Aç Kapa düzelirHer ay 3 kilo vermisim, saglikli bir sekilde gittigini düsünüyorum ama bünye alisti ayni tarz beslenmeye. Kafada da sürekli diyet olunca bunalttim kendilerini galibasunu bir soklayayim da akli basina gelsin
Ben sanırım pazartesi artı gelmiştim ya 105.3 pazartesi den bu yana da tartılmadım gerçek almışım kiloyu onu verdimCanım her zaman güzel eksilerle geldin vücudumuz bazen böyle yapıyor üzülme buna. Haftaya telafi ediceksin
Tebrik ederim maşallah bu ne güzel bir eksi
Takıma dönmek sana yaradı hemen eksiler geldi
Ayy inşallah
Ah ah sabah tartıya çıkarken kendi kendime 67.2 gelicek vera bak görürsün felan diyordum. Bana baya moral oldu
Ne mutlu türküm diyeneAç Kapa düzeliriyi ki Türk olarak dünyaya geldik başka ülkelerde çok sıkılırdık he şu mizah kafası bi bizde var. Yabancıların talkshowlarında hiç gülmüyorum nesi komik bunun şimdi diyorum.
Hosgeldin canimSelaaam :) 6 kasım hedefimle burdayım yine.
Bir miktar ara vermek istemiştim, bir aydan fazla verdiğim arayı bitiriyorum inşallah siz de beni kabul ederseniz
64,6 ile çıktım 64,2 ile döndüm
Yüzde 0.619
Takım eşleşmelerine eklerseniz beni de sevinirim
Ölçüleri de alayım mı yarın sabah?
Arrietty_ @_Vera_
Hadi ya :) e başlatalım o zaman bu etkinliği yine?Hosgeldin canim
Vucud ölcüm isini baya saldik ya. Cunku katilan 3-4 kisiydik
Hatta en son sen varken aldik ölcüm filan
Ben gerçek değişimi bu şekilde görmüştüm. İyi ki o zaman başlatmışsın.E hadi baslatalim.
Ayda 1 defa vucud ölcümlerimizi alip takip edelim.
Sadece katilmak isteyenler begensin bu postu :))
Bu arada yeni Hedef var mi?Selaaam :) 6 kasım hedefimle burdayım yine.
Bir miktar ara vermek istemiştim, bir aydan fazla verdiğim arayı bitiriyorum inşallah siz de beni kabul ederseniz
Yüzde 0.619
Arrietty_ @_Vera_
Hosgeldiniz :)Selaaam :) 6 kasım hedefimle burdayım yine.
Yüzde 0.619
Arrietty_ @_Vera_
Korktugun gibi olmamis ne güzelGunaydın kızlar
gecen cuma 61.800
Bu Cuma. 62.000
Cok artı beklıyordum sukurkı olmamıs ınsallahta olmaz
Liste dışı devam etmek istiyorum ben zaten sizlerle.Bu arada yeni Hedef var mi?
Ketojenik e dönüs yapacakmisin?
Son birsey
Kendi istedigin ile yarismadan ayrildigin icin esas listeye 6ay boyunca giremiyorsun ayrildigin tarihden itibaren.Yawrukush kaptan da vaktin de belirtmisti. Sonra tekrar Devam etmistin listedisi. 10 temmuz 2020 de ayrilmissin.
10.01.21 de listeye girebilirsin. Ama sen ozamana hedefine liste disi ulasacagina eminim :)
Tamamdir canimListe dışı devam etmek istiyorum ben zaten sizlerle.
Hedef 60 olmak. Daha düşük istemiyorum.
Keto değil de lowcarb yapmak istiyorum, acelem de yok listede de değilim zaten takımı etkilemem.
Haftayaki hedefim 63,8 bu arada. 400 gr veririm inşallah.
Omad prensip olarak IF gibi. IF uygulamismiydin bir ara kaptanim? Omad'da ögünlerini dengeli tutarsan cok basarili olursunTamamdir canimtekrar hosgeldin
Bende OMAD deneyecegim. Kotu fikir mi diyorum ama denemekde istiyorum.
Verirsin senes listesinede katilmaya ok mi?
OMAD beni korkutuyor kaptanım. Arada sırada olabilir ama üst üste biraz sıkıntı. Kadınlarda hormonları etkiliyor çünkü.Tamamdir canimtekrar hosgeldin
Bende OMAD deneyecegim. Kotu fikir mi diyorum ama denemekde istiyorum.
Verirsin senes listesinede katilmaya ok mi?
Isden dolayi IF yaptim. Mecburiydi sonra oyle Devam edeyim dedim :))Omad prensip olarak IF gibi. IF uygulamismiydin bir ara kaptanim? Omad'da ögünlerini dengeli tutarsan cok basarili olursuntikir tikir degil lapir lapir gider kilolar
Geçmiş olsun canım, ciddi bir şeyin yoktur inşallah.
Geçmiş olsun canımm
Gecmis olsun canim. Tam hastalik sezonu. Birde covid belasi var ortalikda
Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun canım yaa neyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?