- 23 Ocak 2016
- 36.179
- 52.516
- 598
Çok sağol kaptanımGuzel olmus gunun canim, visnenin icinde seker yoksa begendim :)
Guzel bir guno lmus canim ben begendim , nasilsin canim?
Hala takilmadi mi?
Hay Allah...
Cok guzel birgun olmus canim :)
Cevizli hurmayi ramazanda cok seviyorum bende :)
Biskuvileri odul saydim gulum.
Geisi gayet guzel olmus :)
Tansucum yulaf , galeta, ayran hep ustuste karbohidrat olmus ama kalori olarak diyete uygun..
Harika bir gun olmus canisi :))
Pilav evet olmasa ne guzel olacakti
Begendim canim guzel birgun olmus :)
Guzel menu ama su az canim :)
Günaydınn kahvaltıda iki kase çorba çok olmuş ve yanında da ekmek onun dışında güzel bence :)Sabah kahvaltı 12:00
2 kase tarhana çorbası
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak çay
Öğle yemeği 16:00
Yarım porsiyon musakka
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara atıştırmalık 17:00
3ü 1 arada Nescafe
Akşam yemeği 19:30
2 adet sahanda (biri S biri L boyut)
2 dilim
SU 2 litre
Egzersizler
Adım: 2000
Merdiven inip çıkma: 3 kat 3 kez
1 saat mutfak temizliği
Manavdan 13 kilo50m eve taşıma
Birazdan yarım saat TV den egzersiz yapılacak
Vişne kaynattım 2 bardak içerim akşam
Mor Vampirella
Kaptanım dün çalıştım gündüz akşam beşte işten çıkınca da iş arkadaşlarım çağırmıştı bir arkadaşın evine gittim ki hazırlık yapmışlar bana doğum günümde nişanlım dışarı çıkarınca kutlayamadıkları için hem doğum günü hem bekarlığa veda yaptılar orda hazırladıklarından yedim kaçamaklı bir gün oldu ama çok eğlendim çok mutlu oldum hediyeler almışlar derken gece geldim ve yattım anca geldim@Aomine Daiki @aydingelini @fyzanurMelegimkorusun Mor Vampirella kızzzzlar hani menü paylaşımı ? kitap kolileri yatağımın üstünde beni, ben sizi bekliyorum.
Ayy Zeynep sonunda 3 ogunluk bir menunu gordum ya gozum acik gitmem :))
Kalorini hep bu ayarda tut canim, cok az yiyordun...
Biliyorum maalesef o biraz öyle olduAyy Zeynep sonunda 3 ogunluk bir menunu gordum ya gozum acik gitmem :))
Harikasin :))
Cok keyifli birgun olmus canim, nereye tatile gittiniz?
Benim yerimede tadini cikart :))
Canim aksamki patatesin yerine salata ya da protein olsa harika bir gun olacakmis.
2 ogun besleniyorsan salatani , proteinini guzelce al eksik etme :)
Guzel bir menu olmus, su, spor hepsi gayet guzel.
Tavuklar tam pismemis demissiniz kotu olmus..
Kokorec fakat icimi yakti, burada en bulamadigim sey..
Yuruyuse sizin adiniza cok sevindim, sahilinizde harika ama bu hafta 1. bence esim olacagiz , cok heveslenmeyin bence..Kazen
Guzel birgun olmus canim :)
Yorucu birgun olmus canim, simit odul olmus, afiyet olsun :)
Kiraz güzeli derdim samimi olsakyalnız şöyle bir şey söyliyeyim ben kiraz yedim mi ciddi kilo veriyorum. Zira kiraz midemi öyle çalıştırıyor ki aklınız şaşar.
ve komik bir batıl inancım var ki onun haltına kiraz çok yiyorum ; ben hangi sene kiraz yemeyi atlarsam o senenin kışında öleceğime inanıyorum : ) Böyle ilginç bir saplantım var bu sebeple kiraz başladımı kilo kilo eve kiraz girer...
Hatta geçen sene kiraz zamanı Asos'taydık 70 km yol gidip Evciler Ayazma'dan bir kasa yani 40 kilo kiraz almıştım.
40 kilo kirazı kimse inanmayacak ama 4-5 günde bitirdim.
Zeynep'cim harika duruyorEggroll tavsiye ederim :)
Veya yumurta kapama
İngilizce öğretmenimiz de vardı derya mıydı canım tam hatırlayamadım ceydoş o ayrıldı mı menüsünü göremedim ben
Evettt canim biliyor musun buraları?Sen Çanakkale'de misin sahilde bir dondurmacı ve çok kuyruk var dimi
En lezzetli yerleri yememişsin kaptişCUMARTESI MENUM
SABAH 10DA
Eki Görüntüle 2661155
OGLEN 14.30DA (icecek sanilmasin greyfurtlu,sekersiz maden suyu,0 kalori)
Eki Görüntüle 2661154
AKSAM 17DE (KFC'den tavuk aldik ,asla dis kabuklarini yemeden sadece grill tavuk kisimlarini yedim, yemeden once foto ceksem dis kisminida yedigim dusunulebilir diye bu goze hic hitap etmeyen bitmis tabagimi cektim,igrenclik vol3525457)
Eki Görüntüle 2661153
ARA 18DE (Kendi yapimim filtre kahve, kakaolu 1 muz)
Eki Görüntüle 2661152
SU:2 LT
SPOR: 13000 kusur adim yatana kadar 14000 yapicam,dunde 8000 idi.
Cuma+Cumartesi=22000 adim= 1100puanArrietty_ @melek ada
Eki Görüntüle 2661151
Yarınki kontrolde güzel bir eksi geliyor benden ÖzgecimCitir arkadaslarim veKazen gunaydin, hepinize mutlu, keyifli bir pazar gunu diliyorum.
Bugunden itibaren menulerinizdeki kacamaklara ceza geliyor unutmayin..
Yarin kontrol tartimiz var, dikkat edelim, haftaya eksilerle baslayalim..Cezamizi beraberce sildirmeliyiz bu hafta..
Ben artik dinlenmeye ve birazda dizi keyfi yapmaya geciyorum, uyandigimda gorusmek uzere.. :)
fayfeyfiy kuzucum nasılsın haziran sonu gelmeyecek miydin? sınavların nasıl geçti özledik seni geri dön artık.
Ben de deniyeyim yazı rengi vs değiştirmeyi bir ara. Mavi ile yazılan yazılar akılda daha çok kalirmiş. Aklınız benim mesajlarla dolsunrengin kırmızı oluyor. yazı rengi ve tipini ayarlama imkanın oluyor. bu kadar benim gördüğüm.büyük kızım zaten yok üniversitede küçükte sınav senesinden çıktı. artık ceple yapıştı.
Bu sataşmayi adı farkettim, çirkefim diye mi beni de etiketlemedin acaba ÖzgecimAyy Zeynep sonunda 3 ogunluk bir menunu gordum ya gozum acik gitmem :))
Harikasin :))
Cok keyifli birgun olmus canim, nereye tatile gittiniz?
Benim yerimede tadini cikart :))
Canim aksamki patatesin yerine salata ya da protein olsa harika bir gun olacakmis.
2 ogun besleniyorsan salatani , proteinini guzelce al eksik etme :)
Guzel bir menu olmus, su, spor hepsi gayet guzel.
Tavuklar tam pismemis demissiniz kotu olmus..
Kokorec fakat icimi yakti, burada en bulamadigim sey..
Yuruyuse sizin adiniza cok sevindim, sahilinizde harika ama bu hafta 1. bence esim olacagiz , cok heveslenmeyin bence..Kazen
Guzel birgun olmus canim :)
Yorucu birgun olmus canim, simit odul olmus, afiyet olsun :)
Ben eskiden acaip bir domates severdim. Hala da şöyle doğalını bulsam bayılıyorum. Ama nadiren buluyorum tohumlar filan değişti heralde. Öyle çok domates yerdim ki anlatamam. Çocukluğumda istisnasız tüm kıyafetlerim domates lekesiBatil inanc ,totem karisimi bir sey olmus kirazlar:)
Ben dusundumde bir meyve ya da gidayi hic bu kadar tutkulu sevmemisim
Ama kokorec, kebap, iskembe corba, tandir offf off onlar icin kosa kosa memleketime gelirim...
Kahvalti ve ogle yemeginde cok az yemissin canim..
Yumurta ye guzelce kahvaltida, oglen kendine salata yap, ac kalma...
Ellerine sağlık canimTUM CITIRLAR VE KAZEN'IN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMA VE CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe ciseak77 FitFiliz @Yawrukush 100JJ @aydingelini ODUL @esmeriiim ODUL Arrietty_ M MaviFeslegen @Tanssss MotivatedAlready @BlueSkyyyy Niloyatospikk Melegimkorusun @Aomine Daiki Mor Vampirella @Milana firuze B barga @Hyperborea17 @melek ada MUAF ODUL @bnnu ODUL Kazen
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
Evet canım hem pazar, hem de çok sıcakPazar sessizliği var takımda
Vallahi kaptanım tavuğun da en güzel yerini yemişsiniz bence gayet sağlıklı bir gün olmuş fakat su biraz az olmuş gibi o kadar sporaCUMARTESI MENUM
SABAH 10DA
Eki Görüntüle 2661155
OGLEN 14.30DA (icecek sanilmasin greyfurtlu,sekersiz maden suyu,0 kalori)
Eki Görüntüle 2661154
AKSAM 17DE (KFC'den tavuk aldik ,asla dis kabuklarini yemeden sadece grill tavuk kisimlarini yedim, yemeden once foto ceksem dis kisminida yedigim dusunulebilir diye bu goze hic hitap etmeyen bitmis tabagimi cektim,igrenclik vol3525457)
Eki Görüntüle 2661153
ARA 18DE (Kendi yapimim filtre kahve, kakaolu 1 muz)
Eki Görüntüle 2661152
SU:2 LT
SPOR: 13000 kusur adim yatana kadar 14000 yapicam,dunde 8000 idi.
Cuma+Cumartesi=22000 adim= 1100puanArrietty_ @melek ada
Eki Görüntüle 2661151
Ah ah ben de 67 ye çıkmışımDun yapamadigim kilo bildirimim, bir turlu telefondan yukleyemedim, bugun pcden yukleyebildim..
Eki Görüntüle 2661002
Harika canımKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 közlenmiş biber
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim.ekmek
Ara
Yarim.su bardağı leblebi
7 tane fındık
Akşam
Haşlanmış et 200 gr.
1 dilim.karpuz
Hepsi 1000 kalori civarı
Su 2.5
Spor
30 dk yürüyüş 120 p
30 dk kardiyo 300p
250 tane twist 750p
1 dk plank 10p
Toplam 1180 pArrietty_
Melegimkorusun
Ahh ceydoş sorma ben fena haldeyim@Aomine DaikiArrietty_ @aydingelini B barga @bnnu ciseak77 FitFiliz @esmeriiim @fyzanur @Hyperborea17 Melegimkorusun Mor Vampirella MotivatedAlready kızlar yemek saati geçeli çok oldu menüler paylaşılsın kirli bulaşıklar ortaya dökülsün hadi bakalım, bekliyorum. Kazen en çok merak ettiğim menüyüde bekliyorum.
Low carb yapıyorsun sanki bırakınca ödem oldu demiştin. Yanlış hatırlamıyorum insallah. O ödem aman kiloya dönmesin canım. Bu hafta bunu engellemen lazim. Malesef kilo almak çok kolayMenüm hiç örnek teşkil etmemektedirCumartesi menüm
Sabah
3 dilim üzerine biraz kaşar ve sucuk eklenip fırınlanmış ekmek, salatalık, domates, biber , 4 zeytin
Ara
Yarım dilim Elmalı cheescake , 1 Bardak kefir
Akşam
4 tane balık nugget, bol yeşil salata
Ara
1 avuç çerez
Su: 2,5 lt
Spor: yok. Sadece dün dip buçak tüm gün temizlik yaptım
M MaviFeslegen ( canım senin paylaştığın dünkü menüne karşı bunu paylaşmam çok ayıp olduözür dilerim, bu sabahta az yağdan sigara böreği kızartmıştım yedim söz bu hafta senin için motivasyonumu geri kazanmaya çalışacağım. Elimden geleni yapacağım
Menüm hiç örnek teşkil etmemektedirCumartesi menüm
Sabah
3 dilim üzerine biraz kaşar ve sucuk eklenip fırınlanmış ekmek, salatalık, domates, biber , 4 zeytin
Ara
Akşam
Ara
1 avuç çerez
M MaviFeslegen ( canım senin paylaştığın dünkü menüne karşı bunu paylaşmam çok ayıp olduözür dilerim, bu sabahta az yağdan sigara böreği kızartmıştım yedim söz bu hafta senin için motivasyonumu geri kazanmaya çalışacağım. Elimden geleni yapacağım
Yani kilo vermek bir süreç... Bir anda olacak bir şey değil. Ve bu süreçte de insan doğası sonuçta her günümüz iyi geçmediği gibi kötü de geçmez. O yüzden bence bunu doğal olarak karşıla hiç moralini bozma başladığın yola devam etMenüm hiç örnek teşkil etmemektedirCumartesi menüm
Sabah
Ara
Akşam
Ara
1 avuç çerez
Merdiven sayisi kac :)) puani hesabi yapamiyoruz yoksaSabah kahvaltı 12:00
2 kase tarhana çorbası
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak çay
Öğle yemeği 16:00
Yarım porsiyon musakka
Ara atıştırmalık 17:00
3ü 1 arada Nescafe
Akşam yemeği 19:30
2 adet sahanda (biri S biri L boyut)
2 dilim
SU 2 litre
Egzersizler
Adım: 2000
Merdiven inip çıkma: 3 kat 3 kez
1 saat mutfak temizliği
Manavdan 13 kilo50m eve taşıma
Birazdan yarım saat TV den egzersiz yapılacak
Vişne kaynattım 2 bardak içerim akşam
Mor Vampirella
Sporumu yaptım. Paylaşayım
Atlama krikolar 20 sn*3
At terbiye etmek 20*3
Bisiklet crunch 20*3
Yumruk atma 20s*3
Bacak kaldırma 20*3
Kobra 30 sn
@Yawrukush @esmeriiim
Kac dakikalik video?Benim spor başladı
Sevgili ortağımFitFiliz ve diğerleri
Sabah sabah yine bir İstanbul'a gidip geldim. Uyandığımda ;
- Sade bir nescafe
Dönüşüm öğlen 12 gibi olduğundan ilk öğünde bu sefer kahvaltı yerine aşağıda yer alan kızarmış tavuk (ekmeksiz) ve salata ile kahvaltımı yaptım.
Eki Görüntüle 2661088
Akşama kadar 3 litre su ve akşam üstü sıkı durun ;
4.5 km açık havada yürüyüş yaptım.
Bu yürüyüş sonrasında saf protein olan kokereçi ayran ile yiyerek günü tamamladım.
Eki Görüntüle 2661091
Eki Görüntüle 2661092
Eki Görüntüle 2661090
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?