Afiyet olsun canımMathildablue yaw ben yine aşure yedim
Yılda bir kere oluyor diye durduramıyorum kendimi
Komşudaydı
Bir de meyve falan da yedim memleketten getirmiş çok lezzetliydi
Bugün de yalan oldu
Ben bu hafta keto değil de daha normal bir beslenme yapmak istiyorumAfiyet olsun canımbende menümü paylasayım hemen benimde bugünn yalan oldu.
Kahvaltı:2 dilim keto ekmek,yumurta,salam,krempeynir
Ögle:1 porsiyon köfte,yogurt,salata,patates kızartması
Akşam yemek ymedim ama tatlı bisi cekiyor canım. Kahbe yanına bi parca cikolata yicem.
Spor 10 bin adım. Böyle bi günü hic yazmasam bile olurmsyarın hic kontrol tartısına cıkmak istemyrm
Afiyet olsunnnn harika görünüyorBen bu hafta keto değil de daha normal bir beslenme yapmak istiyorum
Senin yine iyi bir yek patates kızartması var :) benim yok yok :)
Cok guzel menu esim ama irmik helvasi hatrina birkac mekik cek, sporsuz kapatma gunuMerhabalar kızlar,
İlk öğünüm hindi füme ve mantarlı omlet, yeşillik vs
Akşam köfte salata üstüne 4 tatlı kaşığı irmik helvası
Su iki lt olmadı henüz
Spor da yok bugün
Benim patatesle bozuldu zaten tek bi seyle bile bozuluyor sanırım kötü tarafı keto nun. Kaçamağı geçtim o da bozuldu.kararsızıö bende ne yapsamBen bu hafta keto değil de daha normal bir beslenme yapmak istiyorum
Senin yine iyi bir yek patates kızartması var :) benim yok yok :)
Cok guzel menu esim ama irmik helvasi hatrina birkac mekik cek, sporsuz kapatma gunu
Tamam canim ne zaman hazir hissedersen, senin takimin burasi, bekliyoruz...Yawrukush JaneRizzoli selam kizlar.
Deniz cagirinca o gun yazdim oyle de henuz baslayamiyorum.
Cidden islerim cok karisik,duzene girmeyi bekliyorum bahane mi bilemiyorum ama.
Benim hakkimdan @Ceydos Geliyordu da iste
En kisa zamanda hazir oldugumda gelecegim.gelil duzenli olamamaktan uzulurum yoksa.
Seviliyorsunuz
Bekliyorum menuleri Feyzosum, cok actin arayi...Ben bu hafta bildirim yapamadım offf offff yarından itibaren menü paylaşmaya başlayın, iyicw kilo almaya başladım
Cok uzuldum Feyzosum, cok dikkat et kendine aman diyimm....Sorma canım , benim iş yerinde durumlar karışık , eski işimden alıp covit servisine verdiler beni. Hastanede yatan kovit hastalarinin odalarına girip kimlerle temas ettiklerini öğrenip o bilgileri saglik bakanlığına yolluyorum . Bazılarıyla iletişim kuramiyorum durumları ağır olanlarla , onların akrabalarını sistemden bulup tek tek arıyoruz temas ettiniz mi diye . Bayağı yorucu oluyor . Hem bedenen hem psikolojik olarak yordu. Sürekli is alanım degisiyor . Diyete de adapte olamadım , kıyafetlerim dar gelmeye başladı , tekrar basliycam artık diyete . Sen nasılsın ? Kalifoniyada nasıl gidiyor durumlar , haberlere de bakakiyorum kaç gündür hiç.
Keto uzun sürede de pek tavsiye edilmiyor zaten. Benim baya oldu. Şimdi lowcarb şekline döneyim. Yine az karboyla devam edicem ama keto kadar değil.Benim patatesle bozuldu zaten tek bi seyle bile bozuluyor sanırım kötü tarafı keto nun. Kaçamağı geçtim o da bozuldu.kararsızıö bende ne yapsam
Masterchef gibi 3 4 islem uygulamissin aksam yemegineSabah
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 adet haşlanmış süt mısır
2 adet kırmızı erik
Akşam
1 tabak sebze yemeği (önce sotelendi sonra fırına atıldı, içinde patlıcan, kabak, patates, havuç, biber, yumurta ne ararsanız varo yüzden baya baya doydum)
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Su: 2,5L
Spor: bugünü dinlenme günü olarak seçmiştim
M MaviFeslegenYawrukush
oyle canim karantina da baya kilo aldik. insallah bu sonbahar verir ve sonrada almayiz.. cok aminIyiyim canim sen nasilsin? Hatirliyorum tabii :) toplaniyoruz yine galiba karantina iyi gelmemis bize hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?