- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Yanlis anladin yemegimi yiyorum tokum 2 saat gecmeden bir aclik bastiriyor su iciyorum fayda etmiyor kanim cekiliyormus gibi hisssediyorumKaptanım bence kendini zorlama iki kabak haşla ye iki havuç ye ama aç bırakıp kendini kıtlık moduna sokma
Çalıştığım için işe yürüyerek geldim 1 saat tek şuanlıkHyt-123 ne kadar spor yaptın kız? Bomba sporlar sende hep. Ne zaman yoruldum uzanayım desem sen bomba sporla geliyorsun yattığıma pişman oluyorum kalk vera kalk diyorum
Vay vay vay bir kuafor ha tam aradigimÇalıştığım için işe yürüyerek geldim 1 saat tek şuanlıkama işimde ayakta o tempomu saymıyorum kuaförüm de ben ama yürüyerk eve gidicem birazdaha spor yepıcam evde yazarım akşama ♥
OlurumBende en hafif seye uyaniyorum Allah a sukur cabuk daliyorum canim zor bizim icin
BilmemHyperborea17 soralim
Tebrikler canim
X esim olur musun
İşte kaptanım aç gezme çok açsan düşük kalorili kabak haşlama yap lifli besinler tüket bazen bende de oluyor ne yesem kar etmiyor lYanlis anladin yemegimi yiyorum tokum 2 saat gecmeden bir aclik bastiriyor su iciyorum fayda etmiyor kanim cekiliyormus gibi hisssediyorum
Deneyeyim o zamanİşte kaptanım aç gezme çok açsan düşük kalorili kabak haşlama yap lifli besinler tüket bazen bende de oluyor ne yesem kar etmiyor l
Ay bende kuaför oldum karantinada. Ama ben rezil bi kuaför oldum,Çalıştığım için işe yürüyerek geldim 1 saat tek şuanlıkama işimde ayakta o tempomu saymıyorum kuaförüm de ben ama yürüyerk eve gidicem birazdaha spor yepıcam evde yazarım akşama
Ben puf noktalari ile yapiyorum cok da guzel olduAy bende kuaför oldum karantinada. Ama ben rezil bi kuaför oldum,eğri saç kesimi berbat saç boyama bir kaş alırım diğerini tutmaz
Harikasin canim :)Teşekkür ederim canımm ♥Bu sabah tartıya tekrar çıktımm 73.7 çıktıııı
Cok guzel birgun olmus kuzum.Dunun menusu
Sabah
2 yumurtadan melemen
1 dl cavdar
Domates kapya yesil biber
5 siyah zeytin
Ogle
1 kase mercimek corba
Aksam
Karnabahar haslama
Sarımsakli yoğurt
Su 2 L
Spor 30 dk yürüyüş
Yawrukush Arrietty_ @aydingelini
Tamam canim, duzeltecegim, not aldim :)
Harikasin canim :)
Bende bugun sahalara donuyorum :)Gecen cuma 68.7
Bugun 70.4
Fark 2.7
Yuzdeyi hesaplamak istemiyorum
Ama bugun basladim artik
Ne tatli bir misafirmis :)Eki Görüntüle 2699701
Kızlaaar bugün misafirim de varmışşş
Tamam canim, ben 30 mekik telafisi yazmistim, firsat bulursan yap olur mu, 1 simiti bir ogunde yememeye calis canim, yarim simit candir:)Tavuk ve patates oğlumun tabağında Kalan parçalardı canım
Ahahah belli etmemeye calismistim, anlasilmis miAy kuşum sınıfın sorunlu çocuğunu yamacına mı aldın sen
Al benden de o kadar, 4 lt suyu koyuyorum onume unutmayip iceyim diye :))Şu benimde kanayan yaram içmiş olmak için içiyorum resmen,gün boyu icmesem aramam
Canim kahvaltin guzel ama oglen dogru durust bir sey yemedigin icin acikmissin..Kizlar cok acim ama soyle ki sabah 2 yumurta 3 ceviz 1 h misir yedim
Az once 4 kasik yogurtlu bulgur pilavi yedim hala acim elma tarcin falan ise yaramiyor denedim
Ustelik 3 gundur şekerim dusuk 80 ile 100 arasi
Ne guzel kuaforsun demek, bende kendi sacimi kendim kesiyorum, ogullarimin ve esimin sac trasini yapiyorum, kas, sac boyama hepsini kendim yapiyorum karantina sagolsun.Çalıştığım için işe yürüyerek geldim 1 saat tek şuanlıkama işimde ayakta o tempomu saymıyorum kuaförüm de ben ama yürüyerk eve gidicem birazdaha spor yepıcam evde yazarım akşama ♥
Cok guzel olmus canim her seyiyle, koyde misin hala kuzum?bnnu eşim nasılsın?
Menümü yazıp bi duş alıp uzanıcam daha kalmıcam
Sabah 2 köz kapya 1 yumurta tereyağı çökelek
Öğle 2 yı zeytinyağlı fasulye
Akşam 4 yk zeytinyağlı fasulye
Ara şekersiz kahve 2 hurma
Spor 800 ip atlama 17.500 adım su 2 ltye yaklaştı belki de olmuştur sayamadım
Birgaripanne Arrietty_ Yawrukush
Evet kaptanım ne maske ne virüs buralarda. Bu hafta burada kalıcam. Yemek pişicek gidip topluyoruz dalından pişiriyoruzCok guzel olmus canim her seyiyle, koyde misin hala kuzum?
Ohh ne guzel mis gibi, ben senin yerinde olsam hep orada kalirim :)Evet kaptanım ne maske ne virüs buralarda. Bu hafta burada kalıcam. Yemek pişicek gidip topluyoruz dalından pişiriyoruz
Ayyy tebrik ediyorum muhteşemmHarikasin canim :)
Cok guzel birgun olmus kuzum.
Bende bugun sahalara donuyorum :)
Ne tatli bir misafirmis :)
Tamam canim, ben 30 mekik telafisi yazmistim, firsat bulursan yap olur mu, 1 simiti bir ogunde yememeye calis canim, yarim simit candir:)
Ahahah belli etmemeye calismistim, anlasilmis miyerim seni, bu hafta 1. biziz,degil mi pestom :))
Al benden de o kadar, 4 lt suyu koyuyorum onume unutmayip iceyim diye :))
Canim kahvaltin guzel ama oglen dogru durust bir sey yemedigin icin acikmissin..
Ne guzel kuaforsun demek, bende kendi sacimi kendim kesiyorum, ogullarimin ve esimin sac trasini yapiyorum, kas, sac boyama hepsini kendim yapiyorum karantina sagolsun.
Hatta lazer epilasyonunu bile kendisi yapmis olan biriyim :)))
HahaAy bende kuaför oldum karantinada. Ama ben rezil bi kuaför oldum,eğri saç kesimi berbat saç boyama bir kaş alırım diğerini tutmaz
Kaptanim motive et beniHarikasin canim :)
Cok guzel birgun olmus kuzum.
Bende bugun sahalara donuyorum :)
Ne tatli bir misafirmis :)
Tamam canim, ben 30 mekik telafisi yazmistim, firsat bulursan yap olur mu, 1 simiti bir ogunde yememeye calis canim, yarim simit candir:)
Ahahah belli etmemeye calismistim, anlasilmis miyerim seni, bu hafta 1. biziz,degil mi pestom :))
Al benden de o kadar, 4 lt suyu koyuyorum onume unutmayip iceyim diye :))
Canim kahvaltin guzel ama oglen dogru durust bir sey yemedigin icin acikmissin..
Ne guzel kuaforsun demek, bende kendi sacimi kendim kesiyorum, ogullarimin ve esimin sac trasini yapiyorum, kas, sac boyama hepsini kendim yapiyorum karantina sagolsun.
Hatta lazer epilasyonunu bile kendisi yapmis olan biriyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?