ah be jane valla taşınmak kadar berbat bir şey yok. yaşlandığımı kabul ediyorum artık. eşya toplamaktan beynim döndü.bugün full kömürlükte geçirdim dün evdeki kolileri hallettim tabi bunlar ailemin evindekiler öncesinde kendi evimi toplamıştım. artık kusma noktasındayım.Hayırdır ceydacım?
kamyonla gönderirim diyordum planlar allak bullak oldu 2500-4000 arası istiyor kamyonlar iyide ben ev eşyası göndermiyorum sadece koli. bende plan güncellemesi yaptım. ptt kargo kitap indirimi ile kitap kolilerimi kargoya kalan kolileride açarak balık istifi arabaya full dolduracağım. kendi nakliyemi yapmış olacağım. yani yine ceydoş yollarda moduna geçiyorum.Kolay değil ki canım, çok normal aslında, fazlaca iş yükün vardi
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Sabah hiç bişeyim yoktu. Öğlen oğlumu uyutunca bence uzandım ve sağ ayağım sakat uyandım. Üzerine basamıyorum bilekten bükemiyorum acaip ağrıyo. Seke seke geziyorum resmen
geldim canım işlerimi yola koyamadım bir türlü.CEYDOS um nerdesin girmedin bu akşam?
Eğer sığıyorsa çok mantıklı tatlım, iki iş yapmış olacaksin ama en azından ona ayiracagin bütçeyi başka şeye harcarsinkamyonla gönderirim diyordum planlar allak bullak oldu 2500-4000 arası istiyor kamyonlar iyide ben ev eşyası göndermiyorum sadece koli. bende plan güncellemesi yaptım. ptt kargo kitap indirimi ile kitap kolilerimi kargoya kalan kolileride açarak balık istifi arabaya full dolduracağım. kendi nakliyemi yapmış olacağım. yani yine ceydoş yollarda moduna geçiyorum.
Aa tamam canım ozaman içtiğim çaya göre biraz daha su içeyim su olur 3,5 4 ltSelamlar
Menu
Sabah-ogle
2 haslanmis yumurta, sogus domates, acur, salatalik ve kapya (birer tane) ve 8 siyah zeytin ile ayran
Ara
Sutlu kahve ve mor erik
Aksam
Mercimek corbasi (1 kase), 3 et kofte, ezme salata ve sogan salatasi ve ayran
Su 3 litre+
11000 adim 550 puan
Arrietty_ aydingelini
Afiyet olsun canim. Cayi siviya sayma bilakis cay kahve ictiginde birer bardak fazladan su ic. Cunku vucuttan suyun atilmasina neden oluyor her ikisi de
Çok uzattın arayı bi daha yapma canım özledik seni bir daha yaparsangeçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
geldim canım işlerimi yola koyamadım bir türlü.
Ayağım geçti kaptanım. Akşam da açlıktan sanırım başım tuttu ama o da hafifledi çok şükürgeçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
geldim canım işlerimi yola koyamadım bir türlü.
yapmak zorundayım ilk defa bu cuma aranızda olmayacağım sanırım tüm gün yollarda olacağım.Çok uzattın arayı bi daha yapma canım özledik seni bir daha yaparsan
Kolay değil canım ya Allah kolaylık versin. Taşınma işini gerçekten bilmiyorum 30 senedir bu mahallede yaşıyorum üst sokaktan alt sokağa evlendimkamyonla gönderirim diyordum planlar allak bullak oldu 2500-4000 arası istiyor kamyonlar iyide ben ev eşyası göndermiyorum sadece koli. bende plan güncellemesi yaptım. ptt kargo kitap indirimi ile kitap kolilerimi kargoya kalan kolileride açarak balık istifi arabaya full dolduracağım. kendi nakliyemi yapmış olacağım. yani yine ceydoş yollarda moduna geçiyorum.
garanti belgeni kaybetmişim yoksa arıza kaydı oluşturup servis çağırırdım seni tamir etmeleri için. anacım ne bu bir gün ayak bir gün baş. bir kayınvalidene gittin dağıldın döndünAyağım geçti kaptanım. Akşam da açlıktan sanırım başım tuttu ama o da hafifledi çok şükür
Olsun canım önemli değil hayırlısıyla sağlıkla yerinize yerleşin de bekleriz tatlımyapmak zorundayım ilk defa bu cuma aranızda olmayacağım sanırım tüm gün yollarda olacağım.
inan bana çok zor her şey havada göçebe yaşamanın güzel tarafları da var ama bu yer değiştirme dönemleri çok zor oluyor. yerleşik hayat nasıl olurdu hiç bilmiyorum. ben hep göçebeydim.Kolay değil canım ya Allah kolaylık versin. Taşınma işini gerçekten bilmiyorum 30 senedir bu mahallede yaşıyorum üst sokaktan alt sokağa evlendim
Anladım canım tabi her güzelliğin bi zorluğu var sağlık olsun da en önemlisi o işler olurinan bana çok zor her şey havada göçebe yaşamanın güzel tarafları da var ama bu yer değiştirme dönemleri çok zor oluyor. yerleşik hayat nasıl olurdu hiç bilmiyorum. ben hep göçebeydim.
En nefret ettiğim olay taşınmak benim. Allah yardımcın olsunah be jane valla taşınmak kadar berbat bir şey yok. yaşlandığımı kabul ediyorum artık. eşya toplamaktan beynim döndü.bugün full kömürlükte geçirdim dün evdeki kolileri hallettim tabi bunlar ailemin evindekiler öncesinde kendi evimi toplamıştım. artık kusma noktasındayım.
Çocukluk aşkı mı yoksa :)Kolay değil canım ya Allah kolaylık versin. Taşınma işini gerçekten bilmiyorum 30 senedir bu mahallede yaşıyorum üst sokaktan alt sokağa evlendim
Yok yok değil görmüş beğenmiş beni evlenmeye ikna ettiÇocukluk aşkı mı yoksa :)
Çok teşekkür ederimTabii ki :)
1 su bardağı mercimeği akşamdan suya koydum.
Sabah suyunu süzdüm.
2 yumurta, 1 kaşık yoğurt(1 çb süt de olur), tuz ve karbonat(kabartma tozu da olur) koydum. Blenderdan geçirdim. Krep hamuru kıvamına geliNceye kadar su ekleyip yine blenderdan çektim.
Kısık ateşte pişirdim. Normal krepten biraz daha geç pişiyor. Dikkatli olmak lazım.
MaşallahYok yok değil görmüş beğenmiş beni evlenmeye ikna etti10 yıllık evliyiz
Ben koymadım, evde yoktu. Orjinal tarifte var, ama karbonat kokusunu ben normalde de sevmiyorum.Çok teşekkür ederimkarbonatı ne kadar koymalıyım ? Pek becerim yok da bu konuda fazla kaçırmayayım diye sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?