Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ooo çok iyi geçmiş günün :)
Ben adımı artıramam
Bugün tur attık burda kızlarla
3000 adım oldu
Keto ekmeğinin tarifini alayım mı? Ben farklı çeşitler deniyorum bir de seninkini deneyim

Kaç yaşındasın kuzum? Valla bencede ne kadar geç okadar iyii. Babamın evinde prenses olduğumu hiiiiç düşünmezdim ama şimdi kıyaslayınca kraliçeymişim ben be
Gez toz hayatını yaşa bidaha yaşayamayacaksın, evlenince ister istemez omuzlarında bir yük oluyo bekarkenki gibi asla olmuyo
Çok geçmiş olsun canım Allaha emanet.
Ay valla görücü usulü evlensek kesin daha fazla değer kıymet bilirdi. Böyle 6-7 sene köpek gibi sevip herşeye genelde he deyince 3 yıllık evlilikte suyu çıktı herşeyin. Kendi kaybediyo valla benim o yüce aşkımı bile bitirmeye başladı

Mor Vampirella selam eşçiğim ıyyy iğrenç oldu ama olsun.

sabah: 1,5 dilimden kaşarlı sucuklu biber domatesli tost

öğlen: 3 kaşık makarna

Akşam: 2,5 minik kepçe domates çorbası 4 yk bamya 3 minik lokma Ekmek ve 1 yk kadar patlican salatası

su:2 lt olmamış olabilir
spor: 10000 adım

Bugün kuzenimin nikahı vardı, istemesemde gittik mecburen. Aşırı yoruldum hem yürümekten hem çocukla uğraşıp krizlere girmesinden.
yarında bursa yolcusuyuz Allah izin verirse. İstanbhldan bursaya takı takıp dönmek için gidiyoruz resmen

Bu arada herkesi incelemedim ama Birgaripanne ve JaneRizzoli muthis istikrarli cikmislar.
Cok guzel kilolar vermisler.
Kim bilir kiyafetlerini giydiklerinde ne mutlu oluyorlardir simdi

Ooo çok iyi geçmiş günün :)
Ben adımı artıramam
Bugün tur attık burda kızlarla
3000 adım oldu
Keto ekmeğinin tarifini alayım mı? Ben farklı çeşitler deniyorum bir de seninkini deneyim
Sen de yapıyomusun keto:) ne güzel bu konudada yardım alırız birbirimizden . Senin de iyi baslangıc icin adımlar:). Hemen tarifi vereyim cok az zaten. 4Yumurta,1subardagıtahin,kabartma tozu ve susam.bugün denedim dün yaptım ekmegi.şöylee
Bu arada senin de bildigin keto tarifler varsa paylasırmısın ben yeniyim daha bilmiyorum pek

Ben bu hafta bildirim yapamadım offf offff yarından itibaren menü paylaşmaya başlayın, iyicw kilo almaya başladım

Dünki menüm yazmayı unuttum
Sabah
1 h yumurta
Tb ekmeğine tost (beyaz peynir ,roka,domates)
Domates, salatalık

öğle
1 kase ezogelin çorba
10 cm çağında 1 adet köfte

Akşam
1 p kıymalı taze fasulye
1 kase yoğurt

ara
1 minik boy çokonat avuç içi kadar ,24 gr 132 kalori ödül öğünü

bugünki menüm
Sabah
1 yumurta
2 dilim süzme peynir

öğle
Yarım porsiyon kıymalı bamya

Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası
Yarım porsiyon kıymalı taze fasulye

Sorma canım , benim iş yerinde durumlar karışık , eski işimden alıp covit servisine verdiler beni. Hastanede yatan kovit hastalarinin odalarına girip kimlerle temas ettiklerini öğrenip o bilgileri saglik bakanlığına yolluyorum . Bazılarıyla iletişim kuramiyorum durumları ağır olanlarla , onların akrabalarını sistemden bulup tek tek arıyoruz temas ettiniz mi diye . Bayağı yorucu oluyor . Hem bedenen hem psikolojik olarak yordu. Sürekli is alanım degisiyor . Diyete de adapte olamadım , kıyafetlerim dar gelmeye başladı , tekrar basliycam artık diyete . Sen nasılsın ? Kalifoniyada nasıl gidiyor durumlar , haberlere de bakakiyorum kaç gündür hiç.

İyi aksamlar

Menu

Sabah
Salamli ve mantarli omlet (2 yumurta), 7-8 siyah zeytin, marul, mor lahana, domates, kapya, salatalik ve ayran

Ara
Sutlu kahve

Ara
Dondurulmus uzum (1 salkim)

Aksam
Firin cupra (1.5 tane), salata, koz biber ve salgam

3 ceviz ve sade kahve

Su 4 litre
6 bin adim 300 puan
Cuma gunu 8 bin adim 400 puan

Birgaripanne Yawrukush Arrietty_
Ellerinize saglik kaptanlarim

Çok güzel olmuş menü de sporda

Bol kıymalı yemekler :) güzel olmuş iki menunde .

seni o kadar iyi anlıyorum ki haklıyken bile konuyu öyle farklı yerlere getiriyorlar ki sanki sen haksızsın da senden dolayı böyle bir tavır takındı ... aileden birine laf söylemesi gerçekten çok can sıkıcı ilk başta bunun için bile özür dilemesi lazım .
ya evin çocukların hatta ve hatta kendisinin bile herşeyiyle biz ilgileniyoruz onların yaptığı trip tavır bizde yok (ben de tartıştım da biraz önce)

ne kadar güzel tavır takınmışsın ben henüz senin gibi olamadım boşver diyemiyorum çok üzgünüm .

küslüolsa bile yatağı ayırmayın. Ama bu sefer de sen gidip onu çağırsan hatasını anladı diip egolara mı giriyor yine
2yemek kasigi pilav cok mu dersin tadimlik almistim oysa tabagima
Balik konusunda haklisin, bir dahaki sefere cope gitsin ne yapalim

canım çok değil ama diyet listende pilavı %90 çıkarırsan iyi olur, ne sıklıkta yiyorsun bilmiyorum belki de aylardır ilk defa yedin, o zaman sorun yok tabi

E soyle sende aski bitiriyorsun diye ben en ufak seyde soyluyorum
E baskasi ile gonderin
Bu arada herkesi incelemedim ama Birgaripanne ve JaneRizzoli muthis istikrarli cikmislar.
Cok guzel kilolar vermisler.
Kim bilir kiyafetlerini giydiklerinde ne mutlu oluyorlardir simdi
Tesekkurler hemen foto atiyorum
Allah kolaylik versin canim

Eklentiler

• IMG-20200904-WA0012.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…