Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim sagol sordugun icin, dun agri kesicilerden biri bitti, bugun cok fenaydim. Doktora gittim yine, 2 tane daha ilac verdi. 3 kutu ilacla ancak biraz kendime geliyorum, nerden buldu bu sacma rahatsizlik beni

Esim menun bayaa az geliyor bana, umarim guzel bir eksi gorursun, sporlar da hep sahane zaten.
benim kilom tamamen supriz olucak cuma gunu, ne yediklerime ne suyuma dikkat edebiliyorum, spor zaten hic yok
umarim 1-2 gune gecer artik bu agrilar da kendime gelip devam edebilirim

bnnu başın sağolsun canım ..
bnnu başınız sağ olsun mekanı cennet olsun
bnnu basin sagolsun

Birgaripanne hadi gozun aydin

@JaneRizzoli if veya keto da duymadim daha önce regl i geciktirme gibi bir durum. Normal de duzenli midir?
Çok sağolun kızlar
bnnu eşim çok kötüyüm
Komşuda doğum günü vardı
Maalesef cortladım
Hem de çok fena
Üzüldüm ama umarım çok almazsın bırakma yine kendini canım
Eşim gidiyor musun , ara mı vereceksim temelli mi gidiyorsun buradan
Basiniz sagolsun
Çok sağol canım

Dünkü menüm
Sabah
1 h yumurta
Sade filtre kahve

öğle
1 kase ayran çorbası
1 tavuk but
2 yk bulgur pilavı

Ara
5-6 tane anasonlu gevrek
1 bonny food (1 kek , arkadaşlarla moral olsun havamız değişsin şeysi, yine de ceza verdim yürüyüş bandını kullandım iyi geldi modum değişti)

Akşam
1 p kıymalı bamya
1 kase yoğurt

su:2.5 lt
Spor: yarım saat yürüyüş bandı
Yawrukush Birgaripanne eşim gitti tansucum içimden seni etiketlemek geldi nasılsın nasıl gidiyor

Günaydın kızlarrr
Yawrukush esmeriiim günaydın canlarım
O kadar enerjik kalktım ki pek iştahım yok kahvaltı olarak 5 tane fındık 2 bardak su yla tamamladım 500 ip atladım az önce
Şimdide 1 saati yürütüş yapıcam dışarıda sizler nasılsınız egzersizler sporlar nasıl gidiyor

Benim üstümden dozer geçmiş gibi yorgun uyandım gece canım sıkıldı kalkıp 2 mile leslie 250 ip atladım fazla geldi galiba

Günaydın kızlaaar,
Dayanamadım bugün tartıldım geçen cuma kilomla gramı gramına aynı bir De aksi gibi bugün eltimlere yemeğe gideceğiz. Yeğenimizin doğum günü. Sadece biz olacağız. Hamurlu kıymalı Yöresel bir yemek ve pasta Var. Kafam bir milyon ben ne yapayım ya.

Noldu canımm gıtme yaa saglığın onemlı tabıde yoğunmusun ugrayacakmısın gruba pekı arada

Valla benımde oyle hatta 100 gr fazla anlamadım bısey ben bu ısten aşırı da bı gaz var karnımda

Wcye çıktın mı eşim o da çok etkiliyor. İstersen biraz tok git az ye ay bilemedim olsun özel bi gün sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…