Sana yetişemem kaptanım ama bende 200 ip 4 bin adım attım kahvaltıdan önce. Bakalım akşama kaç olacak
Benim yaptigim puan dan sayilmiyor ama :=)Sana yetişemem kaptanım ama bende 200 ip 4 bin adım attım kahvaltıdan önce. Bakalım akşama kaç olacak
HarikasinSelam canımbende uyanir uyanmaz 50atlama yaptım
Hadi bakalim Tansu. Hemencecik gitsin kilolar.Gecen cuma 68.7
Bugun 70.4
Fark 2.7
Yuzdeyi hesaplamak istemiyorum
Ama bugun basladim artik
Dünün menüsü:TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar aydingelini @esmeriiim 30M @MorVampirella SPOR? @Mavimeltem 30M 50S @Hyperborea17 15DK ADIMLAMA MUAF @_Vera_ 50M ODUL G GCA MUAF ODUL @blume90 Canfeb 30M ODUL E English_teacherrr MUAF Arrietty_ Hyt-123 @Beklenen2 30M ODUL @sserendipity MUAF MUAF MUAF MUAF @bnnu MUAF MUAF MUAF
aydingelini , @esmeriiim , @MorVampirella , @Hyperborea17 , pesto26 , @bnnu , @sserendipity kizlar menulerinizi duzenli bir sekilde ,gunluk olarak yazmanizi istiyorum.
Ceza aldik bu hafta, dikkat ederek bu cezamizi sildirmeliyiz, hepimiz ustumuze duseni yapalim lutfen, takim oldugumuzu unutmayalim!!!
Selam canım . Güzel hafta olsun inşallah. Karnabahar çekti canım ya bugün pzar var alayım bari.Dunun menusu
Sabah
2 yumurtadan melemen
1 dl cavdar
Domates kapya yesil biber
5 siyah zeytin
Ogle
1 kase mercimek corba
Aksam
Karnabahar haslama
Sarımsakli yoğurt
Su 2 L
Spor 30 dk yürüyüş
@YawrukushArrietty_ aydingelini
Süperrrrrgünaydın eşim harika bir hafta olsun inşallah. Bugün yürüyüş ve trambolinde zıplama yapacağım inşallah
Bende hulohop cevirmek istiyorum ama guvenemiyorumBenim yaptigim puan dan sayilmiyor ama :=)
Daha elde tutulur pek bisey yok Bende
1 saat temizlik yaptim. Suan D Hulahop ceviriyorum
Bebis gormeye gidecegim
Leslie yapiyorum kaptanimHadi bakalim Tansu. Hemencecik gitsin kilolar.
Senden de bekliyorum spora katilim. Ip yerine jj yap sen
Harikasinbol su unutmayalim. Ben cok zorlaniyorum su konusunda.
Cubuk tarcin ile deneyecektim bak. 2. 750ml lik sisedeki suyum bitsin. Tarcin ekleyim bir sonrakine
YENI ES LISTESI
1.aydingelini & @MorVampirella
2. @sserendipity & @esmeriiim
3. @Mavimeltem & @blume90
4.Hyt-123 & G GCA
5. @bnnu & @_Vera_
6.Arrietty_ & Canfeb
7. @Beklenen2 & E English_teacherrr
8.pesto26 & @Yawrukush
***Arkadaslar birbiriyle es olan arkadaslarim tum hafta birbirlerine destek olacaklar, spor yarismalarina, egzersiz yapmaya birbirlerini tesvik edecekler, birbirlerini menulerine ekleyip- menu yorumu yapacaklar, diger es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler.
***Herkese keyifli bir yeni hafta dilerim.
DIPNOT:Birgaripanne , @Hyperborea17 es listesine katilmak isterseniz haber verin kizlar.
Gunaydin canimYagmurlu bir sabahtan herkeslere günaydın
Şu benimde kanayan yaram içmiş olmak için içiyorum resmen,gün boyu icmesem aramamHarikasinbol su unutmayalim. Ben cok zorlaniyorum su konusunda.
Cubuk tarcin ile deneyecektim bak. 2. 750ml lik sisedeki suyum bitsin. Tarcin ekleyim bir sonrakine
Şekerin düşük ondan mı acaba canım doyum hissi vermiyoKizlar cok acim ama soyle ki sabah 2 yumurta 3 ceviz 1 h misir yedim
Az once 4 kasik yogurtlu bulgur pilavi yedim hala acim elma tarcin falan ise yaramiyor denedim
Ustelik 3 gundur şekerim dusuk 80 ile 100 arasi
Bende kahvaltıyla duruyorum acikmaya başladım kendimi dışarı aticam yememek içinKizlar cok acim ama soyle ki sabah 2 yumurta 3 ceviz 1 h misir yedim
Az once 4 kasik yogurtlu bulgur pilavi yedim hala acim elma tarcin falan ise yaramiyor denedim
Ustelik 3 gundur şekerim dusuk 80 ile 100 arasi
Bilmiyorum ki surekli bir aclik sabah da leslie yaptim 30 dk ama aclik hic duymazdim spor sonrasi ama onceki 2 gun halsizlik bugunse aclik hissediyorumŞekerin düşük ondan mı acaba canım doyum hissi vermiyo
Normalde aksama kadar arada 1 meyve ile idare ediyordum ama bugun bambaskaBende kahvaltıyla duruyorum acikmaya başladım kendimi dışarı aticam yememek için
Kaptanım bence kendini zorlama iki kabak haşla ye iki havuç ye ama aç bırakıp kendini kıtlık moduna sokmaBilmiyorum ki surekli bir aclik sabah da leslie yaptim 30 dk ama aclik hic duymazdim spor sonrasi ama onceki 2 gun halsizlik bugunse aclik hissediyorum
Normalde aksama kadar arada 1 meyve ile idare ediyordum ama bugun bambaska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?