Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok sağol kaptanım

Günaydınn kahvaltıda iki kase çorba çok olmuş ve yanında da ekmek onun dışında güzel bence :)
@Aomine Daiki @aydingelini @fyzanur Melegimkorusun Mor Vampirella kızzzzlar hani menü paylaşımı ? kitap kolileri yatağımın üstünde beni, ben sizi bekliyorum.
Kaptanım dün çalıştım gündüz akşam beşte işten çıkınca da iş arkadaşlarım çağırmıştı bir arkadaşın evine gittim ki hazırlık yapmışlar bana doğum günümde nişanlım dışarı çıkarınca kutlayamadıkları için hem doğum günü hem bekarlığa veda yaptılar orda hazırladıklarından yedim kaçamaklı bir gün oldu ama çok eğlendim çok mutlu oldum hediyeler almışlar derken gece geldim ve yattım anca geldim

Ayy Zeynep sonunda 3 ogunluk bir menunu gordum ya gozum acik gitmem :))
Kalorini hep bu ayarda tut canim, cok az yiyordun...

Yedim ama zorla
Suan saat 10.30 hic ac degilim
Bizim evde aksam yemegi en gec 18 de yenmis Olur.
Ya ben o saate kadar 3 ogun yapmakda zorlaniyorum.

Yarin ise gidecegim mesela ozaman da 3 ogun imkansiz.
Belki vucudum ihtiyaci olan 3 ögün.
Ay hic bilmiyorum. Denicem 3 ogun bu hafta. Ise gittigim gunler keto kahve biraz kasar yerim herhal. Veya 1 yumurta

Biliyorum maalesef o biraz öyle oldu ama bugün de dünden kalma menemeni yiyicem ve bu sefer dediklerinizi dikkat edicem söz

Kiraz güzeli derdim samimi olsak
Eggroll tavsiye ederim :)
Veya yumurta kapama
Zeynep'cim harika duruyor teşekkürlerr, yalnız benim planlarda değişiklik oldu birazcık
İngilizce öğretmenimiz de vardı derya mıydı canım tam hatırlayamadım ceydoş o ayrıldı mı menüsünü göremedim ben
Aa daha fit olmadı ki ama FitFiliz cim sabahtan beri öğretmenimle msjlaşıyormuşuz haberim yok
Fitim bi kere daha da olucam inş.

(Eskiden anonimliğe çok önem veriyordum, o yüzdendi o Derya, şimdilerde daha rahatım bu konuda )
Sen Çanakkale'de misin sahilde bir dondurmacı ve çok kuyruk var dimi
Evettt canim biliyor musun buraları? D ile başlıyor dondurmacinin adı N ile de bitiyor. Bir kuş ismi
Cuma günü bir ödül yaparım belki de
En lezzetli yerleri yememişsin kaptiş afiyet olsun
Yarınki kontrolde güzel bir eksi geliyor benden Özgecim
Dün sabah annemde tartilmistim yine 67ydim cumaki gibi (yani tartı farkı yok) Bu sabah bildiğin eksideyim. Dünkü tempo yaradı bana

fayfeyfiy kuzucum nasılsın haziran sonu gelmeyecek miydin? sınavların nasıl geçti özledik seni geri dön artık.
fayfeyfiy ceydos kaptan haklı, ben de özledim. Dön de beraber zayiflayalim Feyza'cımm. (Not: derya the Queen ben, kullanıcı adım değişti)
Ben de deniyeyim yazı rengi vs değiştirmeyi bir ara. Mavi ile yazılan yazılar akılda daha çok kalirmiş. Aklınız benim mesajlarla dolsun
Bu sataşmayi adı farkettim, çirkefim diye mi beni de etiketlemedin acaba Özgecim
Birinci biziz ama olsun ikincilik de güzel üzülme kuzum
Ben eskiden acaip bir domates severdim. Hala da şöyle doğalını bulsam bayılıyorum. Ama nadiren buluyorum tohumlar filan değişti heralde. Öyle çok domates yerdim ki anlatamam. Çocukluğumda istisnasız tüm kıyafetlerim domates lekesi
Ellerine sağlık canim

Vallahi kaptanım tavuğun da en güzel yerini yemişsiniz bence gayet sağlıklı bir gün olmuş fakat su biraz az olmuş gibi o kadar spora

İş çıktı ben çıkacağım şimdi dünkü menümü yazayım mı bilemedim çok kaçamaklı. Dediğim gibi arkadaşlarım benim için bekarlığa veda + geçmiş doğum günü partisi düzenlemişler hazırladıklarından yedim :)

Sabah
1 sahanda soğanlu yumurta
1 dl çavdar
5 zeytin
2 yk kuymak

Akşam
1 poğaça
4 kaşık bulgur salatası
7 kaşık patates salatası
1 dl yaş pasta

Su 2 L

Eminim eriteceğim hafta içinde artı çıkmamam imkansız ama cumaya eksi geleceğim söz

Dun yapamadigim kilo bildirimim, bir turlu telefondan yukleyemedim, bugun pcden yukleyebildim..
Eki Görüntüle 2661002
Ah ah ben de 67 ye çıkmışım
Harika canım
Ahh ceydoş sorma ben fena haldeyim artı geldikçe çozuttum hiç ama hiç motivasyonum kalmadı sabahta sigara böreği yapmıştım yedim ama bu saatten sonra sırf bu haftaki eşim için çabalayacağım İnan haksızlık olmasın diye

Menüm hiç örnek teşkil etmemektedir Cumartesi menüm
Sabah
3 dilim üzerine biraz kaşar ve sucuk eklenip fırınlanmış ekmek, salatalık, domates, biber , 4 zeytin

Ara
Yarım dilim Elmalı cheescake , 1 Bardak kefir

Akşam
4 tane balık nugget, bol yeşil salata

Ara
1 avuç çerez

Su: 2,5 lt
Spor: yok. Sadece dün dip buçak tüm gün temizlik yaptım

M MaviFeslegen ( canım senin paylaştığın dünkü menüne karşı bunu paylaşmam çok ayıp oldu özür dilerim, bu sabahta az yağdan sigara böreği kızartmıştım yedim söz bu hafta senin için motivasyonumu geri kazanmaya çalışacağım. Elimden geleni yapacağım

Low carb yapıyorsun sanki bırakınca ödem oldu demiştin. Yanlış hatırlamıyorum insallah. O ödem aman kiloya dönmesin canım. Bu hafta bunu engellemen lazim. Malesef kilo almak çok kolay
Bugünden sonra toparlarsan çok kolay gider canım. Vücudunu şaşırtmış oldun bunları yiyerek üzülme.

Melegimkorusun cok kotu hakikaten

Hemen simdi toparlaman lazim. Yoksa kotu bir arti gorursun. Ayrica suan toparlamazsan birkac gün boyle devam eder.

Suyu arttir. Disari yuruyus imkani yoksa, sevdigin egzersizleri yap
Veya leslie 2mil yap evde

Sigara boreginde yeterince karbonhidrat var. O yuzden protein ve bol yesil Sebze tuketmeni oneririm

Yani kilo vermek bir süreç... Bir anda olacak bir şey değil. Ve bu süreçte de insan doğası sonuçta her günümüz iyi geçmediği gibi kötü de geçmez. O yüzden bence bunu doğal olarak karşıla hiç moralini bozma başladığın yola devam et

Merdiven sayisi kac :)) puani hesabi yapamiyoruz yoksa
Sporumu yaptım. Paylaşayım
Atlama krikolar 20 sn*3
At terbiye etmek 20*3
Bisiklet crunch 20*3
Yumruk atma 20s*3
Bacak kaldırma 20*3
Kobra 30 sn
@Yawrukush @esmeriiim
ciseak77 hesapliyamadim spor puanlarini . Yarisma icin hesaplarsan sevinirim
Benim spor başladı
Kac dakikalik video?
ayrica bu ciftin videolari cok iyi.
Puanlarini hesaplamayi unutma. Ilk sayfada var .Eger zorlaniyorsan yardimci oluruz

Kazen bey süresi ne kadar tuttu bu 4,5 km nin? PUAN hesabi icin lazimda. Yoksa dün ki yuruyusden puan hesabi yapamiyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…