Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşallah diyim size ya ne güzel menüler adımlar.
Bu arada su birincimiz siz olacaksınız galiba +2000 puanın da sahibi olacaksınız tebrik ederim.

LÜTFEN OKUYUN
Kızlar Arrietty_ kaptanımız bu cumadan itibaren eş yarışmasına döneceğimizi söyledi.Kendisinin bugün göz doktoru kontrolü vardı ona iş bırakmıyım dinlensin diyerekten ben paylaşayım dedim.Bu hafta eş yarışmasına aktif olarak katılım katılmayacağınızı Birgaripanne kaptanımızı etiketleyerek yazar mısınız?
Kısaca eş yarışından bahsedeyim yeni katılanlar için.Bir üyemiz sizin eşiniz olur ve her akşam menülere birbirinizi etiketlersiniz.Menülerinizi yorumlayıp gerekirse ufak cezalar verebilirsiniz.Spor puanlarınız eş olarak toplanır yani A ve B eş ise toplam puan A+B şeklinde olur.Bu yüzden eşinizi spor konusunda gaza getirmeniz de gerekebilir.Son olarak su yarışını ben bireysel olarak devam ettirmek istiyorum.Eğer su yarışı bize yaradı bu tablo vs daha fazla su içmemizi sağladı derseniz devam ederiz.

Arrietty_ @_Vera_ selamlar, bu hafta da ben sürekli işler ve yeni çıkan yoğunluklar sebebiyle düzenimi oturtamadım maalesef, gruba da bu şekilde katkım bulunamıyor, eskisi kadar paylaşımda bulunamıyorum. sanırım bu izinden sonraki 2. veya 3. haftamdı, bu cuma itibariyle tekrar izne ayrılmam mümkün müdür acaba?

Maşallah diyim size ya ne güzel menüler adımlar.
Bu arada su birincimiz siz olacaksınız galiba +2000 puanın da sahibi olacaksınız tebrik ederim.
Biliyor musun canim, su an 18 kasim'a odaklandim.

Bakalim o gun geldiginde baslangic kilomun ne kadari gitmis olacak...

Saglik ve sihhatle hic sevmedigim bu yuklerden kurtulurum insaallah...

Bu ilk ciddi diyet tecrubem.
Cunku hayatimin hic bir doneminde kilolu olmadim.
Gebelikler de dahil.
Damak zevkimden vazgecemem.
Et, sut ve sut urunleri hep bas tacim olmustur.
Sadece otla cople coook mecbur olmadan yasayamam.
Kendime gore bir program hazirladim, insaallah sonucu da iyi olur.

Hayirdir canim?
Cok hafif gecmis
Iyi aksamlar canim. 2.izin hakkin oldugun icin Cuma bildirim sonrasi izne ayrila bilirsin. Not aldim ben. Ki unutmayim
Umarim isler cabucak yoluna girer de seni tekrar aramizda goruruz

bir günden hemen kilo alacağını sanmam keşke ya bulgur pilavı ya da patates yemeğini tek yiyip yanında bi çiğ sebze tercih etseydin dengelerdin. ama sıkıntı yapma etkilenmezsin bence
Evet yaa keşke bazen böyle yiyorum yedikten sonra aklıma geliyo pişman oluyorum bişe olmaz demi yaa

Neden kankim hayırdır inşallah ne ise sıkma canını lütfen

Kızlar merhaba, mezun olup kayboldum sanmayın. Covit oldum ne yazıkki. Durumum idare eder evdeyim. Hepinizi öpüyorum
Geçmiş olsun canim Rabbim şifa versin
Geçmiş olsun canim Rabbim birdaha yasatmasin

Sabah kahvaltı yapmadım annem gelicekti bana çok yoğun başladım güne
3 saat temizlik yaptım 2 saat yemek yaptım
Saat 4 te
4 yk pilav 4 yk kırmızı et 1 tabak sulu patates 2 dilim nilföy böreği salata
Akşam da şekersiz çay 3 bardak
1 saat yürüyüş (5000 adım)
3 ml lesile
500 merdiven inip çıkma
@_Vera_ Arrietty_
4 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…