Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Her ay 3 kilo vermisim, saglikli bir sekilde gittigini düsünüyorum ama bünye alisti ayni tarz beslenmeye. Kafada da sürekli diyet olunca bunalttim kendilerini galiba sunu bir soklayayim da akli basina gelsin
Aç Kapa düzelir iyi ki Türk olarak dünyaya geldik başka ülkelerde çok sıkılırdık he şu mizah kafası bi bizde var. Yabancıların talkshowlarında hiç gülmüyorum nesi komik bunun şimdi diyorum.

Ben sanırım pazartesi artı gelmiştim ya 105.3 pazartesi den bu yana da tartılmadım gerçek almışım kiloyu onu verdim şimdi 104 oldu eski kilom görüyo musun ben nası bi yol izleyecem daha süt yoğurt yemedim yine olmadı sanırım

Ne mutlu türküm diyene benim tek güldügüm yabancilar türkler hakkinda komiklik yapanlara. Olay yine dönüp dolasip bize dokunuyor

Selaaam :) 6 kasım hedefimle burdayım yine.
Bir miktar ara vermek istemiştim, bir aydan fazla verdiğim arayı bitiriyorum inşallah siz de beni kabul ederseniz
64,6 ile çıktım 64,2 ile döndüm
Yüzde 0.619
Takım eşleşmelerine eklerseniz beni de sevinirim
Ölçüleri de alayım mı yarın sabah?
Arrietty_ @_Vera_

Eklentiler

• D1751D86-FEFD-4F9B-8641-A2260801380E.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 21
Hosgeldin canim
Vucud ölcüm isini baya saldik ya. Cunku katilan 3-4 kisiydik
Hatta en son sen varken aldik ölcüm filan

Bu arada yeni Hedef var mi?
Ketojenik e dönüs yapacakmisin?

Son birsey
Kendi istedigin ile yarismadan ayrildigin icin esas listeye 6ay boyunca giremiyorsun ayrildigin tarihden itibaren. Yawrukush kaptan da vaktin de belirtmisti. Sonra tekrar Devam etmistin listedisi. 10 temmuz 2020 de ayrilmissin.
10.01.21 de listeye girebilirsin. Ama sen ozamana hedefine liste disi ulasacagina eminim :)

Hosgeldiniz :)
Ara verip önceki kilodan daha düsük geri dönmek ne güzel bir sey

Liste dışı devam etmek istiyorum ben zaten sizlerle.
Hedef 60 olmak. Daha düşük istemiyorum.
Keto değil de lowcarb yapmak istiyorum, acelem de yok listede de değilim zaten takımı etkilemem.
Haftayaki hedefim 63,8 bu arada. 400 gr veririm inşallah.

Tamamdir canim tekrar hosgeldin
Bende OMAD deneyecegim. Kotu fikir mi diyorum ama denemekde istiyorum.
Verirsin sen es listesinede katilmaya ok mi?

Omad prensip olarak IF gibi. IF uygulamismiydin bir ara kaptanim? Omad'da ögünlerini dengeli tutarsan cok basarili olursun tikir tikir degil lapir lapir gider kilolar

Selam kızlar
Hafta boyu hiç giremedim kusura bakmayin:/önce oğlum hastalandı iyilesirken bana bulastirdi grip olduk.hic halim yoktu kaç gündür dışardan yiyoruz bu hafta kilo veremedim bu yüzden malesef.bugun daha iyiyim menü yazmaya başlarim ama spor yapamayabilirim evde yuruyebilirim iyi hissedersem.
Geçen hafta 65.4
Güncel 65.6
Fark.0.2
Hedef 65.0

Eklentiler

• IMG_20201106_073718.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 21
OMAD beni korkutuyor kaptanım. Arada sırada olabilir ama üst üste biraz sıkıntı. Kadınlarda hormonları etkiliyor çünkü.
eş listesine varım :)
Tekrar hoşbulduk :)

Omad prensip olarak IF gibi. IF uygulamismiydin bir ara kaptanim? Omad'da ögünlerini dengeli tutarsan cok basarili olursun tikir tikir degil lapir lapir gider kilolar
Isden dolayi IF yaptim. Mecburiydi sonra oyle Devam edeyim dedim :))
Manyak gibi hergun tartilacagim Pazartesine kadar. Sirf nasil gidiyor diye.
Amin insallah gitsin lapir lapir.
2 hamileligim benim hormonları baya bozmustu. Ama ilac yerine her ay kan verip kontrol oluyordum m suan 6ayda bir hala dengesiz ama bisey vermiyorlar.
Th4 sayim yuksekti. Yeni normale dondu ama LDL kolesterol sayim yuksek hala. Doktor degistirdim sonunda. 2 ay sonra kontrol var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…