Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslinda cok sIk pilav yiyorsun diyecektim ama hep dengelemissin ogunleri. Sporlarin da var. Su da iyi :)

Çok sağlıklı canım menülerin, tam kaptiş menüsü
Tamamdir kaptanim. Ben spora yuruyorum simdi.
Esim de diyete basladi bugun yine iddaya girdik. Ona gore ben bozuyormusum onun diyetini
Ses kaydi filan aldim bozarsam su kadar miktar odicem Sana diye

Gunaydin @_Vera_
Ahaha ben seni tutuyorum
Benim de eşim diyette, beraber yapiyoruz jilliani. Hatta benden önce basladi, ben bir türlü adapte olamamıştım
Onunla anlaştık, her 3 kilo verişimde kendime birşey alicam

Ay insallah, TR'ye gelsem yeter ama tabii yinede gezelim her yeri 🏜🏝🏖
Ben de ufak rahatsizlik gecirdim, simdi de 2 gun sehir disindayim, bu cuma geliyorum geri
Geçmiş olsun Senemcim. İnşallah pandemi biran önce bitsin de kendimizi gezmelere vuralım canım.
Küresel olarak bunaldık valla
Kızın napıyor? Benimkiler çok sıkıldı, bazen ağlıyor büyük olan artık bitsin annee diye. Ama işte annelerin elinde olsa keşke

Iyi aksamlar guzel takimim, nasilsiniz, gununuz nasil gecti,geciyor?
Bugun Aras uzun zaman sonra ilkkez 8de uyandi, haliyle bende, pamukk gibiyim :)
Ama tabi Akinin dersi 8.30da olunca alelcele kahvalti hazirladim, doyurdum kuzulari, gecmisi okudum alintilarim kaldi..
Simdi bilgisayari ona devredip, telden bakicam :)

Iyi aksamlar kaptanim. Kosusturmali gecti. Suan yari baygin koltukdayim :)
Kolay gelsin. Bizim bu cuma sonrasi cocuklarin 9gun tatili var. Biraz daha rahat olacak o yonden.
Gerci ben iste olacagim. Babalarina emanetler :)

Selam,
İşle ilgili kritik olaylarım oldu. Şimdi menümü yazıyorum
Sabah:1 dilim ekmek,salam,domates,peynir
Öğle:çorba,karnıyarık,cacık
Ara:muz
Akşam: 3 dilim ekmek,4 köfte,salata
Su:2lt
Spor:daha yapmadım,yapınca yazacağım
Dün:
Sabah: aynı kahvaltı
Öğle:çorba,kuru fasülye,salata
Akşam: fırında tavuk,3 kaşık makarna
Pazartesi:
Sabah: aynı kahvaltı
Öğlen: çorba,türlü,yoğurt
Akşam: hatırlamıyorum
Spor: 500 ip atlama,60 şınav,30 mekik,1 saat yürüyüş

İyi akşamlar herkese bugunku menüm Sabah klasik kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık 1 dilim beyaz peynir
Ara tarçınlı türk kahvesi
Öğlen çok kötüydüm midem hiç bişe almadı yiyemedim bişe akşama doğru da yoğurt çorbası yedim yarmalı mercimekli şimdi de sade kahve içiyorum
Suyum 2 lt oldu bugun
6000 adım ve Arrietty_ nin challenge ı 200 ip atlama yaptım B Beklenen2 Yawrukush Birgaripanne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…