- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Sağol canım valla hiç fırsatım olmuyo yoksa yapacam da işte ayakta geçirdiğim süre de oluyo adımlar da telefon yanımda olursa anca öyle sayıyoMisafir oldugu halde hicde kotu degil menülerin. Suyun da oyle.
Spordan muaf olsbilirsin misafirin giden kadar canim
Olsun kankim eklersin sen düzeltirsinKankim özür dilerim seni menü de eklemişim ama su yarışında eklememişim kusuruma bakma yarın düzelticem
PC den hiç yapmadım canım, bir araştırayım nasıl oluyormuş. telefonda ki uygulaması aktüel güncelleme yok diyor.Dogru hatirliyorum ozaman saat markani. Pc e baglayip guncellemen gerek bir :)
Bitmez vallahi. En cok da camasir ve bulasik bir türlü bitmek bilmiyor. Bu haftasonu calisiyorum diye is yapmiyorum evde Yemek disinda :)) ama benim camasirlarim bekliyor. Biraz OCD im var camasir katlama ve yerlestirmede.
Valla hic guzel bir sayi degil. Baya fark var analog ile arasinda
Analog a da inanmak istiyorum cunku uniformam hala bol geliyor. Kilo vermeye baslamadan önce pantolonu zor kapatiyor hatta izi cikardi karnim da.
Evet canımKuafordun dimi canim? Insanlik hali ama aliyorum.
Yine harika birgunhem ise gidip hemde ne ara okadar spora vakit buldun
5 kg dumbell im var onunla kontrol edeyim birazdan. Olur katliyalim. Sporumu cikardim aradan simdiPC den hiç yapmadım canım, bir araştırayım nasıl oluyormuş. telefonda ki uygulaması aktüel güncelleme yok diyor.
Hadi kalk birlikte girişelim şu çamaşırlara da bitsin gitsin
Çok mu farkkaptanım kilosunda emin olduğun bir şeyi tartsana ikisinde de böylece farkı anlamış olursun. Mesela 1,5 litrelik su şişesi en fazla 1,7-1,8 göstermesi lazım.
Ya masallah. Caliskan insanin hali bir baska oluyor. Ben hemen Ilk firsatda oturuyorum :))Evet canımyetişiyorum işte sabah temizliği yapıyorum o esnasa yemek te tabi yemek kaynıyana kadar temizliği pitiriyorum saat dokuza kadar tabi ben 6 da uyanıyorum sonra 9 da evden çıkıyorum en geç 10 da işete oluyorum o da yürüyerek gittiğim için 1 saat sürüyor sonra dükkanı temizliyorum müşteri yoksa spor yapıyorum mesela ipsiz ip atlıyorum rahatça leslie yapıyorum zaten yürüyerek geldiğim için yürüyüşümde tamam oluypr sonra eve geliyordum eşime falan yemek verdikten sonra mekiği çektim işte
yawww ben sigarayı bırakıp spora başladım geçen hafta 6.800 puan yapıyorduk.Uzanınca kaslarım bana şey diyor kalk spor yap kırmıyım kafanı alıştırdın bizi duramıyoruz.Daha az evvel tek seferde 5 mile leslie yaptım.Aklıma sigarayı acilen bırakmalısın kamu spotu geliyor.Sporu acilen bırakmalısın vera
Haydi başlayalım kaptanım. Valla yapalım demesen kalkasım yoktu5 kg dumbell im var onunla kontrol edeyim birazdan. Olur katliyalim. Sporumu cikardim aradan simdi
Dijital mi doğru yani?
saatimde de ev içinde attığım 3.000 adım var 150 puandan toplam 675 puan ediyor.Arrietty_
Kızlar menümü yazıp kaçıyorum
Sabah 2 köz kapya peynir domates
Akşam 1 kase domates çorbası 3 yk fasulye yemeği salata
Su 2.5 lt
Spor 5 mile leslie 525 puan
Çok az yemişim niye böyle oldu kiama içim bi yanıyo bi yanıyo unuttuğum bişey mi var diye düşünüyorum şuan
lahmacun çekti canım he@_Vera_Arrietty_
Sabah ile geç kaldım koştur koştur gittim randevusu olan müşterilerime mahçup oldum
Neysee o yüzden kahvaltı yapmadım
Öğlen 2 de 2 tane lahmacun bol yeşillk
Akşam yemedim
3 lt su
1 ml lesile(105 p)
1 saat yürüyüş (240 p)
500 ip atlama (1000 p)
200 merdiven çıkma (600 p)
50 mekik (150 p)
Toplam puan (2095 puan)
yarım simit olmasa mükemmel menü ah o yarım simittttİyi akşamlar menümü yazayım şunu üzülerek belirtmek istiyorum hala ne spora ne de diyetime adapte olamıyorım malesef misafirim olduğu için pazartesi den itibaren tekrar konsatre olacağım inşallah
Sabah menemen ve çeyrek simit 1 dilim peynir ve incir li kürüm
Öğlen ve akşam birlikte 4 köfte 1 tane tavuk ızgara 1 patlıcan közü 2 bardak ayran
Suyum 2.5 lt 4000 adım
Arrietty_ @Tanssss @_Vera_
chloe thing o kadar zor ku 35 mil leslie yapayım ama 5 dk onu yapmıyım tebrik ederimYa yaptım ama sandım ki ölmüşüm de benle oynuyolar tövbe tövbeöyle zordu hele karın egzersizinde nefes almayı unutmuşum bi ara snra nefes aldm verdim ohh be dedim meğer nefes almıyomuşum almışm da vermemişim
Ben akıllı saat aldım bimden mi fit felan almak istemedim ilk etapta nasıl bişey kullanımı nasıl felan bi test ediyim dedim ama canavar gibi çıktı sana da tavsiye ederim.50 tl fiyatı da muadillerine göre aşırı uygunSağol canım valla hiç fırsatım olmuyo yoksa yapacam da işte ayakta geçirdiğim süre de oluyo adımlar da telefon yanımda olursa anca öyle sayıyo
atom karınca mübarekEvet canımyetişiyorum işte sabah temizliği yapıyorum o esnasa yemek te tabi yemek kaynıyana kadar temizliği pitiriyorum saat dokuza kadar tabi ben 6 da uyanıyorum sonra 9 da evden çıkıyorum en geç 10 da işete oluyorum o da yürüyerek gittiğim için 1 saat sürüyor sonra dükkanı temizliyorum müşteri yoksa spor yapıyorum mesela ipsiz ip atlıyorum rahatça leslie yapıyorum zaten yürüyerek geldiğim için yürüyüşümde tamam oluypr sonra eve geliyordum eşime falan yemek verdikten sonra mekiği çektim işte
senin için yorumlarına felan bakayım dedim kadının biri şey yazmış 82 kiloydum 104 kilo çıkıyorum o kadar kilo almadığıma eminim.Xiaomide güncelleme yapmasını verilerini tekrar girmesi gerektiğini söylemiş kaptanım.dene istersen bi
Teşekkür ederim canımDun harika gecmis. Yemek, su ve spor. Soyleyecek pek bisey yok
Güzel ödül ögün secimi
Spor
Suyu Yarim litre arttira bilirsen harika Olur :)
EvetHaydi başlayalım kaptanım. Valla yapalım demesen kalkasım yoktu
Dijital mi doğru yani?
Tarti da oyle bir secenek yok ki. Ay tavsiye üzerine aldim birdesaatimde de ev içinde attığım 3.000 adım var 150 puandan toplam 675 puan ediyor.
lahmacun çekti canım hesporların çok güzel ama haftanın yarışı adım ve mile olduğu için onları ekleyebiliyorum sadece.Saat cinsinden yazınca az puan alıyorsun bence adım olarak hesapla ki adım olarak hesaplayanlardan geride kalma.
yarım simit olmasa mükemmel menü ah o yarım simitttt
chloe thing o kadar zor ku 35 mil leslie yapayım ama 5 dk onu yapmıyım tebrik ederim
Ben akıllı saat aldım bimden mi fit felan almak istemedim ilk etapta nasıl bişey kullanımı nasıl felan bi test ediyim dedim ama canavar gibi çıktı sana da tavsiye ederim.50 tl fiyatı da muadillerine göre aşırı uygun
atom karınca mübarekenerjine hayranım bacısı
senin için yorumlarına felan bakayım dedim kadının biri şey yazmış 82 kiloydum 104 kilo çıkıyorum o kadar kilo almadığıma eminim.Xiaomide güncelleme yapmasını verilerini tekrar girmesi gerektiğini söylemiş kaptanım.dene istersen bi
3 kg fark da az değil ama yapacak bişey yok sen ne kilolar verdimTarti da oyle bir secenek yok ki. Ay tavsiye üzerine aldim birde
Ama agirliklari koyunca dogru dijital. Demir birde agirliklar. Ici dolu olan degil
Üzülme canım, üniforman hala üzerine bol geliyor, doğru yoldasın ve bu 2 kiloyu da üstünden atacaksın eminim. Moral bozmak yok, hırsla ve azimle diyete devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?