- 23 Ocak 2016
- 36.321
- 52.801
- 598
Bekliyoruz patronumsabah tartısı mı yoksa şimdi mi tartınayım ?
Cok fazla gunde 1300-1400 kaloriyi gecmemeye calis canim..Benim 2000 diyor kalori için program
Pazartesileri sabah tartiliyoruz kurucum, siz bugun unuttunuz mu:)sabah tartısı mı yoksa şimdi mi tartınayım ?
Seni üzmek istemem ama ilk hafta giden kilolar genelde ödem oluyorvallahi bomba gibi gitmiş kilolarda vereyim mi vermeyeyim mi kararsızım
Pazartesileri sabah tartiliyoruz kurucum, siz bugun unuttunuz mu:)
Olmazsa yarin sabah tartilin..
1.6 kg eksidesiniz, sabah tartilsaniz daha fazla eksi gorursunuz, 1 ayda 10 kilodan fazla zayiflatacagiz sizi bu gidisle :))
Seni üzmek istemem ama ilk hafta giden kilolar genelde ödem oluyor
Dis mikraklarin moralimizi bozup, bizi demotive etmesine izin vermeyelim sevgiliSeni üzmek istemem ama ilk hafta giden kilolar genelde ödem oluyor
Seni üzmek istemem ama ilk hafta giden kilolar genelde ödem oluyor
Güzel ama bak yemedimelimde tut yeme meyveli dondurmacı önünden geç yeme markete git abur cubur reyonundan geç alma az önce de dondurmalı irmik helvası muhteşem yapan yer o kadar yakınımdaydı kendimle savaş verdim resmen
O kilolar gidecek
Geçen akşam 2059 duCok fazla gunde 1300-1400 kaloriyi gecmemeye calis canim..
Bu denirmi abi insan kişisineyahu bu evvap bizim takımda değil neden burada yazıyor ? atayım mı bunu ben ?
Tövbe estağfirullahbende onu diyorum 1 ay ceza vereyim mi ?
Sebep bulurum ben. En kötü gözünün üzerinde kaş var diye daha da kolayı da kullanıcı adında E ve A var diye atarım.
O da sende de aynı harfler var derse sende ekstra V var derim gene atarım !
Cok dogru birsey yazmissin kuzum, yaptigi antremanlar soyle bir goz gezdirdim ama tahmin ediyorum, agir, hiit antremanlar.ben dünden beri şu ablanın kanalını izliyorum: Natacha Océane
kadın o biçim yiyor ve o biçim spor yapıyor. sağlıklı yediği günler de var, yağlı ballı yediği de, ve 'sağlıksız' beslenmenin sanıldığı kadar korkunç olmadığından, insanın kendini istediği yiyecekten mahrum bırakmasının doğru olmadığından bahsediyor, bilimsel çalışmaları da örnek göstererek. ne yese yakıyor tabi, kadının 4te 3'ü kas. ama gereksiz kiloları attıktan sonra tam olmak istediğim kişi valla. ye ye yak. benim sorunum geçmişte yiyip yiyip oturmaktı. ben bu forma ulaşsam ekmek kadayıfına patates kızartmasından mum diker öyle yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?