Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hyt-123 ne kadar spor yaptın kız? Bomba sporlar sende hep. Ne zaman yoruldum uzanayım desem sen bomba sporla geliyorsun yattığıma pişman oluyorum kalk vera kalk diyorum
Çalıştığım için işe yürüyerek geldim 1 saat tek şuanlık ama işimde ayakta o tempomu saymıyorum kuaförüm de ben ama yürüyerk eve gidicem birazdaha spor yepıcam evde yazarım akşama

Yanlis anladin yemegimi yiyorum tokum 2 saat gecmeden bir aclik bastiriyor su iciyorum fayda etmiyor kanim cekiliyormus gibi hisssediyorum
İşte kaptanım aç gezme çok açsan düşük kalorili kabak haşlama yap lifli besinler tüket bazen bende de oluyor ne yesem kar etmiyor l

Çalıştığım için işe yürüyerek geldim 1 saat tek şuanlık ama işimde ayakta o tempomu saymıyorum kuaförüm de ben ama yürüyerk eve gidicem birazdaha spor yepıcam evde yazarım akşama
Ay bende kuaför oldum karantinada. Ama ben rezil bi kuaför oldum, eğri saç kesimi berbat saç boyama bir kaş alırım diğerini tutmaz

Teşekkür ederim canımm ♥Bu sabah tartıya tekrar çıktımm 73.7 çıktıııı
Harikasin canim :)

Cok guzel birgun olmus kuzum.

Kaptanım onceki gün ? olan yer 1 mil lesli :)
Yawrukush
Tamam canim, duzeltecegim, not aldim :)

Eki Görüntüle 2699693
Geçen hafta: 58.8
Bu hafta: 58.1
Fark: 700
Yüzde:1.19
Harikasin canim :)

Gecen cuma 68.7
Bugun 70.4
Fark 2.7
Yuzdeyi hesaplamak istemiyorum
Ama bugun basladim artik
Bende bugun sahalara donuyorum :)

Eki Görüntüle 2699701
Kızlaaar bugün misafirim de varmışşş
Ne tatli bir misafirmis :)

Tavuk ve patates oğlumun tabağında Kalan parçalardı canım
Tamam canim, ben 30 mekik telafisi yazmistim, firsat bulursan yap olur mu, 1 simiti bir ogunde yememeye calis canim, yarim simit candir:)

Ay kuşum sınıfın sorunlu çocuğunu yamacına mı aldın sen
Ahahah belli etmemeye calismistim, anlasilmis mi yerim seni, bu hafta 1. biziz,degil mi pestom :))

Şu benimde kanayan yaram içmiş olmak için içiyorum resmen,gün boyu icmesem aramam
Al benden de o kadar, 4 lt suyu koyuyorum onume unutmayip iceyim diye :))

Kizlar cok acim ama soyle ki sabah 2 yumurta 3 ceviz 1 h misir yedim
Az once 4 kasik yogurtlu bulgur pilavi yedim hala acim elma tarcin falan ise yaramiyor denedim
Ustelik 3 gundur şekerim dusuk 80 ile 100 arasi
Canim kahvaltin guzel ama oglen dogru durust bir sey yemedigin icin acikmissin..

Ne guzel kuaforsun demek, bende kendi sacimi kendim kesiyorum, ogullarimin ve esimin sac trasini yapiyorum, kas, sac boyama hepsini kendim yapiyorum karantina sagolsun.
Hatta lazer epilasyonunu bile kendisi yapmis olan biriyim :)))

bnnu eşim nasılsın?
Menümü yazıp bi duş alıp uzanıcam daha kalmıcam
Sabah 2 köz kapya 1 yumurta tereyağı çökelek
Öğle 2 yı zeytinyağlı fasulye
Akşam 4 yk zeytinyağlı fasulye
Ara şekersiz kahve 2 hurma
Spor 800 ip atlama 17.500 adım su 2 ltye yaklaştı belki de olmuştur sayamadım
Birgaripanne Arrietty_ Yawrukush

Cok guzel olmus canim her seyiyle, koyde misin hala kuzum?

Ayyy tebrik ediyorum muhteşemm

Kaptanim motive et beni
Kaptanim normalde hep boyle besleniyorum kahvaltiyi 12 de yaptim zaten 1 den sonra da yogurtlu pilav yedim
Sekerimin neden dusuk oldugunu bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…