Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Misafir oldugu halde hicde kotu degil menülerin. Suyun da oyle.
Spordan muaf olsbilirsin misafirin giden kadar canim
Sağol canım valla hiç fırsatım olmuyo yoksa yapacam da işte ayakta geçirdiğim süre de oluyo adımlar da telefon yanımda olursa anca öyle sayıyo

PC den hiç yapmadım canım, bir araştırayım nasıl oluyormuş. telefonda ki uygulaması aktüel güncelleme yok diyor.
Hadi kalk birlikte girişelim şu çamaşırlara da bitsin gitsin
Çok mu fark kaptanım kilosunda emin olduğun bir şeyi tartsana ikisinde de böylece farkı anlamış olursun. Mesela 1,5 litrelik su şişesi en fazla 1,7-1,8 göstermesi lazım.

Kuafordun dimi canim? Insanlik hali ama aliyorum.
Yine harika birgun hem ise gidip hemde ne ara okadar spora vakit buldun
Evet canım yetişiyorum işte sabah temizliği yapıyorum o esnasa yemek te tabi yemek kaynıyana kadar temizliği pitiriyorum saat dokuza kadar tabi ben 6 da uyanıyorum sonra 9 da evden çıkıyorum en geç 10 da işete oluyorum o da yürüyerek gittiğim için 1 saat sürüyor sonra dükkanı temizliyorum müşteri yoksa spor yapıyorum mesela ipsiz ip atlıyorum rahatça leslie yapıyorum zaten yürüyerek geldiğim için yürüyüşümde tamam oluypr sonra eve geliyordum eşime falan yemek verdikten sonra mekiği çektim işte

5 kg dumbell im var onunla kontrol edeyim birazdan. Olur katliyalim. Sporumu cikardim aradan simdi

Ya masallah. Caliskan insanin hali bir baska oluyor. Ben hemen Ilk firsatda oturuyorum :))

yawww ben sigarayı bırakıp spora başladım geçen hafta 6.800 puan yapıyorduk.Uzanınca kaslarım bana şey diyor kalk spor yap kırmıyım kafanı alıştırdın bizi duramıyoruz.Daha az evvel tek seferde 5 mile leslie yaptım.Aklıma sigarayı acilen bırakmalısın kamu spotu geliyor.Sporu acilen bırakmalısın vera Geliyor olmana çoook sevindim.Özlemiştim bamyalı menülerini.

saatimde de ev içinde attığım 3.000 adım var 150 puandan toplam 675 puan ediyor.
lahmacun çekti canım he sporların çok güzel ama haftanın yarışı adım ve mile olduğu için onları ekleyebiliyorum sadece.Saat cinsinden yazınca az puan alıyorsun bence adım olarak hesapla ki adım olarak hesaplayanlardan geride kalma.
yarım simit olmasa mükemmel menü ah o yarım simitttt
chloe thing o kadar zor ku 35 mil leslie yapayım ama 5 dk onu yapmıyım tebrik ederim
Sağol canım valla hiç fırsatım olmuyo yoksa yapacam da işte ayakta geçirdiğim süre de oluyo adımlar da telefon yanımda olursa anca öyle sayıyo
Ben akıllı saat aldım bimden mi fit felan almak istemedim ilk etapta nasıl bişey kullanımı nasıl felan bi test ediyim dedim ama canavar gibi çıktı sana da tavsiye ederim.50 tl fiyatı da muadillerine göre aşırı uygun
atom karınca mübarek enerjine hayranım bacısı
E-brulim 2x 5kg dumbell ile kontrol ettim. Dijital 9.90 diyor
Analog ise 7 gosteriyor
senin için yorumlarına felan bakayım dedim kadının biri şey yazmış 82 kiloydum 104 kilo çıkıyorum o kadar kilo almadığıma eminim.Xiaomide güncelleme yapmasını verilerini tekrar girmesi gerektiğini söylemiş kaptanım.dene istersen bi

Tarti da oyle bir secenek yok ki. Ay tavsiye üzerine aldim birde
Ama agirliklari koyunca dogru dijital. Demir birde agirliklar. Ici dolu olan degil
fyzanur normale gore az yemissin ama tok tuttu herhal?
Bugun Sana benzeyip cok ekmek yedim bana iyi gelmiyor Sana geldigi gibi sadece tok tutuyor o yonden iyi
Su baya az olmus

Tarti da oyle bir secenek yok ki. Ay tavsiye üzerine aldim birde
Ama agirliklari koyunca dogru dijital. Demir birde agirliklar. Ici dolu olan degil
3 kg fark da az değil ama yapacak bişey yok sen ne kilolar verdim Arrietty_ kaptanım 3 kg sana nedir ki veririz

Günün özeti
Sabah evden cikmadan 15 dk bikeerg

Saat 9da
2 dilim cavdar
4 dilim kasar

Ögle 12.de
Sogan, domates ve sumakli salata
2 parca tavuk
Dunden kalan ve dun aksam ile ayni miktar

Aksam 17de
2 dilim cavdar
200 gr Körili balik
4 ince dilim pancar tursusu

Aksam sporu
Su 3L
14bin adim 700 puan
45dk bikeerg
420 ip atlama

@_Vera_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…