Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlaaaar Bugün çok mutluyum harika haberler aldım 200 gram eksik çıktım tartıda inşallah sizler de harika bir pazar geçirirsiniz
Ben artik her gun tartilmayi biraktim

Bence sende birak canim ogrendigime gore gunluk odem farki bizi cok etkiliyormus psikolojim bozulmustu

Yok aslında günlük olarak tartışıyorum kafama esince işte. Ama azaltıcam kafama esmeleri tamamdır yazdım bunu kafama teşekkür ederim

Ben artik her gun tartilmayi biraktim

Bence sende birak canim ogrendigime gore gunluk odem farki bizi cok etkiliyormus psikolojim bozulmustu

günaydıın, nabersiniz? bugün yanıma fotoğraf makinesi ve kitap alıp yürüye yürüye fotoğraflar çekmek istiyorum. yürüme yarışı yapalım mı
Ah çok isterdim bahar
Yaşadığım yer tek caddeden oluşmasaydı
Ben başka yarışlara katılırım inşallah

Güzel günüm arsız komşu kriziyle mahvoldu. Karantinada olmasam yürüyüş yarışına koşa koşa gelcem ama dışarı çıkamıyorum malesef
ehm maksat yürümek olsun ya, ben de evden pek çıkmadım bugünlerde diye fotoğrafı bahane ettim

Mathildablue yarın + kaç çıkıcam çok merak ediyorum:) dünkü aşureler nasıl patlayacak bakalım
Bence artı cıkmaz ya bugün dengelenir :) ya ben napcam bugün 6 bucukta uyandım sınava girdim dısarda yedim patstes köfte ins artı olarak yansıtmaz.aslında bugün sabah tartıldım -500 gr cıktım cok sasırdım

cuma spor: ofis işleri su:2 lt
Cumartesi spor: ev temizliği neredeyse büyün gün , su:1.5 hiç vaktim olmadı
Yawrukush Birgaripanne sserendipity

Çok güzel eşim

Mathildablue yaw ben yine aşure yedim
Yılda bir kere oluyor diye durduramıyorum kendimi
Komşudaydı
Bir de meyve falan da yedim memleketten getirmiş çok lezzetliydi
Bugün de yalan oldu

Eklentiler

• 905D0C67-5935-4071-9A75-6547FB16D2FE.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 88122113-222F-4CD7-A88A-8943083FC47F.webp
    36 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…