Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o halde şöyle yapayım bundan sonra tabağı doldurup onu yollayayım ... ama lsitede tek tek yazıyorum ya o yüzden sıkış tıkış etmiyorum tabağı
Kurucumuz kusura bakma ben tabaklardaki toplam miktari diyorsun zannettim senin yediklerinin tam miktarini belirtiyorsan sıkıntı yok
15001 adimimi atayim mi

Canım benim kendi tartım bozuldu evde kiloluyum diye de bir daha almadım tamir de ettirmedim alıcam şimdi artık

Benim daha 3bin adım olmuş
Ayy ne kasesi hangi market bu kadar aradıysan güzel demek ki merak ettim

Kurucumuz kusura bakma ben tabaklardaki toplam miktari diyorsun zannettim senin yediklerinin tam miktarini belirtiyorsan sıkıntı yok

15001 adimimi atayim mi

at kız atarsan sana da helal olsun

Benim daha 3bin adım olmuş
Ayy ne kasesi hangi market bu kadar aradıysan güzel demek ki merak ettim

bölmeli ve kapaklı, ufak bir borcam. çok bir olayı yok da bizde kahvaltılıklar bitmez, artanları koyup dolaba atmak için güzel bi alternatif olduğundan beğendi annem. bi de borcam fetişi var, dolaplar borcam dolu. bim'deydi. cam ürünler yarı ya da üçte bir fiyatına düşmüş ama her şey bitmiş. ben de kendime kulpsuz, kadehe benzeyen ayaklı çay bardağı almıştım, iyi ki almışım o da bitmiş. sanırsın insanlar açlık oyunlarında, cam almazlarsa ölecekler sdfka

Ha ha aynen ayaklı çay bardağı bende de var çok beğeniyorum

Şuan kestane şekeri yolluyorum arkadaşa düşünün yemiyorum şuan elimde

yerrrrryüzünde en sevdiğim şey olabilir kestane şekeri. en ama en. ben izmirliyim, ufakken izmir fuarına giderdik yazın orda çeşit çeşit kestane şekeri, delirirdim, bir sürü alırdık, yerdim allah yerdim. büyüyünce hiç gidip kendi irademle alıp yemedim ama. vallaha bu hafta ödülü kestane şekeriyle yapim ne güzel hatırlattın yauuu

6 yıldır kedi sahibiyim ve onlarla uymamak gerektiğini öğrendim. tek ise çok sorun değil ama benim gibi çoksa asla aynı oda olmaz ben gözümü kapadığım anda başlıyorlar kovalamacaya.
Haklıymışsın canım. Uyuyamadım zaten fazla yatak da yoktu kızımla uyudum kediyle uyuyacağıma
Çok zor geldi bana aynı evde olmak. Bu gece geliyor sahibi. Teslim edicez misafirimizi.
Ay bir de muhabbet kuşumuza bir atladı görmen lazım. Kaplan çıktı bu kedi
Yahu 1 saat dışarı çıkıp sadece arka ayaklarını nasıl kirletir bir hayvan biri bana bunu anlatsın.

Temsili ben yürüyüş sonrasında salmışım kendimi...

Eki Görüntüle 2661571
Nasıl da keyif yapmış adı ne?

kedi duman

İki avuç fındık bence o
Naber niloyacim. Nasıl geçiyor günün?
İyi canım bugün de yoğundum 3 saat kadar şimdi işim bitti karnımı doyurcam inşallah hiç spor yapmadım yürürüm dedim yürümedim akşama artık sen neler yapıyorsun o pastaneden başka dondurma yeme yeter gelecek kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…