Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım çok haklısın ben de her gün bugün 2 lt yi aşıcam diyorum aşamıyorum bir türlü , ben bir de emziriyorum daha çok su ğçmem lazım , hadi bugün yüklenelim suya
Menü çok güzel , su senin yine iyi 2.5 lt

harika canım..vala yarın bendede çok güzel bir eksi var.. az önce tartıldım çok şaşırdım yarına bunun üstüne en az 200 gr veririm diye düşünüyorum bu hafta listede ilk sırayı biz alacağız eşim

sağolasın canım yarın güzel eksiler görürüz inşallah ben iki öğün arasında 5 saat tutuyorum ve akşam yatmadan5 saat önce yeme işini bitirmeye çalışıyorum.. Böyle daha hızlı kilo verdiğimi farkettim özellikle şu iki gün yaptım gerçekten fark ediyor. çok hareket etmediğimden acıkma durumumda olmuyor.. bide öğünlerden aç kalkmıyorum biraz karatay biraz ahmet apa usulü

Günaydın kızlar tartı öncesi son günümüz bugün ekstra dikkat lütfen yarın derece gerekiyor takımımıza.3 lt den fazla su içmeyi ihmal etmeyelim. karbonhidrat yemeyip hafif beslenelim olur mu?
benim eksim hazır kaptanım üstüne ekleyeceğim yarın inşallah

Senin diyeti pek anlayamiyorum canım eritrol nedir bilemedim ama memnun pek zararlı gözükmedi bana
erythritol kalorisi azaltılmış meyvelerden elde edilen şeker canım evet zararsız hatta ben zero kullanıyorum 0 kalori içeriyor.
sabah omletteki patates dışında riskli bir gıda yok o da olmasaydı çok güzel olurdu. kalori aştın mı sanmıyorum o yüzden uygun görüyorum menünü.
CEYDOS Yawrukush @BlueSkyyyy Eki Görüntüle 2654118
Yaklaşık 27 dklık plankimi tamamladım. İyi geceler herkese
ben 2 dk zor dayanıyorum plankta tebrikler 27 dk. survivora hazırlanıyor gibisin.
Canım biraz fazla mı olmus bana mı öyle geldi alınma neyse telafi edersin
yok canım menüsü normal low carb besleniyor.
Bugünkü menüm sabah
2 haşlama yumurta 1 2 ince dilim sucuk 1 dilim tb ekmeği
Öğle
Yarım kase bulgur
Akşam
Yarım kase kuru fasulye susuz biraz kavun
Şu 2.5 lt
Sporum yok
JaneRizzoli
kalori açısından uygun bulgur şişkinlik yapmasın sakın.
afiyet olsun güzel bir gün olmuş

iyi menü :) ama fazladan meyve yedigin günler tahin ve baldan uzak durabilirsin bence. yinede vücudunu en iyi sen taniyorsun tabiiii Tahin bal-sehriye-meyve fazla seker/karbonhidrat olmasin diye
haklısın canım.. aslında çok meyve yemem ama eşim almış dolabı doldurmuş yemesem çürüyecek.. bugün kendime başka çorba yapacağım fikirlere açığım

Hayır tartılmadım
Cumayı bekliyorum :)

Bugünkü menüm sabah
2 haşlama yumurta 1 2 ince dilim sucuk 1 dilim tb ekmeği
Öğle
Yarım kase bulgur
Akşam
Yarım kase kuru fasulye susuz biraz kavun
Şu 2.5 lt
Sporum yok
JaneRizzoli
Karbonhidrat biraz fazla mı olmuş?
Çok su tutar, ödem yapar
Yarın tartıda üzülme sonra.
Ödem atıcı bir şeyler iç istersen bugün.

Günaydin herkese :) insallah esim sabirsizlaniyorum yarin icin, motivasyon tavann sporlar yapilsin sular icilsinn

en güzeli bence çok iyi kilo verdin.yarın dünyanın en mutlu insanı gibi gezmen muhtemel. kabak ekstra zayıflatıyor çünkü
İnşallah ceydacım
Zaten en kötü senaryoda bile 1,1 vermişim geçen haftaya göre
O bile mutlu etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…