kilo bildirimini aliyorum ve listeye girisini yapiyorum canim..
Listemizi hazirlamaya geciyorum kizlar...
Yaaa yakalandikkendimi kaybettim bulmaya çalışıyorum canım ama yakın zamanda biraz zor görünüyor. bende çok özledim evde durup durup kızlarım nasıl acaba neler yapıyorlar ben yokum şimdi kaçamak yapıyordur onlar diyerek geziyorum.nitekimde öyle olmuş.
Canim listenin sorumlulugunu biliyorsun aktif olmak, duzenli bildirim yapmak, birde listeye girdikten sonra 2 ay izne ayrilamiyorsun yani 2 ay yarismak zorundasin.tammamdır, ellerine sağlık <3
Evet kaptanim oglum dis cikariyor galiba ondan uykusuzda kaldim yanlis gormusum bir de ne kadar uzuldumTansucum tartida 77.2 gorunuyor, sen 78.2 yazmissin, yanlis mi yazdin gulum?
Canim listenin sorumlulugunu biliyorsun aktif olmak, duzenli bildirim yapmak, birde listeye girdikten sonra 2 ay izne ayrilamiyorsun yani 2 ay yarismak zorundasin.
Bu kuralari kabul ediyor musun gulum?
hoşbuldum diyeyim ama kızlarım bu hafta az kilo vermiş azıcık üzüldüm.Hosbuldum canim asil sen hosgeldin
Gelmisken spor yarismasinida halletmissin, ellerine saglik..
yaz geldi gevşedik sinyalleri bunlar senden olmamıştır canım suçlama kendini.Hosbuldum Filizim, bu hafta takimi batirmisim , herkes artida...
kötü yakalandınız hemde. derhal toparlanıyorsunuz. kesinlikle taşınıyorum.Yaaa yakalandik
Tasiniyorsun anladığım kadarıyla demi
Gecmis olsun kuzuna, sanada helal olsun canim, harika kilo verdin..Evet kaptanim oglum dis cikariyor galiba ondan uykusuzda kaldim yanlis gormusum bir de ne kadar uzuldum
Tamamdir canim, hayirli olsun listen..evvet, minimum 3.5 ay daha aktif olarak devam halindeyim.
Tamamdir canim, hayirli olsun listen..
Fotografida ekledim, beceremedim bir turlu, sagol kuzum ,cok az gitti bu haftada, biraz mola iyi gelecek :)helaaaaal ossun sana sevgili eşim, bir de dert ediyorduntebrikler ediyorum
Evet bu hafta toparlanıyor um hemenhoşbuldum diyeyim ama kızlarım bu hafta az kilo vermiş azıcık üzüldüm.
birkaç sonuç dışında diğerleri de hazır canım seni ve akrrepi bekliyorum bildirimler için.
yaz geldi gevşedik sinyalleri bunlar senden olmamıştır canım suçlama kendini.
kötü yakalandınız hemde. derhal toparlanıyorsunuz. kesinlikle taşınıyorum.
Fotografida ekledim, beceremedim bir turlu, sagol kuzum ,cok az gitti bu haftada, biraz mola iyi gelecek :)
sonuç güzel gelmiş ben bildrim yapmaya korkuyorum direk çukurun ortasına denk geliyorum.
Cok normal tasinma surecinde canim, toparlayacagina eminim :)sonuç güzel gelmiş ben bildrim yapmaya korkuyorum direk çukurun ortasına denk geliyorum.
Umarim oyle olur canim, yine 70lere cikmadan donerim insallah :)dönüşün muhteşem olacak
yaz gevşemesi canım ama bu hafta hep birlikte bu işi daha fazla ciddiye almalıyız. karbo yasakları kesin gelmeli kaçamaklar ortadan kalkmalı.LUTFEN OKUYUNUZ!!
***Kizlar yuzdemiz oldukca kotu, bu hafta takimimiz ceza aliyor malesef..
Takim kaptani oldugum icin bundan kendime pay cikariyorum, oz elestiri yapiyorum..Takimdaki isleyisimizle ya da bizzat benimle ilgili elestirileriniz, tavsiyeleriniz varsa yazin lutfen, buyuk olcude arti gelmemizin sebeplerini beraber oturup, konusup, cozum uretelim.
Simdi listemizi paylasiyorum, sonra kahvalti edip gelecegim, gorusmek uzere.
CEYDOS canim senide opuyorum, kolayliklar diliyorum, daralma tablosu, es yarismasi bende merak etme.
TebriklerKaptanim yanlis görmüşum yanlis hesaplamisim dogrusunu hesapliyorum simdi
Gecen cuma 78.7
Bu cuma 77.2
Fark 1.5
Yuzde 1.90
BLU3 Yawrukush CEYDOS @deniz diyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?