Menün güzel olmuş canım ama su az olmus gerci bnde misafir gelince veya bi yere gidince su icmeyi unutuyorumKizlar bugün ki menum
Sabah
2 dilim ekmekle kaşarlı tost
1 bardak ballı süt
1 Salatalik ve domates
Öğle
6 adet minik köfte
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorba
5 kaşık yeşil fasülye
5 kaşık yoğurt
Su 1.5 lt
Spor bugün annemler vardı spor yapamadım
Sadece ev işi biraz ve 50 ip atlama cezam vardı oYawrukush B Beklenen2
Menün güzel olmuş canım ama su az olmus gerci bnde misafir gelince veya bi yere gidince su icmeyi unutuyorum
Canim senin takimin burasi, hosgeldin..Yawrukush
Arrietty_ , Birgaripanne ,@ _Vera_
Merhaba, uzun zamandır yoktum.Yawrukush ve o zamanki kaptan yardımcımızdan izin almıştım. Final dönemine girdiğim için. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Finaller, tek ders sınavım, Corona falan derken çok boşladim. Girmeye, yeni kilomu söylemeye utandım hatta. Tekrar sizlerle birlikte başlamak istiyorum
Benide etkilemiyor yediklerim açıkçasıYa beni hiç etkilemiyor desem fasulye , karnabahar, bulgur benim ödem sebebim uykusuzluk canım bide aşırı spor
Canim saglikla , mutlulukla dogur bebisini, biz buradayiz, ne zaman gelirsen bekleriz :)Sağol kuzum Doğum sonrası kesin buradayım :) Nisa’n ayı gibi gözüküyor Doğum. Görüşürüz güzel kilo vermeler
Kolay gelsin kuzum, dikkat et kendine.İyi sayılırım kaptanım, ders çalışmak için üniversitemin olduğu şehre gidecektim ama koşturup duruyorum 2 haftadır... Sizler nasılsınız?? Gidiyor mu kilolar
Su cok az olmus esim onun haricinde guzel..Selam kızlar
Menümü yazayım bugün çok yedim galiba
Kahvaltı
1yumurta,1koz kapya ,3zeytin 1tk acuka, domates salatalık 1 dilim TB ekmeği kalındı 1.5 sayabiliriz
Ara şekersiz Nescafe 3 ceviz
Öğle taze fasulye
Akşam
8kara lahana sarması,1kase pul biberli yoğurt
Ara yarım muz yeşil çay
Su 600ml
Spor6800 adım ,100jj
Regl oldum
Yawrukush Arrietty_
Evet caniim, menu yazmak, listede olmak cok frenliyor insani :)İyim özgecim teşekkürler , özledim burayı. Buraya menü yazmak ayrı bir sorumlulukmuş sırf menü yazacağım diye pek çok seyi dikkat ederek yiyordum şu bir haftada sanki sevgilimden ayrıldım da boşluğa düştümyemeklere regl dolayısıyla da çok dikkat edemedim ama dikkat etmediğim için de her gün yürüyorum, yol su elektrik olarak bana nasıl geri döndü bilmiyorum :) sizlerde ne var ne yok nasılsın
Nasil gecti dersin canim?Gazi üniversitesi malesef ☹☹ ama uzatmalı da olsa artık son sınıfım bitmek üzere
Gorusemedik epeydir nasilsiniz?bu ara bedenim nerede ruhum nerede bilmiyorum gülüm :)))
bir kaç gün cee edip gidebilirim hoş görün olur mu
Canim Ebru nasilsin, ne guzel senden mesaj almak.Merhaba eski takimimgezinirken ugramak istedim.
Özge kaptanim sevgiler
Ne guzel annenlerle ozlem gidermissinz canim :)İyiyim canım şükür annemler vardı onlarla oturdum yeni gittiler bende bı girip bakiyim gruba dedim
Kesinlikle oyle, cok buyuk bir sans :)Valla sorma canım hem değşiklik oluyo hemde şu virüs döneminde gidilebilecek en güvenilir yer
Harikasin, gelsin eksiler :)İnsanın uyudukca uyuyası gelir zaten cnm
Dün çok iştahliydim dedim hatta kesin regl olucam bı şekilde dizginledim..Ama bugün iyiyim yarın hedefi tuturmaktan kimse alikoyamaz
Menu ve su guzel olmus canim, sadece egzersiz yok..iyi aksamlar kizlar
menumu yazmaya geldim cok persembelik bir menu olmadi
sabah 2 dlm tam bugday ekmegine az mozarella ve az sucuk ile tost
3 cerry domates
sutlu kahve
ogle
2 wasa arasi az beyaz peynir
sutlu kahve
2 kare bitter (%72 regl olunca dayanamadim normalde persembe tuketmem) toplam 16 gr
aksam 17.00
cok az tavuk
2 minik kirmizi pancar koku
19.00
bi kase cacik (henuz yemedim, yiyecegim)
su 2 lt
spor yok
Boregi aksam ogununde yemissin kalori olarak uygun ama yasakli gidalardan oldugu icin 5 dk adimlama cezasi geliyor kuzum..Canın takım arkadaşlarım menü bildirimi yapayım
Sabah 1 dilim süzme peynir 1 dilim kepekli ekmek 5 yeşil zeytin
157 kalori
Öğle 2 kapya biber arasına 2 dilim kaşar koyup tost yaptım çok güzeldi 1 muz
311 kalori
Akşam 1 dilim börek 1 muz
Su 2 lt
Spor 1 mile leslie yaptım birazdan 1 mile daha yapcam
Cok guzel olmus canim :)İyi akşamlar bende menümü yazayım sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir 4 zeytin domates ve salatalık
Öğle yoğurtlu yulaf ezmesi
Akşam 1 tane ızgara tavuk 4 köfte 1 patlıcan közlemesi ayran
Ara sadece sade kahve
Su 2.5 lt spor 2 mile leslie ve ayrıca 3000 adım
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_ Sismaniye
Sporlar sahane otesi, harika bir gun olmus canim. :)North River Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush
İyi akşamlar kızlarr
Menümü yazayımm
Sabah(08.30)
5 zeytin bir haşlanmış yumurta bir çatal peynir
Öğlen(12.30)
İki kıymalı dolma biberi
Ara öğün (15.00)
Yarım yeşil elma
Akşam(18.30)
4 yemek kaşığı kırmızı etli taze fasulye bir buçuk kase sarımsaklı cacık
2.30 saat yürüyüş
1000 ip atlama
2.5 lt su
Yumurta gunu olmus ne guzel kaptanim:)
Su ve menu guzel canim, egzersiz yapabildin mi hic?
Kolayliklar diliyorum canim tadilat islerinde..selam kızlaaar, kızımı uyutmak için yatağa yattım. Benim gözlerim ondan önce kapanıyor. Ama dolu işim var. Cumartesi mutfağımda tadilat var. Dolapları boşaltmam lazım. Of öyle büyüyor ki gözümde
Öğlene kadar yeşil çay detoksu
Öğlen bir tabak etli nohut, 3 çatal salatalık turşusu, 9 badem
Akşam yarım kase tavuk çorbası, 4 tane köfte, salata ve yoğurtlu patlıcan salatası
Su detoks dışında 2 lt
Spor 7000 adım ve 18 kat çıkma (tek seferde değil tabi gün içinde iş yerinde asansör kullanmıyorum)
FitFiliz
Tartının yanına koymak için hazırlayım kağıdımı, sabah erken tartılmak zorundayım bakalım ne olacak
Gittikce zorlasiyor her sey :)))Herkese iyi akşamlar bende şimdiden kağıdımi hazırladım WC ye telle girmek olaydı şimdi birde kağıdıyla gireceğim
Su , menu sahane, egzersiz ya da hareket var mi hic canim?Menu
Sabah(9:00)
2 yumurta 2 kk peynir
Ara(12:00)
Kahve
Akşam(16:00)
1 kase yayla çorbası
5yk kurufasulye
1 kase yoğurt
Su: 2.5 ltHyt-123
Misafire ragmen guzel birgun olmus canim :)Kizlar bugün ki menum
Sabah
2 dilim ekmekle kaşarlı tost
1 bardak ballı süt
1 Salatalik ve domates
Öğle
6 adet minik köfte
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorba
5 kaşık yeşil fasülye
5 kaşık yoğurt
Su 1.5 lt
Spor bugün annemler vardı spor yapamadım
Sadece ev işi biraz ve 50 ip atlama cezam vardı oYawrukush B Beklenen2
Tatli krizini guzel atlatmissin canim, guzel birgun olmus :)
Bizlerde iyiyiz canim :)Yawrukush iyiyim çok şükür, siz nasılsınız? Tam Coronanın ortasında bırakmıştım burayı, inanın aklıma hep geldiniz. Eski kaptan yardımcılarımızı göremedim. Umarım bir problem yoktur.
Üniversiteyi de bitirdim. Stajımı başlatmadım daha, büroya gidebilmek için kilo vermeyi bekliyorum.aynı zamanda hakim savcılık sınavına hazırlanıyorum.
Guzel bir persembe gunu olmus canim :)Bugunku menüm sabah
1 yumurta ve havuclu yoğurt
Ara hindibakahve
Ogle
1 kase yesil mercimek corbasi
Aksam
1 kase yesil mercimek corbasi
Bi kac kaşık salata
Kavun 1 dilimden az
Su 3 lt
Spor
150 ip atlama 50 si cezamdi
85 jj
Yawrukush Arrietty_ Birgaripyolcu06
Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| |||||||
| 50M | ||||||
| 5DK A | ||||||
@_Vera_ | MUAF | 5DK A | |||||
G GCA | |||||||
| 10DK A | ||||||
B Beklenen2 | |||||||
| |||||||
E English_teacherrr | |||||||
| |||||||
B barga | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Hoşgeldin canımYawrukush
Arrietty_ , Birgaripanne ,@ _Vera_
Merhaba, uzun zamandır yoktum.Yawrukush ve o zamanki kaptan yardımcımızdan izin almıştım. Final dönemine girdiğim için. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Finaller, tek ders sınavım, Corona falan derken çok boşladim. Girmeye, yeni kilomu söylemeye utandım hatta. Tekrar sizlerle birlikte başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?