Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim hergun azar azar mekik yapsan, 50 mekik 1 seferde kolaylikla yaptiigin bir egzersiz haline gelir.
Eminim bundan :)
Bende Ankaraliyim dogma buyume, 12 yil once Abd'ye tasindim.
Alisabildin mi oralara, keyfin yerinde mi:)
Ay ben mekik denen hareket hiç varolmamış gibi davrandığım için tanışma paketi olarak 10 taneyi zor çektim ama onun öncesinde madem terlicem diyip 10-15 dk dans edip, 30 ar bacak hareketi yaptım hihi
Alıştım epey, bu aralar homesick geldi Türk bölgesine gidip duruyorum özlüyor musun Ankarayı, gerçi her gittiğinde değişmiş gibi geliyordur. Orada hayat nasıl?

Hadi ben de seni yalnız bırakmayayım yarın 30 mekik de benden

İyi geceler canımm, girersin bence burası bağımlılık yapıyor
Hem ben alıştım özlerim seni
Ben de özlerim özlemem mi bak uyanınca hemen koştum gel sarılalım
Hmm soz yok o zaman

Aa ben yasak elmaciyim

A bende tadina bakmistim

Teskkurler kaptanim
Canım pazartesi akşamları yorumlarız iple çekiyorum yeni sezonu

Aklın fikrin şekerli tatlı şeylerde
Kesicem bak şekerini
Sen şu e nabızdan baksana bi hakket
Merak ettim
Bakcam canım e nabızdan şifre girme olayından nefret ediyorum öylesine zor geliyor ki 2 dk kerameti

Kesicem bak şekerine baya güldümşuan uyandım şekerleme yapıyorum bikaç Burcu Esmersoy fotosuna daha bakayım gaza gelmem lazım yine yoksa salcam bu gidişle

demin de ben baktım bakarken aklıma sen geldin ya sadklfjdsa

Menum
Sabah foto da
Aksam fotoda 1 kase cacik ta ictim
Su 14 bardak olmustur
Spor 14000 adim 700 p
Yawrukush @Ceydos Arrietty_ @1delimavi
Cok guzel birgun olmus canim :)

Sabah
3 küçük dereotlu omlet
Akşam
4 köfte
Ara
Kahve
Spor:
8000 adım 400 puan
Su:2,5L
Yawrukush
Az yemissin esim ama gec kalktim demissin , adimlarda guzel, belki biraz daha arttirirsin bugun :)

Cok iyi yapmissin harika :)
Ankara her seferinde degisiyor evet ama en fazla bikac gun kaliyorum orada, gittigimde..
Ailem Alanya'ya tasindi , Ankaradaki evimiz kirada..
Yani en cok Alanya'da oluyorum memlekete gidince, ozluyorum elbet, ailemi, yakinlarimi, arkadaslarimi..
Hele su korona sureci, gitmek istesende gidememek, hastalik, olum vs durumlari daha cok dusundurur, koyar oldu..
Hayat burada artilari ve eksileriyle guzel..Hicbir yer mukemmel olmuyor ama suan buradayim ve iyi hissediyorum diyebilirim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…