ÜYE | CUMA TARTISI | PAZARTESİ TARTISI | CUMA HEDEFİ | CUMA TARTISI | DURUM |
| 65.2 | 64.9 | 64.5 | 64.1 | |
| 63.6 | 63.0 | 62.5 | 62.0 | |
@_Vera_ | 67.8 | 67.2 | 67.2 | 67.0 | |
| 77.2 | 76.9 | 76.1 | 75.7 | |
G GCA | 58.05 | 58.2 | 57.7 | 57.6 | |
| 67.3 | 67.1 | 65.9 | 66.2 | |
| 71.1 | 70.7 | 70.0 | 69.9 | |
E English_teacherrr | 106.5 | 106.5 | 105.3 | 105.4 | |
| 82.8 | 83.5 | 82.0 | 81.5 | |
| 82.0 | 81.7 | 80.9 | 80.5 | |
B barga | 73.1 | 72.2 | 73.1 | ||
| - | 68.2 | 66.8 | 68.0 | |
| 68.9 | 68.7 | 68.3 | ? | |
| 66.8 | 66.8 | ? | 65.9 |
Harika olur derim eğer 103.8 görürsem valla ama biz yine 104 diyelim mi tutturamazsam şimdi üzülürüm fazla olursa sevinirim ne dersinHarika bir eksi gerçekten 1.5 kilo bir haftada asla veremedim çok da uğraştım ama sizin eksiniz muhteşem.Haftaya 7lere geçiceksiniz süper
Kaptanım maşallah bomba gibi girdin listeye
harika bir eksi daha. en kısa zamanda 5li rakamları göreceğinizden hiç şüphem yok.
Canım çok güzel gidiyorsun azmine hayranım :) seninle eş olup çılgınlar gibi spor yapmayı iple çekiyorum.Kendine bi tartı aldığında sonuçları daha net takip edersin tartıdan tartıya değişiyor çünkü kilo.
Bu hafta takım geneli bir kilodan fazla vermiş harika bir iş çıkarmışsınız tebrik ederim.7ler ve sonra 6lar gelecek eminim
Ayy mezuniyete çok az kaldıhedefi 45 felan mı yapsak özlerim ben
2 haftaya kadar 6lara giriceksin eminim
mükemmel bir eksi.Bu hafta bence birinci biziz ne dersin?
6lara hoş geldiniz harika gidiyorsunuz tebrik ederim.
Bence hedefi tutturduk biz yüz gram nedir ki... Çok güzel bir haftaydı leslielerin faydası ve harika menülerin eseri mükemmel bir eksi oldu.Bu hedefi de ben yazmıştım içinden bi ses haftaya 103.8 diyor ne dersiniz?
Mükemmel ya bu hafta takımımıza maşallah.Yeni katıldınız ama çok güzel adapte oldunuz
güzel eksi tebrik ederim
Tatil demek kilo almak demek zaten hep öyle oluyor önemli olan kendinizi iyi hissetmeniz bu hafta artıları eksiye çeviririz inşallah
başlangıç kilolarımız çok yakın bende 72.2 ile başlamıştım haftaya 69ları görürsün inşallah
Harika bir eksi gerçekten 1.5 kilo bir haftada asla veremedim çok da uğraştım ama sizin eksiniz muhteşem.Haftaya 7lere geçiceksiniz süper
harika bir eksi daha. en kısa zamanda 5li rakamları göreceğinizden hiç şüphem yok.
Canım çok güzel gidiyorsun azmine hayranım :) seninle eş olup çılgınlar gibi spor yapmayı iple çekiyorum.Kendine bi tartı aldığında sonuçları daha net takip edersin tartıdan tartıya değişiyor çünkü kilo.
Bu hafta takım geneli bir kilodan fazla vermiş harika bir iş çıkarmışsınız tebrik ederim.7ler ve sonra 6lar gelecek eminim
Bence hedefi tutturduk biz yüz gram nedir ki... Çok güzel bir haftaydı leslielerin faydası ve harika menülerin eseri mükemmel bir eksi oldu.Bu hedefi de ben yazmıştım içinden bi ses haftaya 103.8 diyor ne dersiniz?
Mükemmel ya bu hafta takımımıza maşallah.Yeni katıldınız ama çok güzel adapte oldunuz
güzel eksi tebrik ederim
Tatil demek kilo almak demek zaten hep öyle oluyor önemli olan kendinizi iyi hissetmeniz bu hafta artıları eksiye çeviririz inşallah
başlangıç kilolarımız çok yakın bende 72.2 ile başlamıştım haftaya 69ları görürsün inşallah
104te anlaştıkkkHarika olur derim eğer 103.8 görürsem valla ama biz yine 104 diyelim mi tutturamazsam şimdi üzülürüm fazla olursa sevinirim ne dersin
Tamamdır anlaştık yarından itibaren de 4 mile leslie ye başlıyorum bugun biraz ev temizledim de yapamam sanırım104te anlaştıkkk
Bugün bende dinlenicem yarın sıkı sıkı başlıyoruz ödül öğünümü de yaptımTamamdır anlaştık yarından itibaren de 4 mile leslie ye başlıyorum bugun biraz ev temizledim de yapamam sanırım
Harika bir eksi gerçekten 1.5 kilo bir haftada asla veremedim çok da uğraştım ama sizin eksiniz muhteşem.Haftaya 7lere geçiceksiniz süper
güzel eksi tebrik ederim
Bende aynen 1 dilim kekle kullandım hakkımıBugün bende dinlenicem yarın sıkı sıkı başlıyoruz ödül öğünümü de yaptım
Teşekkür ederim canımharika bir eksi daha. en kısa zamanda 5li rakamları göreceğinizden hiç şüphem yok.
Bence baklava olur ben cevizli sucuk ve dondurma ile yaptım ödülümü ama kumpir tüm gün ihtiyacımız olan kaloriden de fazlasıymış baklava iyidirSımdı ödülü nasıl yapıyoruzbaklava tatlınfalan olmazmı yada koca bır kumpir yadaaa söğüs kokoreç falan
Oo o zman ya tatlı yuyecegım yada aç karnımı doyurmak için söğüşBence baklava olur ben cevizli sucuk ve dondurma ile yaptım ödülümü ama kumpir tüm gün ihtiyacımız olan kaloriden de fazlasıymış baklava iyidir
inşallah Veracim kafamdaki ilk hedef 78 sonra sırayla gidiyor 6lara 5 lere son hedef 58 şimdilik :)Harika bir eksi gerçekten 1.5 kilo bir haftada asla veremedim çok da uğraştım ama sizin eksiniz muhteşem.Haftaya 7lere geçiceksiniz süper
güzel eksi tebrik ederim
bu haftaki hedefim 80.5 olsun :)4.TAKIM ÇITIRLARI
CUMA HEDEF TABLOSU
ÜYE CUMA TARTISI PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ CUMA TARTISI DURUM Arrietty_ 65.2 64.9 64.564.1 esmeriiim 63.6 63.0 62.5 62.0 @_Vera_ 67.8 67.2 67.2 67.0 Fitt_anne 77.2 76.9 76.1 75.7 G GCA 58.05 58.2 57.7 57.6 Sismaniye 67.3 67.1 65.9 66.2 Alp_BuRc 71.1 70.7 70.0 69.9 E English_teacherrr 106.5 106.5 105.3 105.4 North River 82.8 83.5 82.0 81.5 Birgaripyolcu06 82.0 81.7 80.9 80.5 B barga 73.1 72.2 73.1 stitch - 68.2 66.8 68.0 Yawrukush 68.9 68.7 68.3 ? Canfeb 66.8 66.8 ? 65.9
4.TAKIMIN ÇITIR MI ÇITIR KIZLARI TABLODA İKİ EMOJİ VAR
: HEDEFİ TAMAMLAYANLAR
: HEDEFİ TAMAMLAYAMAYANLAR
Hedefi tamamlayamayanlardan bir ricam var hedefe ulaşmada engelim neydi? örneğin az su tüketmek menülerde hata veya az spor bunu yazar mısınız? Böylece hata nerede görmüş oluruz ve önümüzdeki hafta çok daha dikkatli oluruz.
bende tereyağında alabalikla yaptım kahvaltida :)Bence baklava olur ben cevizli sucuk ve dondurma ile yaptım ödülümü ama kumpir tüm gün ihtiyacımız olan kaloriden de fazlasıymış baklava iyidir
Tamam canim haftayadan itibaren yeni bildirimimizi yaparsin :)fotoğraf cektim ama tarih yazmadim. sabah dersim vardi o yuzden erkenden tarildim ders cikisi da esim cocuklarla beni aldi hastane doktor isleri icin baska bir ile gidiyoruz suan. zaten simdiye kadar 1 litre su ictim bile.
70.1i baz aliyorum canim, bu hafta toparlarsin, tatiller duzeni bozuyor..Eki Görüntüle 2705777
Tatilden once 69.2 ydim
Tatilden sonra pazartesi 71.8 ciktim
Bugün 70.1 hangi kiloyu baz alarak fark ve yuzde alacagim ki ?
Yawrukush Birgaripyolcu06
Buyuk ihtimal 69.2 cuma
Bugun 70.1
Fark +900 arti ciktim ama pazartesiden cumaya yine vermisim ya da kendimi avutuyorum
Hayirli olsun baslangic kilon canim :)Yawrukush
Arrietty_ , Birgaripanne , @_Vera_
Eki Görüntüle 2705800
16.10.2020 Cuma başlangıç kilo: 71.15
66.1 aliyorum canim kilonu, noktanin yanindaki rakami aliyorum hep, tebrik ederim ne guzel bir eksi :)-1.1 kg kizlar. yalniz 50 gramlik rakamlari yukari yuvarliyorum hesaplama icin degil mi
Arrietty_ Birgaripanne @_Vera_ Yawrukush
cuma 67.3
pazartesi 66.2
-1.1
%1.63
Eki Görüntüle 2705799
duzenleme: pazartesi kilomu eklemisim yanlislikla tekrar hesapladim :)
Senemim bildirimi bu sekilde yapabilirsin ama tartildigin gunun tarihi de lazim..Gunaydin kizlar, hala cok sis hissediyorum kendimi, tartiya korkuyla ciktim kac arti gorecegim diye ama minik de olsa eksi gordum mutlu oldumhaftaya yesil cay/soda karisimini denemeliyim
Gecen hafta 68.2
Bugun 68.0
Fark 200gr
Yuzde 0.29%
Kaptanim ben tarti fotosu cekmiyorum, tartilinca o telefona uygulamaya gonderiyor, onu paylasiyorum, bu foto ok midir? Zaten tanimli kisi harici tartilirsa anliyor kaydetmiyor onun bilgileri ustune
Hareket etmis olmanida spordan sayiyorum ben, menulerinle onuda yaz canim, gun icinde hareket adina ne yaparsan yaz.Yawrukush kaptanım dün spor yoktu ev işi filan ama ben onları hesaplayamiyorum sürekli ayaktayım çünkü ama biraz önce yürüyüş ilk türünü yaptım akşam ikinci tur birde benim 10dk A cezam var A neydi ??
Tamam canim, haftaya yeni bildirimi yaparsin..Kuzum ya bu mesajı şimdi gördüm. Sabah normal normal tartilmistim. listede değilim en azindan. Bu haftalik böyle olsun benimki çünkü birşeyler yedim kahvaltıyı geç yaptım. Daha da arti çıkarım tartilirsam, (artı çıktım zatenn
Filizim eminim yogun bir hafta gecirdin, Seneminde dedigi gibi gelmedin buraya cok ondan arti oldu.:)Geçen hafta 69.3
Bu hafta 69.6
Fark:+300
Olur tabiki kuzum :)Kaptanlarim okudugum kadariyla bugün yeni eslesmeler yapilacakmis.
Bana da söyle azimli bir es düsebilir mi lütfen?
Canim dugununuzu atlatin, hemen kilo vermeye don sen, verdigin kilolara yazik etme...
Olur canim sonrakileri oyle yaparsin.selam selam selam iş yerindeyim ve henüz fırsat bulabildim bir şey yazmaya, hemen bildirim yapıyorum:
araya çıkma kilom: 73.4
bu cuma: 73.1
Yawrukush stitch
edit:Yawrukush bildirim yaparken tarih yazmayla ilgili notunu şimdi gördüm, bundan sonrakileri bu şekilde yapsam olur mu acaba?
Eki Görüntüle 2705972
Harika olmus tablomuz, ellerine saglik kaptanim :)4.TAKIM ÇITIRLARI
CUMA HEDEF TABLOSU
ÜYE CUMA TARTISI PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ CUMA TARTISI DURUM Arrietty_ 65.2 64.9 64.564.1 esmeriiim 63.6 63.0 62.5 62.0 @_Vera_ 67.8 67.2 67.2 67.0 Fitt_anne 77.2 76.9 76.1 75.7 G GCA 58.05 58.2 57.7 57.6 Sismaniye 67.3 67.1 65.9 66.2 Alp_BuRc 71.1 70.7 70.0 69.9 E English_teacherrr 106.5 106.5 105.3 105.4 North River 82.8 83.5 82.0 81.5 Birgaripyolcu06 82.0 81.7 80.9 80.5 B barga 73.1 72.2 73.1 stitch - 68.2 66.8 68.0 Yawrukush 68.9 68.7 68.3 ? Canfeb 66.8 66.8 ? 65.9
4.TAKIMIN ÇITIR MI ÇITIR KIZLARI TABLODA İKİ EMOJİ VAR
: HEDEFİ TAMAMLAYANLAR
: HEDEFİ TAMAMLAYAMAYANLAR
Hedefi tamamlayamayanlardan bir ricam var hedefe ulaşmada engelim neydi? örneğin az su tüketmek menülerde hata veya az spor bunu yazar mısınız? Böylece hata nerede görmüş oluruz ve önümüzdeki hafta çok daha dikkatli oluruz.
1 ogunde canin ne istiyorsa yiyebilirsin canim...Sımdı ödülü nasıl yapıyoruzbaklava tatlınfalan olmazmı yada koca bır kumpir yadaaa söğüs kokoreç falan
Ozgecim ben bunu şimdi gördüm ,sabah evden.cikarken tartilip foto cektim , hala isteyim ben isim.yazamiycam tarti uzerine , daha isten cikmama cok.var , bugün 16 saat calsiiyorum . Beni bu seferlik affet. Kilo bildirimimi de unuttum hizkica yaptim simdiGunaydin guzel arkadaslarim ,gununuz aydin tartida eksiniz bol olsun.
Kilo bildirimlerinizi yaparken, tarti fotografinizda gorunur bir sekilde bugunun tarihi ve kullanici adinizin oldugu bir kagidi koymayi unutmayin lutfen!!!
Bugunden itibaren butun kilo bildirimlerimizi bu sekilde yapacagiz.
Ornek olarak 2 gun once cektigim tarti fotografini buraya ekliyorum yine.
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilmaya calisin kizlar..
Basgul hepimizi guldursun..
Eki Görüntüle 2704832
@MorVampirella , @sserendipity , G GCA , @blume90 , @_Vera_ , @Smneapdullah ,Arrietty_ , E English_teacherrr , North River , Sismaniye , Canfeb , stitch , @Beklenen2 , Fitt_anne , Alp_BuRc , Birgaripyolcu06 , @Periannem , @FitFiliz , Birgaripanne , esmeriiim , B barga , @Hyperborea17 , fyzanur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?