- 23 Ocak 2016
- 36.520
- 53.166
- 598
Nerede koşuyorsun ah ah şu saatte Mudanya' da sahilde koşmak vardı püfür püfür@Yawrukush çikolatanın acısını çıkarmak içün koşmayı denedim 6 yıldır ilk kez. 4 dk yürüyüp 1 dk koştum - 30 dk sürdü. benim için büyük bi adım
takıımmm gelin koşak beraber :')
Canım msj yukarıda kaldı alıntı yapacaktım kaldı helloooo deyişine bayuldum kızım da dün gece yatarken evde sesleniyor bize Helloooo diyeseninki de acayip hoşuma gitti
Nerede koşuyorsun ah ah şu saatte Mudanya' da sahilde koşmak vardı püfür püfür
Ben seviyorum yaahahahah farketmedim, hello mu demiştim
geçen gün denk geldiniz mi twitterda ya da bir yerde -erasmus muharrem- olayına. oradaki diyaloglarda o kadar çok cümle içinde ingilizce kelime geçiyordu ki ve eğreti duruyordu ki artık ben de ingilizce bir şey katmamaya dikkat ediyorum cümlelerimdeistemeden kaçabiliyor alışkanlıktan; helloooo da bana hep aynı şekilde başlayan youtube videolarından bulaşmıştır
Canım sadece dün yaptımYaa bu videoları yapmayı ben de istiyorum
Ama önce kiloyu vermek sonra şekillenmek niyetim.
Sen ne zamandır yapıyorsun?
@Ceydos çok sevindim sonucunuza. Hayırlı olsun ☺
Menü değişik olsada güzel olmuş canım yarın tartı yüzünü güldürecekÇok saçma bir menüm var hemen paylaşıyorum.
Kahvaltı
2 erik
2 kayısı
4 hurma
3 ceviz
7 fındık
Ikındı
2 tavuk baget küçüktü
1 bardak süt
1 etimek
3 kaşık yogurt
Su 3 litre
Spor yarım saat yürüyüş 120 puan.Arrietty_
Melegimkorusun
Kız Allah seni ne güldürdünistanbulun leş gibi ara sokaklarında... dümdüz giden tek bir sokak bulamadığımdan aynı yolda gittim geldim gittim geldim, gören de hırsız mahalleyi kolaçan ediyor sanmıştır.
Teşekkürler, ben de mesajıni ekran resmi aldım. Ankara'ya dönünce bakicam güzelim. İnternet sıkıntım olmadanFilizcim chole ting videosunu Telefondan bulamıyorum gün gün çıkmıyor. Bilgisayar ya da tabletten açıyorum buraya videonun görüntüsünü ekliyorum canım
Hay Allah sulayabilecek kimse yok mu canim?
Malesef kızlar hiç anahtar bırakmadım kimseye. Belki de kurtarırım, en azından balkonda değillerdi (çok güneş de benim balkonum)Aa nolcak şimdi güvendiğin komşun yok muydu söyleseydin
Ya hakikaten İstanbul'un her yeri mi öyle ben orda topuklu ayakkabıyla zor yürüdüm rezillik Allahtan yanıma ayakkabı almışımistanbulun leş gibi ara sokaklarında... dümdüz giden tek bir sokak bulamadığımdan aynı yolda gittim geldim gittim geldim, gören de hırsız mahalleyi kolaçan ediyor sanmıştır.
Çocuklar cokk tatlı konuşuyor İngilizceyiBen seviyorum yaFitFiliz yakınımda oturaydı iyiydi bi pratiğe dökemedim ya kızıma öğretirken artık başlıcak pratik çok pişmanım arkasını getirmediğim için
Ama çok tatlıydı ya akşam kızım da yapınca
İçerideyse korkma yaTeşekkürler, ben de mesajıni ekran resmi aldım. Ankara'ya dönünce bakicam güzelim. İnternet sıkıntım olmadan
Malesef kızlar hiç anahtar bırakmadım kimseye. Belki de kurtarırım, en azından balkonda değillerdi (çok güneş de benim balkonum)
İstda kesinlikle toplu taşıma kullanılmalı. Hiç çekilmiyor trafiği.Ya hakikaten İstanbul'un her yeri mi öyle ben orda topuklu ayakkabıyla zor yürüdüm rezillik Allahtan yanıma ayakkabı almışımama arabanla gitmicen arkadaş oraya bi yere gidemezsin o ne trafik o ne kalabalık Bursaya bi geldim benim gözüm memleketim deidm heh şimdi ki haline bak her yer Suri bi de 4 5 tane doğuruyorlar az kaldı bakalım İstanbul olmamıza
Arrietty_ 2 gündür aslında stresten yediğimi farkettim. Bugün yine kaçamak yaptım. Kendimi kusturmayı denedim ama bu hastalıklı bir durum. 20 dakikalık plank ve akşam koşusu ekliyorum kendime
Not:Sen de bunun üzerine ekleme yap da kendimi zorlayayım. Kendimi leş gibi hissediyorum
Neden yapmadın canım şuan çok şaşırdım ben yapmaya çalışıyorum bugün renkleri çalıştık geçen iş makinasına iskavatör diyorÇocuklar cokk tatlı konuşuyor İngilizceyi
Aslında unideki sınıf arkadaşlarimdan çocuklarını iki dilli yetiştirenler var. Ama ben yapamadım o işi. Bazen acaba denesemiydim diyorum ama zorlama da geliyor bir yandan.
Rahat ederiz dedik navigasyonla(o zamanlar bu tlflar yoktu) evet çok rahat ettik arabanın içinde otururkenİstda kesinlikle toplu taşıma kullanılmalı. Hiç çekilmiyor trafiği.
Öğretiyorum aslında ama evde sürekli ingilizce konuşmak gerekiyor diğeri için. O da bana garip geliyor. Kişisel tercih diyelimNeden yapmadın canım şuan çok şaşırdım ben yapmaya çalışıyorum bugün renkleri çalıştık geçen iş makinasına iskavatör diyor
Ya hakikaten İstanbul'un her yeri mi öyle ben orda topuklu ayakkabıyla zor yürüdüm rezillik Allahtan yanıma ayakkabı almışımama arabanla gitmicen arkadaş oraya bi yere gidemezsin o ne trafik o ne kalabalık Bursaya bi geldim benim gözüm memleketim deidm heh şimdi ki haline bak her yer Suri bi de 4 5 tane doğuruyorlar az kaldı bakalım İstanbul olmamıza
O kadar ben konuşamam canım kem küm kim der dururumÖğretiyorum aslında ama evde sürekli ingilizce konuşmak gerekiyor diğeri için. O da bana garip geliyor. Kişisel tercih diyelim ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?