Oo süper ben 2 gündür çiçeklerime su vermedim bu akşam vericemBende iyiyim, kahvaltimi yaptim, ciceklerimi suladim, cocuklarla lego oynadik.
Simdi mutfagimi topluyorum :)
Kız saçma derken baştan inanmadım o ne kız öyleÇok saçma bir menüm var hemen paylaşıyorum.
Kahvaltı
2 erik
2 kayısı
4 hurma
3 ceviz
7 fındık
Ikındı
2 tavuk baget küçüktü
1 bardak süt
1 etimek
3 kaşık yogurt
Su 3 litre
Spor yarım saat yürüyüş 120 puan.Arrietty_
@Melegimkorusun
Niloyacimm OMG Ben aleovera larimi suya koymayı unutup geldim ya burayaOo süper ben 2 gündür çiçeklerime su vermedim bu akşam vericem
Arkadaşını etiketlememişsin canımCuma öncesi menüsü
9 gibi yarım haşlanmış yumurta, salatalık, çay
11 civarı türk kahvesi, birkaç tane yaban mersini
12.30 yarım domates, 2 biber, 4 erik, 4 köfte,yarım karabuğday patlağı
15.00 iki kaşık yoğurt
16.30haslanmiş bamya, lor peyniri
17.00 çay +1 hurma, sonra biraz da Nescafe
Su 3ltyi geçmiştir. Sporum da 3 saate yakın yüzme suda oynama, 1 buçuk saat yürüyüş
O nasıl oluyor canım suya koydum derken orkide gibi mi bakımıNiloyacimm OMG Ben aleovera larimi suya koymayı unutup geldim ya buraya
simdi bunu okuyunca aklıma geldi bir de.
Leğene su koyup saksıları içine oturturdum hep tatile çıkarken. Döndüğümde gayet güzel bulurdum. Ama bu sefer hiç aklıma gelmedi. Bir de guzellerdi ki canım sorma.O nasıl oluyor canım suya koydum derken orkide gibi mi bakımı
Evet kuzm haklısın yemicektim aslında ama annem tadına bak bi dedi bırakamadım gerideCanım şimdi seni eleştirmek istemiyorum hiç ama 2 dilim ekmek üzerine poğaça yerine salata veya daha protein içerikli lifli şeyler yesen daha tok tutar. Karbonhidratı fazla tüketmek sende acıkma hissini uyandırır. Ama yine de senin durumun farklı yani zaten küçük bir çocuğun var Allah bağışlasın kendini iyi hissetmen lazım önemli olan sağlıkzaten bence emzirme sana kilo kaybettirecek
O adım ne Allahını seversen bi de yarış diyor benim adımı gördün mü sen patron
Muhteşem emojisini resme basıyorum haberin olsun
Hay Allah sulayabilecek kimse yok mu canim?Leğene su koyup saksıları içine oturturdum hep tatile çıkarken. Döndüğümde gayet güzel bulurdum. Ama bu sefer hiç aklıma gelmedi. Bir de guzellerdi ki canım sorma.
Aa nolcak şimdi güvendiğin komşun yok muydu söyleseydinLeğene su koyup saksıları içine oturturdum hep tatile çıkarken. Döndüğümde gayet güzel bulurdum. Ama bu sefer hiç aklıma gelmedi. Bir de guzellerdi ki canım sorma.
Ooo muthis linki bir daha paylasirmisin canim, bende basliyim bugun..Yawrukush çikolatanın acısını çıkarmak içün koşmayı denedim 6 yıldır ilk kez. 4 dk yürüyüp 1 dk koştum - 30 dk sürdü. benim için büyük bi adım
takıımmm gelin koşak beraber :')
Ayyy inşallahTebriklerrrrrrdarısı finale
Ooo muthis linki bir daha paylasirmisin canim, bende basliyim bugun..
Kısaca Patronteşekkür ederim, sabah kalkınca tartı yapıp burada mı paylaşacağım ?
yahu bu arada bana Kazen diyin kurucu aşağı kurucu yukarı ne öyle
Zaten bence de sıkma önemli olan sağlıkEvet kuzm haklısın yemicektim aslında ama annem tadına bak bi dedi bırakamadım gerideçok sıkı yapmak istemiyorm diyet
sıkı yapmamama rağman iyi gitti MaşaAllah yinede bakalım önümüzdeki haftada çok sıkmadan yapcm eğer gidiyosa 1 2 böyle devam ederim ama gitmezse karbonhidrat yememeye daha dikkat ederim
Sütüm azalır diye kokuyorum birden bırakmak istemiyorum
Abur cubur zatem tamamen bıraktım onunda artısı olur inşaAllah
Canım msj yukarıda kaldı alıntı yapacaktım kaldı helloooo deyişine bayuldum kızım da dün gece yatarken evde sesleniyor bize Helloooo diyetabbiiisi hemen :') :
This Beginner Running Plan Makes It Easy to Stay Consistent
Whether you’re fresh to the scene or returning to the sport, this program makes running super approachable.www.runnersworld.com
zaten hep yürüyor olduğum için stage 1'i es geçtim, stage 2'den başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?