Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4.TAKIM ÇITIRLARI

CUMA HEDEF TABLOSU

ÜYECUMA TARTISIPAZARTESİ TARTISICUMA HEDEFİCUMA TARTISIDURUM
Arrietty_ 65.264.9
64.5​
64.1
esmeriiim 63.663.062.562.0
@_Vera_67.867.267.267.0
Fitt_anne 77.276.976.175.7
G GCA 58.0558.257.757.6
Sismaniye 67.367.165.966.2
Alp_BuRc 71.170.770.069.9
E English_teacherrr 106.5106.5105.3105.4
North River 82.883.582.081.5
Birgaripyolcu06 82.081.780.980.5
B barga 73.172.273.1
stitch -68.266.868.0
Yawrukush 68.968.768.3?
Canfeb 66.866.8?65.9

4.TAKIMIN ÇITIR MI ÇITIR KIZLARI TABLODA İKİ EMOJİ VAR
: HEDEFİ TAMAMLAYANLAR
: HEDEFİ TAMAMLAYAMAYANLAR
Hedefi tamamlayamayanlardan bir ricam var hedefe ulaşmada engelim neydi? örneğin az su tüketmek menülerde hata veya az spor bunu yazar mısınız? Böylece hata nerede görmüş oluruz ve önümüzdeki hafta çok daha dikkatli oluruz.

Harika olur derim eğer 103.8 görürsem valla ama biz yine 104 diyelim mi tutturamazsam şimdi üzülürüm fazla olursa sevinirim ne dersin

Teşekkür ederim canım

Tamamdır anlaştık yarından itibaren de 4 mile leslie ye başlıyorum bugun biraz ev temizledim de yapamam sanırım
Bugün bende dinlenicem yarın sıkı sıkı başlıyoruz ödül öğünümü de yaptım

oy kuzumm ben de onu düşündüm biliyor musun özlerim ya ama yazarım yine hiiiç merak etme. Diyetisyene gitsem korumaya geçiliyor sonuçta. Burayı sizleri bırakmak kolay mı

Sımdı ödülü nasıl yapıyoruz baklava tatlınfalan olmazmı yada koca bır kumpir yadaaa söğüs kokoreç falan
Bence baklava olur ben cevizli sucuk ve dondurma ile yaptım ödülümü ama kumpir tüm gün ihtiyacımız olan kaloriden de fazlasıymış baklava iyidir

inşallah Veracim kafamdaki ilk hedef 78 sonra sırayla gidiyor 6lara 5 lere son hedef 58 şimdilik :)
bu haftaki hedefim 80.5 olsun :)
Bence baklava olur ben cevizli sucuk ve dondurma ile yaptım ödülümü ama kumpir tüm gün ihtiyacımız olan kaloriden de fazlasıymış baklava iyidir
bende tereyağında alabalikla yaptım kahvaltida :)

Selamlar guzel arkadaslarim, bugun listemizi cok mutlu bir sekilde hazirlayacagim , hic arti gelen uyemiz yok listede harika :)
Odul konusuna gelirsek, 1 ogunde caniniz ne istiyorsa, baklavaysa baklava, tatliysa tatli, borekse borek yiyebilirsiniz.
Haftada sadece 1 kez bunu yaparak vucudunuzu sasirtmis ve yeni haftaya da motive olmus olursunuz.

fotoğraf cektim ama tarih yazmadim. sabah dersim vardi o yuzden erkenden tarildim ders cikisi da esim cocuklarla beni aldi hastane doktor isleri icin baska bir ile gidiyoruz suan. zaten simdiye kadar 1 litre su ictim bile.
Tamam canim haftayadan itibaren yeni bildirimimizi yaparsin :)

70.1i baz aliyorum canim, bu hafta toparlarsin, tatiller duzeni bozuyor..

Hayirli olsun baslangic kilon canim :)

66.1 aliyorum canim kilonu, noktanin yanindaki rakami aliyorum hep, tebrik ederim ne guzel bir eksi :)

Senemim bildirimi bu sekilde yapabilirsin ama tartildigin gunun tarihi de lazim..
Yani yeni kuralimiz, kilonun yaninda tarihide gormeliyiz, tel senin oldugu icin uye sensin onda sorun yok ama tarihi gostermemiz sart kuzum..

Hareket etmis olmanida spordan sayiyorum ben, menulerinle onuda yaz canim, gun icinde hareket adina ne yaparsan yaz.

Tamam canim, haftaya yeni bildirimi yaparsin..

Geçen hafta 69.3
Bu hafta 69.6
Fark:+300
Filizim eminim yogun bir hafta gecirdin, Seneminde dedigi gibi gelmedin buraya cok ondan arti oldu.:)

Kaptanlarim okudugum kadariyla bugün yeni eslesmeler yapilacakmis.
Bana da söyle azimli bir es düsebilir mi lütfen?
Olur tabiki kuzum :)

Gecen cuma 69.8
Bugun 70.9
Fark 1.1
Yuzde 1.57
Yawrukush Arrietty_ @_Vera_ @sserendipity
Canim dugununuzu atlatin, hemen kilo vermeye don sen, verdigin kilolara yazik etme...

Olur canim sonrakileri oyle yaparsin.
Seni haftaya listeye ekleyeyim mi o halde..
Esas listedekilerin tarih ve kullanici adiyla bildirim yapmasi zorunlu Baharcim, sorun yasamayalim..

Harika olmus tablomuz, ellerine saglik kaptanim :)

Sımdı ödülü nasıl yapıyoruz baklava tatlınfalan olmazmı yada koca bır kumpir yadaaa söğüs kokoreç falan
1 ogunde canin ne istiyorsa yiyebilirsin canim...

Ozgecim ben bunu şimdi gördüm ,sabah evden.cikarken tartilip foto cektim , hala isteyim ben isim.yazamiycam tarti uzerine , daha isten cikmama cok.var , bugün 16 saat calsiiyorum . Beni bu seferlik affet. Kilo bildirimimi de unuttum hizkica yaptim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…