Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende hic spor yapamadim bu hafta
Arrietty_ esim yarinki egzersizimizi alsak simdiden iyi olurdu sabahtan yapardim kahvaltidan once

ben de bu haftayı biraz hafif geçirdim. normalde yürüyüşü kaldırıp hep video yapıyordum ama bacaklarıma ağır geldi, şimdi yürüyüşe döndüm vb. olabilir arada, hep de düzenli spor yapabilecek olamayabiliyoruz

Allah razı olsun kaptişim.. sen soruyorsun ama ben cevap veremiyorum.. annemin yanına geldim onunla ilgileniyorum.. bu aralar pek modum yüksek değil.. kayınvalidemlerin etrafını korona sarmış.. çok tanıdıkları hastanedeler.. hani sayılar yüksekken hiç yoktu etrafımızda şimdi sayılar düşük ama etrafımız kaynıyor.. eşimde o taraflara gidip geliyor hergün iş gereği.. köylülerle onun işi ve köylülerin hiç biri önemsemiyor.. yani nebilim Allah hepimizi korusun..

Menüler güzel. Yitik şifa yapmıyomusun artık canım?
Evet canım çünkü nerde olduğum belli değil 1 hafta evde 1 hafta kayınvalidemde 1 hafta annemde.. eşim iş gereği evde sürekli olmadığından küçük bebeğimde var şehir şehir geziyorum konya ankara istanbul arası.. o yüzden olmadı herkes bişey dedi yaptığıma eve gideyim bakalım yapacağım ama mutlaka tekrar

Bende hic spor yapamadim bu hafta
Arrietty_ esim yarinki egzersizimizi alsak simdiden iyi olurdu sabahtan yapardim kahvaltidan once

Spor konusunda biraz kararsizim.
Yarin den Persembeye kadar sadece adim yarisimi olsa yoksa hem adim hemde youtube den 15dklik videomu?

Cok gecmis olsun annecigine. Sende dikkat et kendine. Cok yogun ve stresli geciyor gibi gunlerin.

Çok güzel menüler

Spor konusunda biraz kararsizim.
Yarin den Persembeye kadar sadece adim yarisimi olsa yoksa hem adim hemde youtube den 15dklik videomu?
Videoda olabilir kaptanim
Aomine Daiki gecmis olsun canim kendine dikkat et mumkunse bal zencefil zerdecal karisimi yap ve sabahlari ac karnina tuket esin de tuketsin bogaza cigere iyi geliyor
Elma sirkesi de içebilirsin suya karistirip corona ilk ciktigin da ictim inanarak ve hasta olmadim sukur

Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim peynir

Akşam
Kabak sote
3 kaşık yoğurt

Su=2 litre
Spor ev isleri
Melegimkorusun
2 gündür kabak detoksu yapıyorum
Hic bozmuyorum. Öncesinde 1 gunde kısıtlı kaloriyle besledim. Ama tartida 3 gün önce 85.300 geldim ve 3 gündür gram eksilmiyor. Çok üzülüyorum. 2 kilo alacak kadar birkaçamağın da olmadi pskolojim bozuldu iyice

Kabak soteyi 2 öğün yapmalısın ama
2 öğünde 2şer ceviz
Arada da 2 porsiyon meyve var
Eksik yaptığında da sonuç alamayabilirsin.

Kabak soteyi 2 öğün yapmalısın ama
2 öğünde 2şer ceviz
Arada da 2 porsiyon meyve var
Eksik yaptığında da sonuç alamayabilirsin.
Kahvaltı geç yaptım.diye akşam 3 kabakla sote yaptım
Ara öğün de yazmayı unutmusum ama 15 tane kiraz yedim
Neden böyle oldu anlamadim

İyi geceler sabahkı menü kabaklı omlet salatalık domates zeytın omletın ıcınde kasar olduğu ıcın ayrıyeten peynir yemedım limonlu su
oglen yoğurt ve 1 meyve
aksam bol domateslı kabak yemegı bolca salata yogurt şimdide matcha cayı 3 lıtre su 6500 adım ve 4 defa 4.kata merdıven ınıp cıkmaca

bnnu selam,
Umarım herhangi bir problem yoktur
Sabah: 2 dilim ekmek,peynir
Öğle: yok
Akşam: tabakta döner,salata,turşu
Su:1,5 ama hala içiyorum
Spor: sınava çalışıyorum. Yaptıktan sonra bildircem. Dünden beri senden haber alamıyorum. Umarım iyisindir ve kilo almamışsındır.
Şekersiz türk kahvesi,Süt,4-5 buz,1 kaşık bal,üzerine serpiştirilmiş kakao,1 tatlı kaşığı akçaağaç şurubu arada onu içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…