Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Takımın ejderyası geldiiii BLU3

sabah:2 haş. Yumurta 3 dilim salam, 3 parça kaşar peyniri 1 er domates salatalık 1 yeşil çay

ara: türk kahvesi 3 kare bitter çikolata

öğlen : yarım kase tavuk çorbası

akşam çok tok hissediyorum 2 akşamdır ama yarın bu yemek yok o yüzden kabağıma döneceğim )
1 dolu tabak tavuk çorbası, 5 yk kuru fasulye yarım kase cacık

su : 3lt
4300 adım atmışım ev temizliği hariç adımlama nasıl hesaplanıyordu ki ?

Kaptanım vuracak yerde yok ki. Sağ ayağımın dış tarafında ki kemiğin ordan ağrı giriyo bastıkça. Adım atarken bastığım gibi kaldırıyorum ayağımı eğemiyorum yoksa ağrıyor
Anti enflamatuar agri kesici al canim, buz uygula uzerine.
Dinlendir guzelce..Acil sifalar..

Anti enflamatuar agri kesici al canim, buz uygula uzerine.
Dinlendir guzelce..Acil sifalar..
Teşekkür ederim kaptanım ilgin için. Yarın da devam ederse alayım bari. Evde parol hariç ağrı kesicim olmaz pek. Çok ilaç içen insan olmadığım için çeşitleri de yok. Yarın geçmezse bi alayım bari çok teşekkürler . Sana afiyet olsun şimdiden

Komşunun o yaptıklarını ben de merak ettim olta benden yakalaması senden olsun

Şiir yazasim geldi kim akrostiş şiir ister diyetle ilgili tabi ki
Not: ilk isteyene özel
Ama bende istiyordum
Güzel canım.. kısır pasta olmamış ama akşam toplamışson
Evet canim 1.5 saat yuruyup parktaki spor aletlerini kullandim
14.07.2020

11:00

2 haşlama yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin

16:00

100 gr et döner
Yarım ince lavaş
1 bardak ayran

20:00

1 şeftali
1 kayısı

Su 2,8 lt
Spor 100 zip 200 p

Birgaripanne
Bende ziplayim dedim ama gene kaldi
Bu muhtesem olmus bende istiyorum
Bence samimi olup bakmalisin
Hala ayağım üstüne bastıkça ağrıyor kaptanım. Neden oldu hala çözemedim. Uykuda sakatlanan bi benimdir heralde

O şanslı benim de inşallah BLU3 da kendini şanslı hisseder cuma günü
Canim bayrama kadar gecmezse kurban kesecekseniz eger derisini sicagi sicagina bagla 5 6 saat dursun gecer

Oo sen de 4 zeytin koptum ya bundan sonra 4 zeytin yiyoruz pro üyeliği kapmak için Kazen Bey neyse işin şakası saygılar

Kahvaltı artı 4 zeytin unutmuşum

Şu tartı olayını bi çözemedim annemle kayınvalidemin tartılar farklı ölçüyor kargolar sıkıntılı geç geliyor bi tartıya karar verdim internette 5 üzerinden 4.8 yıldız almış başka tartı almak istemiyorum. Baya özelliği var ama gelmesi kaç gün sürer. Mağazalardan gidip elektronik ürün alma huyumuz da yoktur. Böyle şeyleri genelde internetten alırız çamaşır makinasından derin dondurucusuna kadar tartıyı da alıcam ama şu ara kargo şirketleri çok yoğun pazar günü bile çalışıyorlar kaç güne gelir kimbilir annemin tartıda bu akşam tartıldım 1 kilo eksik nolcak böyle

Sor bakalım neymiş? Komşuluğu nasıl

ne tartı aldın? aldığın siteye göre teslimat süresi değişiyor ama benim verdiğim 1 günde geldi mesela. standart kargo hizmeti olan bir siteden aldıysan da 2-3 güne gelir de, bilmemnejet gibi hizmetleri olanlar yarın veya 1 gün sonra getirir. hayırlı ossunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…