muhteşem bir gün canım spor yok mu?
Afiyet olsun canım çok hafif olmuşSabah saat 9: yarım fincan 2si 1 arada
Kahvaltı saat 10.45: 2 yumurtadan omlet
1 kk peynir 3 yesil 3 siyah zeytin 1 dilim ekmek
Saat 1de Türk kahvesi
Akşam saat 18.30:4 kaşık yeşil fasülye
4 kaşık bulgur pilavı yarım kepçe cacık
2 buçuk litre su
Yatana kadar 1 litre daha içerim günü kapatırm
Herkese afiyet bal olsun
Spor:yarım saat yürüyüş birazdan da biseyler yapacam
Önümzdeki günlerde regl olacam bi şişkinlik başladı artı çıkmamak için bu haftayi hafif geçirmeye çalısacam inşalllahAfiyet olsun canım çok hafif olmuş
Canim severek yaptim , cok iyi bak kendine..
Canim kisa zaman once tanistik ama cok sevdim seni, her sey gonlunce olsun.Yawrukush kaptanlığı devretmissin kaptancigim .Takımı evin, üyeleri kardeşlerin gibi sahiplendiğin okadar belliki mesajların sicakligindan içtenliginden Bu yüzden kaptanlığı bıraktın diye üzülmüyorum eminim her fırsatta burda yanımızda olucaksin
Feyzos kuzum , ne cok yillar, anilar biriktirdik..bu mesajı şimdi gördüm ve çok çok çok üzüldüm . diğer kızların yeri ayrı tabi ki ama senin yerin daha bir ayrı bende . yıllardır tanıdığım sevdiğim benim için ne zaman konuşmak istesem hep burada bulduğum biriydin .taaaa üniversitede okurken yaşadıklarımdan tutta atanma sürecim de ki sorunlara atandıktan sonra iş hayatımda ki dertlerime hepsine tanık olan hepsi hakkında dertleştiğim çok sevdiğim bir dostumsun benim için . yıllar ne çabuk geçmiş kaç yıl oldu tanışalı unuttum, sanki hep vardın hayatımda .seninle dertleşmek bana tahmin edeceğinden de çok iyi geliyordu . içime bir üzüntü çöktü. sanki çok ıssız kalmış gibi oldu takım benim için . çok üzgünümmm şuan çookkkk... ama çocukların için senin için en güzeli en hayırlısı neyse o olur inşaallah .... bir burukluk çöktü birden bana .
Canim benim tesekkur ederim, cok iyi bak kendine..Yawrukush kaptanım üzüldüm birakmana ama saat farkına rağmen iki çocukla herkesle ayrı ayrı ilgilenmek zor çünkü anlayabiliyorum seni de . Bir anne olarak her zaman hepimizde yetemiyorum düşüncesi oluyor ama öyle düşünme hiç görmediğin koca koca kadınlara yetmeye çalışıp motive ediyorken minnaklara mi yetemeyeceksin
Arrietty_ hayırlı olsun canım kaptanlığin napcaz şimdi hatip kalkıp spor mu yapacağız
Hepsini seve seve yaptim , sizlerde ozenle secilmis, cok kiymetli insanlarsiniz canim..Mesajını şimdi gördüm, içiniz ferah ferah gidin. Buraya her girdiğimde ne kadar zor diyordum. Bir çok kişinin yaşamına girdiniz, günde onlarda mesaj arasında herkese yetiştiniz. İyiki bu takımdayız dedik. Kendimi asla diyete zorlanan biri gibi hissetmedim. Hep motiveyi arttırdınız. Asıl biz size çok teşekkür ederiz.
Elim arada yine isminize kayabilir ama ona dikkat edin :) alışkanlıklar kolay unutulmuyor.
Yazarim tabi canim, cok iyi bak kendine..Yawrukush canım şuan gördüm yazini.. Gitmene üzüldüm ama şu hayatta en önemli şey evlatlarımız o yüzden onlarla daha çok ilgileneceksen ayrılmam en iyisi. Yinede kendini ozletme arada yaz olur mu
Harikasın canım azmine hayran kaldınSporu suana kadar ancak yarım saat yürüyüş 1 saat ev işi seklinde oldu birazdan yapacam yarım saat egzersiz yapmayı düsünüyorum ben de leslie istiyodum ama int. Yetmiyor
Çok doğru düşünmüşsünÖnümzdeki günlerde regl olacam bi şişkinlik başladı artı çıkmamak için bu haftayi hafif geçirmeye çalısacam inşalllah
Kaç kilosunuz bilmiyorum ama suyu dengeli için böbrekleriniz yorulabilirSabah saat 9: yarım fincan 2si 1 arada
Kahvaltı saat 10.45: 2 yumurtadan omlet
1 kk peynir 3 yesil 3 siyah zeytin 1 dilim ekmek
Saat 1de Türk kahvesi
Akşam saat 18.30:4 kaşık yeşil fasülye
4 kaşık bulgur pilavı yarım kepçe cacık
2 buçuk litre su
Yatana kadar 1 litre daha içerim günü kapatırm
Herkese afiyet bal olsun
Spor:yarım saat yürüyüş birazdan da biseyler yapacam
Canim severek yaptim , cok iyi bak kendine..
Canim kisa zaman once tanistik ama cok sevdim seni, her sey gonlunce olsun.
Feyzos kuzum , ne cok yillar, anilar biriktirdik..
Sen beni ne zaman istersen hep yaninda bulacaksin bunu biliyorsun..
Uzulecek hicbir sey yok, ben sohbete ,dertlesmeye gelecegim guzelim..
Seni seviyorum....
Canim benim tesekkur ederim, cok iyi bak kendine..
Hepsini seve seve yaptim , sizlerde ozenle secilmis, cok kiymetli insanlarsiniz canim..
Umarim diledigin her seye ulasirsin, sinavlarinda simdiden basarilar. (basaracagina eminim)
Her zaman mesajini bekliyorum :)
Yazarim tabi canim, cok iyi bak kendine..
72.5 kiloyum daha cok dikkat edecemKaç kilosunuz bilmiyorum ama suyu dengeli için böbrekleriniz yorulabilir
canım insülin direncini paketlenmiş tatlı yiyerek yenemezsin bence hayatından paketli tatlıyı çıkar kuru incir hurma vs al. bende günde 2 kuru incir yerim ve beni keser. suyu da kendin için içmelisin güne 3 lt diyor zaten doktorlar sporların çok güzel.ama gözün korkmasın yavaş yavaş oturacak her şey11.30 1 haşlanmış yumurta+çeyrek yufka ekmek+yarım kibrit kutusu peynir+biraz otlu peynir
13.30 1 paket karam(insülin direncim olduğu için bazen tatlı krizi tutuyor )
14.00 20 dk ev süpürme (40 puan)
30 dk 2 mil leslie (210 puan)
17.30 Çeyrek somun ekmek+ciğer kavurması+ yeşillik
18.20 40 dk yürüyüş ( 160 puan)
1 lt su ( su içmeyi sevmiyorum) uyumadan 1 lt daha içmeye çalışırım
Şunu demek istiyorum su ihtiyacı yaşam biçimine kiloma göre değişkenlik gösterir ve senin için 3.5 lt su bana biraz fazla geldi72.5 kiloyum daha cok dikkat edecem
Aslında yenmek için çikolata yemedimcanım insülin direncini paketlenmiş tatlı yiyerek yenemezsin bence hayatından paketli tatlıyı çıkar kuru incir hurma vs al. bende günde 2 kuru incir yerim ve beni keser. suyu da kendin için içmelisin güne 3 lt diyor zaten doktorlar sporların çok güzel.ama gözün korkmasın yavaş yavaş oturacak her şey
Ben yıllardır çok su içen biriyim de tutamıyorum kendimi hatta hamikeyken sürahiyi bardak niyetine kullaniyodum günde 10 lt içtiğimi biliyorumŞunu demek istiyorum su ihtiyacı yaşam biçimine kiloma göre değişkenlik gösterir ve senin için 3.5 lt su bana biraz fazla geldi
Yetişkin biri günde ortalama kaç litre su içmelidir?Şunu demek istiyorum su ihtiyacı yaşam biçimine kiloma göre değişkenlik gösterir ve senin için 3.5 lt su bana biraz fazla geldi
İnsülin direnci bende de var seni çok iyi anlıyorum bendr glifor kullandım bir süre. Fakat diyetisten bile insülin direnci için paketli gıda tüketimini doğru bulmuyor. O krizleri engellemek çok güç yani tatlı yemezsem kendimi pıçaklarım moduna giriyorum ama hemen 2 kuru incir yiyorum kesiyor. Ya da hurma. Paketli besini diyet için değil aldığın sağlıklı yaşam kararı için unut derimAslında yenmek için çikolata yemedimbazen dayanamıyorum yaklaşık 7-8 aydır ilaç kullanıyorum 1.5 aydır ilacı bıraktım çünkü sıkıldım ve ilaç gerçekten çok yorucu :/ yürüyüş ve sporla insülin direncimi dengelemeye çalışıyorum ama bazen dayanamayıp tatlı şeyler yediğim oluyor
Ama 10 lt de çok su zehirlenmesi olma aman dikkat etBen yıllardır çok su içen biriyim de tutamıyorum kendimi hatta hamikeyken sürahiyi bardak niyetine kullaniyodum günde 10 lt içtiğimi biliyorumiçim yanıyo heralde
Yaa demek ki bünyen fazla su tüketiyorBen yıllardır çok su içen biriyim de tutamıyorum kendimi hatta hamikeyken sürahiyi bardak niyetine kullaniyodum günde 10 lt içtiğimi biliyorumiçim yanıyo heralde
Haklısın ne diyeyimİnsülin direnci bende de var seni çok iyi anlıyorum bendr glifor kullandım bir süre. Fakat diyetisten bile insülin direnci için paketli gıda tüketimini doğru bulmuyor. O krizleri engellemek çok güç yani tatlı yemezsem kendimi pıçaklarım moduna giriyorum ama hemen 2 kuru incir yiyorum kesiyor. Ya da hurma. Paketli besini diyet için değil aldığın sağlıklı yaşam kararı için unut derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?