- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Gordum canim tebrikler ben biraz inzivaya cekildim yoruldum mu ne
Gordum canim tebrikler ben biraz inzivaya cekildim yoruldum mu ne
Ah ogöbek , mekik eritiyor onu bir ama bende çok bel ağrısı yapıyor uzun süre devam edemiyorum, güzel inzivalar sanaGordum canim tebrikler ben biraz inzivaya cekildim yoruldum mu ne
Bomba gibi donucem insAllah biraz dinleneyim de koruyayim kilomu bir de ne kadar tuketirsem sabit kalirim onu denicem artik
65 e dusersem de bakicam vucut seklim nasil diye bir de gobegimin gitmesi lazim
Belli bi zamn geçince insan doluyo canım uğraşmak istemiyo sen o raddeye gelmemişsin daha ne güzelseni o kadar iyi anlıyorum ki haklıyken bile konuyu öyle farklı yerlere getiriyorlar ki sanki sen haksızsın da senden dolayı böyle bir tavır takındı ... aileden birine laf söylemesi gerçekten çok can sıkıcı ilk başta bunun için bile özür dilemesi lazım .
ya evin çocukların hatta ve hatta kendisinin bile herşeyiyle biz ilgileniyoruz onların yaptığı trip tavır bizde yok (ben de tartıştım da biraz önce)
ne kadar güzel tavır takınmışsın ben henüz senin gibi olamadım boşver diyemiyorum çok üzgünüm .
küslüolsa bile yatağı ayırmayın. Ama bu sefer de sen gidip onu çağırsan hatasını anladı diip egolara mı giriyor yine
canım çok değil ama diyet listende pilavı %90 çıkarırsan iyi olur, ne sıklıkta yiyorsun bilmiyorum belki de aylardır ilk defa yedin, o zaman sorun yok tabi
Dayımın kızı canım gönderecek kimse yok İstanbul’dan hesaplarına atalım dedik ama bu sefer de dayımın yanında ailesinden kimse olmuyo bizden başka. Mecbur giditoruz yaniE soyle sende aski bitiriyorsun diye ben en ufak seyde soyluyorum
E baskasi ile gonderin
Tesekkurler hemen foto atiyorum
Allah kolaylik versin canim
Saol canim yapiyorum haftada 2 3 kezAh ogöbek , mekik eritiyor onu bir ama bende çok bel ağrısı yapıyor uzun süre devam edemiyorum, güzel inzivalar sana
Ay canim maskeni tak ve surekli dezenfekte et kendiniBelli bi zamn geçince insan doluyo canım uğraşmak istemiyo sen o raddeye gelmemişsin daha ne güzel
Dayımın kızı canım gönderecek kimse yok İstanbul’dan hesaplarına atalım dedik ama bu sefer de dayımın yanında ailesinden kimse olmuyo bizden başka. Mecbur giditoruz yani
Bugün cortlamayaydım iyiydi :)Bu arada herkesi incelemedim amaBirgaripanne ve JaneRizzoli muthis istikrarli cikmislar.
Cok guzel kilolar vermisler.
Kim bilir kiyafetlerini giydiklerinde ne mutlu oluyorlardir simdi
Biliyorsun isimi gucumu.Bugün cortlamayaydım iyiydi :)
Ama neyse bugünü unutup önüme bakıyorum
Hadi artık sen de gel
Ben de takım dışı devam ediyorum pampa :) sorun yok.Biliyorsun isimi gucumu.
Kacta eve gittigimine yemek bulabildigimi
Bu hafta icinde en kisa surede donecegim insallah.
Tabi takim disi devam edecegim mecbur giderken 60tim simdi 64
Cok iyi gorunuyorsun bravoBu arada giydigim elbise nikah elbisem yil 2017 mayisasena87 alt beden iyice genis kalca bayagi gitti gobek bayagi var daha
Gogus de emzirme deyim diye sanirim kalca kadar erimedi
Tesekkurler canim biraz dinleneyim dedim bende kilo alirsam da donmek icin kilo vermem gerek olur o zaman motivem artar diye dusunuyorum yarin yeni bir beslenme duzeni ile basliyorum bakalimCok iyi gorunuyorsun bravo
Insallah boyme devam etsin ve kalici olsun
Ben bu hafta bildirim yapamadım offf offff yarından itibaren menü paylaşmaya başlayın, iyicw kilo almaya başladım
Aaa Feyzacim buralarda misin sen? Ben de dondum kurkcu dukkanina.Sorma canım , benim iş yerinde durumlar karışık , eski işimden alıp covit servisine verdiler beni. Hastanede yatan kovit hastalarinin odalarına girip kimlerle temas ettiklerini öğrenip o bilgileri saglik bakanlığına yolluyorum . Bazılarıyla iletişim kuramiyorum durumları ağır olanlarla , onların akrabalarını sistemden bulup tek tek arıyoruz temas ettiniz mi diye . Bayağı yorucu oluyor . Hem bedenen hem psikolojik olarak yordu. Sürekli is alanım degisiyor . Diyete de adapte olamadım , kıyafetlerim dar gelmeye başladı , tekrar basliycam artık diyete . Sen nasılsın ? Kalifoniyada nasıl gidiyor durumlar , haberlere de bakakiyorum kaç gündür hiç.
cok guzel olmus canim afiyet olsunDünki menüm yazmayı unuttum
Sabah
1 h yumurta
Tb ekmeğine tost (beyaz peynir ,roka,domates)
Domates, salatalık
öğle
1 kase ezogelin çorba
10 cm çağında 1 adet köfte
Akşam
1 p kıymalı taze fasulye
1 kase yoğurt
ara
1 minik boy çokonat avuç içi kadar ,24 gr 132 kalori ödül öğünü
bugünki menüm
Sabah
1 yumurta
2 dilim süzme peynir
öğle
Yarım porsiyon kıymalı bamya
Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası
Yarım porsiyon kıymalı taze fasulye
senemcim nasilsin? hatırlıyor musun beni? menun cok guzel olmus cnmBugunku menum
Gec kahvalti 1 haslanmis yumurta, ince dilim ekmek, biraz peynir domates
3 gibi aciktim kocaman bardak ayran, 1 haslanmis yumurta, 1 elma, 1tatli kasigi fistik ezmesi
Aksam 18.30 bir dilim firinda balik (sonunda bitti) yanina az yagda tavada mantar sote
Bugun halsizlik var, cok su icemedim
Spor da sadece bel egzersizi yapmistim pek spordan sayilmaz ama, burayi bos gecmeyeyim diye de 30 bisiklet mekik yaptim simdi
G GCA
Iyiyim canim sen nasilsin? Hatirliyorum tabii :) toplaniyoruz yine galiba karantina iyi gelmemis bize hiccok guzel olmus canim afiyet olsun
senemcim nasilsin? hatırlıyor musun beni? menun cok guzel olmus cnm
GünaydınlaaaarGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?