Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evin yemegini yaptim, evi topladim, bitkilerimi suladim ohh daha bundan guzel ne olur :)
Esim Arasi uyuttu, birer kahve yaptim bize, simdi salincakta ,kahve esliginde kitap okuma keyfi yapacagiz..
Hepinize simdiden iyi uykular, hepinizi kocaman opuyorum.
Yarin kontrol tartimiz var unutmayin :)

Menü güzel de kaçamak çok
Olsun zaten kaptan cezayı vermiş ben de cezamı aldığıma göre anca beraber kanca beraber yok öyle tek başına ceza almak sjshsh
baktım sen pideye ok demişsin ben de lahmacun ve lokumla kenardan kenarda kadraja gireyim dedim. Tek başına ceza almana gönlüm razı gelmedi

FitFiliz canim seninle kavusamayan liseli asiklar gibiyiz, sen geliyorsun ben yokum, ben geliyorum sen yoksun
O degilde bende besiktASKliyim , dedem ,dayim daha ben kucucukken besiktasli yaptilar beni , dedem sagken Ankarada mac oluncada giderdik.
Babamda koyu galatasaraylidir onunlada az galatasaray macina gitmedim.
Kahve telvesine gelince, kucukken ananem izin vermezdi kahve icmeme, onlar icer bitirirdi bende dibindeki telveleri yerdim gizlice:)))
Sonra hic yemek aklima gelmedi, buyudum diye mi acaba ama aklima dusurdun :)
Opuyorum canim..

Cok iyi fikir filizim yazalim :)
Mesela bana kagit getirin diyorum koşa koşa gidip kağıt bulup geliyorlar. (Bunu ilk getiren olarak denedim önce o zaman kavga çıkıyor ) o gelince hadi şimdi kagitlari yerine koyun diyorum. Yerine bırakıp geri geliyorlar, bu sefer başka birşey söylüyorum böyle koşarken düşerlerse zarar olmayacak birşey küçük yastık getirin, ne bileyim top getirin gibi. Onlar koşup enerjilerini harcıyorlar böylece, ben de kahve filan içiyorum

Bir de denizkızcılık oyunumuz var ama o biraz kızlara göre

Benim 2 oglumda usengec otesi, yere burnunuz dustu getirin oglum desem getirmezler..
Ben ilerleyen saatlerde detayli yzicam etkinliklerimizi canim..
Simdi kahvemi sogutmayayim.
Yoksa esim beni evden atacak, takimla evlen sen diye :)))

BesiktAŞK gerçekten ama ben iki kere maça gittim sadece biri Göztepe maçıydı karsiyakayla hem de (İzmir takımlarında da göz gözcüyüm o günden beri ) diğeri de İstanbulspor Denizli ona da tesadüfen gitmiştim.
Eşim GS li benim de. Duygusal insanlar bence galatasaraylilar
Benim küçük kızım da çok sever kahve telvesini. Zaten paylaşamıyorduk onunla

Tamamdır kaptanım. Eşimde 300 jj vermişti. Bende şimdi tuvaleti banyoyu lavaboyu ovdum yıkadım. Bezle durulayıp kuruladım. 30 dk geçmiş. Çamaşır katlıycam ortalık toplayıp uzanıcam inşallah

Sen nerelerdeydin ya işte eş ruhu budur
Boyun boyuma, kilon kiloma, piden pideme.. kskfkd
Ay burç yorumu yapar gibi takım yorumu olmuş, sesli güldüm
Ahahah pidelerimizle lahmacunlarımızla geliyoruz
Götüre götüre (lahmacunları vs.) kazanacaağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…