- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Aman islerini bitir bizimle sonra ilgilensende olurNasılsınız kızlar o kadar çok işim var ki evde .. yaptıkça ara ara gelmeye çalışacağım :)
Bebiş yok kız daha ne oldu ki evleneliAman islerini bitir bizimle sonra ilgilensende olur
Temizlik sart bu donemde
Bebis ne yapiyor
Ayyy karistirdimBebiş yok kız daha ne oldu ki evleneli
Çok sağlıklı canım menülerin, tam kaptiş menüsüSALI MENUM
SABAH
Eki Görüntüle 2701169
OGLEN
Eki Görüntüle 2701168
ARA
Eki Görüntüle 2701167
AKSAM
Eki Görüntüle 2701166
SU: 1.5 lt ,icemedim fazla
SPOR: 20bin adima tamamlayacagim, 2 saat ev isi, 100 ip atlama =1200 puanArrietty_ , @pesto26
Eki Görüntüle 2701165
AhahaTamamdir kaptanim. Ben spora yuruyorum simdi.
Esim de diyete basladi bugun yineiddaya girdik. Ona gore ben bozuyormusum onun diyetini
Ses kaydi filan aldim bozarsam su kadar miktar odicem Sana diye
Gunaydin @_Vera_
Geçmiş olsun Senemcim. İnşallah pandemi biran önce bitsin de kendimizi gezmelere vuralım canım.Ay insallah, TR'ye gelsem yeter ama tabii yinede gezelim her yeri 🏜🏝🏖
Ben de ufak rahatsizlik gecirdim, simdi de 2 gun sehir disindayim, bu cuma geliyorum geri
Iyi aksamlar guzel takimim, nasilsiniz, gununuz nasil gecti,geciyor?
Bugun Aras uzun zaman sonra ilkkez 8de uyandi, haliyle bende, pamukk gibiyim :)
Ama tabi Akinin dersi 8.30da olunca alelcele kahvalti hazirladim, doyurdum kuzulari, gecmisi okudum alintilarim kaldi..
Simdi bilgisayari ona devredip, telden bakicam :)
200 ü arttirip 250 ip atlıyorum var mi artıranEşimm ben onun yerine yapsam challge cı kabul etsem onun şimdi bir sürü işi var
Selam,TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar aydingelini 15DK A @esmeriiim SPOR? Mor Vampirella SPOR? Yawrukush 100IA FitFiliz - @Mavimeltem Hyperborea17 @_Vera_ 10DK A G GCA Mathildablue Canfeb E English_teacherrr @Ozlemlerhayallar Birgaripanne SPOR? Arrietty_ Hyt-123 30M B Beklenen2 @sserendipity @bnnu
@esmeriiim , @Mavimeltem ,Hyperborea17 , @pesto26 , Mathildablue , Canfeb , Arrietty_ , B Beklenen2 , @sserendipity menuler nerede kizlar??
Ne demek canım200 ü arttirip 250 ip atlıyorum var mi artırangel vatandaş gel ip atlama challge ye gel bu arada canim esim cok sagol bni düşündüğün için
Senin günün nasıldı eşim neler yaptın tatile nereye gidiyorsunuz200 ü arttirip 250 ip atlıyorum var mi artırangel vatandaş gel ip atlama challge ye gel bu arada canim esim cok sagol bni düşündüğün için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?