Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vauuv düğün mü yapılıyor orada nikah mı ne romantik?

Bugun ki menum
Sabah
115 gram yulafli omlet
4 5 zeytin
20 gram lor peyniri
Oglen
2 biber dolmasi kabugu icinde azicik proncte gitmis olabilir
Aksam fotoda
Su 15 bardak
Spor 1 saat yuruyus 240 p
10000 adim 500p
30 defa k egzersizi 90 p sanirim
Toplam 830 p

Yawrukush Arrietty_ Aomine Daiki

Eklentiler

• 20200715_205751.webp
    41 KB · Görüntüleme: 25
selamlar, yazayım ben de menüyü, biraz ortaya karışık ama:

sabah:

*peanutbutter - 1 tk fıstık ezmesi

öğlen:

1 yumurta, çiğ semizotu, 2 tk fıstıkezmesi

akşam: 1 tabak barbunya, semizotu- salatalık-soğandan salata

arada bir yerde: 15 kaju ve türk kahvesi yanında 4 tane içi yabanmersinli çikolata

su: 3 lt
spor: 1 saat yürüyüş (240) + 50 dk dumbellı egzersiz (500) = 740

şöyle diyim, bugün çok daha kötü olabilirdi. 2 ay öncesi olsa bugün yarım karpuz + 2 kase dondurma yenmişti. sdfsdf

Gözünüz aydın canım Allah korusun ya çok yakınımızdan birinde çıktı bizim de ama çok şükür iyileşti.

Olsun canım yenme işine takılma biz takım arkadaşıyız bazen hayatta herşey istediğimiz gibi gitmeyebilir ben de bugün moralsizim nedense bi sebebi yok.

Ben bugun gittim

Canim cay sekerini tamamen birakmalisin cok cay cok seker demek

Haklisin kaptanim arkadas bayagi az tuketiyor yemezsen wc ye de çıkamazsın

Bende bende

Sukurler olsun canim esin verir cezani
Gittin mi kuaföre geçen bikez gittim şimdi gitmeye korkuyorum ya

Vauuv düğün mü yapılıyor orada nikah mı ne romantik?
Evet bir hazırlık vardı. Heralde gelin damat resmi cekiyolardir. Sonunu göremedim. İskeleti süslemişler ama tam fotoğrafa almamak için uğraştigim sol alt köşede naylon poşet vardı. Hiç hoşlanmıyorum çevreyi kirletenlerden

regl im biraz erken basladi sanirim bu yuzden ola bilir belki cumaya kadar sabit olsam sadice rahat bir nefes alirim.
Oyoy benim de bugün regl günüm umarım fazla çıkmsm tartıda , aynı zamana denk gelfik Dün ben de aşırı gergindim sebebi buymuş demek ki
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 kasik helva, 1 kasik yoğurt.
Ara: 1 muz

Oglen: 1 kase sulu kofte, biraz karpuz.

Ara: 1 şeftali
1 bardak kahve.
Su ve spor aksam yazarim.
bnnu @Ceydos Yawrukush
Canım menüne sabah için yumurta eklemeni tavsiye ederim hem protein hem tok tutuyor. Bir de meyveyi günde 1 öğün ile de sınırlandırabilirsen hem şeker hem karbo alımını azaltmış olursun.
genel olarak güzel bir gün geçmiş benimkiler ufak bir iki tavsiye

tansu iki dakkada nettin de üzgün oldu durumun kız.

Ben de nefret ederim asla ama asla yere çöp atmam. 3 yaşında kızıma da öğrettim o da atmıyor. Bizim burda Mudanya'da parklarda sahil kenarında çekirdek çöplerini bile yere attırmıyorlar ama tabi gezmeye gelenler atıyor işte. Malesef

Menüm:

Sabah 9 gibi 4 zeytin, 1 çay (çaylarım hep şekersiz)
Ara 1 çay bir hurma yarim kayısı
Öğle 12.00 lor peynirli biber, 4 sarma, 1 salatalık
Ara: 1 fincan yeşil çay
Akşam 5.00: yarım kase yoğurt, haşlanmış yumurta lor peynirli biber
Kapanışta, çay yarım çay kaşığı bal

Su 3lt
Spor: 3 saate yakın yüzme, suda spor
1saat yürüyüş

Kazen

Pardon kızlar araya giriyorum ama çok iştah açıcı görünüyordu dayanamadım mercimekli krep tarifinizi alabilir miyim acaba elinize sağlık hepinize bol eksili günler
Tabii ki :)
1 su bardağı mercimeği akşamdan suya koydum.
Sabah suyunu süzdüm.
2 yumurta, 1 kaşık yoğurt(1 çb süt de olur), tuz ve karbonat(kabartma tozu da olur) koydum. Blenderdan geçirdim. Krep hamuru kıvamına geliNceye kadar su ekleyip yine blenderdan çektim.
Kısık ateşte pişirdim. Normal krepten biraz daha geç pişiyor. Dikkatli olmak lazım.

Ha ha 4 zeytin istikrarlıyız yılmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…