Sanada gunaydin canimGünaydın kızlaaar herkese güzel bi gün dilerim
Tamamdir kaptanim. Ben spora yuruyorum simdi.Canim bugunku menunle beraber ekleyecegim:)
Günaydın canım yarında benim diyetisyen kontrol um var bakalım sonucu yazacağım buraya umarım iyidirGunaydin guzel arkadaslarim, tarti icin son 2 gunumuz, cok cok dikkat edelim bu 2 gun olur mu:)
Gununuz cok keyifli gecer umarim..
hosbulduk :)
Hosbesler diyeti sabote etmis kuzum...
Pazartesi egzersiz var mi canim?
Hosgeldiniz aramiza , ben Ozge, takim kaptaniyim ,evliyim, 32 yasindayim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum , beden egitimi ogretmeniyim :)
Takimimizin kurallarindan kisaca bahsetmem gerekirse, hergun menu-su ve egzersizimizi topluca yaziyoruz. pazartesi gunleri tartilip kilomuzu yaziyoruz, cuma gunleride yarismamiz var tartilip ,tarti fotosu ile kilo bildirimi yapiyoruz.
Her hafta spor ve es yarismalarimiz oluyor :)
Diyet, beslenme ve egzersizle ilgili yardima ihtiyaciniz olursa her zaman yazin :)
Yamacimizda dur :)))
Tekrar hosgeldiniz :))
Egzersiz yapabildin mi canim?
Canim, iyi ki geldin..
Az yemissin sanki filizim, ogleden sonrasi sadece yarim lahmacun var :)
Gerisi cok cok guzel canim..
Ahahaha takima geldigin belli oluyor canimcim :))
Kuru fasulyenin olayi o zaten :))
Tamamdir canim not aldim :)
Ahh ahhh seni kovamam kuzum benim ama 2 hafta dinlen gel...
Soz mu ama ,2 hafta sonra basinda biterim :))
Tamamdir kaptanim. Ben spora yuruyorum simdi.
Esim de diyete basladi bugun yineiddaya girdik. Ona gore ben bozuyormusum onun diyetini
Ses kaydi filan aldim bozarsam su kadar miktar odicem Sana diye
Gunaydin @_Vera_
Ay insallah, TR'ye gelsem yeter ama tabii yinede gezelim her yeri 🏜🏝🏖Bence de, korona bitene kadar fit olalım o aradasonra gez toz faslı başlasın
oo ortalık iyice kızışmış desene canım gazan mübarek olsun
Cok guzel bi gun olmus canim bnde yikadim dun halilari duvarlari perdeleri storlari yikadim kanepeleri falan sildim bugunde bi pazara cikip islere devam edecegim cumaya da inşallah 2 günlüğüne bi tatile cikmayi düşünüyoruzİyi akşamlar kaptanım menümü yazayım girmişken sabah 2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir 5 tane zeytin domates salatalık
Öğlen Bugun hiç iştahım yoktu niyeyse sadece kahve ile geçirtirdim
Akşam kabak yemeği ve 1 kase yoğurt
2.5 lt su 3000 adım
Eşim sen naptın işleri toparlayabildin mi halıları yıkadın mı B Beklenen2
Dun yorgundum giremedim canim kusura bakma hemen paylasayimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @aydingelini 15DK A @esmeriiim SPOR? Mor Vampirella SPOR? Yawrukush 100IA @FitFiliz - @Mavimeltem @Hyperborea17 @_Vera_ 10DK A G GCA @blume90 Canfeb E English_teacherrr @Ozlemlerhayallar Birgaripanne SPOR? Arrietty_ @Smneapdullah 30M B Beklenen2 @sserendipity @bnnu
@esmeriiim , @Mavimeltem , @Hyperborea17 ,pesto26 , @blume90 , Canfeb , Arrietty_ , B Beklenen2 , @sserendipity menuler nerede kizlar??
Oo çok güzel canım hemde dinlenirsin iyi olurCok guzel bi gun olmus canim bnde yikadim dun halilari duvarlari perdeleri storlari yikadim kanepeleri falan sildim bugunde bi pazara cikip islere devam edecegim cumaya da inşallah 2 günlüğüne bi tatile cikmayi düşünüyoruz
Eşimm ben onun yerine yapsam challge cı kabul etsem onun şimdi bir sürü işi varBir altdaki uye
200 ip atlama Challenge davet ediyorum seni
Kaptanim pazartesi de 12000 adim
Hosbesler diyeti sabote etmis kuzum...
Pazartesi egzersiz var mi canim?
Hosgeldiniz aramiza , ben Ozge, takim kaptaniyim ,evliyim, 32 yasindayim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum , beden egitimi ogretmeniyim :)
Takimimizin kurallarindan kisaca bahsetmem gerekirse, hergun menu-su ve egzersizimizi topluca yaziyoruz. pazartesi gunleri tartilip kilomuzu yaziyoruz, cuma gunleride yarismamiz var tartilip ,tarti fotosu ile kilo bildirimi yapiyoruz.
Her hafta spor ve es yarismalarimiz oluyor :)
Diyet, beslenme ve egzersizle ilgili yardima ihtiyaciniz olursa her zaman yazin :)
Yamacimizda dur :)))
Tekrar hosgeldiniz :))
Egzersiz yapabildin mi canim?
Canim, iyi ki geldin..
Az yemissin sanki filizim, ogleden sonrasi sadece yarim lahmacun var :)
Gerisi cok cok guzel canim..
Ahahaha takima geldigin belli oluyor canimcim :))
Kuru fasulyenin olayi o zaten :))
Tamamdir canim not aldim :)
Ahh ahhh seni kovamam kuzum benim ama 2 hafta dinlen gel...
Soz mu ama ,2 hafta sonra basinda biterim :))
Ses kaydi yaparak en iyisini yapmissinTamamdir kaptanim. Ben spora yuruyorum simdi.
Esim de diyete basladi bugun yineiddaya girdik. Ona gore ben bozuyormusum onun diyetini
Ses kaydi filan aldim bozarsam su kadar miktar odicem Sana diye
Gunaydin @_Vera_
Yine de cumaya kadar menulerini gorsek nasil ilerledigine bakardik canimhosbulduk :)
tesekkurler kabul ettiginiz icin, cuma gunu tartimi bildirip oyle baslayayim menu paylasmaya olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?