Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım çok hafif olmuş

Canim severek yaptim , cok iyi bak kendine..

Canim kisa zaman once tanistik ama cok sevdim seni, her sey gonlunce olsun.

Feyzos kuzum , ne cok yillar, anilar biriktirdik..
Sen beni ne zaman istersen hep yaninda bulacaksin bunu biliyorsun..
Uzulecek hicbir sey yok, ben sohbete ,dertlesmeye gelecegim guzelim..
Seni seviyorum....

Canim benim tesekkur ederim, cok iyi bak kendine..

Hepsini seve seve yaptim , sizlerde ozenle secilmis, cok kiymetli insanlarsiniz canim..
Umarim diledigin her seye ulasirsin, sinavlarinda simdiden basarilar. (basaracagina eminim)
Her zaman mesajini bekliyorum :)

Yazarim tabi canim, cok iyi bak kendine..

Son düzenleme:
Sporu suana kadar ancak yarım saat yürüyüş 1 saat ev işi seklinde oldu birazdan yapacam yarım saat egzersiz yapmayı düsünüyorum ben de leslie istiyodum ama int. Yetmiyor
Harikasın canım azmine hayran kaldın
Önümzdeki günlerde regl olacam bi şişkinlik başladı artı çıkmamak için bu haftayi hafif geçirmeye çalısacam inşalllah
Çok doğru düşünmüşsün

Kaç kilosunuz bilmiyorum ama suyu dengeli için böbrekleriniz yorulabilir

Sende kendine çok iyi bak canım

11.30 1 haşlanmış yumurta+çeyrek yufka ekmek+yarım kibrit kutusu peynir+biraz otlu peynir
13.30 1 paket karam (insülin direncim olduğu için bazen tatlı krizi tutuyor )
14.00 20 dk ev süpürme (40 puan)
30 dk 2 mil leslie (210 puan)
17.30 Çeyrek somun ekmek+ciğer kavurması+ yeşillik
18.20 40 dk yürüyüş ( 160 puan)
1 lt su ( su içmeyi sevmiyorum ) uyumadan 1 lt daha içmeye çalışırım

11.30 1 haşlanmış yumurta+çeyrek yufka ekmek+yarım kibrit kutusu peynir+biraz otlu peynir
13.30 1 paket karam (insülin direncim olduğu için bazen tatlı krizi tutuyor )
14.00 20 dk ev süpürme (40 puan)
30 dk 2 mil leslie (210 puan)
17.30 Çeyrek somun ekmek+ciğer kavurması+ yeşillik
18.20 40 dk yürüyüş ( 160 puan)
1 lt su ( su içmeyi sevmiyorum ) uyumadan 1 lt daha içmeye çalışırım

canım insülin direncini paketlenmiş tatlı yiyerek yenemezsin bence hayatından paketli tatlıyı çıkar kuru incir hurma vs al. bende günde 2 kuru incir yerim ve beni keser. suyu da kendin için içmelisin güne 3 lt diyor zaten doktorlar sporların çok güzel.ama gözün korkmasın yavaş yavaş oturacak her şey

Aslında yenmek için çikolata yemedim bazen dayanamıyorum yaklaşık 7-8 aydır ilaç kullanıyorum 1.5 aydır ilacı bıraktım çünkü sıkıldım ve ilaç gerçekten çok yorucu :/ yürüyüş ve sporla insülin direncimi dengelemeye çalışıyorum ama bazen dayanamayıp tatlı şeyler yediğim oluyor

Şunu demek istiyorum su ihtiyacı yaşam biçimine kiloma göre değişkenlik gösterir ve senin için 3.5 lt su bana biraz fazla geldi
Ben yıllardır çok su içen biriyim de tutamıyorum kendimi hatta hamikeyken sürahiyi bardak niyetine kullaniyodum günde 10 lt içtiğimi biliyorum içim yanıyo heralde

Şunu demek istiyorum su ihtiyacı yaşam biçimine kiloma göre değişkenlik gösterir ve senin için 3.5 lt su bana biraz fazla geldi
Yetişkin biri günde ortalama kaç litre su içmelidir?

Sağlıklı bir insan 1,5 litresi idrar yoluyla 1 litreye yakını ise nefes, terleme ve eklem hareketleriyle olmak üzere toplam 2,5 litreye yakın sıvı kaybeder. Kaybedilen sıvının yüzde 20’ye yakın kısmı gün boyunca yediklerimizden karşılanır. Kalan 2 litreyi de su içtiğimizde yerine koymuş oluruz. Her gün 1 bardak su ile güne başlamayı alışkanlık haline getirin. Kişilerin günlük tüketmesi gereken su miktarı yaptığı aktiviteye ve ne kadar terlediğine göre değişir. Her gün tüketilmesi gereken, evrensel olarak kabul edilmiş bir su miktarı yoktur, ancak sağlıklı miktarın ne olduğu konusunda genel bir fikir birliği vardır. Buna göre erkekler için yeterli miktar günde yaklaşık 3 litre, kadınlar için ise yaklaşık 2 litredir.
Anonimmm sen bol su iç canım.

İnsülin direnci bende de var seni çok iyi anlıyorum bendr glifor kullandım bir süre. Fakat diyetisten bile insülin direnci için paketli gıda tüketimini doğru bulmuyor. O krizleri engellemek çok güç yani tatlı yemezsem kendimi pıçaklarım moduna giriyorum ama hemen 2 kuru incir yiyorum kesiyor. Ya da hurma. Paketli besini diyet için değil aldığın sağlıklı yaşam kararı için unut derim

Ben yıllardır çok su içen biriyim de tutamıyorum kendimi hatta hamikeyken sürahiyi bardak niyetine kullaniyodum günde 10 lt içtiğimi biliyorum içim yanıyo heralde
Ama 10 lt de çok su zehirlenmesi olma aman dikkat et

Yaa demek ki bünyen fazla su tüketiyor O zaman sana nasıl uyuyorsa öyle yapman daha doğru Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu insanın ihtiyacı olan su susadığında içtiği kadardır vücut zaten çok akıllı neye ihtiyacı varsa onun için sinyal verir yemeğe ihtiyacın varsa acıkırsın suya ihtiyacın varsa susarsın bunu bir kalıba sokmamak gerek diyor

Haklısın ne diyeyim umarım kendime hakim olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…