Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin guzel arkadaslarim, tarti icin son 2 gunumuz, cok cok dikkat edelim bu 2 gun olur mu:)
Gununuz cok keyifli gecer umarim..
Günaydın canım yarında benim diyetisyen kontrol um var bakalım sonucu yazacağım buraya umarım iyidir

hosbulduk :)
tesekkurler kabul ettiginiz icin, cuma gunu tartimi bildirip oyle baslayayim menu paylasmaya olur mu?

Cok guzel bi gun olmus canim bnde yikadim dun halilari duvarlari perdeleri storlari yikadim kanepeleri falan sildim bugunde bi pazara cikip islere devam edecegim cumaya da inşallah 2 günlüğüne bi tatile cikmayi düşünüyoruz

Dun yorgundum giremedim canim kusura bakma hemen paylasayim
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Ogle
2 3 yk kadar et
Aksam
3 yk bulgur pilavı
1 kase kadar salcali köfte
Yoğurt
Su 2lt anca
Spor temizlik e devam 5 saat diyelim toplam
Yawrukush Birgaripanne E English_teacherrr Arrietty_

Cok guzel bi gun olmus canim bnde yikadim dun halilari duvarlari perdeleri storlari yikadim kanepeleri falan sildim bugunde bi pazara cikip islere devam edecegim cumaya da inşallah 2 günlüğüne bi tatile cikmayi düşünüyoruz
Oo çok güzel canım hemde dinlenirsin iyi olur

Kaptanim pazartesi de 12000 adim
600 p Arrietty_
Tamamdir kaptanim. Ben spora yuruyorum simdi.
Esim de diyete basladi bugun yine iddaya girdik. Ona gore ben bozuyormusum onun diyetini
Ses kaydi filan aldim bozarsam su kadar miktar odicem Sana diye

Gunaydin @_Vera_
Ses kaydi yaparak en iyisini yapmissin
hosbulduk :)
tesekkurler kabul ettiginiz icin, cuma gunu tartimi bildirip oyle baslayayim menu paylasmaya olur mu?
Yine de cumaya kadar menulerini gorsek nasil ilerledigine bakardik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…