Selam kaptanim. Yogunluk var bizde. Sehirdisindan misafirlerimiz de gelecek, onun heyecani da var. Siz nasilsiniz, bayram yapabiliyor musunuz?Selamlar guzel takimim nasilsiniz, nerelerdesiniz, bayrm hazirliklari nasil gidiyor :)
Az olmuş sanki canım menün doydun mu bu kadarcikla
Valla gündüz ilk uykusunu kucağımda sallanarak uyudu geceyi de bu şekilde atlatırsak yarından korkum çok olmaz. Benim avantajım ablamın kızları burda onlarla oyalanıyo. Dediğim gibi ben iğrendirerek bıraktırma taraftarı değilim asla, hatta bişey sürme taraftarı da değildim ama bırakacak gibi değildi elini sokup avuçluyodu şimdi onu yapmıyo. Gece de zorlanmazsak karada ölüm yokBende bırakma yi düşünüyordum, hatta gelif budan arkadaşlara soracaktim siz nasıl bırakırdınız diye?
Ama hastalandı şimdi 1 hafta daha bekliycem ama artik bırakması gerek.
Sanada kolay gelsin, bende cok duygusalım sanirim bu konuda çoğu kişi buraksada kurtulsam der ben oyle degilim.
Geçmiş olsun canım.aydingelini Milana firuze kolay gelsin kizlar.
Ben ise donunce kizim memeci olunca mecbur birakmistim emzirmeyi. Gitmeden sut sagip krese birakiyordum ama biberonu almiyordu.
Gece 10dk da bir uyanir emerdi. Ben zombi gibi ise gidince gun icinde biberona alistirdim bir sekilde gece de emzir veriyordum. 15aylikdi
Kolay oldu bizde. Eziyeti ben cektim :) sutum coktu ama mecburdum.
Ben yine Pazartesi su orucuna basladim bugun Öglene kdr Devam edebildim.
Cok istiyordum 5 gun ama Tansiyon dustu. Ki zaten dusuktur normalde de.
Tek ogun beslenme oldu bugun.
Su miktarini tamamlayinca yazacagim yine
Sagol canim benimkide iyice meme ci oldu.aydingelini Milana firuze kolay gelsin kizlar.
Ben ise donunce kizim memeci olunca mecbur birakmistim emzirmeyi. Gitmeden sut sagip krese birakiyordum ama biberonu almiyordu.
Gece 10dk da bir uyanir emerdi. Ben zombi gibi ise gidince gun icinde biberona alistirdim bir sekilde gece de emzir veriyordum. 15aylikdi
Kolay oldu bizde. Eziyeti ben cektim :) sutum coktu ama mecburdum.
Ben yine Pazartesi su orucuna basladim bugun Öglene kdr Devam edebildim.
Cok istiyordum 5 gun ama Tansiyon dustu. Ki zaten dusuktur normalde de.
Tek ogun beslenme oldu bugun.
Su miktarini tamamlayinca yazacagim yine
Sagol canim.Tamam canim not ettim bugun duzenleyecegim :)
Tamam canim not ettim :)
Hareketin ismi burpees canim :)
Kolaylikla anne sutunu birakirsiniz umarim kuzum :)
Gecmis olsn nasil oldun pestocum?
Soguk mu oralar o kadar.
Burasida 20derece civari..
Canim nasilsin, her sey yolunda mi , calisiyor musun, ise dondun mu?
Canim aman dikkat ,c , e vitamini takviyesi alin.
Cocuklara da vitamin ver kuzum.
Takipte ol butun belirtilerinizi, acil sifalar hepinize..
Sagolsun gorumcen kayinvaliden destek olmuslar, ne iyi yapmislar, acil sifalar gulum..
Gecmis olsun caim simdi nasil tansiyonun?
Iyi misin?
Canim su ve sporunuda yaz olur mu , not alip tabloya isliyorum.
Menun guzel afiyet olsun Janecim :)
Peki ya şimdide sağlanarak uyumaya alışır diye korkmuyormusum?Valla gündüz ilk uykusunu kucağımda sallanarak uyudu geceyi de bu şekilde atlatırsak yarından korkum çok olmaz. Benim avantajım ablamın kızları burda onlarla oyalanıyo. Dediğim gibi ben iğrendirerek bıraktırma taraftarı değilim asla, hatta bişey sürme taraftarı da değildim ama bırakacak gibi değildi elini sokup avuçluyodu şimdi onu yapmıyo. Gece de zorlanmazsak karada ölüm yokvalla ben doğduğunda çok ağladım emzirmek için sütüm azdı çünkü, sonra artık yeter bıktım dedim çünkü cidden bıktırıyo, hiç bi yerde asla rahat vermiyo. Yine de duygusalım üzgünüm ama şimdi bıraktıramazsam daha bıraktıramam ablamlar gidince bu son çıkışım normalde şeker bayramında bıraktırıcaktık dayanamadım üzüldüm inşallah oğluşum üzülmeden travma yaratmadan bırakır. Senin de umarım kolay olur
Geçmiş olsun canım.
Benimki de biberon asla kabul etmiyo hatta 6 aylıktan beridir bardktan içiyo suyunu bile. Gece de kolay olursa sonrası zorlamaz bizi inşallah. Bende sağarak bardaktan versem mi diye düşünüyorum. Hatta bu gece sağıcam mecburen mastit olmamak için( ki hiç olmadım sabahtan beridir anca göğslerm şişti kaşınmaya başladı) eğer baktım bardaktan sütü içiyo birkaç hafta da belki öyle devam ederim diye düşünüyorum
Bu menünün ekmeksizliğinden dolayı seni kutluyorum canımMenu
Sabah
Tereyaginde yumurta (2), sogus domates, pancar, (birer tane), mor lahana, 8 siyah zeytin ve ayran
Ogle
Sakatat sote (kalp, bobrek, ciger), sus biberi ve ayran
Ara
Sutlu kahve
Bogurtlen (10 tane)
Aksam
Et sote (2 porsiyon), sogan salatasi ve ayran
Su 3.5 litre
10 bin adim
Birgaripanne Yawrukush
süper bir kahvaltı olmuş vampirella, akşam meyve suyu şekeri yüklenmeni tavsiye etmem. NaçizaneYawrukush kaptanım döndük çalışmaya başladım bayramda da eşimin köyüne gideceğiz akraba ziyareti :)
Hemen menümü de vereyim ..
Sabah
1 kk yy beyaz peynir
1 dilim hindi füme
1haşlanmış yumurta
1 dl çavdar
5 siyah zeytin
1 ufak domates
Ara
3 gün kurusu
Öğle
3 ufak mücver
Akşam
Biraz sucuklu yumurta
6 siyah zeytin
1 sb kayısı suyu
1 dl ekmek
2tk kuşburnu
Su 1,5L
İşten eve geç geldik plansızca o yüzden de yemek kahvaltılığa döndü ...
Yaaa yazını gördüm çok güzel olmuşYazdım kaptancım, ceza almamıza izin veremeeeğmm olmaaaağzzzz
Yavvvv kaptanim birakinda bayramda yiyelim bayram bu bayram hicmi sarma dolma tatli yemicez senede 2kereYARISMA- BAYRAM DUYURUSU
***Arkadaslar 31 Temmuz Cuma gunu Kurban Bayraminin 1. gunu olmasi dolayisiyla , bu cuma ve haftaya cuma gunu yarismalari . yani 2 etap birlestirilme karari alindi takim kaptanlari arasinda.
Bu cuma gunu yarisma olmayacak, bir sonraki cuma yani 7 Temmuz'da 2 etap birlesmis olarak ,yarismamiz olacak.
***Dikkat etmemiz gereken sey, bayramda yediklerimizin ucunu kacirmamak.Yine her zaman ki gibi cuma ve cumartesi gunleri (bayramin 1. ve 2. gunleri) dikkatli bir sekilde odul yapma hakkimiz olacak.Pazardan itibaren diyet duzenimize donecegiz.
***Bayrami kendisine faydaya donusturen takimlar ve uyeler oluyor, lutfen bayram rehavetine kapilmayalim.Birde Kurban Bayramimizin guzel tarafi , et -salata bol bol yiyebilirsiniz.Sadece dolmalara, tatlilara dikkat edin yeter..
Sevgiler canlarim..
20 ayını bitirdi canım . Kasım 22 de 2 yaşına doldurack.Peki ya şimdide sağlanarak uyumaya alışır diye korkmuyormusum?
Ama iyi yol kat etmişsin sakin pes etme, bide kac aylik oglun?
Aiyy öyle mini mektup yazmıştım beeen, televizyona çıkmış gibi sevgiler selamlar yolladım sizeYaaa yazını gördüm çok güzel olmuş
Çok sevindim
Sen iste ben seni her zaman birinci yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?