Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben dünden beri şu ablanın kanalını izliyorum: Natacha Océane

kadın o biçim yiyor ve o biçim spor yapıyor. sağlıklı yediği günler de var, yağlı ballı yediği de, ve 'sağlıksız' beslenmenin sanıldığı kadar korkunç olmadığından, insanın kendini istediği yiyecekten mahrum bırakmasının doğru olmadığından bahsediyor, bilimsel çalışmaları da örnek göstererek. ne yese yakıyor tabi, kadının 4te 3'ü kas. ama gereksiz kiloları attıktan sonra tam olmak istediğim kişi valla. ye ye yak. benim sorunum geçmişte yiyip yiyip oturmaktı. ben bu forma ulaşsam ekmek kadayıfına patates kızartmasından mum diker öyle yerim.

Dis mikraklarin moralimizi bozup, bizi demotive etmesine izin vermeyelim sevgili Kazen

bende onu diyorum 1 ay ceza vereyim mi ?

Sebep bulurum ben. En kötü gözünün üzerinde kaş var diye daha da kolayı da kullanıcı adında E ve A var diye atarım.

O da sende de aynı harfler var derse sende ekstra V var derim gene atarım !

Tövbe estağfirullah

Cok dogru birsey yazmissin kuzum, yaptigi antremanlar soyle bir goz gezdirdim ama tahmin ediyorum, agir, hiit antremanlar.
Vucudunun kas orani, bircok erkekten fazla, dolayisiyla ne yese yakacak egzersizleri yapiyor.
Kas miktarida cok olunca durdugun yerde kalori yakiyorsun..
Bu bize su etapta cok uzak ama olmaz mi, kesinlikle olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…