Maşallah diyim size ya ne güzel menüler adımlar.Saglikli, huzurlu aksamlar...
Ilik, limonlu suyumuz olmazsa olur mu, olmaz!
KAHVALTI:
1 kapya biber
4 sivri biber
1 salatalik
2 kiraz domates
5 cig findik
1 haslanmis yumurta
1 gun kurusu kayisi
3 zeytin
1 peynirli tost
Acik, sekersiz cay
ARA:
Limon dilimli yesil cay
1/3 cay bardagi tuzsuz leblebi
OGLE:
7 adet buharda pismis bruksel lahanasi
1 kase sarimsakli, pul biberli ev yogurdu
ARA:
5 adet misket uzum
1 kucuk mandalina
AKSAM:
Etli bamya
1 bardak kefir
1 kupa limon dilimli yesil cay
SU:
3 lt icildi
SPOR:
Sabah ve aksam yuruyusu toplam 8,87 km
13639 adim
Cekilmesi gerekiyorsa cektir canim agri cekmek daha zorbenimde çekilecek 2si de çeneye doğru çıkmış dişim çürük diye gittim leke varmış çürük değilmiş yandaki dişe baskı yaptığı için öyle hissetmişmişim. ama cesaret edemedim çektirmeye.
Biliyor musun canim, su an 18 kasim'a odaklandim.Maşallah diyim size ya ne güzel menüler adımlar.
Bu arada su birincimiz siz olacaksınız galiba +2000 puanın da sahibi olacaksınız tebrik ederim.
Bu ilk ciddi diyet tecrubem.Iyi aksamlar ablairadenize ve azminize hayranim. Sifir Kacamaksiz ve su ile menünuz okadar guzel ki. Siz bu isi cozmussunuz. Vucudunuzun neye ihtiyaci var cok iyi biliyorsunuz. Hem saglikli bir sekilde veriyorsunuz. Aynen diyet degil saglikli beslenme. Yeni yasam tarzi. O yonden bakmak lazim.
Hayirdir canim?Kızlar merhaba canım bu akşam çok sıkkın... Menümü yazıp izninizi isticem.
Sabah 1 muz 3 köz kapya azıcık penir
Öğle 1 nar 3 havuç
Akşam sebze güveci 1 tabak 2 kuru incir 2 minik bisküvi yedim
su 2.5 lt
spor 3 mile leslie.
Arrietty_
Iyi aksamlar canim. 2.izin hakkin oldugun icin Cuma bildirim sonrasi izne ayrila bilirsin. Not aldim ben. Ki unutmayimArrietty_ @_Vera_ selamlar, bu hafta da ben sürekli işler ve yeni çıkan yoğunluklar sebebiyle düzenimi oturtamadım maalesef, gruba da bu şekilde katkım bulunamıyor, eskisi kadar paylaşımda bulunamıyorum. sanırım bu izinden sonraki 2. veya 3. haftamdı, bu cuma itibariyle tekrar izne ayrılmam mümkün müdür acaba?
Allah gonlune ferahlik versin canim...Kızlar merhaba canım bu akşam çok sıkkın... Menümü yazıp izninizi isticem.
Öğle 1 nar 3 havuç
su 2.5 lt
spor 3 mile leslie.
Arrietty_
çok teşekkür ederim. <3Hayirdir canim?
Cok hafif gecmis
Iyi aksamlar canim. 2.izin hakkin oldugun icin Cuma bildirim sonrasi izne ayrila bilirsin. Not aldim ben. Ki unutmayim
Umarim isler cabucak yoluna girer de seni tekrar aramizda goruruz
Evet yaa keşke bazen böyle yiyorum yedikten sonra aklıma geliyo pişman oluyorum bişe olmaz demi yaabir günden hemen kilo alacağını sanmam keşke ya bulgur pilavı ya da patates yemeğini tek yiyip yanında bi çiğ sebze tercih etseydin dengelerdin. ama sıkıntı yapma etkilenmezsin bence
Neden kankim hayırdır inşallah ne ise sıkma canını lütfenKızlar merhaba canım bu akşam çok sıkkın... Menümü yazıp izninizi isticem.
Öğle 1 nar 3 havuç
su 2.5 lt
spor 3 mile leslie.
Arrietty_
Selam canimArrietty_ kaptanım kontrolün nasıl geçti?
sagol canim. cok stresli gunler geciriyorum. allah bu gunumuzu aratmasin.Selam canim
Bende malesef uzulunce yemege sariyorum. Umarim bu durumdan kurtuluruz.
Daha iyisin insallah?
Geçmiş olsun canim Rabbim şifa versinKızlar merhaba, mezun olup kayboldum sanmayın. Covit oldum ne yazıkki. Durumum idare eder evdeyim. Hepinizi öpüyorum
Geçmiş olsun canim Rabbim birdaha yasatmasinSelam kızlar nasılsınız
Izmırde deprem oldu bılıyosunuz bizde bısey yok ıyıyız ama cok etkıledı hepımızı psıkolojık olarak sureklı sallanıyor gıbıyım allah kımseye bırdaha yaşatmasın. Gunlerdr ağlıyorum bu hafta katılamadım aranıza mazur görün yenı haftaya ınsallah guzel bı sekılde başlarız
Arrietty_ @Yawrukush @_Vera_
Geçmiş olsun kaptanımSelam canim
Sonucu haftaya soyleyeceklerMR a gitmisim gecen hafta o temiz cikmis. Bakalim belki sadece gozluk takacagim.
Saol sordugun icin
Adimsayari takmadim kaptanım bilemiyorum kac attim :/Adimda mi atmadın bugun yarin sabah hic olmazsa isinma egzersizlerini yapar misin biliyorum gunlerin yogun geciyor ama az da olsa egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?