Canim sagol sordugun icin, dun agri kesicilerden biri bitti, bugun cok fenaydim. Doktora gittim yine, 2 tane daha ilac verdi. 3 kutu ilacla ancak biraz kendime geliyorum, nerden buldu bu sacma rahatsizlik beniGunaydin guzel arkadaslarim, tarti icin son 2 gunumuz, bugunu egzersizsiz gecirmeyelim, menulerimize dikkat edelim..
stitch Senemim nasilsin bugun?
esmeriiim daha iyi misin gulum?
sserendipity tasinma durumlariniz ne alemde?
bnnu Banucum tekrar Allah rahmet eylesin anneannene...
Gununuz guzel gecsin canim 4. takim..
Basiniz sagolsunMenümü yazıp gideyim, anneannemin vefat haberini sabah aldım, pek iyi bir gün sayılmazdı
Sabah
1 h yumurta
Sade filtre kahve
öğle yok
ara
8-9 tane anasonlu gevrek
Eki Görüntüle 2695068
Akşam
5 ızgara köfte
su:2.5 lt
Spor: ofis ama hareketsizdim bugün
Yawrukush @JaneRizzoli
Esim menun bayaa az geliyor bana, umarim guzel bir eksi gorursun, sporlar da hep sahane zaten.Mathildablue bende varim yarin baslayim.
GGünün ozeti
Sabah ve Oglen
Buyuk kupa keto kahve
Aksam
4dilim Hindi fume
2dilim Cheddar
5gr mayobez
6kucuk kornison tursu
Rulo yapilip yendi
2 saat sonra 40gr kavrulmamis kaju
Su 2,5 L
Spor 1 saat yuruyus
Leslie Karin videolari
200 ip
13100 adim
@@stitchYawrukush
bnnu başın sağolsun canım ..
bnnu başınız sağ olsun mekanı cennet olsun
Çok sağolun kızlarbnnu basin sagolsun
Birgaripanne hadi gozun aydin
@JaneRizzoli if veya keto da duymadim daha önce regl i geciktirme gibi bir durum. Normal de duzenli midir?
Üzüldüm ama umarım çok almazsın bırakma yine kendini canım
Eşim gidiyor musun , ara mı vereceksim temelli mi gidiyorsun buradanMerhaba sevgili takımım :)
Öncelikle bunca zamandır desteğiniz için teşekkür ederim. Sizlerle güzel kilolar verdim. Baya düzelttim sağımı solumu
Ama benim artık bir müddet ara vermem gerekiyor sanırım. Ağır gelmeye başladı.
Kendimi şartlandırmadan yine sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama ölçmeden tartmadan. Aynı şekilde kendimi de tartmadan.
bnnu eşim yarı yolda bırakmış oldum seni özür dilerim.
Yawrukush Arrietty_ destekleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım sizleri ve tüm takımdaşlarımı ☺
Çok sağol canımBasiniz sagolsun
Yawrukusum sağolGunaydin guzel arkadaslarim, tarti icin son 2 gunumuz, bugunu egzersizsiz gecirmeyelim, menulerimize dikkat edelim..
stitch Senemim nasilsin bugun?
esmeriiim daha iyi misin gulum?
sserendipity tasinma durumlariniz ne alemde?
bnnu Banucum tekrar Allah rahmet eylesin anneannene...
Gununuz guzel gecsin canim 4. takim..
Benim üstümden dozer geçmiş gibi yorgun uyandım gece canım sıkıldı kalkıp 2 mile leslie 250 ip atladım fazla geldi galiba
Benim üstümden dozer geçmiş gibi yorgun uyandım gece canım sıkıldı kalkıp 2 mile leslie 250 ip atladım fazla geldi galiba
Noldu canımm gıtme yaaMerhaba sevgili takımım :)
Öncelikle bunca zamandır desteğiniz için teşekkür ederim. Sizlerle güzel kilolar verdim. Baya düzelttim sağımı solumu
Ama benim artık bir müddet ara vermem gerekiyor sanırım. Ağır gelmeye başladı.
Kendimi şartlandırmadan yine sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama ölçmeden tartmadan. Aynı şekilde kendimi de tartmadan.
bnnu eşim yarı yolda bırakmış oldum seni özür dilerim.
Yawrukush Arrietty_ destekleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım sizleri ve tüm takımdaşlarımı ☺
Valla benımde oyle hatta 100 gr fazla anlamadım bısey ben bu ısten aşırı da bı gaz var karnımdaGünaydın kızlaaar,
Dayanamadım bugün tartıldım geçen cuma kilomla gramı gramına aynıbir De aksi gibi bugün eltimlere yemeğe gideceğiz. Yeğenimizin doğum günü. Sadece biz olacağız. Hamurlu kıymalı Yöresel bir yemek ve pasta Var. Kafam bir milyon ben ne yapayım ya.
Wcye çıktın mı eşim o da çok etkiliyor. İstersen biraz tok git az ye ay bilemedim olsun özel bi gün sonuçtaGünaydın kızlaaar,
Dayanamadım bugün tartıldım geçen cuma kilomla gramı gramına aynıbir De aksi gibi bugün eltimlere yemeğe gideceğiz. Yeğenimizin doğum günü. Sadece biz olacağız. Hamurlu kıymalı Yöresel bir yemek ve pasta Var. Kafam bir milyon ben ne yapayım ya.
Kusura bakma eşim hata verip sonra 2 kez göndermiş aynı mesajı. Sporu abarttım galiba vücudum yoruldu bugün belki yaparsam yürüyüş o kadar zorlamam artıkhemen yapıyorum şimdi öğlene kadar olacağını unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?