Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim üstümden dozer geçmiş gibi yorgun uyandım gece canım sıkıldı kalkıp 2 mile leslie 250 ip atladım fazla geldi galiba
Aniden yapmışsan hamlaşmışsındır canım bende ilk ip atlamaya başladım heryerim ağrıyordu şimdi alıştım

Sporlarını biraz daha artırısan daha iyi olur sanki canımbirinci olmamız gerekk

Wcye çıktın mı eşim o da çok etkiliyor. İstersen biraz tok git az ye ay bilemedim olsun özel bi gün sonuçta
Evet ec sonrası tartıldım. Sanırım azar azar yiyeceğim. Tartı günü öncesine gelmesi kötü oldu ama sanırım vücut kitlendi. Sabit kaldım bu kilomda biraz şaşrtma fln mı yapsam diyorum. Gidip bi big mc gömüyüm

Canım mesajlarını geç gördüm dalgınlık, tekrar sağol , gevreği de tamamdır 4-5 yaparım

Iyi yapmissin canim
Iyi sukur nasil olayim
Yemekten sonra kayisi cayi ic canim wc ye kolay cikarsin
Kızlaaar uzun süredir diyet yapanlaaar bana akıl verin bu takıldığım kilodan nasıl ineceğim ya
Hemen soyleyim ahmet apa yitik sifayi dene 3 gun yap kilon kirilir ama yerinde olsam 1. Seviyeyi tamamlarim bende baslicam kuzenim gelsin

Pasta olmasa iyiymis canim sec begen al ne ceza istersin
Cam silme balkonun camlarını sildim. Ufak oda ve oğlumun odasının camlarını slcem öğleden sonrada. Akşam da mutfağı temizlemeyi düşünüyorum leş gibi oldular. Bence bu spor çok iyi olur
Bugunku menüm sabah
Krpekli ekmek ile tost
1 bardak meyve suyu
Öğle
1 kase çorba
Akşam
1 kase corba
1 porsiyon tavuk
Kavun
Ara
Yarim seftali
Su 2 lt
aydingelini Yawrukush
Menün çok güzel canım maşallah yarın güzel - gelecek senden

Hastalandim bnde zannetmiyorum guzel bisey gelecegini☺

Noldu canımm gıtme yaa saglığın onemlı tabıde yoğunmusun ugrayacakmısın gruba pekı arada
Uğrarım tabii arada
Ama yoruldum :) sürekli hesap kitapla yemek yemekten sıkıldım.
Bir süre böyle takılayım
Dönerim yine :)

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz?
Ben sali aksamindan beri rahatsizim
Aksamin bir saati mide bulantisi basladi, gece sabaha kadar uyku uyuyamadim istifra ettim ,edicem diye..
Dun butun gun haslanmis patates yiyerek yasadim, bir ara telefonu elime aldim, birkac mesaja baktim ama Aras oglen uykusundaydi ve geceninde uykusuzluguyla bende biraz dinlendim..
Aksamda erkenden cocuklarla uyudum.
Bugun 1 saat once uyandik, midem hala kotu mide ilaci ve gaz ilaci aliyorum, neden boyle oldu, bir sey mi dokundu , dokunuyor anlamadim , ki her zaman yediklerimden farkli bir sey de yemedim..
Yani hala tam iyilesememekle beraber, cocuklar, okullar, odevler vs sebeplerden gunu bitirmeye calisiyorum...
Sizler neler yaptiniz?

Çok geçmiş olsun kaptanım mideni mi üşüttün acaba? En kısq zamanda geçer inşallah

Merhaba. Unutmamışsın evet. Sorunlarım vardı. Büyük ölçüde toparladım. Sizler nasılsınız?
Sevindim canim iyi olmana, bizlerde iyiyiz , kendi adima hala tombulum mesela :)
Bekleriz sohbete , gorusmek uzere..

Günaydın
Reglim 2 gün gecikti
Hiç gecikmezdi normalde
Moralim bozuk
İf ile hormonlarımı mı bozdum ki?
Yawrukush bnnu
Regli oldun mu canim?
Her sey yolunda mi?

Tamam kaptanım bu haftada geçsn bakalım ben hala aktif olamıyorum ozaman duruma göre ortak bi karar veririz
Tamamdir canim :)

Hosgeldiniz aramiza, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim ,2 oglum var, takim kaptaniyim, beden egitimi ogretmeniyim.
Kilolari beraberce veririz umarim :)

Hepsi ust uste gelmis, sen doktoruna boyle bir is yeriyle gorustugunu ama pek istedigin gibi gecmedigini soyle bence, ki tanidigin birisi sonucta, bunu soyleyebilirsin bence canim.
Hakkinda en guzeli en hayirlisi olsun.

@blume90 canim adet oldum cok sancim var normalde oncesinde sanci olurdu
Gram hesapli beslenmeye gectim bugun icindede yapicam chalennga
Yawrukush
Regl oldum cok sukur kaptanim bu ayda atlattik
Gozunaydin canim :)

Kızlar sporumu yaptım geldim bugün erken çıktım stresli bir günümdeydim ya evde kalıp yemeye başlayacaktım ya da spor yapacaktım tabisi sporu tercih ettim çok mutluyum
Harikasin..

Ilk gun icin menun oldukca guzel, birkac gune, menu duzeninde tamamen oturur eminim canim :)

Menunde borek ve kek var canim ama bunun haricinde birtek cacik yiyerek gunu kurtarmissin...

Cok uzuldum bu habere ani oldu benim icin Denizcim..
Cok alistik sana canim, kilo vermeye ara versen bile bizimle olursun diye dusunmustum.
Tamamen kopmazsin bence bizden canim, vedalasmiyorum...

Ah sen bizi birakiyor musun yani bu durumda pestom, hic ugrayamayacak misin takima bundan sonra?
Esas listedesin de biliyorsun canim..
Ben biraz mide rahatsizligi cekiyorum 2 gundur onun haricinde iyiyiz canim..
Ozlendin pestom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…