- 23 Ocak 2016
- 36.539
- 53.203
- 598
Mide genişlemiş gülüm doymuyor benim de yesem de aç yetmiyor mideye olmuş komacanbugün ben de öyleyim. yani açım, yiyorum hala açım. bastıramadım, 2 parça çikolata yedim kesmedi, tutuyorum kendimi ama. şimdi yemek yedim yine açım. havalardan olabilirmiş. bugün ben doymadım.
Evde 2 tane boğa var benim ikisi de aynı gün doğumluGurubun yarısı boğa burcu zaten. Bende boğayım
Bayanlar doğum zamanıni iyi ayarlayın yavrucaklar da bizim.gibi topik topik gezmesin
Gurubun yarısı boğa burcu zaten. Bende boğayım
Bayanlar doğum zamanıni iyi ayarlayın yavrucaklar da bizim.gibi topik topik gezmesin
Tamam canim, 1 kase salata eklerim.Az yemissin yine canim, toplasan 900 kalori eder ya da etmez..
Biraz arttir yediklerini aksam salata ye hic degilse, metabolizman calissin..
Ben baktırdım normal ama açlıktan titrerim ama artık öğrendim kilo aldırmayacak atıştırmalıkla atlatıyorum bir şekilde ama yatağımın başucunda 1 kesme şeker bulunur.bu el titremeleri, açlık pek iyi değil
bir insülin direncine baktırsanıza ? Havalar diye diye zaten kilo alınıyor. Neymiş su içsem yarıyor! Yok öyle bir şey...
Aa ne düğünü?Evet evet. Hepimiz manyagiz
Kazen Cok iyi gidiyorsunuz zaten. Bizleri saskina cevirtecek eksi bekliyorum. Siz bu gidisle dugune 15 kilo bile verirsiniz. Abarttim mi
Keşke kellerin ilacı olsada bize verse değil mi
bu el titremeleri, açlık pek iyi değil
bir insülin direncine baktırsanıza ? Havalar diye diye zaten kilo alınıyor. Neymiş su içsem yarıyor! Yok öyle bir şey...
Mide genişlemiş gülüm doymuyor benim de yesem de aç yetmiyor mideye olmuş komacanDipnot: Kızım kocamana komacan der.
o kadar şişko olmamaışsın dır canım ben daha şişkoyum. kızım full devam ediyor onun sistemi biraz farklı.muhtemelen tatil olmayacak. cuma günü kısmetse onu görüp Ankaraya öyle devam edeceğim.Kuzuuum nasıl geçiyor kızının eğitimi
Biz bitirdik sınavları geçmişim ama memleketteyim internet sıkıntım çok maalesef uğrayamadım da buralara nasılsınız inşallah iyisinizdir
Ben şişkoyum
oh bitirdin şükürler olsun.tartını bul dön aramızaKaptanım sınavlar bitti memlekete geldik
Burada da maalesef internet çekmiyor tartı yok
O yüzden gelemedim gruba bir türlü
Birsürü telaşe... nasılsınız
Pardon kızlar araya giriyorum ama çok iştah açıcı görünüyordu dayanamadım
Peynir helvası muhteşem fikir aslında. Hem düşünürsek proteinliSoyulabilen hiç denemedim üşenirim ben onu soymaya ya çok zor bişeymiş gibi geliyor o bana
Çayın yanında hurma kurabiye falan anlıcam da hurma
Sen bi git peynir tatlısı ye de gel canım
1 taneyle kapattık günü (o da küçük kuru birşeydi canım) pizzan nasıldı? Tadını sevdin miHurmadan bir sey olmaz ye tabiki 1-2 tane :)
Selam ortakim günün güzel geçmişMerhaba
Sabah menüm tamamen bu tabaktan oluşmaktadır. Saat 12:10 gibi kahvaltıyı yaptım. Fotoğrafın exif bilgilerinden hangi saatte çekildiği görülür.
Uyanır uyanmaz
Sabahın köründe ; 1 filtre kahve
Sabahın köründe ; 4.86 km yürüyüş / 55 dk 4.9 km/s hız ile
Öğlen ; Kahvaltı
- 3 yumurta
- 7-8 ad közlenmiş köy biberi
- 3-5 ad domata ve hıyar
- 3 dilim salam
- 1 dilim İzmir tulumu
Bu aksam ise maalesef yine kokoreç. Neden kokoreç? Çünkü toplantım kokoreççide!
Not : 3 litre su ihtiyacını fazlası ile dolduruyorum bu sebeple yazmıyorum.
Eki Görüntüle 2662899
Ben de boğa burcuyum ya hem güzel hem yeme içme baabından sakat bir burcuzGurubun yarısı boğa burcu zaten. Bende boğayım
Her cezaya hazırım kızlar yarını aç geçireceğim ...Niloş bu hafta sen yeneceksin beni beslenmem çok dengesiz gidiyor çünkü. Bugün sabah normal bir kahvaltı yaptım ama akşama hamburger yedim. Canım yemek yapmak uğraşmak istemedi stresli bir gündü ama çok şükür beklediğim haber iyi geldi. Nişanlıma test yaptırmıştık sonuç negatif geldi aksi halde nikahımızı izinlerimizi ertelememiz gerekecekti böyle bir stresimiz vardı günlerdir bugün şükür dedim..
Niloyatospikk
Aç geçirmen daha çok yağ depolamanı sağlar canım. Hafif beslen sadeceHer cezaya hazırım kızlar yarını aç geçireceğim ...
Ben bugun gittimKarşımızdaki spor salonu yüzme havuzları bile kapalı bugün biraz fazla üzüldüğüm gündeyim sanırım. Akşam önünden geçerken kapıları kitli biraz hüzünlendim. Bi yere gitsek gelsek acaba birinden geçti mi korkusu Allahım yardım etsin yakuaföre giden var mı aramızda bi kez gittim korka korka?
Canim cay sekerini tamamen birakmalisin cok cay cok seker demekKalorisi olabilir ama en azından ise yarar şekilde besleyiciben de çay kaşığınin ucuyla bal yiyorum şu an bugün şekeri azaltmaya karar vermiştim. Sabahki bir hurmayı saymazsan bu ikinci şeker
Haklisin kaptanim arkadas bayagi az tuketiyor yemezsen wc ye de çıkamazsınAz yemissin yine canim, toplasan 900 kalori eder ya da etmez..
Biraz arttir yediklerini aksam salata ye hic degilse, metabolizman calissin..
Bende bendeKeşke sadece sabah olsa
Yatarkende tartılıp sabahla arasında kıyaslama yapıyorum
Sukurler olsun canim esin verir cezaniNiloş bu hafta sen yeneceksin beni beslenmem çok dengesiz gidiyor çünkü. Bugün sabah normal bir kahvaltı yaptım ama akşama hamburger yedim. Canım yemek yapmak uğraşmak istemedi stresli bir gündü ama çok şükür beklediğim haber iyi geldi. Nişanlıma test yaptırmıştık sonuç negatif geldi aksi halde nikahımızı izinlerimizi ertelememiz gerekecekti böyle bir stresimiz vardı günlerdir bugün şükür dedim..
Niloyatospikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?