Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün güzel olmuş canım ama su az olmus gerci bnde misafir gelince veya bi yere gidince su icmeyi unutuyorum

Yawrukush
Arrietty_ , Birgaripanne ,@ _Vera_
Merhaba, uzun zamandır yoktum. Yawrukush ve o zamanki kaptan yardımcımızdan izin almıştım. Final dönemine girdiğim için. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Finaller, tek ders sınavım, Corona falan derken çok boşladim. Girmeye, yeni kilomu söylemeye utandım hatta. Tekrar sizlerle birlikte başlamak istiyorum

Canim senin takimin burasi, hosgeldin..
Nasilsin gorusmeyeli?
Birinci sayfadaki formumuzu tekrar doldurur musun canim?

Ya beni hiç etkilemiyor desem fasulye , karnabahar, bulgur benim ödem sebebim uykusuzluk canım bide aşırı spor
Benide etkilemiyor yediklerim açıkçası kesinlikle uykusuzluk ve aşırı tuz tüketimi olustuyor ödemi bendede

Kullanıcı Adı : P Periannem
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Mesleginiz: mezun/çalışmıyor
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: -
Boyunuz : 157
Kilonuz: 71
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : sınav dönemi/gece yemek yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı yaşam
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet

Yawrukush

Yawrukush iyiyim çok şükür, siz nasılsınız? Tam Coronanın ortasında bırakmıştım burayı, inanın aklıma hep geldiniz. Eski kaptan yardımcılarımızı göremedim. Umarım bir problem yoktur.
Üniversiteyi de bitirdim. Stajımı başlatmadım daha, büroya gidebilmek için kilo vermeyi bekliyorum. aynı zamanda hakim savcılık sınavına hazırlanıyorum.

Sağol kuzum Doğum sonrası kesin buradayım :) Nisa’n ayı gibi gözüküyor Doğum. Görüşürüz güzel kilo vermeler
Canim saglikla , mutlulukla dogur bebisini, biz buradayiz, ne zaman gelirsen bekleriz :)

İyi sayılırım kaptanım, ders çalışmak için üniversitemin olduğu şehre gidecektim ama koşturup duruyorum 2 haftadır... Sizler nasılsınız?? Gidiyor mu kilolar
Kolay gelsin kuzum, dikkat et kendine.
Bizim kilolar gidiyor ama senide ozluyoruz, opuyorum cok :)

Su cok az olmus esim onun haricinde guzel..

Evet caniim, menu yazmak, listede olmak cok frenliyor insani :)
Iyi olmana sevindim..
Bende biraktigin gibiyim, cok dikkat et kendine ,bebise..

Gazi üniversitesi malesef ☹☹ ama uzatmalı da olsa artık son sınıfım bitmek üzere
Nasil gecti dersin canim?
Bende Gazi Universitesi mezunuyum Vera :))

bu ara bedenim nerede ruhum nerede bilmiyorum gülüm :)))
bir kaç gün cee edip gidebilirim hoş görün olur mu
Gorusemedik epeydir nasilsiniz?

Merhaba eski takimim gezinirken ugramak istedim.
Özge kaptanim sevgiler
Canim Ebru nasilsin, ne guzel senden mesaj almak.
Cok sevindim canim..
Kucak dolusu sevgiler benden de..

İyiyim canım şükür annemler vardı onlarla oturdum yeni gittiler bende bı girip bakiyim gruba dedim
Ne guzel annenlerle ozlem gidermissinz canim :)

Valla sorma canım hem değşiklik oluyo hemde şu virüs döneminde gidilebilecek en güvenilir yer
Kesinlikle oyle, cok buyuk bir sans :)

İnsanın uyudukca uyuyası gelir zaten cnm

Dün çok iştahliydim dedim hatta kesin regl olucam bı şekilde dizginledim..Ama bugün iyiyim yarın hedefi tuturmaktan kimse alikoyamaz
Harikasin, gelsin eksiler :)

Menu ve su guzel olmus canim, sadece egzersiz yok..
Ben begendim :)

Boregi aksam ogununde yemissin kalori olarak uygun ama yasakli gidalardan oldugu icin 5 dk adimlama cezasi geliyor kuzum..
Kendini iyi hissetmezden yapma, onemli degil..

Cok guzel olmus canim :)

Sporlar sahane otesi, harika bir gun olmus canim. :)

Hyt-123 1000 ip atlama
Harikasin

Bende bol yumurta yedim
1ck zeytinyag
2 kupa yesil cay
Yesil ay detoxu 1 L
1 L su
Spor
30dk yuruyus
13.800 adim

Alp_BuRc Yawrukush
Yumurta gunu olmus ne guzel kaptanim:)

Su ve menu guzel canim, egzersiz yapabildin mi hic?

Kolayliklar diliyorum canim tadilat islerinde..
Gayet guzel birgun olmus :)

Herkese iyi akşamlar bende şimdiden kağıdımi hazırladım WC ye telle girmek olaydı şimdi birde kağıdıyla gireceğim
Gittikce zorlasiyor her sey :)))

Menu
Sabah(9:00)
2 yumurta 2 kk peynir

Ara(12:00)
Kahve

Akşam(16:00)
1 kase yayla çorbası
5yk kurufasulye
1 kase yoğurt

Su: 2.5 lt Hyt-123
Su , menu sahane, egzersiz ya da hareket var mi hic canim?

Misafire ragmen guzel birgun olmus canim :)

Tatli krizini guzel atlatmissin canim, guzel birgun olmus :)

Bizlerde iyiyiz canim :)
Eski kaptan yardimcilarimiz ara verdiler takima mesguliyetlerinden oturu, bir sorun olmadi canim.
Universiteyi bitirmeni tebrik ederim.
Sinavlarina calismalarinda da basarilar diliyorum :)
Tekrar hosgeldin:)

Guzel bir persembe gunu olmus canim :)

CARSAMBA MENUM (Sabah ve aksamda hesapta foto cekmistim ama galeride yok fotolar)

Sabah
yarim pita ekmegi
Zeytin,peynir
2 haslanmis yumurta
yesillik,domates,salatalik
2 cilek

Oglen

Ara
Filtre kahve+1hurma

Aksam
1 adana kebap
Koz biber,domates,kirmizi lahana salatasi
Avuc ici kadar lavas

Su:1.5lt
Spor:16bin adim =800 puan Arrietty_ Canfeb

Persembe Menum
Sabah

Oglen

Ara
Filtre kahve+1hurma

Aksam
1 kucuk kasede kabak yemegi ve 2 kasik yogurt yiyecegim ,daha yemedim .

Su:2ltye tamamlayacagim.
Spor simdilik 13bin adima yaklasti,saat aksam 6ya geliyor burada,yatmadan guncelleyecegim.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CARSAMBA VE PERSEMBE MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
esmeriiim 100JJ
Yawrukush
stitch 50M
Sismaniye 100 JJ5DK A 5DK A
@_Vera_MUAF MUAF MUAF5DK A
G GCA
North River 10DK A SPOR?
B Beklenen2
Canfeb
E English_teacherrr
Alp_BuRc
B barga
Birgaripyolcu06
Arrietty_
Hyt-123
Fitt_anne MUAFSPOR?
sserendipity

Kizlar lutfen menulerinizi yazmaya ozen gosterin!!
Menulerinizler beraber egzersiz ve suyunuzu da yazmayi unutmayin.

Listemiz hazir , kilolarimizi hatirlayalim kizlar.
Sismaniye canim esas listeye girmek istiyor musun yoksa liste disinda mi devam etmek istersin?
Canfeb canim 66.5 gelirsen esas listeye girebiliyorsun, ancak biliyorsun listenin sorumluluklari var.Ne dusunuyorsun canim?
B barga Baharcim bu hafta cok aktif olamadin listeye donmek istiyor musun kuzum?
E English_teacherrr gulum deneme suren doldu, oldukca aktif ve gayretli bir uyemizsin, listeye bugun dahil ediyoruz seni, insallah hedef kilona ulastigin gunleride goruruz beraber..
Arrietty_ kaptanim listemize hosgeldin.
North River seninde listen hayirli olsun canim.

*** 4. Takım 696. Etap ***

MorVampirella(68.3///%)
sserendipity (75.9///%) 72 olan hedef kilosunu 69 olarak revize etmek istiyor.
GCA (58///%)
blume90 (51.7///%)
_Vera_ (67.8///%)
Smneapdullah (74.2///%) Gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu.

Arietty_ (65.3///%) 681. etapta 65.3 kg ile izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 15'e bolundu.
Sivaskayseri (106.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.09.2020, baslangic kilosu:110.5, hedef:80
Nanekekik (82.8///%) 9. takimdan transfer oldu, baslangic tarihi: 09.10.2020, baslangic kilosu:82.8, hedef:69

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 696. Etap***

pisi pisi kopatim (67.3///%) 665. etapta ,58.7 kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi:06.10.2020 , baslangic kilosu:67, hedef:59

Canfeb (66.8///%) 682. etapta 66.5 kg ile izne ayrilan uye geri dondu. Baslangic tarihi:01.10.2020, baslangic kilosu: 68, hedef: 60
stitch (68.2///%) 67.4 kg ile, 658.etapta izne ayrildi.
Tekrar dene (77.2///%) 695. etapta 77.2 kg ile diskalife edilen uye geri dondu, baslangic tarihi: 10.10.2020, baslangic kilosu:77.2, hedef:65
Ozlemlerhayallar (71.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:05.10.2020, baslangic kilosu:72.6 , hedef:60
Birgaripyolcu06 (82///%) Yeni uye, baslangic tarihi:10.10.2020, baslangic kilosu:82, hedef:65
periannem (71///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 15.10.2020, baslangic kilosu
:71, hedef:50

Fitfiliz (69.3///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Yawrukush (68.9///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Beklenen2 (70///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
esmeriiim (63.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
aydingelini (66.2///%) 695. etapta izne ayrildi.
bnnu (59.7///%) 695. etapta izne ayrildi.
barga (73.4///%) 689. etapta izne ayrilan uye geri dondu.
Tanssss (69.8///%) 690. etapta izne ayrildi.
fyzanur (56.3///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Hyperborea17 (58///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55

Gunaydin guzel arkadaslarim ,gununuz aydin tartida eksiniz bol olsun.
Kilo bildirimlerinizi yaparken, tarti fotografinizda gorunur bir sekilde bugunun tarihi ve kullanici adinizin oldugu bir kagidi koymayi unutmayin lutfen!!!
Bugunden itibaren butun kilo bildirimlerimizi bu sekilde yapacagiz.
Ornek olarak 2 gun once cektigim tarti fotografini buraya ekliyorum yine.
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilmaya calisin kizlar..
Basgul hepimizi guldursun..
Eki Görüntüle 2704832

Mor Vampirella , sserendipity , G GCA , Mathildablue , @_Vera_ , Hyt-123 , Arrietty_ , E English_teacherrr , North River , Sismaniye , Canfeb , stitch , B Beklenen2 , Fitt_anne , Alp_BuRc , Birgaripyolcu06 , P Periannem , FitFiliz , Birgaripanne , esmeriiim , B barga , Hyperborea17 , fyzanur

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…