Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün ben de öyleyim. yani açım, yiyorum hala açım. bastıramadım, 2 parça çikolata yedim kesmedi, tutuyorum kendimi ama. şimdi yemek yedim yine açım. havalardan olabilirmiş. bugün ben doymadım.
Mide genişlemiş gülüm doymuyor benim de yesem de aç yetmiyor mideye olmuş komacan Dipnot: Kızım kocamana komacan der.

Gurubun yarısı boğa burcu zaten. Bende boğayım
Bayanlar doğum zamanıni iyi ayarlayın yavrucaklar da bizim.gibi topik topik gezmesin

Benim kiz da boga. Ve yemeyi cok sever. 8yasinda ki abisi ile ayni kiloda
Eve beyaz ekmek yerine cavdar almistim 1 ay.
Niye hep cavdar var diye agliyordu resmen

bu el titremeleri, açlık pek iyi değil

bir insülin direncine baktırsanıza ? Havalar diye diye zaten kilo alınıyor. Neymiş su içsem yarıyor! Yok öyle bir şey...
Ben baktırdım normal ama açlıktan titrerim ama artık öğrendim kilo aldırmayacak atıştırmalıkla atlatıyorum bir şekilde ama yatağımın başucunda 1 kesme şeker bulunur.

Kahvaltı 10:00

1 dilim ruşeymli ekmek
1 porsiyon biberli menemen
1/2
4 adet zeytin
1 kk peynir
2 bardak çay

Saat 12:00
1 fincan Türk Kahvesi

Saat 13:00
1 külah meyveli dondurma ama çok az koydurdum inanın

Ara öğün 17:00
1 kase

Akşam yemeği 19:30

1 yemek tabağı etli nohut
1 adet 1 adet
1 kase yoğurt

SU 2 L 3 olur ama muhtemelen

Egzersiz 7bin adım
Birazdan yarım saat TV den video ile spor yapılacak. 150 ceza zıplamanın 30 u yapıldı
Akşam 3ü 1arada Nescafe
Yawrukush CEYDOS Mor Vampirella

İyi akşamlar kızlar

10.30: iki dilim ekmek, bir dilim peynir, bir yumurta yağda, bir kase yoğurt, salatalık

Ara: 3 hurma

16.30: iki kase mercimek çorbası, bir tane haşlanmış but

Ara: 30 gr acı baharatlı çubuk kraker

Su: 3 litre
Spor: 200 jj
100 bacak egzersizi
50 mekik
50 bisiklet
Toplam= 1200 puanı
Yawrukush

Keşke kellerin ilacı olsada bize verse değil mi

sorma.... sadklfj
B barga dünde ben oyleydim. Tiksindim ama durduramadlm resmen kendimi.

Bugun neyseki daha iyi

yani o tiksinmenin eşiğindeyim ben de. ilerleyen saatler gösterecek geleceğim noktayı sdlakf
bu el titremeleri, açlık pek iyi değil

bir insülin direncine baktırsanıza ? Havalar diye diye zaten kilo alınıyor. Neymiş su içsem yarıyor! Yok öyle bir şey...

bende yıllar önce vardı insülin direnci. ilaç da kullandım birkaç ay, sonra çokça test yaptırdım ama tekrar çıkmadı. bayağıdır da el titremem, birden yemeğe abanmam olmadı. kan şekerim bir sapıttı bugün, ona hava değişiminden ötürü olabilir dedi hocam. bugünde kalır da yarına devam etmez umarım heh

Mide genişlemiş gülüm doymuyor benim de yesem de aç yetmiyor mideye olmuş komacan Dipnot: Kızım kocamana komacan der.

öyle ki daha yemeği yerken, bitince doymayacağımı hissediyordum böyle içim dipsiz kuyu gibi geliyor bugün. vardırrr bir hikmeti

o kadar şişko olmamaışsın dır canım ben daha şişkoyum. kızım full devam ediyor onun sistemi biraz farklı.muhtemelen tatil olmayacak. cuma günü kısmetse onu görüp Ankaraya öyle devam edeceğim.
Kaptanım sınavlar bitti memlekete geldik

Burada da maalesef internet çekmiyor tartı yok
O yüzden gelemedim gruba bir türlü
Birsürü telaşe... nasılsınız
oh bitirdin şükürler olsun.tartını bul dön aramıza

Selam kızlarr
Sabah: 2 sahanda yumurta, 1 er domates salatalık, 3 dilim salam, 3 parça kaşar peynir 1 yeşil çay

ara: 1 türk kahvesi 15 fındık

ara: 4 kiraz

akşam: 1 tabak tavuklu çorba birazını oğlum içti, 5yk tavuklu mantar sote ( tavuğu daha çoktu) boolca ton balıklı salata

biraz sonrada çay keyfi yaparız kocişle o zaman da 10 kiraz yerm muhtemelen çünkü kocam yiyecek

su: 3lt ( çayla geçer bile sıvı alımı)
Spor : 3300 adım gösteriyo telefon umarım doğrudur, doğruysa daha fazladır adım sayım BLU3

Pardon kızlar araya giriyorum ama çok iştah açıcı görünüyordu dayanamadım mercimekli krep tarifinizi alabilir miyim acaba elinize sağlık hepinize bol eksili günler

Soyulabilen hiç denemedim üşenirim ben onu soymaya ya çok zor bişeymiş gibi geliyor o bana

Çayın yanında hurma kurabiye falan anlıcam da hurma
Sen bi git peynir tatlısı ye de gel canım
Peynir helvası muhteşem fikir aslında. Hem düşünürsek proteinli
Hurmadan bir sey olmaz ye tabiki 1-2 tane :)
1 taneyle kapattık günü (o da küçük kuru birşeydi canım) pizzan nasıldı? Tadını sevdin mi
Selam ortakim günün güzel geçmiş menülerine eleştiri bile yazamıyorum gayet iyiler. Çok zorlarsam yorum için, peynir çeşidini değiştirip daha hafif bir peynirden daha çok yiyebilirsin bir de salam ve sosisler çok katkı maddeli, kalori açısından değil ama sağlıksız diye kulp bulabilirim muadili pastırma olabilir

Bugün ben de yürüyüşten fotoğraf çektim sizden özendim

Gurubun yarısı boğa burcu zaten. Bende boğayım
Bayanlar doğum zamanıni iyi ayarlayın yavrucaklar da bizim.gibi topik topik gezmesin
Ben de boğa burcuyum ya hem güzel hem yeme içme baabından sakat bir burcuz

Niloş bu hafta sen yeneceksin beni beslenmem çok dengesiz gidiyor çünkü. Bugün sabah normal bir kahvaltı yaptım ama akşama hamburger yedim. Canım yemek yapmak uğraşmak istemedi stresli bir gündü ama çok şükür beklediğim haber iyi geldi. Nişanlıma test yaptırmıştık sonuç negatif geldi aksi halde nikahımızı izinlerimizi ertelememiz gerekecekti böyle bir stresimiz vardı günlerdir bugün şükür dedim..
Niloyatospikk

Her cezaya hazırım kızlar yarını aç geçireceğim ...

Ben bugun gittim
Kalorisi olabilir ama en azından ise yarar şekilde besleyici ben de çay kaşığınin ucuyla bal yiyorum şu an bugün şekeri azaltmaya karar vermiştim. Sabahki bir hurmayı saymazsan bu ikinci şeker
Canim cay sekerini tamamen birakmalisin cok cay cok seker demek
Az yemissin yine canim, toplasan 900 kalori eder ya da etmez..
Biraz arttir yediklerini aksam salata ye hic degilse, metabolizman calissin..
Haklisin kaptanim arkadas bayagi az tuketiyor yemezsen wc ye de çıkamazsın
Keşke sadece sabah olsa
Yatarkende tartılıp sabahla arasında kıyaslama yapıyorum
Bende bende
Sukurler olsun canim esin verir cezani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…