Afiyet olsun canım eşimCUMA MENUM
SABAH
Eki Görüntüle 2685559
OGLEN
Eki Görüntüle 2685560
ARA (odulum 1 dilim pasta,filtre kahveyle.Ciceklerimde bahcemden:))
Eki Görüntüle 2685558
AKSAM (kofteli corba ,kabak yemegi)
Eki Görüntüle 2685557
SU:2lt
SPOR:11bin adima tamamlarim en az 550 puan,Arrietty_ @_Vera_
Eki Görüntüle 2685556
İnsallahUmarım :)
Yolum azaldı
Artık bitsin istiyorum bir an evvel
Tamam canim insallah bol adim atarimGunaydin kizlar
Yawrukush kaptanim ordan kaybediyorum galiba. Az yemekden
B Beklenen2 selam canim bu hafta es olmusuz biz. Spor zor olsada bol bol adim atmaya bakalim :)
Ise gidiyorum suan. Gec uyandim. 5dk da evden ciktim hizli adimlarla yuruyorum. 2,5-3km var is yerime
Aksama gorusuruz kizlar
Ödül ogunu dun yapilmadiysa bugun yapin
Dediğin doğru canım. Erkekler hiç bi sorumluluğu almak istemiyorlar. Çalışıyolar diye dünya ondan ibaret sanıyo benimki oysaki ben de çalışıyordum hiç böyle agresif değildim.çok güzel kilolar verilmiş 4. Olmuşuz herkesi tebrik ederim
bir koca pastayı yeme hakkım olsa bile yiyemem sanırım kıskanılmak güzel o zaman azmettirsin sana güzel kilolar vereli
malesef öyle . Ben susarsam mutluyuz ama ben kırıldığımda ikimiz de bozuluyoruz. Yuvayı hep kadın ayakta tutuyor. Tabiki eşin de katkısı var ama çoğu sorumluluk kadında .Konuyu bilmiyorum ama uzatmamanızı tavsiye ederim soğukluk girmesin araya, nasılsa barışacaksınız günlerinizi mutsuz geçirmeyin
eveeet yawrukuşum verdim Kiloları rahatladım 2 kilo kaldı mezuniyetime
canım öğlen menündeki pilav fazla. Pilavı çook nadir yemeni tavsiye ederim. Öğlenki menün çorba olmuş karnıyarık varken balık ziyan olmasın diye balığı da yiince kilo verme sürecini totalde etkiler diye düşünüyorum. Bırak ziyan olsun bedenini ziyan etme
Selam eşimgüzel bir hafta diliyorum. Mezuniyetime 2 kg kaldı bu hafta min 500 gr verirsem çok sevineceğim hedef 59.6 ellili rakamları görmek çok mutşu edecek beni. Senin de hedefin çok güzel hadi verelim bu hafta
Merhaba canıım, inşallah güzel kilolar verirz canımmBu kiloda takılı kaldığımı diyetisyenimle konuştuk bu sabah bakalım bi gözden geçireceğiz neden oluyor bu diye. Çünkü haftanın 3 günü akşam hiç yememiş 16 saat çalışmış kalan 4 günde kaçamaksız geçirdim ama bir takılma var umarım geçer.
aydingelini eş olmuşuz bu hafta İkimizede güzel bir hafta diliyorum inşallah güzel kilolar veririz
Kofteli corba cok guzel gorunuyor, canim cektiCUMA MENUM
SABAH
Eki Görüntüle 2685559
OGLEN
Eki Görüntüle 2685560
ARA (odulum 1 dilim pasta,filtre kahveyle.Ciceklerimde bahcemden:))
Eki Görüntüle 2685558
AKSAM (kofteli corba ,kabak yemegi)
Eki Görüntüle 2685557
SU:2lt
SPOR:11bin adima tamamlarim en az 550 puan,Arrietty_ @_Vera_
Eki Görüntüle 2685556
2yemek kasigi pilav cok mu dersinçok güzel kilolar verilmiş 4. Olmuşuz herkesi tebrik ederim
bir koca pastayı yeme hakkım olsa bile yiyemem sanırım kıskanılmak güzel o zaman azmettirsin sana güzel kilolar vereli
malesef öyle . Ben susarsam mutluyuz ama ben kırıldığımda ikimiz de bozuluyoruz. Yuvayı hep kadın ayakta tutuyor. Tabiki eşin de katkısı var ama çoğu sorumluluk kadında .Konuyu bilmiyorum ama uzatmamanızı tavsiye ederim soğukluk girmesin araya, nasılsa barışacaksınız günlerinizi mutsuz geçirmeyin
eveeet yawrukuşum verdim Kiloları rahatladım 2 kilo kaldı mezuniyetime
canım öğlen menündeki pilav fazla. Pilavı çook nadir yemeni tavsiye ederim. Öğlenki menün çorba olmuş karnıyarık varken balık ziyan olmasın diye balığı da yiince kilo verme sürecini totalde etkiler diye düşünüyorum. Bırak ziyan olsun bedenini ziyan etme
Selam eşimgüzel bir hafta diliyorum. Mezuniyetime 2 kg kaldı bu hafta min 500 gr verirsem çok sevineceğim hedef 59.6 ellili rakamları görmek çok mutşu edecek beni. Senin de hedefin çok güzel hadi verelim bu hafta
Sıkmayın canınızı lütfen ay erkekler hep böyle garipler evli değilim ama 5 seneye giren bi sevgilim var çocuk gibiler hepsi üzülüp can sıkmaya hiç değmiyor. Hayat kendimizi severek güzelleşiyor.Dediğin doğru canım. Erkekler hiç bi sorumluluğu almak istemiyorlar. Çalışıyolar diye dünya ondan ibaret sanıyo benimki oysaki ben de çalışıyordum hiç böyle agresif değildim.
Ya konu benim eşim 8 de işten çıkıyo ya, kuzeniyle bi ev bakmaya gidiyoduk 7 buçuk civarı, şans eseri( oğlumun arabayı tanımasıyla) eşimin işten erken çıktığını parkın otoparkında durduğunu gördüm. Bizim evden uzak biraz. Gittim yanına iş arkadaşıyla içiyo elinde bira var. Napıyosun burda dedim şimdi geldik yeni çıktım işten falan dedi. Saate baktım çeyrek var sekize. İyi dedim döndüm yoluma baktım. Akşam da tartıştım dedim kaçıncı yalanın bu acaba kaç dfa yaptın aynısını? İçicem dedinde içme mi dedim, dedim. Patronka kavga ettim işten çıkıyodum bugün moralim zaten bozuk blablabla. Ee mesaj atabilirdin şunla 2 bira içip gelcem canım sıkkın diye dedim. Yazsam 2 saat sorgulayacaktın rahatmı bırakcaksın dedi. Ee önceden mesajı atıp telefonu kapattığın zamanları çabuk unuttun yine aynısını yapsaydın dedim. Salak salak konuşma dedi o ağzını bi topla edebini bil dedim. Ablanı kötü bilirdik sen ablandan da beter çıktın en azından o anlayışlı ya ali ya bilmem kim gibi olmak lazım elaleme( yani bana) böyle yaranılmıyo dedi.
kartlar acık canım cidden sonuna kadar açık, anlayışlısını bul daha iyisini bul bulmak istemiyosan da napmak istersen sen bilirsin sonuna kadar açtım tüm kartları dedim. Daha da uzadı da gereksiz kısımlar orası
Yani mevzu yalan söylemesi hakaret etmesi ve kim olursa olsun ben onun ailesinden birisine kötü bişey demememe rağmen ablama laf demesi.
uzasın valla haklı benim suçluda ben oldum eskiden olsa ağla ağla çatlardım artık bıktırdı bu gereksiz küslükler suratlar küstüğü gün yatak ayırması falan. Eskiden yatağa geri çağrır küslük olmaz yatakta derdim artık nerde yatarsa yatsın. Mutsuzda olmuyorum açıkcası artık normal hayatıma bakabiliyorum eskiden karalar bağlardım
Merhaba canıım, inşallah güzel kilolar verirz canımm
Ahh canımm bende bu odunla 6 sene sevgili kaldım. Hatta evlilik süreci vs 7 sene. Öküz öküzdür ama cidden aynı eve girmeden insan pek anlamıyomuşSıkmayın canınızı lütfen ay erkekler hep böyle garipler evli değilim ama 5 seneye giren bi sevgilim var çocuk gibiler hepsi üzülüp can sıkmaya hiç değmiyor. Hayat kendimizi severek güzelleşiyor.
Ben zayıflıyım da bi nişan yapalım diyordum hep. Ay kalsın biraz gençliğimi yaşıyım öyle nişan yapılır diye düşünüyorum artık gençliğimi öküz kahrı çekerek harcamıyımAhh canımm bende bu odunla 6 sene sevgili kaldım. Hatta evlilik süreci vs 7 sene. Öküz öküzdür ama cidden aynı eve girmeden insan pek anlamıyomuş
Kesinlikle öyle hayat insan birisinin sevmesini bekleyerek değil kendini severek güzell. Kilo vermeye başladıkça kendimi de sever oldum valla. Teşekkür ederim canımm
Nufus memuru korona cikmis canim persembe gunu ogleden sonra 1 ay nikah bile olmayacakmisDüğünler yasaklandı artık canım, nikaha mı çevireceksiniz ? Allaha emanet aman dikkat et
Uzuun zaman oldu kaptanımdüz zeminde hep aynı yerde ama sürekli 2-3 kere tartılıp hangisini 2-3 kere gösterirse onu yazıyorum gruba. Yarın yeni pil alayım bari
6 yillik sevgililik yasamisiniz bazen iyiki gorucu usulu diyorum 5 ay nisanli kaldik tabi esim anlayisli o konularda kus gibi davraniyorum bugunDediğin doğru canım. Erkekler hiç bi sorumluluğu almak istemiyorlar. Çalışıyolar diye dünya ondan ibaret sanıyo benimki oysaki ben de çalışıyordum hiç böyle agresif değildim.
Ya konu benim eşim 8 de işten çıkıyo ya, kuzeniyle bi ev bakmaya gidiyoduk 7 buçuk civarı, şans eseri( oğlumun arabayı tanımasıyla) eşimin işten erken çıktığını parkın otoparkında durduğunu gördüm. Bizim evden uzak biraz. Gittim yanına iş arkadaşıyla içiyo elinde bira var. Napıyosun burda dedim şimdi geldik yeni çıktım işten falan dedi. Saate baktım çeyrek var sekize. İyi dedim döndüm yoluma baktım. Akşam da tartıştım dedim kaçıncı yalanın bu acaba kaç dfa yaptın aynısını? İçicem dedinde içme mi dedim, dedim. Patronka kavga ettim işten çıkıyodum bugün moralim zaten bozuk blablabla. Ee mesaj atabilirdin şunla 2 bira içip gelcem canım sıkkın diye dedim. Yazsam 2 saat sorgulayacaktın rahatmı bırakcaksın dedi. Ee önceden mesajı atıp telefonu kapattığın zamanları çabuk unuttun yine aynısını yapsaydın dedim. Salak salak konuşma dedi o ağzını bi topla edebini bil dedim. Ablanı kötü bilirdik sen ablandan da beter çıktın en azından o anlayışlı ya ali ya bilmem kim gibi olmak lazım elaleme( yani bana) böyle yaranılmıyo dedi.
kartlar acık canım cidden sonuna kadar açık, anlayışlısını bul daha iyisini bul bulmak istemiyosan da napmak istersen sen bilirsin sonuna kadar açtım tüm kartları dedim. Daha da uzadı da gereksiz kısımlar orası
Yani mevzu yalan söylemesi hakaret etmesi ve kim olursa olsun ben onun ailesinden birisine kötü bişey demememe rağmen ablama laf demesi.
uzasın valla haklı benim suçluda ben oldum eskiden olsa ağla ağla çatlardım artık bıktırdı bu gereksiz küslükler suratlar küstüğü gün yatak ayırması falan. Eskiden yatağa geri çağrır küslük olmaz yatakta derdim artık nerde yatarsa yatsın. Mutsuzda olmuyorum açıkcası artık normal hayatıma bakabiliyorum eskiden karalar bağlardım
Merhaba canıım, inşallah güzel kilolar verirz canımm
Az sabret canimBen zayıflıyım da bi nişan yapalım diyordum hep. Ay kalsın biraz gençliğimi yaşıyım öyle nişan yapılır diye düşünüyorum artık gençliğimi öküz kahrı çekerek harcamıyım
Çok geçmiş olsun sizin temasınız oldu mugozum hep burdaydi cogu mesajinizi gordum evet bi vukuatla dondum
Nufus memuru korona cikmis canim persembe gunu ogleden sonra 1 ay nikah bile olmayacakmis
6 yillik sevgililik yasamisiniz bazen iyiki gorucu usulu diyorum 5 ay nisanli kaldik tabi esim anlayisli o konularda kus gibi davraniyorum bugun
Az sabret canim
Yok canim disari fazla çıkmıyorum karantina da cogu daÇok geçmiş olsun sizin temasınız oldu mu
cok iyi menu olmus esim, su spor daha ne olsunMerhaba kızlaaar, nasılsınız bugün. Ben bir saat temizlik yaptım ve hava bin derece resmen.
İlk öğünüm 12.30 da 2 yumurtalı omlet, dereotu, zeytin.
Şekersiz Türk kahvesi ve yanında çikolata
akşam et kavurma yoğurt bir dilim ekmek
20 dk Leslie yaptım. Su 2 lt geçti.
stitch
Mathildablue ben bugün çok kudurdum
Fotolar çok masum görünse de
Ekstra baya şeyler götürdüm;
İncir(sadece tabaktaki değil ekstra), badem, kaşık kaşık fıstık ezmesi, çiğ köfte, aşure
Arkadaşlarlaydım
Aşure de tam zamanı bir daha da gelmeyecek
Yarın tartılmam zaten de pzt artı gelmem inşallah
Ama çok iyi geldi bugün böyle cozutmak
Ne zamandır kaçamaksızdım
Bugün de böyle olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?