Bu kisiden kisiye degisir canim.Hımm cokmus kalorısı bır bardagıntama oyle yapayım zaten ıkı kere ıcıyorum yeter bencede
Bu arada gunluk kac kalorı almalıyız canım en fazla 1000 mi
Teşekkür ederim kaptanım kuru inciri sütümün kalitesi artması için yemiştim fazla yememeye dikkat ederim inşaAllahGuzel birgun olmus canim.
Su, spor, menu guzel.:)
Sadece bir bilgi vermek istiyorum kuru meyveler agirliklarinca seker iceriyorlar, fazla kacirmamaya calis canim :)
İnce bı cızgı ya bılgıye dayalı. Ben cok hateketlı degılım şöyleki işyerınde toplam 1000 adım atmıs oluyorumBu kisiden kisiye degisir canim.
Kac yasinda oldugunla, metabolizma hizinla, hareket miktarinla hepsiyle ilgili..
Ben oldukca hareketliyim gun icinde, hicbir egzersiz yapmasam bile 10bin adimdan az yurumem gunde misal.
1300 kalori aliyorum.Eger cok egzersiz yaparsam bugun niyetim o yonde o zaman 1400e cikiyorum.
Sende mesela 1200 kalori almayi hedefle ama egzersizin ,hareketin cok olursa arttir..
Kalori miktarini vucudunu deneyerek ogrenebilirsin..Soyle ki 1500-1600 kalori alirsam kilo veremiyorum ben, cok spor yaparsam 1400 kalorinin altina dusmek istemem kas kaybim olabilir, 1300 kalori civarinda alarak haftada 500 gr civari veriyorum..
Emziriyordun degil mi canim, unutmusum ben onu 3 incir senin icin normal..Teşekkür ederim kaptanım kuru inciri sütümün kalitesi artması için yemiştim fazla yememeye dikkat ederim inşaAllah
Amin inşaAllahEmziriyordun degil mi canim, unutmusum ben onu 3 incir senin icin normal..
Bol sut olsun:)
Israr
Dilini saglik kaptanim sonuna kadar haklisin
En iyisi sabah ac karnina
Kas yigini oldugu icin o kadar yiyor daha cok kas kutlesi de artsin diye
Keske bu kadar paylasmasan tatliyla aram yok ama yakında cicek cikolata yaptirip istemeye gidecegim
Afiyet olsun kurucu bey ekmegin sag sol koselerini de gormek isterdim benim en cok sevdigim sey ekmegin tam kenarlari yengenin ellerine saglik
O zaman 1100 kalori yap bir hafta dene canim..İnce bı cızgı ya bılgıye dayalı. Ben cok hateketlı degılım şöyleki işyerınde toplam 1000 adım atmıs oluyorum
Yarın olsun canım o zıplama inan bugün çok yoruldum tmm 150 kez zıplarım yarın inşallahCanim 45 gr cikolata cok olmus, 1-2 minik kare mumkunsede bitter cikolata ye.
Cikolatalara 150 ziplama cezasi geliyor..
Tansucum yulaf, kizartma, lavas, pilav , ayran az bile olsa hepsi karbonhidrat..
O yuzden 100 ziplama cezasi geliyor..
Guzelim makarnayi az yemissin ama onun yerine sebze yemegi ,yumurta vs olsa daha iyi olurdu.
100 ziplama cezasi geliyor...
Kabaktan daha cok yiyebilirdin canim,yemek olaraz az yiyorsun..Fakat kuru meyvelerde cok kacmis.3 kuru kayisi-3 hurma fazla..En fazla 2 ser tane ye.Onun yerine yemek miktarini arttir:)
Ama egzersizde var bugun genel olarak, guzel birgun olmus :)
Guzel birgun olmus canim.
Su, spor, menu guzel.:)
Sadece bir bilgi vermek istiyorum kuru meyveler agirliklarinca seker iceriyorlar, fazla kacirmamaya calis canim :)
Sonunda guzel bir menu gordu gozlerimiz :)
Yarinda egzersizi arttir gulum...
Olur canim anlastik..Yarın olsun canım o zıplama inan bugün çok yoruldum tmm 150 kez zıplarım yarın inşallah
Guzel menu canim. İsten firsat bulamamissindir bugun. Yarindan itibaren egzersiz de bekliyorum
Kuru hurma&ceviz de cok guzel oluyor canimTeşekkür ederim kaptanım kuru inciri sütümün kalitesi artması için yemiştim fazla yememeye dikkat ederim inşaAllah
Aaaa mesaj yetistirmekten yazmamisim kaptanim, iyi hatirlattin kafam gidikiyi akşamlar 4. takım kilo bildirimi yapanların kilolarını not aldım korkarım çok dağılmışız yada nazarlara mı geldik anlamadım valla. toplu nazar duası okuyalım derim benhalen kilo bildirimi yapmayan ben Yawrukush 'um ve fyzanur 'um kaldı. bildirimler tamamlanınca tablo olarak hasar raporunu görebileceksiniz.
menülerinizi yine alıntıladım. eşimle yaşadığım koli krizi nedeniyle sayı azaltmaya çalışıyorum ( "anlamıyorum ben 80 koli erzincandan çıktı edirneden 40 koli diyorsun. biz bu kadar koliyle nasıl yerleşeceğiz" diye bana çemkirdi. bende kafamı çalıştırdım 40 koliyi daha büyük kolilere koyarak 20 koliye düşürme projesi yapıyorum.)
Bugün spor yapamayacğaımı bildiğim için ev işi yaptım canımGuzel menu canim. İsten firsat bulamamissindir bugun. Yarindan itibaren egzersiz de bekliyorum
Kuru hurma&ceviz de cok guzel oluyor canim
Canım eşim vallahi helal olsun güzel menü güzel spor yani ne diyeyimSabah
2 dilim kepek ekmeği
2 haşlanmış yumurta
2 yk domates Soğan biber kavurması
2 zeytin
Az peynir
Salatalık domates
Çay
Ara
1 muz
3 İncir kurusu
Akşam
1yt bamya
Bulgur pilavı
Taze yeşil biber
Ayran
Ara
1 avuç leblebi
Su 3 lt
Spor
40 dk yürüyüş
MotivatedAlready 1
Menü güzel fakat biraz daha spor sanki
Dengeli bir gün olmuş 450 JJ iyiymiş cidden egzersize devamİyi akşamlar kızlar
13.00: iki dilim ekmek, salatalık, yumurta yağda, bir tk fıstık ezmesi, bir tk tahin pekmez, üç zeytin
Ara: Bir avuç kiraz
16.00: iki kaşık kabak sote, bir kase yoğurt
18.30: bir kase yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı
Ara: 3 hurma, 5 çiğ badem
Su: 3 litre
Spor: 450jj=1350 puan
Yawrukush bugünden itibaren egzersizlere başladım
Geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsın
çok yaratıcı değil mi? hata bende baştan dev koli yapıp sayı az söyleyecektim. azıcık kıvırmayı becersem hayatım daha kolay olacak.CEYDOS koli projeni cok begendim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?