Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hımm cokmus kalorısı bır bardagın tama oyle yapayım zaten ıkı kere ıcıyorum yeter bencede
Bu arada gunluk kac kalorı almalıyız canım en fazla 1000 mi
Bu kisiden kisiye degisir canim.
Kac yasinda oldugunla, metabolizma hizinla, hareket miktarinla hepsiyle ilgili..
Ben oldukca hareketliyim gun icinde, hicbir egzersiz yapmasam bile 10bin adimdan az yurumem gunde misal.
1300 kalori aliyorum.Eger cok egzersiz yaparsam bugun niyetim o yonde o zaman 1400e cikiyorum.
Sende mesela 1200 kalori almayi hedefle ama egzersizin ,hareketin cok olursa arttir..
Kalori miktarini vucudunu deneyerek ogrenebilirsin..Soyle ki 1500-1600 kalori alirsam kilo veremiyorum ben, cok spor yaparsam 1400 kalorinin altina dusmek istemem kas kaybim olabilir, 1300 kalori civarinda alarak haftada 500 gr civari veriyorum..

Guzel birgun olmus canim.
Su, spor, menu guzel.:)
Sadece bir bilgi vermek istiyorum kuru meyveler agirliklarinca seker iceriyorlar, fazla kacirmamaya calis canim :)
Teşekkür ederim kaptanım kuru inciri sütümün kalitesi artması için yemiştim fazla yememeye dikkat ederim inşaAllah

İnce bı cızgı ya bılgıye dayalı. Ben cok hateketlı degılım şöyleki işyerınde toplam 1000 adım atmıs oluyorum

allahımmm bir gün benim arkamdan da kas yığını diye konuşturt herkesi yarabiim *AMİİİN*

İnce bı cızgı ya bılgıye dayalı. Ben cok hateketlı degılım şöyleki işyerınde toplam 1000 adım atmıs oluyorum
O zaman 1100 kalori yap bir hafta dene canim..
1100 kalori ile eksi gorursen ve senin icin yediklerin yeterliyse oyle devam ederiz.
Uygun olmazsa 1 hafta sonunda degerlendirip ,yeni bir yontem deneriz.
Umutsuzluk yok, herkes kilo verir, verecegiz :))

Yarın olsun canım o zıplama inan bugün çok yoruldum tmm 150 kez zıplarım yarın inşallah

Guzel menu canim. İsten firsat bulamamissindir bugun. Yarindan itibaren egzersiz de bekliyorum
Teşekkür ederim kaptanım kuru inciri sütümün kalitesi artması için yemiştim fazla yememeye dikkat ederim inşaAllah
Kuru hurma&ceviz de cok guzel oluyor canim

iyi akşamlar 4. takım kilo bildirimi yapanların kilolarını not aldım korkarım çok dağılmışız yada nazarlara mı geldik anlamadım valla. toplu nazar duası okuyalım derim ben halen kilo bildirimi yapmayan ben Yawrukush 'um ve fyzanur 'um kaldı. bildirimler tamamlanınca tablo olarak hasar raporunu görebileceksiniz.
menülerinizi yine alıntıladım. eşimle yaşadığım koli krizi nedeniyle sayı azaltmaya çalışıyorum ( "anlamıyorum ben 80 koli erzincandan çıktı edirneden 40 koli diyorsun. biz bu kadar koliyle nasıl yerleşeceğiz" diye bana çemkirdi. bende kafamı çalıştırdım 40 koliyi daha büyük kolilere koyarak 20 koliye düşürme projesi yapıyorum.)

Aaaa mesaj yetistirmekten yazmamisim kaptanim, iyi hatirlattin kafam gidik

Cuma kilom: 67.5
Bugun:67.3 (Dunden 400 fr eksideyim) Melek Ada

Guzel menu canim. İsten firsat bulamamissindir bugun. Yarindan itibaren egzersiz de bekliyorum

Kuru hurma&ceviz de cok guzel oluyor canim
Bugün spor yapamayacğaımı bildiğim için ev işi yaptım canım çünkü gün içinde oğlum asla müsafe etmiyo bişeyler yapmama. Anca süpürür silerken oyalanıyo suyla süpürgeyle. eşim gündüzdeykende bilerek ev işi yapıyorum ki spor sayılsın diye

Canım eşim vallahi helal olsun güzel menü güzel spor yani ne diyeyim
Menü güzel fakat biraz daha spor sanki
Dengeli bir gün olmuş 450 JJ iyiymiş cidden egzersize devam
Geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…