Yanında topuklu ayakkabısını taşıyanlar da var. Şıklık başa belabana o trafiği sorma ah o trafiği. işe gitmem sabah 1 saat akşam dönmem 3'ü bulabiliyor. haftada 3 gün çalışıyor olmasam çekilir dert değildi. topuklu falan yalan zaten haha 3 yıldır 2 kere belki giymişimdir
Yanında topuklu ayakkabısını taşıyanlar da var. Şıklık başa bela
Yokum ama yerimSelam
Kahvalti 11 de
1 salatalil
1 avuc Kuzukulagi
Biraz limon suyu. Sarimsak tozu
Sour cream. Turkcesini bilmiyorum
Eki Görüntüle 2663541
16da
Dunden kalan keto lahana Sarma icini Tazefasulye ye kattim.
2 corba kasesi kadar yedim. 1 y. K yogurt
1 saat reformer
6bin adim
2 L su
Is maratonum basliyor. Cuma dan saliya kdr
@Hyperborea17
Topuklu ayakkabıyı ben de bayadır unuttum kızla zor oluyor koşarken peşinden yeri öpmeyelim sonrabana o trafiği sorma ah o trafiği. işe gitmem sabah 1 saat akşam dönmem 3'ü bulabiliyor. haftada 3 gün çalışıyor olmasam çekilir dert değildi. topuklu falan yalan zaten haha 3 yıldır 2 kere belki giymişimdir
Bi de çantanda krem ruj da vardır seninYanında topuklu ayakkabısını taşıyanlar da var. Şıklık başa bela
Yokum ama yerim
Ayakkabı taşımıyorum ama rujlar mevcut canım evet.Bi de çantanda krem ruj da vardır senin
Sabah omlet bile yapmıştım halbuki. Biber lor hindi füme. Pişince hiç canım.istemedi. bir iki fındık yiyim bari dedim. Gerisi geldiKız saçma derken baştan inanmadım o ne kız öyleşuan kahkaha atıyorum
Pijama şıpıdık o kadar da değil canım sen de ayy çalıştığım zamanlar geldi aklıma aman nerde giycektim üretime in bir sürü erkek içinde bi tane bayan zaten uzaydan insan gelmiş gibi bakıyorlardı bi de topukluylasdklfjdas bende aksine ofiste pijama ve şıpıdık terlik duruyor
T ve Y yan yana klavyemde
Tokum o
Iyi geceler. 7,5 saat sonra kalkmam gerek
Ozaman eve gidince bi kac gun ozel ilgi gosterirsin canim, dogal gubre kompost yaparsin diplerine..Teşekkürler, ben de mesajıni ekran resmi aldım. Ankara'ya dönünce bakicam güzelim. İnternet sıkıntım olmadan
Malesef kızlar hiç anahtar bırakmadım kimseye. Belki de kurtarırım, en azından balkonda değillerdi (çok güneş de benim balkonum)
Topuklu ayakkabı taşıyan var mıymış gerçekten arabada babet bulundururum da eşimden de fırça yerim al yoksa almazsan atcam çöpe der dursun orda on kez taşıcam mi diyorumAyakkabı taşımıyorum ama rujlar mevcut canım evet.
Maşallah canım.cok iyi toparladın. Bu hafta yüzün gülecekPerşembe menüm
Sabah
2 yumurtalı omlet, 2 parça peynir, 1 hindi füme, domates, 2 dilim ekmek
Ara
1 porsiyon kiraz, 1 kahve fincanı kadar tuzsuz leblebi
Akşam
4 köfte+ salata
Su: 2-2,5 litre
Spor: 10700 adım : 535 puan
M MaviFeslegenArrietty_
Pijama şıpıdık o kadar da değil canım sen de ayy çalıştığım zamanlar geldi aklıma aman nerde giycektim üretime in bir sürü erkek içinde bi tane bayan zaten uzaydan insan gelmiş gibi bakıyorlardı bi de topukluyla
Olmaz mıı hem de çok varTopuklu ayakkabı taşıyan var mıymış gerçekten arabada babet bulundururum da eşimden de fırça yerim al yoksa almazsan atcam çöpe der dursun orda on kez taşıcam mi diyorum
Dur ben bi daha okucam senin menünü çok hoşuma gittiSabah omlet bile yapmıştım halbuki. Biber lor hindi füme. Pişince hiç canım.istemedi. bir iki fındık yiyim bari dedim. Gerisi geldi
Akşamda yoğurt yapmak için süt kaynatıyordum mis gibi koktu ama tavuk la hiç iyi gitmedi bence
Ciddi misindersler 5 te bitiyor normalde ama bazı günler 6 buçuğa kadar ders vermem gerekebiliyordu. gelgelelim en erken servis de akşam 8 buçuktaydı, mecburen 2 saat ofiste netflix'te takılmacalar yapıyordum. çarşaf yastık götürüp ofiste yattığım da olmuştu
Zaten o kokoşlara hayranım o çantadan krem çıkmıyor mu bi ben beceremedim evde kaç çeşit krem oldu çantada taşımayınca bitmiyor demek kiOlmaz mıı hem de çok var ☺☺☺
Ciddi misinsen ne dersi veriyorsun canım
Canım sen napmışsın bugün böyle uykusuz musun sen deSabah omlet bile yapmıştım halbuki. Biber lor hindi füme. Pişince hiç canım.istemedi. bir iki fındık yiyim bari dedim. Gerisi geldi
Akşamda yoğurt yapmak için süt kaynatıyordum mis gibi koktu ama tavuk la hiç iyi gitmedi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?