Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kız dün de sen bişey için yemesem bozulacaktı dediydin neydi o
Bugün için cevize aynı muamele ceviz bozulur mu hiç yahu?

Selam

Sabah 5.30 da kalktim 6da is yerinin spor salonuna inmek icin.
Simdide pilim bitik durumda

Spor oncesi
1 muz

Kahvalti
2 cavdar
3 kasar

Ogle
Firinda pirasali Kremali patates. 1 corba kasesi kadar

Aksm
10 antep fistigi
1 yk Manti

2,5 L su
Spor
2 saat bisiklet 840
30dk eliptik 210
17000 adim 850

Toplam 1900 puan

bnnu

17000 nedir anam babam ya. Ben 6000 olunca ooo ne çok diyorum... aslında daha da çoktur ama pazara giderken telefonum yanımda değildi çünkü

Kız dün de sen bişey için yemesem bozulacaktı dediydin neydi o
Bugün için cevize aynı muamele ceviz bozulur mu hiç yahu?
Dünkü direk bozulmuştu avokado, yine de yidim.
Yaa cevizler bi değişik olmaya başladı
Gevrekliği kalmamıştı
17 gr kalmış zaten, yedim gitti ben dw

17000 nedir anam babam ya. Ben 6000 olunca ooo ne çok diyorum... aslında daha da çoktur ama pazara giderken telefonum yanımda değildi çünkü

Calisiyorum canim. Is de hic oturmaya vakit yok :) bisiklet ile gitmesem 20bin ustu olurdu
Ama bundan da cok memnunum. Hedefimi bayadir tutturamiyordum. 15bin alti adim atmamak Oda

11.00: iki dilim ekmek, patlıcan-biber közlemesi, bir yk tahin pekmez, bir tk tereyağ, bir yk fındıklı krema, domates

Ara: yarım salkım üzüm, bir avuç kiraz

18.30: iki tane mangal but, salata

Ara: Bir dilim pasta, üç biskrem

Su: 2.5 litre
Spor: 5 dakika bisiklet, 100 jj, bir saat kadar ev işi

Canım bu nee. Sabah hem tahin pekmez hem fındıklı krema... akşamda pasta bi de 3 tane biskrem.. aşırı çok olmuş. Ay aynı dün benim yaptığım gibi

Canım bu nee. Sabah hem tahin pekmez hem fındıklı krema... akşamda pasta bi de 3 tane biskrem.. aşırı çok olmuş. Ay aynı dün benim yaptığım gibi
Bu hafta çok dikkat ettim ama kilo veremedim sanırım canm sıkıldı. Yarından itibaren daha çok dikkat ederim. Umarım yediklerim kalıcı kiloya neden olmaz

Temizleyene kadar pamukta da gözümde de elimde de derman bırakmıyor kardiş ki öyle suya dayanıklı bişey falan da değil yani. Onsuz da makyaj makyaja benzemiyor velhasıl love-hate ilişkimiz var kendisiyle
1 ölçü sızma zeytinyağı, 3 ölçü saf gülsuyu. Makyaj temizleyici formül. Çok güzel çıkartır herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…