Bende iyiyim canim bir kucuk kaza oldu evde birde esim supriz yapti, karisik duygular yasadigimiz birgun oluyor:)Oh afiyet olsunnnn
Selam ben iyim yine koşturmacalı güzrl bir gündü , sen nasılsın ?
Simit, gozleme ve pilavi odule sayiyorum afiyet olsun canim, basmati pirinci Turkiyede hic denk gelmemistim bende basmati ve jasmine pirincini cok seviyorum..Buhünki menüm;
Sabah:
Yarım simit
3 dilim hellim peyniri
3 zeytin
Domates, salatalık
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
1/4 kıymalı gözleme ( 1 parça aldım ödül olsun)
öğle:
150 gr kuzu incik
Yarım kase kadar basmati pilavı
Akşam:
2 kayısı
Yarım kase kiraz
su: 2.5 lt
Spor: 4000 adım 200 puan
Yawrukush @Ceydos aydingelini
Burcaklar odul olmus canim, cok yoruldun bugun tahmin edebiliyorum.Kahvaltı.
Sabahın çok körüydü
1 haşlanmış yumurta
2 dilim.peynir
1 Dilim ekmek
Ara
3 tane taze kaysi
10 tane kiraz
Ikındı
3 tane küçük ızgara köfte
3 tane fırınlanmış.manta
Salata
Aksam gibi 4 tane kremali burçak
10 tane fındık
1 yeşilçay
(Enerjim çok düşmüştü ve çok şeker açlığım vardı)
Su 2.bucuk ama yatana kadar 1 lt daha içerim.
Spor: 4 saat ayakta sınav görevi
Regl ilk günüpertim
@esmeriiim
Evet canim tam mola vereyim dedim, yarin bizim evlilik yildonumumuz esim bana fitbit almis hediye olarak, bugunden verdi..Yawrukush biraz mola iyi gelebilir canım güzel düşünmüşsün. Belki ben de bu hafta korusam yeter desem iyi olurdu. Bir güne sığdırdım bir sürü şey
Havalar da güzel gitmiyor, bol güneşli olsa daha kolay dayaniyorum
Bol odullubirgun olmus Tansucum, yarin toparlanma vakti canim...Bugun ne yedim
Sabah
160 gram yulafli omlet
5 zeytin
1 ucgen peynir
1 catal labne
Domat salatalik karalahan
Oglen
1 porsiyon zeytinyagli yesil fasulye
Aksam
1 dilim dondurma
Kacamaklar
7 cicibebe
2 kasik torku banada cokokrem
Su
10 bardak
Spor
Yogun bir gun
12000 adim 600 puan
Yawrukush @Ceydos @YngYang
Odulun afiyet olsun canim :)İyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle
Dana salamli, beyaz peynirli salata ve ayran
Ara
Karpuz
Aksam (ödül öğünu)
Antep lahmacunu (2 adet), köz biber ve ayran
Sutlu kahve
Su 3 litreyi gecti
45 dk leslie 315 puan
Hyperborea17 @Ceydos
Yorucu gecti canim. Evdeki is guc ve bebek bakimi tum gunu doldurdu, kendime sadece leslie vakti zaman ayirabildim. Sen neler yaptin? Kabakli eristeni gordum
Turlunun icinde karbonhidrat cok yoksa guzel birgun olmus, sporlarida ayrica begendim canim :)yakşamlaar, menüm şöyle: @Derya_the_queen
sabah: maydonoz, 2 yumurta, salatalık, süzme peynir, zeytin, 2 ceviz, 1çk kadar avokado,
öğle: 1 tk pekmez, 2 yk yoğurt, 3 kurukayısı, kakao, tarçın
akşam: salata + etsiz türlü
su: 2 lt, 0.5 daha içerim yatana kadar
spor: sabah 25 + akşam 45 kardiyo
70*10= 700
Odulun afiyet olsun canim, yarin yine dikkat etmeye devam :)Bugünkü menüm sabah
2 yumurta biraz sucuk 1 lokmalık ekmek
Öğle
Yarım kase çorba 1 küçük parca tavuk
Akşam
1 kase çorba 4 5 kaşık güveç
Ara ödül yaş pasta baya ince bir dilimdi kendim yaptım
Şu 2.5 lt
Spor aksama kadar bu sefer annemde misafir ağırladım başka bişey yapamadım
@CeydosYawrukush @JaneRizzoli
Canim benim pastani yap mis gibi, esinlede hic arani bozma gidin guzelce koye.Merhabalar kızlar bugün ki menüm
sabah/öğle: 2 yumurtadan omlet ( haşlanmıştan vazgeçti valla onun beyazını yerken hep midem kalkıyor sporcular nasıl yiyolar valla helal olsun)
Domates salatalık 1 çatal peynir ince dilim ekmek
ara türk kahvesi
akşam: bi kase çorba , avuç içinden bile ufak tavuk göğsü, ton balıklı salata
ara ( eşime yarın için sürpriz pasta yaptım ) 1 yk dan az kremasının tadına baktım yarım bardakta süt
su:2,5 lt
Spor bugün oğlumu dışarı çıkarttım koşturmacalı bi gündü. Sağolsun asla yerinde durmuyo ve bu çocuk bile beni zayıflatamadı
bnnu
Yawrukush kaptanım ödülümü yarın yiyeceğim tahmin edersin kii
yarın babalar günü diye eşime sofra kurma hayalim vardı baş köşede de el emeği yaş pastam... amma velakin kocam anasına gitme derdinde. Çocuk köyde oynar nefes alır deyip duruyo. Bilmiyo ki ben anasının yanında nefes alamıyorum ( biliyoda olabilir) eskiden olsa asla gitmezdim de şu çocuğun uğruna evlendiğimden beridir hiç gitmediğim kdar gittim kaynanama ya
Yok ya canim sabah sabah yiyememki ben peynir yiyiyordum ama onuda yarim kibrit kutusu 100 kalori. aldigim kaloriye degdigini his etmiyorum, ama berki yarin 1 haslanmis yumurta yiye bilirim.Nasilsin canim, sabah kahvaltilarinda genelde tereyagi ve recel yiyorsun..
Bunun yerine yumurta ,domates,salatalik ,peynir vs yesen belki daha doyurucu olur..
Evet canim ilk kez recel yaptim ve cok sukur ezilmeden tane tane oldu.Kayisi receli mi gulum , ellerine saglik ama receli cok yeme...
Ben çalıştım sonra alışveriş yaptım şimdi film izliyoruz.İyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle
Dana salamli, beyaz peynirli salata ve ayran
Ara
Karpuz
Aksam (ödül öğünu)
Antep lahmacunu (2 adet), köz biber ve ayran
Sutlu kahve
Su 3 litreyi gecti
45 dk leslie 315 puan
Hyperborea17 @Ceydos
Yorucu gecti canim. Evdeki is guc ve bebek bakimi tum gunu doldurdu, kendime sadece leslie vakti zaman ayirabildim. Sen neler yaptin? Kabakli eristeni gordum
Çünkü o da benim gibi boğa burcuay refika yaa. accaip bayılıyorum enerjisine.
Ohh en dogalindan varsa yumurta mis gibi..Yok ya canim sabah sabah yiyememki ben peynir yiyiyordum ama onuda yarim kibrit kutusu 100 kalori. aldigim kaloriye degdigini his etmiyorum, ama berki yarin 1 haslanmis yumurta yiye bilirim.
Tabi yumurta varsa, tavuklarmizin 2 si kuluckada, 2 tanesinin de civcivleri daha 1 aylik bile degil, marketde satani da sevmiyorum.
Ay ne mizmizlandim gece gece yine.
Ama senin onerine uyup yarin varsa 1 yumurta yoksa 1 dilim peynir yiyicem kahvaltida, birde berki bugunkki kayisilarmin cekirdeklerinden yedim yarin.
Bende cok severim oyuzden ne aliyorum, ne yapiyorum..Evet canim ilk kez recel yaptim ve cok sukur ezilmeden tane tane oldu.
Zaten yarim yemek kasiğindan fazla yemiyorum, oda bagimlisiyim ya ondan.
Cok seviyorum kendisini.
Turlunun icinde karbonhidrat cok yoksa guzel birgun olmus, sporlarida ayrica begendim canim :)
Gecmis olsun kaptanim Allah beterinden korusun. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Mutlu huzurlu nice yillaraKahvalti sonrasi ben camasir katlama- utuleme isine girismistim ,esimde kucuk oglumla oynuyordu..
Sonra Aras babasinin uzerine ziplamis, burun buruna carpismislar esiminde cani yandi epey ama Arasin burnu kanadi
Neyseki baskiyla kani durdurdum , sonrada uyudu.
Verilmis sadakamiz varmis , boyle atlattik.
*Yarinda bizim evlenme yildonumumuz, 12 yil oluyor, zaman su gibi akiyor...
Esim ilk 5 yildan sonra her sene unutur olmustu, ben gecen seneye kadar supriz yapip kutlamaya devam ettim.Fakat gecen sene dedim ki artik bende birakayim, beraber hatirlamayinca bir kiymeti olmuyor..Saka gibi bu sene hatirlamis ve hediye olarak fitbit almis bana..Cok mutlu oldum , egzersizlerimi, yuruyuslerimi, kalp atislarimi her seyi takip edebilecegim.Bana bol motivasyonlu bir hediye oldu.
Guzel toparlamissin canimBen çalıştım sonra alışveriş yaptım şimdi film izliyoruz.
Sabah:4 dilim salam,1 kibrit kutusu kadar süzme peynir,5 dilim domates,4 yeşil zeytin
Öğlen: poşe yumurta+sarımsaklı naneli pul biberli yoğurt eşliğinde
Akşam:Kabaklı erişte,2 dilim hellim peyniri ve 1 halka ananas
Su:2,5Litre(3 acı biber turşusu ile)
Ara öğün:2 kere şeftali yedim
Egzersiz:8 dakika çeşitli varyasyonlarla plank ve 5 dk esneme egzersizleri
Şuan beyfendi dışarıda, olur olmadık sebepten tartıştık. Zaten güzel günlerimiz asla güzel geçmez. Böyle olunca da kaynanacığım zevkten dört köşe oluyo. Kayınpederim rahmetli. Artık yarın kendi babamı gidip dolaşırım o da aynı köyde.Canim benim pastani yap mis gibi, esinlede hic arani bozma gidin guzelce koye.
Kayinpederin sag ise bir tasla 2 kus vurmus olursun , onuda kutlarsin..
Hem cocugunu dusun , ona cok keyfli olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?