- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Ben artik her gun tartilmayi biraktimGünaydınlaaaarBugün çok mutluyum harika haberler aldım 200 gram eksik çıktım tartıda inşallah sizler de harika bir pazar geçirirsiniz
Ben artik her gun tartilmayi biraktim
Bence sende birak canim ogrendigime gore gunluk odem farki bizi cok etkiliyormus psikolojim bozulmustu
❤❤❤Yok aslında günlük olarak tartışıyorum kafama esince işte. Ama azaltıcam kafama esmeleri tamamdır yazdım bunu kafama teşekkür ederim
Benim bir fotograf makinem bile yok olmadigünaydıın, nabersiniz? bugün yanıma fotoğraf makinesi ve kitap alıp yürüye yürüye fotoğraflar çekmek istiyorum. yürüme yarışı yapalım mı
günaydıın, nabersiniz? bugün yanıma fotoğraf makinesi ve kitap alıp yürüye yürüye fotoğraflar çekmek istiyorum. yürüme yarışı yapalım mı
Benimde olmadı telefondan çekenler kulübündeyizBenim bir fotograf makinem bile yok olmadi
Ah çok isterdim bahargünaydıın, nabersiniz? bugün yanıma fotoğraf makinesi ve kitap alıp yürüye yürüye fotoğraflar çekmek istiyorum. yürüme yarışı yapalım mı
Benim bir fotograf makinem bile yok olmadi
Benimde olmadı telefondan çekenler kulübündeyiz
Ah çok isterdim bahar
Yaşadığım yer tek caddeden oluşmasaydı
Ben başka yarışlara katılırım inşallah
ehm maksat yürümek olsun ya, ben de evden pek çıkmadım bugünlerde diye fotoğrafı bahane ettim
Ben bakmak isterim nasıl bakacamKizlar agirsaglam vucut yag orani olcumu var bakmak isteyen olursa
Bence artı cıkmaz ya bugün dengelenir :) ya ben napcam bugün 6 bucukta uyandım sınava girdim dısarda yedim patstes köfteMathildablue yarın + kaç çıkıcam çok merak ediyorum:) dünkü aşureler nasıl patlayacak bakalım
Dünki menüm yazmayı unuttum
Sabah
1 h yumurta
Tb ekmeğine tost (beyaz peynir ,roka,domates)
Domates, salatalık
öğle
1 kase ezogelin çorba
10 cm çağında 1 adet köfte
Akşam
1 p kıymalı taze fasulye
1 kase yoğurt
ara
1 minik boy çokonat avuç içi kadar ,24 gr 132 kalori ödül öğünü
bugünki menüm
Sabah
1 yumurta
2 dilim süzme peynir
öğle
Yarım porsiyon kıymalı bamya
Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası
Yarım porsiyon kıymalı taze fasulye
Çok güzel eşimcumartesi menüsü
11.30
bol marul ve dereotu domates 1 yumurta ve biraz cokelekten salata,yarim dilim köy ekmeği biraz patates kizartmasi (ödülumu yanlis seye kullandim sanirim)
14.30 6/7 badem 2 kuru kayisi
18.30 1 tavuk but 3 y.k bulgur pilavi bol salata kucuk 1 kase yogurt
su 2.5 /3 arasi
aksam cocuklarla stadyuma gittik orda 1 saat kosturduk
4000 adim olmuş 200p
60 squat 180 p
60 saniye plank 10 p toplam 390
bnnu Yawrukush
Ben bakmak isterim nasıl bakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?