Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kusura bakma. Eşleştirmelere dahil degilim diye hic bakmamistim bildirimlere. Her zaman ki rutinin mi bilemiyorum, ekstrem bir durum sanirim bu menu. Biraz ondan biraz bundan demissin, ac kalmissin. Kaptan spor vermis zaten. Ekstra bir onerim olmayacak. Seni tanimak icin diger menulerini de gormeyi bekliyorum

Selamlar Yogun bir gundu gelemedim. 100 gr eksideyim (87.6 ile). Gecen hafta ortasindan beri her turlu PMS mevcut ama gelen giden yok. Bildiginiz bir sey var mi icebilecegim (emzirenlere uygun).

Yeme icme faslim bitti ama yatmadan once 3-4 kasik yogurt, zencefil, zerdecal ve pul biber karisimi denemek istiyorum. Guzel yorumlar var.

Menu
Sabah-ogle
Salata (2 yumurta, 10 siyah zeytin, avuc kadar marul ve mor lahana, yarim avokado, birer domates, salatalik ve kapya) ve ayran

Ara
Sutlu kahve

Aksam
Firin somon (2 dilim) ve salata (2 porsiyon)

Yoğurt kuru ( yatmadan once)

Su:2.5 simdilik
Adim gece bildirecegim

Birgaripanne Yawrukush aydingelini

Bizim takim oyle bir bildirime dayanir mi bilmiyorum Hoop herkes Akin Akin geliyor...
Ben daha önce de bi takıma katıldım valla burasını çok sevdim vallahi farklı ya ailem giib geldi aslında tesadüfen girdim bildirim geldi aman dedim boşver yanlış bişey yicem yine kızcaklar dedim ama aklımda da hep girmek vardı sonra kitap okuma günlüğünde ciseak77 nin verdiği kiloyu görünce sordum dedim hangi takım 4.takım hopp hemen buraya

Guzel birgun olmus yine canim..
Pms icin onerebilirdim bir seyler ama emzirirken uygunlugunu bilmiyorum..
Mevsimden gecikmis olabilir..

Canim gercekten aile gibiyiz , biraz uzak kalsak ozluyoruz birbirimizi, bagimlilik yapiyor burasi :)

Hos geldin sağlıklı kilo vermeler Ben de seninle ayni kiloda geldim takima (93.2 idi), Bir ayda 5 kilo vermisim. Nasil hizli gecti anlamadim. Ben de emziriyorum. Saglikli dengeli menulerle sen de rahat rahat kurtulursun fazlaliklardan.

Oglen yemek yiyemedim yine canim istemedi. Haber beklerken asla yemek yiyemiyorum korkudan. Korktugum da basima geliyor yavas yavas o da ayri neyse akşama artik..
Umarim korktugun gibi olmaz. İsin gücün yoluna girer canim...

Iyiyim canım çok teşekkür ederim bni unutmadığın icin transfer oldum bugün 3. Günüm ayın 23 unde tahlil yapacağım bakalım bol bol duaya ihtiyacım var
Rabbim hayırlısıyla bu sefer önce karnına sonra kucağına almayı nasip etsin canımm
Bursaya gelin Bursaya
6 Eylül’de geleceğim nasipse ama akşam geri döneceğim
Evet canım istemdışı menüydü malesef. Bu hafta içi düzeliyorum Allah izin verirse
Menün çok güzel canım

Aa neresine geleceksin iş için mi olsun yakınsa buluşuruz

Guzel olmus kurucum ama sabahta, aksamda aldiginiz protein az.
Erkeklerin daha cok protein almasi gerekiyor.
Sabah yumurtayi 3 yapin en az, aksamda misket kofteden bolca yiyin mesela.:)

Guzel olmus kurucum sabahta, aksamda aldiginiz protein az.
Erkeklerin daha cok protein almasi gerekiyor.
Sabah yumurtayi 3 yapin en az, aksamda misket kofteden bolca yiyin mesela.:)

Lütfen yanlış anlamayın da ben biraz proteinden soğudum. Buna geçmiş yıllarda yaptığım Dukan'ın çok etkisi var. Sebze olsun benim olsun ...

Lütfen yanlış anlamayın da ben biraz proteinden soğudum. Buna geçmiş yıllarda yaptığım Dukan'ın çok etkisi var. Sebze olsun benim olsun ...
Peki o zaman kurucum, hic degilse yumurtayi 3 yapin, 3 yumurtada 18-20 gr protein var.. :)
Yemekler yalniz sahane gorunuyor, afiyet olsun..

Hos geldin sağlıklı kilo vermeler Ben de seninle ayni kiloda geldim takima (93.2 idi), Bir ayda 5 kilo vermisim. Nasil hizli gecti anlamadim. Ben de emziriyorum. Saglikli dengeli menulerle sen de rahat rahat kurtulursun fazlaliklardan.
Hoşbuldm canım inşaAllah bende veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…